Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| NO ANVIL DWARFS | |
|
+4Tzortz Flames mandragora iron man 8 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| | | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Δευ 25 Φεβ 2013, 19:14 | |
| Όταν σου είπα να βάλεις λιγότερα drop pods δεν εννοούσα αυτό ακριβώς! | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Δευ 25 Φεβ 2013, 19:18 | |
| | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 12:08 | |
| μπα? παίζεις και φάντασυ βλέπω? πότε ξεκίνησες? | |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 12:35 | |
| ειμαι νεος μολις ξεκινησα | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 12:38 | |
| Ξερεις τωρα ... οταν δεις GREAT eagle ... ;Ρ
Αλλα ετσι κι αλλιως Πανος , δυσκολο ηταν να ερθει καποιος στις 24'' ... Δεν αλλαξε κατι ;Ρ
Καλο το no-anvil ... καλο και το anvil... Νομιζω οτι θα πρεπει να παιξεις παααρα πολλες μαχες για να μπορεσεις να συγκρινεις την αλλαγη . Δεν ειναι μονο αν το "εριχνες" η οχι , αλλα και ο φοβος/σκεψη του αντιπαλου οτι "χμμ θα παω εκει , θα μου σκασει το ανβιλ θα κοψει κινηση / χιτσ /κλπ " .
Πραγματικα ειναι πολυ δυσκολη αποφαση . Αλλα απο την αλλη να πας και να μην το ριχνεις ...450+π να ειναι σε μια γωνια και να κοιτανε ... | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 13:03 | |
| α ειναι η λιστα που συζητουσαμε τισ προαλλες.
γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι λιγο καλυτερη εαν βγαλεις τους miners και το slowness.
αυτα τα 2 με το αμονι γαμανε αλλα μονο τους χανουν πολυ δυναμικη.
με το αμονι εμπαινε η 5αδα miners και εκανε το divert της η το charge της εκει που σε βολευε, χωρις αμονι κανει μονο divert και αυτο σε αποσταση 3 ιντσων απο το table edge.
χιλιες φορες να βαλεις και αλλους 2 slayers αντι για τους miners που ειναι πιο flexible και δεν χρειαζονται αμονι για να δωσουν (και που χωρις αμονι θα τους χρειαστεις σιγουρα δεδομενου οτι στην λιστα μας πριν ειχαμε 4-5 αλλα ειχαμε ΚΑΙ αμονι)
-οι 50 ποντοι του slowness ευκολα γινονται MR3 banner στους hammerrers για να μην πονοκεφαλιασεις ποτε στην αντιμαγεια δεδομενου οτι χωρις αμονι εχεις 1 ζαρι λιγοτερο.
| |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 13:06 | |
| α ξεχασα!!! που ειναι οι master enginneer σου οεοε? χρειαζεσαι σιγουρα εναν και τωρα που θες να εισαι πιο hard hitting ισως θες 2.
(συν οτι με 2 θα εχεις 2 entrenchment να προστατευσεις τα τρι-wound-α Orgun Guns) | |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 13:14 | |
| μπραβο και ελεγα τι ξεχασα τι ξεχασα ... τον master engineer... για τα αλλα που λες οι miners παντα θα κανουν divert και αν δεν μπορουν γιατι ο αντιπαλος ειναι 7'' μακρια απο την ακρη τοτε τον εχω φερει εκει που τον θελω (ετσι οπως το σκεφτομαι) οι μινεραδες ειναι κατι αναντικαταστατο τωρα πια για εμενα | |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 13:21 | |
| - iron man έγραψε:
- ειμαι νεος μολις ξεκινησα
μπαίνεις αμέσως στα κόλπα όμως βλέπω! χαχαχαχα στο θέμα. κατ εμε χίλιες φορές αμωνι, διότι λες "σουτάρω μία μονάδα", μαινεράρω, τσαλεντζάρω μια άλλη και μια τρίτη δεν θα φτάσει ποτέ. αυτό είναι αναντικατάστατο ίμχο. αλλα φυσικά γιου αρ δι εξπερτ δοκιμάζεις, εγώ εδώ είμαι για πειραματα έχω 35346644755 στρατούς ! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 14:02 | |
| ρε ! παιχτε 40κ ! αντε μια ευκαιρια δειχνω στο φανταζυ ακομα με το βιβλιο των ΗΕ και με τις Σαυρες. | |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 14:13 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- ρε !
παιχτε 40κ !
αντε μια ευκαιρια δειχνω στο φανταζυ ακομα με το βιβλιο των ΗΕ και με τις Σαυρες.
δεν περιμενα να το δω αυτο ποτε... | |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 14:24 | |
| εννοείς ότι "ευκαιρεία + δείχνω" δεν στέκει μια και το σωστό είναι "ευκαιρεία + δίνω?" ή το ότι ο λασκούλας δεν παίζει πια φάντασυ ? εχω πει. σε 5-6 μήνες θα επιστρέψουν όλοι γονυπετείς αφού χορτάσουν τα playmobile τους σαν καλά παιδάκια. χαχαχαχαχα | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 15:22 | |
| Kι εγω Σωτηρη εχω δωσει μεχρι το επομενο καλοκαιρι φιλε ;Ρ Eιναι αρρωστια δεν λεω....
ΥΓ. η μεχρι τα νεα ΗΕ αν εχουν δρακακια οπως εχει "μυγακια" ο nurgle! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 15:33 | |
| Gief Δρακακια !
Δρακοι στο 40κ Δρακοι και στο Φαντασυ.
| |
| | | front7line Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 260 Ηλικία : 43 Τόπος : ADEPTUS CYCLADICUS-PAROS SECTOR Currently Playing : SPACE WOLVES,DKoK Registration date : 15/11/2010
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 15:50 | |
| - letsaros86 έγραψε:
- Laskoulas έγραψε:
- ρε !
παιχτε 40κ !
αντε μια ευκαιρια δειχνω στο φανταζυ ακομα με το βιβλιο των ΗΕ και με τις Σαυρες.
δεν περιμενα να το δω αυτο ποτε... + 1 | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 17:02 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- ρε !
παιχτε 40κ !
ρε τι του δινουν οι 40καδες στα τουρνουα που παει?? κατι του ριξαν στο πιτογυρο δεν εξηγηται αλλιως!!! | |
| Θέμα: Απ: NO ANVIL DWARFS Τρι 26 Φεβ 2013, 17:16 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Kι εγω Σωτηρη εχω δωσει μεχρι το επομενο καλοκαιρι φιλε ;Ρ Eιναι αρρωστια δεν λεω....
ΥΓ. η μεχρι τα νεα ΗΕ αν εχουν δρακακια οπως εχει "μυγακια" ο nurgle! ρε να τον πλακώσουμε στα ηλεκτροσόκ να συνέλθει? πως τα λένε στα πλειμομπίλ? α ναι! τέσλα ! | |
| | | | NO ANVIL DWARFS | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |