Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 10:41 | |
| 1 lord nurgle 8 chaos plague marines rhino 2 plasma 7 chaos plague marines rhino 2 plasma 20 cultits 1 Helldrake 1 Helldrake 2 obly nurgle 1 quad gun 1 forgfiend 1 necron lord 5 warriors Nightscythe 5 warriors Nightscythe ενταξη νομιζω το καλητερο ally θα ητανε Ιμπεριαλ γκαρντς αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχουνε διαθεσημοι και μετα τη "χορηγια" για το καπταινς κολ του στεφανου με τα νεκρονς του , λεω να παω ετσι. εχω 2 δρακους αλλιως θα εχωνα και 3ο εβαλα το φορτζφιντ στη θεση του δρακου το οποιο μου εδωσε προχτες. Ισοροπημενη λιστα δειχνη οτι ειναι , θα τη δοκιμασω σημερα στρατηγικο και αυριο σε καποιοα φιλικη. αν εχετε να προσθεσετε κατι για να βελτιωθει be my guest. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 11:23 | |
| άσχετο αλλά είδες πόσο σημαντικό είναι το WYSIWYG? στις "χρυσές" εποχές του φάντασυ -τι θέλεις φλέιμς? 8 τρολς? οκ έχω 8 μινώταυρους, το ίδιο κάνει λολ προτείνω να αυστηροποιηθούν τα τουρνουά και σε μας. ον τόπικ. για την λίστα δεν ξέρω, το όνομά της πωρωτικό ως συνήθως | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 11:31 | |
| Koιτα στο 40κ εχει σημασια το οπλο και η γωνια που βαρα , στο φαντασυ δεν εχει τοση , αφου πανε πολυ στο cc οι μοναδες και αρκει να εχουνε σωστη βαση. Βεβαια καλο ειναι να ειναι τα μοντελα κανονικα συμφωνω.
για τη λιστα κανω την 8δα , 7δα μαρινς και βαζω και μια εκτοπλασμα μπλαστρα στο φορτζφιντ σα τους γκοστομαστερς | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 11:33 | |
| Γατακι μια βδομαδα σου εμεινε!!! ταλυκακια μου ειναι ετοιμα να βαλουν νυχια | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 11:36 | |
| - iron man έγραψε:
- Γατακι μια βδομαδα σου εμεινε!!! ταλυκακια μου ειναι ετοιμα να βαλουν νυχια
Kαλά με 2 Heldrakes και άλλο ένα που ετοιμάζει, πες τους να αφήσουν τις αισθητικές παρεμβάσεις για τα μανικιούρ και να βγάλουν κανένα invu save. | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 11:41 | |
| κατι εχουμε!!! | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 14:20 | |
| Καλή φαίνεται , πώς το έχεις σκεφτεί το strategy ? | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Παρ 15 Φεβ 2013, 17:32 | |
| Κοιτα παιζοντας και αποκτωντας εμπειρια με τους μηχανισμους του καθε στρατου και της εκδοσης , διαμορφωνετε η λιστα.Προσπαθω να εχω λυσεις σε οποια κατασταση μεσα απο τη γνωση μου εμφανιστει. Προσπαθω κλασικα να κερδισω τη μαχη στον αερα οσο πιο γρηγορα γινετε ωστε να μπορω να χρησημοπιησω αυτες τις δυναμεις για να τις ριξω στη μαχη στη γη που μεσα απο τα ομπζεκτιβ θα κρινει και το παιχνιδι. Τα πεζικα μου ειναι αντοχης , παιζουνε και αμυνα και επιθεση (οσο αντεξουνε τα μεταφορικα) οι δρακοι μου εξασφαλιζουνε το ευκολο αντιινφατρυ στοιχειο ανεξαρτητος καβερ. τα χεβι σαπορτ μου χτυπανε ειτε με απ2 οπλα ειτε με στρ8 πολαπλες αττακ και αερα και τανκς και κανουνε και ασαυλτ με τα απ2 οπλα τους. Οι καλτιστ ειναι ενα μικρο αναχωμα φιαρλες. Και το κυριοτερο τα νεκρον σκαφη μου μεταφερουνε τρουπς στην αντιπαλη περιοχη με ταχυτητα , και ειναι αρκετα δυνατα με πολλες βολες εναντια σε αλλα σκαφη. Δε μπορω να εχω τα παντα αλλα πιστευω οτι με αυτη τη λιστα (ειτε την αλλη με ig) εχω ικανοποιητκες απαντησεις σε διαφορα ειδη παιχνιδιου και στρατους. Στη πραξη κρινονται ολα , με τις μαχες θα δω τι αλαγες χρειαζονται , μεχρι τωρα και με το οσο εχω παιξει , στεκετε. θελω να τεσταρω περισοτερο το φορτζφιντ, τους νεκρονς φυσικα και καποια αλλα πραγματακια. παω να κουρσεψω τα περιστερια | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 10:11 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- 1 lord nurgle
8 chaos plague marines rhino 2 plasma 7 chaos plague marines rhino 2 plasma 20 cultits 1 Helldrake 1 Helldrake 1 Helldrake 2 obly nurgle 1 quad gun 1 necron lord 5 warriors Nightscythe 5 warriors Nightscythe
εκλεισε το πακετο. Τη δοκιμασα (με φορτζφιντ αντι 3o δρακο που δεν εχω ακομα) και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Σφιχτη λιστα και νομιζω οτι ακομα και με δυσκολα ματσαπ δε χανω ποντους ευκολα και οπου βρω τσιμπαω. vs 5 night scythe και 1 doom scythe (6 flyers ) στη μια μαχη και σε αλλη μια εναντια σε 4 land raider και 2 Ιπταμενα κορακια. ολα αυτα δεν εχω τα μεσα οπως αλλες λιστες να τα αντιμετωπησω ευκολα και αμεσα,αλλα παρολα αυτα ειδα οτι ακομα και ετσι δε χανω ευκολα ποντους και ο αντιπαλος ματωνει για να παρει μοναδα. ( ΜvPs πλαγκ μαρινς ) δε ξερω μονο αν πρεπει να βαλω περισοτερους νεκρονς warriors , το 6ρι γκλασινκ στο ραπιντ fire ειναι δυνατο. επισης καλητερα 3ος δρακος παρα 2 ομπλυ ακομα. Το quad gun, ειδα οτι μερικες φορες για να κρατησω αμυνα υποχωρο και 1-2 περιπτωσεις το καταλαμβανει ο αντιπαλος οταν μπει στις γραμμες μου,αν δε το καθαρισει 1ο γυρο με σουτινκ.Σκεφτηκα να το βγαλω αλλα παλι το ιντερσεπτ ειναι τοσο καλο και μονο το πιθανο evade που θα κανει ενα εχθρικο σκαφος, που σε νορμαλ περιπτωση χωρις κουαντ, θα κατεβαζε το δρακο η το scythe με κανει να το κρατησω οσο και αν το coms relay ειναι ελκυστικο. Noμιζω οτι θα μεινω σε αυτη τη λιστα καιρο και θα την εμπιστευτω στα επομενα τουρνουα. | |
| | | Rommel Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 302 Τόπος : Πειραιάς Registration date : 15/04/2010
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 19:12 | |
| Κατ'εμε βγάλε τον necron lord που είναι αχρηστος και τους obliterators και βάλε obyron και annihilation barge. | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 20:14 | |
| Οι ομπλι ειναι αρκετα καλοι , ισως βγαλω δρακο που δεν εχω 3ο. επισης ελεγα να βγαλω το δρακο και 1 μοναδα πλαγκ μαρινς και να βαλω λαντ ρειντερ με 5δα τερμις. αν και το μπαρζ μου αρεσει ο κιουμπιρν τι κανει ? | |
| | | Rommel Knight
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 20:53 | |
| Αν εννοεις τον obyron , ειναι χαρακτηρας με 2+ armour save και warscythe (str7 AP1) στο cc με WS 6 που οσες επιθεσεις δεν περασουν εναντιον του τις παιρνει σε attacks. Το κυριοτερο όμως έχει veil of darkness. Στο movement αντί να κουνηθεί αυτός και το unit κάνουν deep strike όπου θες στο τραπέζι (σε κάποιο ελευθερο objective δλδ). Τον βαζεις σε μια μονάδα warriors σε night scythe, και ακόμα αν διαλυθεί και αναγκαστούν να μπουν reserves, μπορουν με το veil να παρουν οποιοδήποτε objective ή/και το linebreaker. Ειναι ο μόνος τρόπος να βάλεις καποιο HQ που να αξίζει. Ή εναλλακτικά βαζεις με 80 ποντους τον overlord σε command barge, του δίνει και warscythe, και εχεις ενα chariot με 13 Αν και καλό cc. | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 20:57 | |
| Nαι ενα τετοιον λορδο ειχε ο νεκρον αντιπαλος μου στο καπταινς κολ , τον εφαγα αλλα πολυ δυσκολα , δινει και γουντ δικα του για να χιλαριστει το οχημα αρκει να μη πεθανει ? τον ιδιο λεμε?
| |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 20:59 | |
| lol..... Τυρακια ..... -.-
Ποσο εχει ο O-byron ? | |
| | | Rommel Knight
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 21:01 | |
| ναι λασκουλα αυτος είναι.
Tzortz 160 ποντους, την εχει λίγο μεγάλη αλλά αξίζει. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 21:02 | |
| Eλα ρε τωρα , σιγα τους ποντους , τι λες -.- Μια χαρα ιμο , βασικος παιζει ;Ρ | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 21:06 | |
| 250 μαζι με το αρμα ? δηλαδη εξω το φορτζφιτν κ ο απλος νεκρον λορδος και μπηκε. θα το δω , μου αρεσει η σκεψη να πηγαινει καπου αυτο και να κοβει η να κερδιζει ανετα ομπζεκτιβ. επισης μου αρεσει και η ιδεα ενος λαντ ρειντερ με τερμις και τυφο η αμπαντον θα το ψαξω λιγο στο ΑΒ. η λιστα παντως δουλευει καλα και δε θελω να χαλασω τη χημεια , αλλα θελω να κανω τις δοκιμες αυτες που λετε για να δω τι βελτιωση περνει και τη μορφη της. | |
| | | Rommel Knight
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Δευ 18 Φεβ 2013, 21:12 | |
| αν μιλας για τον overlord δεν χρειαζεται να του δώσεις τόσα πολλά και να γίνει πανάκριβος. Μονο το warscythe θα του δώσεις και ίσως scarabs. Δλδ 180 πόντους ή 195 με scarabs. Αν του διαλύσουν το οχημα είναι πρακτικά άχρηστος. Δεν εχεις λόγο να πληρώσεις 45 το 3+ inv και άλλους 15 το 2+ armour. | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Τρι 19 Φεβ 2013, 01:03 | |
| - Παράθεση :
- Tυφος
Μαγος 2ου Τzeentch (να παει θεματικα νταινερις) 8 πλαγκ μαρινς με rhino (μεσα εδω το γκομενακι να κανει κυριως το doombolt (ερωτηση:μπορει να το κανει σε flyer ?)) 20 ζομπι με τσαμπιον 20 ζομπι με τσαμπιον Ραιγκαρ Ντρογκο Βισερις (τα 3 δρακακια) 2 ομπλι νεργκλ πιθανο ντιπ στραικ με τον τυφο μαζι. (ισως να τους εκανα 3) Νεκρον Λορντ 5 warriors Night scythe 5 warriors Night scythe 5 flyer ο τουμπανος τυφος (με τα σπελλ του , τις μπλαστρες του κτλ) με 2 τερμινειτορς (διγουντους αρα ουσιαστικα 4:P) 5 τρουπς τα 3 με feel no pain. στα μειον οπως το κοβω , η απουσια κουαντ γκαν (βγαινει η μαγισσα ειναι ακριβως 100π) θα ηθελα 2 ακομα ομπλυ (ισως εβγαζα ενα δρακο αν και θελω το στρατο θεματικο ) και τα ζομπι ειναι 20δες αντι 30δες. κατα τα αλλα Λωριδα της Γαζας , δε περνα τιποτα Επισης και καλητερη λιστα μαλλων - Παράθεση :
1 Typhus (HQ) 9 Plague Marines (Troops) 2 plasma - rhino 26 Plague Zombies (Troops) champion 1 Heldrake (Fast Attack) 1 Heldrake (Fast Attack) 2 Obliterators (Heavy Support) 1 Necron Overlord (HQ) Warscythe πανω σε 1 Catacomb Command Barge 5 Necron Warriors (Troops) 1 Night Scythe 5 Necron Warriors (Troops) 1 Night Scythe 6 Canoptek Wraiths (Fast Attack)
Kαι εδω αν δε βαλω το οχημα στο λορδο νεκρον βαζω κουαντ γκαν. εχω ομως 2 λορδους να χτυπανε και να σφαζουνε αρκετα , σπελλ , τα ρειθ να σαπορταρουνε αρκετα το cc (και αν τολμα ο αντιπαλος ας τα αγνοησει) και την κλασικη αεροπορια. | |
| | | Rommel Knight
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Τρι 19 Φεβ 2013, 01:47 | |
| Αφου εχεις βάλει wraiths, βαλε και destroyer lord αντι για overlord. Και οικονομια σε ποντους και Τ6 να μην φοβασαι instant death απο τους termies του Belial. Βγαλε και το whip και σου μενουν 30+ ποντοι. Βρες αλλους 60 και βαλε και barge Για chaos δεν σχολιαζω γιατί δεν εχω καθόλου παραστάσεις. | |
| Θέμα: Απ: Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds Τρι 19 Φεβ 2013, 09:20 | |
| Nαι αλλα σκεφτηκα οτι με το λορδο ξεχωριστα εχω 2 απειλες , μια τα ρειθ και μια το λορδο με το τσαριοτ. το βαρτζ θα το ηθελα ιντιντ , γκιφ ! | |
| | | | Black Duke the Deathwalker,the Unraveller ofWorlds | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |