Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| New Daemons. | |
|
+25Siegfried VII Shieldwolf Sabbal Juan Arkham Abducted47 Khar Vader kiour_gr lance-a-lot belial Laskoulas Lord of Pleasure h34dnotf0und Blood Guzzler aphelion Samanos iron man Overmind mandragora Rasfig Altair Tzortz tomahawk Flames subquantum 29 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 10:54 | |
| - lance-a-lot έγραψε:
- Πραγματικά οι δαίμονες είναι η Κερκόπορτα της Πόλης του 40K.
Μέχρι τώρα το 40κ είχε αξιοπρεπή και ρεαλιστικά*/φλαφερά μοντέλα, ενώ το φαντασυ σε καθε στρατό προσέθετε και.. ρινόκερους με hull-mounted κανόνια, ογκρ καβάλα σε ογκρ, τσάριοτ με μαμούθ, κοτόπουλα με κράνη κλπ
Τώρα οι δαίμονες που παίζουν σε διπλό ταμπλό (40κ-φαντα) έχουν ανοίξει αυτή την κερκόπορτα και πανάθλια μοντέλα ξεχύνονται στο realm του 40Κ.
Κύριοι, ζητώ εθελοντές. Πρέπει να κλείσουμε πάση θυσία αυτό το warp gate πριν είναι αργά ΚΑΙ για αυτό το game system!
* μη μου πει κανείς για stormraven=τσιμεντόλιθος με φτερά και νεφελίμ με παρεκκλήσια, γιατί ακόμα και αυτά φαντάζουν έτη φωτός μπροστά εν συγκρίσει με τα νέα δαιμόνια ή το chaos shrine και τα ρουκετοβόλα της empire κοιτα στο φαντασυ τουλαχιστον οι δρακοι μας ειναι κανονικοι και οχι φτιαγμενοι απο σκουριασμενες λαμαρινες με μια ρουκετα στο κωλο and thats it .... | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:04 | |
| Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που νομιζει οτι ειναι αιδια. οι χαρακτηρες οκ nice αλλα τα chariots εμετος. θελω πολυ να δω ποσο imba ειναι στους κανονες. Πραγματικα απο τα 3 τελευταια codex chaos M, dark angel και demons ολα τα νεα entries einai fail! mutilators-digimons-helldrake-landspeeder monastiri-demons chariots - nurgle flys- cannon ktl.
ok oi knights αρεσουνε στον τζορτζ αλλα αυτοι ειναι απλα τερμινατος με ασπιδες χωρις κρανος.
και to DA flyer copy paste apo thn FW. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| | | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:10 | |
| - kiour_gr έγραψε:
- Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που νομιζει οτι ειναι αιδια.
οι χαρακτηρες οκ nice αλλα τα chariots εμετος. θελω πολυ να δω ποσο imba ειναι στους κανονες. Πραγματικα απο τα 3 τελευταια codex chaos M, dark angel και demons ολα τα νεα entries einai fail! mutilators-digimons-helldrake-landspeeder monastiri-demons chariots - nurgle flys- cannon ktl.
ok oi knights αρεσουνε στον τζορτζ αλλα αυτοι ειναι απλα τερμινατος με ασπιδες χωρις κρανος.
και to DA flyer copy paste apo thn FW. λογικό δεν είναι ρε φίλε? όταν με περίπου το ίδιο προσωπικό τρέχεις να προλάβεις 500 νέα βιβλία και ριλίσις? η προχειρότητα είναι αναμενόμενη. για σκέψου σε εσένα να σου έλεγαν. βάψε 10 φιγούρες σε μία εβδομάδα. και βάψε τις σε ένα μήνα. πότε θα ήταν καλύτερες? απλά είναι τα πράγματα. | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:21 | |
| - Παράθεση :
- Τώρα οι δαίμονες που παίζουν σε διπλό ταμπλό (40κ-φαντα) έχουν ανοίξει αυτή την κερκόπορτα και πανάθλια μοντέλα ξεχύνονται στο realm του 40Κ.
Κύριοι, ζητώ εθελοντές. Πρέπει να κλείσουμε πάση θυσία αυτό το warp gate πριν είναι αργά ΚΑΙ για αυτό το game system!
νταξει περα απο την πλακα, οσον αφορα τα μοντελα για το 40κ ειναι ηδη πολυ αργα ΚΑΙ για αυτο το συστημα. την κατσαμε στο φαντασυ με την 8η τωρα το 40κ την επαθε με την 6η. οπως λεει πιο πανω ο κιουρ ολα τα καινουργια μοντελα στα ως τωρα 3 codex ειναι απλα χαλια... εσεις στο 40κ απλα δεν το εχετε νιωσει ακομα πολυ επειδη δεν εχετε βγαλει αρκετα καινουργια βιβλια στην 6η αλλα μην σκατε, τα πραγματα θα γινουν χειροτερα ... | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:27 | |
| Να ριξω και εγω σαν καλος διαολος λαδι στην φωτια, σκεφτονται να κοψουν το golden deamon se Ισπανια και αλλες χωρες τις ευρωπης. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:28 | |
| Θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση ; εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν λειτουργούν τους 3D printers για οικονομία στο ρεύμα .
Σαν πολύ περίεργα δεν μας τα λένε ; ... | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:32 | |
| Αρχίζω να φοβούμαι λίγο για τους TAU που θα είναι επόμενοι... 2-3 επεισόδια transformers να έχουν δει στα νιάτα τους οι designers.. και την έχουμε ΠΟΛΥ άσχημα! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:37 | |
| Μark my words ..... "UBER SUIT" ή όπως αλλιώς θα λέγεται .... θα πέσει πολύ γέλιο . | |
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:49 | |
| Ι hope not! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 11:50 | |
| WOW!!! Aπίστευτα μοντέλα! | |
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:00 | |
| - Khar Vader έγραψε:
- WOW!!! Aπίστευτα μοντέλα!
Μετά τα chaos trolls, να και τα forum trolls! Εκτός κι αν σοβαρολογείς.. έχει αλλάξει τόσο πολύ το γούστο και η καλαισθησία σου; | |
| | | Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:17 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:19 | |
| τι ακριβως δεν σας αρεσει;;; μια χαρα ειναι | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:23 | |
| Ολα ειναι οκ , αλλα δεν μου αρεσει το "beast" που τραβαει το αρμα του Khorne (μου θυμιζει Squig) και οι "φλογες" στο αρμα του Tzeentch (toooo much) . | |
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:24 | |
| Δεν μπορώ να στο εξηγήσω βρε παιδί μου . Δεν βρίσκω τον κατάλληλο χαρακτηρισμό . Αυτός ο Wannabe bloodletter με το κανόνι ειδικά ..... . τεσπά γούστα είναι δεν βαριέσαι | |
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:27 | |
| - Khar Vader έγραψε:
- τι ακριβως δεν σας αρεσει;;; μια χαρα ειναι
Όπως σχολίασε και κάποιος στο λινκ, τα τσάριοτς είναι σαν αφηρημένη τέχνη Πικάσο με το γκροτέσκο στυλ του Ιερώνυμου Μπος. ( πχ ) Ναι, αν το δούμε απο αυτή την αρτιστική μεριά, αξίζουν μια θέση στο σουρεαλιστικό μουσείο μοντέρνας τέχνης. Στο φαντασιακό μου κόσμο αντιθέτως, δεν είναι ότι ακριβώς θα ήθελα να εξαϋλώνω με το plasma rifle μου.. | |
| | | Arkham Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Currently Playing : Fantasy Battles Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:30 | |
| Τι καγκουρια ειναι αυτο το chariot του Τzeench που ειναι σαν δεντρο . Λες και βηκε απο το πανηγυρι. | |
| | | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:38 | |
| Καρακιτσαριό ο Κόρν απ ότι βλέπω! Και τί είναι αυτό που τραβάει το κανόνι;; ο αιμοβόρος πακ-μαν με μαρκ οφ κόρν;; Τα drones είναι απλά όργιο, ιπτάμενοι μυρμηγκοφάγοι;; Εννοείται ότι θα βαφτούν μπλε, τιμής ένεκεν: Λίγα μοντέλα γενικά, αναμένουμε τα επόμενα waves.. All in all προσπάθησαν IMO να δώσουν το "out of this world" στα μοντέλα, και το τελικό αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως αμφιλεγόμενο... αλλά δε μπορώ να πω ότι με χαλάει κιόλας. (νταξ έχω φτιαχτεί με το μυρμηγκοφάγο, το ομολογώ!) Άντε να δούμε και το βιβλίο... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:43 | |
| lol Juan ! Που το θυμηθηκες αυτο ρε ... Ο_Ο Δεν θα ελεγα οχι σε μπλε μυγες !! Αλλα το βιβλιο ποτε θα βγει ειναι το θεμα... Μπορει αυτα να ειναι sucky και να μην παιζουν καθολου , οποτε σωθηκαμε ! | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:48 | |
| Ποσα μοντελα να δωσουν πια ρε συ Juan? Το codex τους εχει ηδη ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες, το 70% των οποιων δεν εχουμε δει ΠΟΤΕ σε τραπεζι...
Beasts of Nurgle Hounds Harpies Nurglings
Αυτα ειδικα ειναι εντελως ανυπαρκτα...αναθεμα αν υπαρχει ανθρωπος που να τα αγορασε....
Και τωρα βγαζουν καινουργιες αηδιες, που κανουν το beast of nurgle να φανταζει πιο γαματο κ απ το Terrorgeist (?)
Νομιζω οτι η GW εχει αρχισει να ξεμενει απο ιδεες...ειλικρινα θελω να δω τι καινουργιο θα βγαλουν στα βιβλια της 6ης που ειχαν ηδη καινουργιο βιβλιο στην 5η ( orks , space marines κ.ο.κ.)... νομιζω οτι ειναι καλητερα να εχεις 10 επιλογες αξιοπρεπεις , παρα να χωνεις ηλιθιες νεες μοναδες που δεν καλυπτουν καποιο κενο του στρατου ,παρα η μονη τους μοιρα ειναι να καταληξουν outshined απο αλλες μοναδες και να μην παιχτουν ποτε.... | |
| | | Arkham Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Currently Playing : Fantasy Battles Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:53 | |
| Απο οτι εχω δει οτι ειναι ""outshined "" σε μια εκδοση το κανουν υπερτουμπανο στην επομενη βλεπε Chaos Chariots, Deamon Prince γτ γνωριζουν πως ο κοσμος που θελει να παιξει ανταγωνιστικα θα τα αγορασει οσο ασχημα και αν ειναι απο μοντελιστικης αποψης.
Δεν μπορω να καταλαβω γτ κανουν updates σε στρατους χωρις να υπαρχουν σουπερ ιδεες και αλλοι ειναι τοσο καιρο στο κλασιμο πχ Wood Elves , Brettonia εχουν να δουν βιβλιο και εγω δεν ξερω απο ποτε. | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:55 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
- Ποσα μοντελα να δωσουν πια ρε συ Juan? Το codex τους εχει ηδη ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες, το 70% των οποιων δεν εχουμε δει ΠΟΤΕ σε τραπεζι...
Αυτα ειδικα ειναι εντελως ανυπαρκτα...αναθεμα αν υπαρχει ανθρωπος που να τα αγορασε....
Ανύπαρκτα σε ποιο σύστημα και έκδοση εννοείς;; Γκουχ γκουχ... αν εξαιρέσεις τα nurglings που εγώ δεν έχω παίξει, έχω αγοράσει όλα τα υπόλοιπα... Μη ξεχνάς ότι οι δαίμονες είναι στρατός 7ης έκδοσης. Στην 7η έκδοση τα hounds ήταν απλά βασιλιάδες...στην 8η γίνανε μηδέν. Αναμένουμε κάποιο revision και φυσικά τα πλαστικά μοντέλα. Furies ήταν και είναι απαραίτητες και αναμένουμε επίσης πλαστικά μοντέλα. Τα beasts of nurgle στην 7η ήταν πολύ δυνατά, και τα έπαιζα αρκετά. Με το που βγήκανε τα νέα lores όμως QQ. Επίσης είναι ακόμα μεταλλικά και αυτά. Greater Deamons επίσης αναμένουμε σοβαρά πλαστικά μοντέλα, αυτός ο balrog ο καημένος δουλεύει χρόνια τώρα με μπλοκάκι ως εξωτερικός συνεργάτης του Khorne... | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: New Daemons. Τετ 20 Φεβ 2013, 12:57 | |
| - Juan έγραψε:
- Blood Guzzler έγραψε:
- Ποσα μοντελα να δωσουν πια ρε συ Juan? Το codex τους εχει ηδη ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες, το 70% των οποιων δεν εχουμε δει ΠΟΤΕ σε τραπεζι...
Ανύπαρκτα σε ποιο σύστημα και έκδοση εννοείς;;
Γκουχ γκουχ... αν εξαιρέσεις τα nurglings που εγώ δεν έχω παίξει, έχω αγοράσει όλα τα υπόλοιπα... Μη ξεχνάς ότι οι δαίμονες είναι στρατός 7ης έκδοσης.
Στην 7η έκδοση τα hounds ήταν απλά βασιλιάδες...στην 8η γίνανε μηδέν. Αναμένουμε κάποιο revision και φυσικά τα πλαστικά μοντέλα.
Furies ήταν και είναι απαραίτητες και αναμένουμε επίσης πλαστικά μοντέλα.
Τα beasts of nurgle στην 7η ήταν πολύ δυνατά, και τα έπαιζα αρκετά. Με το που βγήκανε τα νέα lores όμως QQ. Επίσης είναι ακόμα μεταλλικά και αυτά.
Greater Deamons επίσης αναμένουμε σοβαρά πλαστικά μοντέλα, αυτός ο balrog ο καημένος δουλεύει χρόνια τώρα με μπλοκάκι ως εξωτερικός συνεργάτης του Khorne...
A, εγω για 40κ μιλαω...στο φαντασυ δεν εχω ιδεα τι κανετε... Παντως τα chariots στο 40κ δεν εχουν θεση ρε γμτ... πολυ fantasy release ειναι. | |
| | | | New Daemons. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |