Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! | |
|
+7Laskoulas belial Khar Vader Nepenthe Tzortz ToPaxyGourouni Flames 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:15 | |
| Chaos Lord Other Tricksters, charmed shield, bitting blade Mark of Khorne Chaos Dragon
Chaos Chariot, Khorne Chaos Chariot, Khorne Chaos Chariot, Khorne Chaos Chariot, Khorne Chaos Chariot, Khorne Chaos Chariot, Khorne
Chimera, Regenaration Chimera, Regeneration
Chaos Shaggoth Chaos Shaggoth
Chaos sorcerer, dispell scroll, lore of fire
και μόνο που θα ξανακατέβει ο δράκος μου....ΤΕΛΟΣ!
| |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:21 | |
| Λίγοι και καλοί ε? Κοίτα ρε πούστη μου, να παίρνουν οι μόρταλς σάγκοθ και ντράγκον όγκρε και τα μπίστ να παίρνουν... τζάμπερσλάιθ... Άτιμη κενωνία... Δε θα νικήσεις αλλά σίγουρα θα περάσετε καλα και εσύ και ο αντίπαλος | |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:24 | |
| XAXAXA γιατί ρε. 2 χίμαιρες και ΔΓΑΚΟΣ πέρνουν πόντους. α ξέχασα έξω ένα άρμα και μέσα ένας δισκάτος μπι εσ μπι. πιστευω μπορεί να πάει καλά! @ελα ντε. απαράδεκτα τα ρέαρ των μπιστς. ντροπή αφού είναι τα πραγματικά τέκνα του χάους | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:28 | |
| Θα σε μαγέψουνε μάναμ! Πίτ και τέρας κάτω... θα σε κανονίσουνε με τα κακά κανόνια τους... τα τσάρια πάνε πολύ αργά ενώ οι άλλοι πάνε πετώντα.
Οι χίμαιρες τι βαράνε?
Και μη χέρεσαι με 6 άρματα... στα κατσίκια έχουν βγάλει περιορισμό μέχρι 4.. δε βλέπω γιατι να αφήσουν στους χαότες περισσότερα.
Εδιτ! Γέλασα τρελά με την υπερπροσπάθεια να ντυθεί με μαγικά αντικείμενα ο λόρδος... σα να ψώνισε απο λαική είναι... 5 πόντους αυτό, 6 εκείνο, κάνε μου κι ένα σκόντο στην ασπίδα γιατι δε βγαίνω! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:35 | |
| Σωτηρη κοιτα τα AR preview για το Χαος . Ειναι στο ευρωπαικο φορουμ , αν δεν τα βρεις πες μου να κοιταξω γιατι μου τα εστειλαν αλλα να πω την αληθεια δεν μπηκα καν στον κοπο να τα διαβασω ακομα ;Ρ | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:36 | |
| θέλω άρματα, άρματα άρματα. πωρώνομαι βλέπω παντού καρφιά και ακούω συνέχεια Meet your doom και Die beneath my boots! στα αυτιά μου! άλλωστε οι μόρταλς είναι η νούμερο 2 αγάπη (μετά τα γουντ) chaos chaos chaos chaos και challenge σε όλα τα γατάκια. | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:36 | |
| | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:42 | |
| - ToPaxyGourouni έγραψε:
Εδιτ! Γέλασα τρελά με την υπερπροσπάθεια να ντυθεί με μαγικά αντικείμενα ο λόρδος... σα να ψώνισε απο λαική είναι... 5 πόντους αυτό, 6 εκείνο, κάνε μου κι ένα σκόντο στην ασπίδα γιατι δε βγαίνω! χαχαχα ε ναι ρε μλκα αφού δεν βγαίνει χαχαχα όντως αστείο φαίνεται. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:43 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Σωτηρη κοιτα τα AR preview για το Χαος . Ειναι στο ευρωπαικο φορουμ , αν δεν τα βρεις πες μου να κοιταξω γιατι μου τα εστειλαν αλλα να πω την αληθεια δεν μπηκα καν στον κοπο να τα διαβασω ακομα ;Ρ
εσυ που εισαι και στη μέσα, πες τους να πα να.... αντε γιατι το εχει παραχεσει αυτη η AR | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:44 | |
| θέλω 2 χίμαιρες. ή...κυνηγάω χίμαιρες? @τζορτζ αν πετύχεις 2 χίμαιρες, σου βάφω ...μία χίμαιρα. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:53 | |
| Ασε ρε , ακομα περιμενω εναν χαρακτηρα WE 3 χρονια .... η Χιμαιρα θα παρει περιπου στα 10 αν παει αναλογικα ... μεχρι τοτε μλκ θα εχω παρει συνταξη !
Αλλα πραγματικα , το προβλημα ειναι τα αρματα .... οπως επισης και ο αριθμος των "Monster" . Υπηρξε πολυ μεγαλο θεμα με αυτο ... παντως μπραβο.... για κατι τυπακια σαν και 'σενα φτιαχνει η ΑR τα restrictions ;PPP
Για να ΜΗΝ θυμηθω τις λιστες με τις 4 5αδες Khorne Knights και τα 3 αρματα ... φφς ! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:55 | |
| Μπορώ να σου δανείσω σώτο και άρματα και χίμαιρες | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 20:57 | |
| LOL , για μια στιγμή όταν είδα τον τίτλο νόμιζα ότι έφτιαχνε λίστα 40κ | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 21:03 | |
| είστε αλήτες. οι λίστες μου είναι αγνό παρθένο φλαφόμαλο. τζορτζ λες να κάνω μία χίμαιρα, 3 άρματα και να βάλω και ξενέρωτα πεζικά? οκ θα πρέπει να χώσω και ιππότες κλπ κλπ/. μετά θα τον πίνω πανεύκολα από μπρετόνια (γρήγοροι και με ρεζολούτιον).
@khar το πιασα. απο 40κ? χαχαχα καλό ρε. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 21:05 | |
| Flames , αυτά τα καινούργια τα τέρατα δεν λένε τίποτα ? πολύ όμορφα είναι πάντως ειδικά το vortex beast ! | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 21:09 | |
| καλό είναι και μπαουντ στο λόρδο (όσο ζει πέρνει το γουεπον σκιλ του, αυτό δεν λες?) . αλλα ρε μλκα δεν οι χίμαιρες και τα σάγκοθ είναι τρελή πωρωση. μα βασιλέας του βουνού το ένα και λόρδος των ντραγκον όγκρες το άλλο. όλα καλά είναι! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 21:51 | |
| Ξαναμπαινει ο Δρακος στο παιχνιδι ????
πορωση τρελη αυτο το μοντελο !!! ειναι απλα απιστευτο (ο κορν δρακος του φλειμς)
απο τη λιστα δε ξερω οι χιμερες τι κανουνε ουτε γενικα το χαος , δεν εχω ασχοληθει ακομα , πιστευω οτι ενταξη ποσες μηχανες θα δει απεναντι , ισως ομως να θελει λιγο μαγεια για να τσιμπας ποντακια και απο εκει και οντως τα αρματα πανε 7+7 , οτι πεσει ομως οπου πεσει ΣΠΛΑΤΣ ΣΠΛΟΥΤΣ.
| |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 21:58 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 22:00 | |
| lol και εγω τον Κοναν στο αλογο σκεφτηκα ε ας ειναι και δρακος ! | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 22:05 | |
| ελα για πωρώστε με για πωρώστε με. κανάγιες. | |
| | | Rommel Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 302 Τόπος : Πειραιάς Registration date : 15/04/2010
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Τετ 13 Φεβ 2013, 23:52 | |
| το ερωτημα για μενα ειναι ενα. Γιατί κάποιος να παίξει εναν unrestricted στρατο εναντιον σε στρατούς που τους εχουν γ....... στα restrictions και δεν περιμενει να μιλησει πρώτα ο Πολωνος? Εκτος αν εχουν βγει τα restrictions και εγώ χάνω κατι. | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:27 | |
| - Rommel έγραψε:
- το ερωτημα για μενα ειναι ενα. Γιατί κάποιος να παίξει εναν unrestricted στρατο εναντιον σε στρατούς που τους εχουν γ....... στα restrictions και δεν περιμενει να μιλησει πρώτα ο Πολωνος? Εκτος αν εχουν βγει τα restrictions και εγώ χάνω κατι.
ναι ρε δίκιο έχεις πιστευω 3 άρματα και μια χιμαιρα θα τις αφήσουν τουλάχιστον. σε περίπτωση που (μου φαίνεται λογικό) πουν μαξ μία χίμαιρα μαξ 3 άρματα ίσως γίνει καλύτερη η λίστα. δηλαδή ΔΓΑΚΟΣ ΧΙΜΑΙΡΑ 3 ΑΡΜΑΤΑ 15 γουοριορς σαγκοθ σαγκοθ 2 δισκάτοι με 3+ γουορντ μαγος με σκρολ | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:41 | |
| gt khorne ο δράκος?
gt όχι tzeentch για +3 ward με reroll τους άσσους? | |
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:01 | |
| δεν φτάνουν οι πόντοι! θα δω όμως θα το μοντάρω. αφού έτσι κ αλλιώς όλοι θα βαράνε το ΔΓΑΚΟ. βασικά ευκαιρεία ψάχνω να βάψω χε χε έπηξα με τις μετριάντζες καιρό να δώσω οπτικό ΠΟΝΟ spoiler: | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:10 | |
| χωράει ο λόρδος naked με +3 ward και shield | |
| | | | CHAOS HAS SEALED YOUR DOOM! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |