Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Victory through Air Superiority... and guns | |
|
+3mandragora Khar Vader letsaros86 7 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 03:37 | |
| HQCompany Command Squad -Officer of the fleet (-1 to opponent's reserves roll) -Astropath (+1 to my reserves roll) Ordo Xenos Inquisitor -Psychotroke Grenades -Rad Grenades -Psychic Communion (+1 to my reserves roll) ELITESVindicare AssassinTROOPS10 Veterans, 2x meltaguns10 Veterans, 3x meltaguns5x Grey Knight Terminators -Incinerator -4x Nemesis Force Halberds -1x Nemesis Demonhammer FAST ATTACK1x Vendetta Gunship -3x Lascannons 2x Vendetta Gunship -3x Lascannons -3x Lascannons pts 2601x Grey Knight StormRaven Gunship -1x Lascannon -Multimelta HEAVY SUPPORT1x Hydra Flak Tank -Heavy Bolter -Camo Netting 2x Hydra Flak Tank -Camo Netting -Heavy Bolter 1x Leman Russ Executioner -αυτο με τα 5 plasma cannons -Heavy Flamer (διοτι 5 plasma cannons δεν ειναι ποτε αρκετα) TOTAL 1850Θεωρητικα εχουμε 4 δυνατους Flyers, 3 αντιεροπορικα και το Leman Russ να κοβει τα heavy infantry παρεα με τους In6 S5 AP3 Grey Knighs. To βασικοτερο ειναι οτι οπως το διαβαζω εγω τουλαχιστον.. τα Reserves Μου μπαινουν στο 2+ ενω του αντιπαλου στο 4+... enjoy your Flyers Cheers
Έχει επεξεργασθεί από τον/την letsaros86 στις Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:43, 1 φορά | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 07:28 | |
| Πολύ λίγα τροοπς. Δεν είναι ανάγκη να έχεις τις βεντέτες σε σκουάντρον. Άλλο σλοτ πιάνει το κοράκι. | |
| | | letsaros86 Spamlord
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 07:31 | |
| - Khar Vader έγραψε:
- Πολύ λίγα τροοπς.
Δεν είναι ανάγκη να έχεις τις βεντέτες σε σκουάντρον. Άλλο σλοτ πιάνει το κοράκι.
Ναι κανονικα ειχα τις Βεντετες ξεχωριστα αλλα μετα ειχα την εντυπωση οτι το συμμαχικο κορακι πιανει μια απο τις τρεις fast attack θεσεις για αυτο εβαλα squadron τις 2. εισαι σιγουρος οτι δεν τους πιανει θεση? EDIT: για τα troops ειναι λιγο βλεπωντας και κανωντας. και στις πιο παλιες εκδοσεις επαιζα με τοσα troops και δεν ειχα θεμα ποτε. το πολυ πολυ να χασω 700 μαχες και να το αλλαξω εφτιαξα και λιστα με 9 Βεντετες και 7 troops για τον χαβαλε, η Forge World να ναι καλα και το Magic the Gathering που μου εβγαλε λεφτα να την πληρωνω | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:21 | |
| Απέναντι σε αντιπάλους που θα καταφέρουν να έρθουν γρήγορα πάνω σου καθώς και σε guard (ή ότι έχει αρκετό κόσμο) έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αλλά είναι αξιοπρεπής για ομαδικό αν θες κοντράρεις στρατό με 4-5 flyers. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:35 | |
| ξέχασες να του πεις να βγάλει τους πόντους.... Υ.Γ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πόσο σπασμένος είναι ο Πέτσαρος, ακόμα και...στο σκάκι | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:38 | |
| A ναι βγάλε και τους πόντους | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 08:50 | |
| - mandragora έγραψε:
- Απέναντι σε αντιπάλους που θα καταφέρουν να έρθουν γρήγορα πάνω σου καθώς και σε guard (ή ότι έχει αρκετό κόσμο) έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αλλά είναι αξιοπρεπής για ομαδικό αν θες κοντράρεις στρατό με 4-5 flyers.
ευχαριστω για την απαντηση ολα εχουν να κανουν με το πως θα παιξεις και το πως θα παιξει ο αντιπαλος. οταν εχεις 4 flyers στον αερα και κρατας τον αριθμο τον flyer του αντιπαλου σταθερο δεν μπορει να σε φτασει ακομα και να θελει για αυτο ελεγχεις τα reserve του με officer of the fleet και σιγουρευεις τα δικα σου με astropath+psychic communion. οσο αναφορα την αντιπαλη guard εχει να κανει καθαρα και μονο τι εχει θυσιασει η η αντιστοιχη λιστα. τι εχουν αυτοι και δεν εχεις εσυ και το αντιθετο. επισης 14 χρονια Warhammer Fantasy και γυρω στα 9 χρονια 40k μου εχουν δειξει οτι εαν ξερει ο παιχτης τι θελει να κανει με την λιστα του και η λιστα εχει μια συνοχη δεν υπαρχει "σοβαρο προβλημα". - Flames έγραψε:
- Υ.Γ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πόσο σπασμένος είναι ο Πέτσαρος, ακόμα και...στο σκάκι
Ε μα οπως εχουμε ξανασυζητησει αλλωστε, δεν ειναι και πυρινικη φυσικη | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:15 | |
| Απέναντι σε horde αρμιες ή σαε elite στρατούς που σκάνε δίπλα σου πώς σκέφτεσαι να τα ατνιμετωπίσεις ; . δεν είναι απελπιστικά λίγο το shooting ή εγώ δεν έχω ξυπνήσει πρωί πρωί και χάνω κάτι ; | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:27 | |
| Gief μαχη !
βαδιζεις στη κοψη του ξυραφιου γιατι εκτος του γκριζους ιπποτες δεν εχεις κατι αξιολογο να σταθει στο ξυλο.
Θα συμφωνησω ομως απολυτα και το επιασα απο τις πρωτες μαχες οτι οποιος ελεγχει τον αερα ελεγχει και το παιχνιδι προσπαθησε μονο να καλυψεις καποια αδυνατα σποτ γιατι εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις.
ο μανδραγορας καλα σου λεει , με ταχεις αντιπαλους και "δυνατους" προμπλεμ , πχ wraiths/οτι εχει τζετ μπαικς σα τα σαλαχια κτλ. αυτα σκουπιζουνε.Οι βεντετες μπορει να φανε τα αντιπαλα φλαιερ αλλα μετα θα κανουνε 1-2 απωλεις σε μια μαζα πχ 20 ατομων , κλαιν ο αλλος θα ερθει.πρεπει να εχεις μια ισοροποια και λυσεις για πεζικα σε μαζα και σε ποιοτητα αρμορ (2+/3+) οπλα δηλαδη και για τις 2 αυτες περιπτωσεις. Για αυτο βαλε πλασμα στους βετερανους, θα τους εχεις στις βεντετες ? αν ναι το μεταλγκαν ειναι ισως καλητερο , αν ομως τους εχεις στο ντιπλοι σου τοτε βαλε 3+3 πλασμα , εγω τα λατρευω και οκ παιζει και ο 1 , αλλα δε μασας , πολλες βολες απ2 σορτ range.
Μπορεις να βαλεις ενα ινφαντρυ σκουαντρον και να τους κανεις 30 ατομα με οτοκανον φλειμερς πλασμα οτι θες και να τους σπασεις σε 3χ10 πχ δινει μαζα και δεν ειναι πολυ ακριβο 200-240 μαχ αναλογα με τη ποσοτητα που γεμισεις με χεβι οπλα.
οι υδρες μαλλων ειναι υπερβολικες , βγαλε τη μια και βαλε καποιο αλλο χεβι σαπορτ που να χτυπα μαζα η να εχει απ1-2.
Πολυ καλο το -1 και το +2 δικο σου βοηθα αρκετα ιμο.
ολα αυτα βεβαια ειναι θεωριες ,τωρα αν σου δουλευει λιωσε οτι προσπαθει να μπει στο δρομο σου και αν δε το λιωσεις να εχεις περασει καλα ρε αδερφε. | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:32 | |
| - belial έγραψε:
- Απέναντι σε horde αρμιες ή σαε elite στρατούς που σκάνε δίπλα σου πώς σκέφτεσαι να τα ατνιμετωπίσεις ; . δεν είναι απελπιστικά λίγο το shooting ή εγώ δεν έχω ξυπνήσει πρωί πρωί και χάνω κάτι ;
Οχι ακριβως. Απλως θελει λιγο πιο στοχευμενο παιχνιδι. Απο την στιγμη που του κοβεις τα αντιεροπορικα του τα hordes δεν μπορουν να σε καταρριψουν απο μονα του οποτε τα αφηνεις να τρεχουν σαν κοτοπουλα γυρω γυρω. στα kill points Λοιπον ειναι υπερ σου το games στα Objectives τωρα πρεπει να παιξεις συντηρητικα και να παρεις ακριβως ενα Objective παραπανω για να κερδισεις. οχι all out. Αν και για να πω την αληθεια αυτη η λιστα ειχε στην προηγουμενη μορφη της 10 purifiers για να σακατευουν τα hordes και να μην εχω πονοκεφαλους
αλλα
ηθελω να δοκιμασω τον vindicare assassin οποτε αναγκαστικα τους εβγαλα. Εαν αποτυχει ο Vindicare θα ξαναμπουν.Οσο για αυτους που σκανε διπλα σου οπως ειπες δυο ειναι οι επιλογες. α)Ειτε η αντιπαλη λιστα εχει καμποσες (αρκετες) μοναδες που ερχονται με deepstrike. Οπου σε αυτην την περιπτωση ερχοωται στο 4+ αρα θα ερθουν σπαστα και θα μπορεις ανετα (σχετικα) να ασχοληθεις μαζι τους β)η αντιπαλη λιστα εχει 1-2 μοναδες που το κανουν αυτο μονο και σου ερχονται μια μια . | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:35 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Gief μαχη !
βαδιζεις στη κοψη του ξυραφιου γιατι εκτος του γκριζους ιπποτες δεν εχεις κατι αξιολογο να σταθει στο ξυλο.
Θα συμφωνησω ομως απολυτα και το επιασα απο τις πρωτες μαχες οτι οποιος ελεγχει τον αερα ελεγχει και το παιχνιδι προσπαθησε μονο να καλυψεις καποια αδυνατα σποτ γιατι εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις.
ο μανδραγορας καλα σου λεει , με ταχεις αντιπαλους και "δυνατους" προμπλεμ , πχ wraiths/οτι εχει τζετ μπαικς σα τα σαλαχια κτλ. αυτα σκουπιζουνε.Οι βεντετες μπορει να φανε τα αντιπαλα φλαιερ αλλα μετα θα κανουνε 1-2 απωλεις σε μια μαζα πχ 20 ατομων , κλαιν ο αλλος θα ερθει.πρεπει να εχεις μια ισοροποια και λυσεις για πεζικα σε μαζα και σε ποιοτητα αρμορ (2+/3+) οπλα δηλαδη και για τις 2 αυτες περιπτωσεις. Για αυτο βαλε πλασμα στους βετερανους, θα τους εχεις στις βεντετες ? αν ναι το μεταλγκαν ειναι ισως καλητερο , αν ομως τους εχεις στο ντιπλοι σου τοτε βαλε 3+3 πλασμα , εγω τα λατρευω και οκ παιζει και ο 1 , αλλα δε μασας , πολλες βολες απ2 σορτ range.
Μπορεις να βαλεις ενα ινφαντρυ σκουαντρον και να τους κανεις 30 ατομα με οτοκανον φλειμερς πλασμα οτι θες και να τους σπασεις σε 3χ10 πχ δινει μαζα και δεν ειναι πολυ ακριβο 200-240 μαχ αναλογα με τη ποσοτητα που γεμισεις με χεβι οπλα.
οι υδρες μαλλων ειναι υπερβολικες , βγαλε τη μια και βαλε καποιο αλλο χεβι σαπορτ που να χτυπα μαζα η να εχει απ1-2.
Πολυ καλο το -1 και το +2 δικο σου βοηθα αρκετα ιμο.
ολα αυτα βεβαια ειναι θεωριες ,τωρα αν σου δουλευει λιωσε οτι προσπαθει να μπει στο δρομο σου και αν δε το λιωσεις να εχεις περασει καλα ρε αδερφε. Τα Flyers Δεν κερδίζουν παιχνίδια σε καμία περίπτωση . Εχουν τα καλά τους και τα αδύνατα σημεία αλλά μέχρι εκεί.Τα VP τα δίνουν άλλα πράγματα και φυσικά πλέον μπορείς να αντιμετωπίζεις με ποικίλους τρόπους . Οι μονομαχίες στον αέρα δεν κρίνουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τίποτα . Απόδειξη σε όσα λέω οι Δαίμονες . Ο κάθε στρατός έχει τα δικά του φυσικά τίποτα δεν είναι απόλυτο . | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:37 | |
| Double Post γιατι με προλαβε ο Λασκουλας. -εχω 5 Plasma cannons στο Leman Russ για τα heavy infantry με 2+/3+ saves -εχω τους Grey Knights με S5 In6 power weapons να κοβουνε ολα τα marino-ειδη περα απο αντιπαλους terminators και τελος ναι ολος ο στρατος ειναι airborne, τιποτα δεν μενει κατω. Ξανατονιζω οτι εαν ο Vindicare δεν μου δουλεψει θα αντικατασταθουν και οι Grey Knight Termies με Grey Knight Purifiers Που κανουν καλυτερη δουλεια στο να σκοτωνουν και heavy infantry αλλα και Hordes. απλα ειναι ερωτας ο μαμημενος ο Assassin και με παει στον κακο τον δρομο. @Belialαναλογως τι κανεις με τα flyers σου. τιποτα δεν κερδιζει μονο του παιχνιδια Belial το synergy Που βγαζει μια λιστα ειναι αυτο που κερδιζει. | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:42 | |
| - letsaros86 έγραψε:
- belial έγραψε:
- Απέναντι σε horde αρμιες ή σαε elite στρατούς που σκάνε δίπλα σου πώς σκέφτεσαι να τα ατνιμετωπίσεις ; . δεν είναι απελπιστικά λίγο το shooting ή εγώ δεν έχω ξυπνήσει πρωί πρωί και χάνω κάτι ;
Οχι ακριβως. Απλως θελει λιγο πιο στοχευμενο παιχνιδι. Απο την στιγμη που του κοβεις τα αντιεροπορικα του τα hordes δεν μπορουν να σε καταρριψουν απο μονα του οποτε τα αφηνεις να τρεχουν σαν κοτοπουλα γυρω γυρω.
στα kill points Λοιπον ειναι υπερ σου το games
στα Objectives τωρα πρεπει να παιξεις συντηρητικα και να παρεις ακριβως ενα Objective παραπανω για να κερδισεις. οχι all out.
Αν και για να πω την αληθεια αυτη η λιστα ειχε στην προηγουμενη μορφη της 10 purifiers για να σακατευουν τα hordes και να μην εχω πονοκεφαλους
αλλα
ηθελω να δοκιμασω τον vindicare assassin οποτε αναγκαστικα τους εβγαλα. Εαν αποτυχει ο Vindicare θα ξαναμπουν.
Οσο για αυτους που σκανε διπλα σου οπως ειπες δυο ειναι οι επιλογες.
α)Ειτε η αντιπαλη λιστα εχει καμποσες (αρκετες) μοναδες που ερχονται με deepstrike. Οπου σε αυτην την περιπτωση ερχοωται στο 4+ αρα θα ερθουν σπαστα και θα μπορεις ανετα (σχετικα) να ασχοληθεις μαζι τους
β)η αντιπαλη λιστα εχει 1-2 μοναδες που το κανουν αυτο μονο και σου ερχονται μια μια . Τα reserve είναι 3+ πλέον από 2ο γύρω . Υπάρχουν drop pod assault στρατοί , καθώς και Deathwing που πέφτουν αυτόματα 1ο-2ο γύρω χωρίς roll και accurate λόγο belial (τα σπάω το ξέρω ) . Και πέρα από όλα αυτά υπάρχουν scouts με outflank κτλ κτλ . Δεν έχω βάλει μέσα relays για reroll ta reserves , καθώς και warlord traits , που δίνει +1 στα reserves . Με λίγα λόγια εάν περιμένεις να "μποτσάρει" ο άλλος που βασίζεται σε επιθετικό παιχνίδι μέσα στο deploymeny σου δεν ξέρω . Tους purifiers πάντα τους θεωρούσα καλούς και μου αρέσουν . Κοίτα στην τελική παίζεις καμιά 20αριά μάχες και βλέπεις τι θα δώκει . | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:42 | |
| σπυρο ελεγχει εγραψα αυτο δε του δινει αυτοματα τη νικη αλλα πολλες πιθανοτητες. Ειναι ορατο στα ματια μου οτι οταν ελεγχεις τον ουρανο εισαι σε καλο μονοματι για να επικρατησεις και ελεγχεις το πεδιο και το γκειμ. Οι δαιμονες μαλιστα καλοι ειναι δε νικανε ομως μονο με το σπασμενο κοντεξ τους , παιζουνε και οι αποστολες και τα ομπζεκτιβ μια φορα τους εχω αντιμετωπησει , οχι οτι ειναι κριτηριο αλλα ειναι και ενα πρωτο παραδειγμα σε ρελικ αποστολη με 2χ9 σλαχια και 3χ9 φλειμερς και φειτγουειερ αλλα χασανε το ρελικ και το μισιον.Δεν ειναι ανικητοι. Δεν ειναι, ξαναλεω απολυτο , μπορει να παιξω αλλες 10 φορες και να χασω και τις 10, πιστευω ομως πολυ στην επικρατηση στον αερα ωστε να καψω ολη τη γη επειτα. | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:45 | |
| Πετσαρε αστα αυτα θα εισαι παρασκευη ? θελω να περασω ενα χερακι σιγουρα τον Ορεστη και μετα να παω στο γλυκο εσενα εκτος αν εχετε καποιον με τυρανιδες που θελω να τις δω ! | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:46 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- σπυρο ελεγχει εγραψα
αυτο δε του δινει αυτοματα τη νικη αλλα πολλες πιθανοτητες.
Ειναι ορατο στα ματια μου οτι οταν ελεγχεις τον ουρανο εισαι σε καλο μονοματι για να επικρατησεις και ελεγχεις το πεδιο και το γκειμ.
Οι δαιμονες μαλιστα καλοι ειναι δε νικανε ομως μονο με το σπασμενο κοντεξ τους , παιζουνε και οι αποστολες και τα ομπζεκτιβ μια φορα τους εχω αντιμετωπησει , οχι οτι ειναι κριτηριο αλλα ειναι και ενα πρωτο παραδειγμα σε ρελικ αποστολη με 2χ9 σλαχια και 3χ9 φλειμερς και φειτγουειερ αλλα χασανε το ρελικ και το μισιον.Δεν ειναι ανικητοι. Δεν ειναι, ξαναλεω απολυτο , μπορει να παιξω αλλες 10 φορες και να χασω και τις 10, πιστευω ομως πολυ στην επικρατηση στον αερα ωστε να καψω ολη τη γη επειτα.
Ο καθένας με τις εμπειρίες του και τις δυνατότητες του Ισως τα digimon , tie fighters , και κοράκια να κάνουν γι αυτή την δουλειά . τι να πώ εξαρτάται και τα όπλα του καθενός .! | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:53 | |
| Συμφωνω ενταξη , αλλα οπως και να το δεις υπαρχουνε μερικες καταστασεις που ειναι ορατες, η εναερια κυκλοφορια σου δινει μεγαλο πλεονεκτημα. | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 10:06 | |
| - belial έγραψε:
- Τα reserve είναι 3+ πλέον από 2ο γύρω .
το ξερω, το οτι το σκυλι μου μου εφαγε ενα κομματι απο το 60ευρω rulebook Μου δεν σημαινει οτι δεν εχω διαβασει τους κανονες ο λογος που το reserve εγινε 3+ σε αυτην την εκδοση, οταν εσυ του λες με το καλημερα οτι θελει 4+ ειναι σαν να βαζεισ την λιστα του να παιξει μια εκδοση πισω. - belial έγραψε:
- Υπάρχουν drop pod assault στρατοί , καθώς και Deathwing που πέφτουν αυτόματα 1ο-2ο γύρω χωρίς roll και accurate λόγο belial (τα σπάω το ξέρω ) . Και πέρα από όλα αυτά υπάρχουν scouts με outflank κτλ κτλ .
προφανως, και καλως να ερθουν, εαν δεν εχουν στοχους δεν με ενοχλουν - belial έγραψε:
- Δεν έχω βάλει μέσα relays για reroll ta reserves , καθώς και warlord traits , που δίνει +1 στα reserves .
Ζαρι ειναι, ας το ριξει και ας το φερει. Επισης και το Warlord Trait πρεπει να το ριξει για να εχει reroll, και απο το βιβλιο υπαρχει και trait -1 reserve o αντιπαλος επισης οπου εαν το παρω τοτε μπαινουν ολα στο 5αρι τα δικα του etc etc etc. οποτε μην τα μετρας αυτα. μετρα τι πληρωνεις στην λιστα. αυτα τα ολιγα - Laskoulas έγραψε:
- Πετσαρε αστα αυτα
θα εισαι παρασκευη ? θελω να περασω ενα χερακι σιγουρα τον Ορεστη και μετα να παω στο γλυκο εσενα
εκτος αν εχετε καποιον με τυρανιδες που θελω να τις δω ! εγω περιμενω να μου ερθουν απο forge world οι Death Korps of Krieg που θα βαλω για βετερανους και τα Hydra οποτε δεν μπορω να παιξω ακομα. Μολις μου ερθουν και τα κολλησω θα ερθω να σε ραπισω πρωτο πρωτο | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 10:09 | |
| Δε με νοιαζει ρε παιξε και με προξυ να τη δοκιμασεις κιολας. np για μενα εχω κατανοηση :p | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 10:49 | |
| - letsaros86 έγραψε:
το οτι το σκυλι μου μου εφαγε ενα κομματι απο το 60ευρω rulebook Μου δεν σημαινει οτι δεν εχω διαβασει τους κανονες
χαχα υπογράφα. | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:35 | |
| - Flames έγραψε:
- letsaros86 έγραψε:
το οτι το σκυλι μου μου εφαγε ενα κομματι απο το 60ευρω rulebook Μου δεν σημαινει οτι δεν εχω διαβασει τους κανονες
χαχα υπογράφα. δεν φανταζεσαι το καρδιακο που επαθα οταν το πηρα χαμπαρι απλα!!! | |
| | | proedros Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 12:43 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 13:52 | |
| - proedros έγραψε:
- Ασε το 40κ καλύτερα!
δεν αφηνω τιποτα μεχρι να μεγαλωσει η κοινοτητα του Φαντασυ | |
| Θέμα: Απ: Victory through Air Superiority... and guns Πεμ 14 Φεβ 2013, 14:11 | |
| Σε περιμενει η παγωμενη λαμα τον πλαγκ μαρινς | |
| | | | | Victory through Air Superiority... and guns | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |