Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| False advertising .... ? | |
|
+6Blood Guzzler Flames Lone Wolf kiour_gr Samanos belial 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 11:25 | |
| Καλημέρα σήμερα έγινε το εξής κουλό ... Πριν από κάνα δυο μέρες είχα λάβει ένα email από την GW όπου έλεγε μέσα σ΄όλα για τα digital products , ότι και καλά έβγαλε τα καινούργια ψυχικά των δαιμόνων για το iphone application... εχθές το βράδυ αργά μου ήρθε ένα άλλο Mail Που ζητάει συγνώμη για το "λάθος" email , καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ βγάλει ακόμη το συγκεκριμένο update για demons , αλλά όσοι το αγόρασαν το main application προκειμένου να έχουν τα ψυχικά , μπορούν να θαυμάσουν τις πρωτοποριακές λειτουργίες που έχει , και ότι στο μέλλον θα το βγάλει το addon για τους demons !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Ειλικρινά πόσο γύφτοι και fail έχουν καταντήσει ; ούτε καν να μπουν στην διαδικασία να πουν ότι όταν θα βγεί , θα δώσουν κάτι σε αυτούς που εξαπάτησαν ....
| |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 11:28 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 11:30 | |
| Νομιζα οτι η GW ηταν στην Αγγλια αλλα απο οτι φαινεται η εδρα τους ειναι στο Ισραηλ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kiour_gr στις Τετ 06 Μαρ 2013, 11:33, 1 φορά | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 11:32 | |
| Δημητρη σου μιλώ ειλικρινά την έχω υποστηρίξει την GW με κίνδυνο στο παρελθόν να χαρακτηριστώ γραφικός και fanboy . Είχα ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ διάθεση με την άφιξη του καινούργιου codex μου να κάνω τρελό expand στον στρατό μου . Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να μην ξανααγοράσω μοντέλο , τι μοντέλο ούτε sprue .... | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 11:58 | |
| και καλά θα κάνεις!
εγώ ξενέρωσα πριν λίγο καιρό όταν την είχανε πέσει σε μία που πουλαγε ενα παίδικό βιβλίο στο Amazon και στο τίτλο περιλάμβανε τη λέξη space marine....... | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:02 | |
| | |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:13 | |
| Το ξέρεις ότι για το παραπάνω περιστατικό που αναφέρεις , η GW κατέβασε την σελίδα στο FB επειδή την είχαν κράξει πολλοί Users ??? ΛΟΛ μεγάλη εταιρεία σου λέει .... damage control minus "0" .... ούτε ο κυρ μήτσος με το γειτονικό μαγαζί δεν έχει τέτοια αντιμετώπιση .
| |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:19 | |
| ναι το ξέρω!! αλλά ο κόσμος γενικά δεν είναι βλάκας.... στην τελική όλα μπορούμε να τα καταπιούμε πανάρχαια κόντεχ, σκατένιοι κανόνες , αυξηση τιμών κλπ... αλλά το παραπάνω περιστατικό ρε παιδί μου με τίποτα.... εβγαλαν και ανακοίνωση που έλεγε το κλασικό για τους shareholders klp klp... φαίνεται ότι fanbase<shareholders | |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:23 | |
| Δεν είναι τυχαίο νομίζω που αυτή η απότομη στροφή της χρονικά "πέφτει" μέσα στην εισχώρηση κάτι κεφαλαίων από το αμέρικα ....
Κύριοι σας το λέω με κίνδυνο να φανώ γραφικός . Ετσι όπως το πάει , σε λίγα χρόνια θα καταταντήσει Bioware EA , Mythic .... ο Κόσμος είναι αυστηρός και με τα kick starter τώρα βγαίνουν πολλά υποσχόμενα games . Και τότε αυτοί οι "shareholders" είναι που θα την αποδομίσουν την GW πρώτοι ... | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:24 | |
| Ελατε ρε παιδια, τοσο καιρο δεν τα λεμε για της βρωμιες της GW?
Εχει κανει ΤΟΣΑ πολλα τον τελευταιο καιρο που δεν νομιζω οτι ο οποισδηποτε μπορει να τη δικαιολογισει. Οσο και να λενε οτι ειναι μια εταιρια που κοιταει μονο το κερδος της, δεν γινεται να εχει τετοια αντιμετωπιση στους πελατες της, ουτε να της επιτρεπεται να επιδιδεται σε τετοιες ασυδοσιες...
Δεν ξερω καμια αλλη εταιρια που να κλεινει δημοσιες σελιδες, να στελνει online εξωδικα και να προειδοποιει/ απειλει παικτες και κοινοτητες επειδη κινουνται εναντιων της ή κανουν πραγματα με τα προιοντα της GW χωρις να ειναι η GW...
Σοβαρα, ποτε δεν εχουμε δει official forum, blog ή οτιδηποτε απο τη GW που να λειτουργει σαν γεφυρα με το κοινο της. Ποτε δεν εχει ζητησει επισημα feedback , αλλα αντιθετως κλεινει σελιδες, διαγραφει ποστ κτλ κτλ...
Ειλικρινα εχω μετανιωσει κα τις αγορες που εκανα τον τελευταιο καιρο, γιατι πραγματικα δεν της αξιζει δεκαρα τσακιστη της GW. | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:26 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
Σοβαρα, ποτε δεν εχουμε δει official forum, blog ή οτιδηποτε απο τη GW που να λειτουργει σαν γεφυρα με το κοινο της. Ποτε δεν εχει ζητησει επισημα feedback , αλλα αντιθετως κλεινει σελιδες, διαγραφει ποστ κτλ κτλ...
Εδώ είσαι λάθος. Η gw παλιότερα είχε forum στο οποίο μάλιστα έμπαιναν και οι authors του εκάστοτε βιβλίου και απαντούσαν σε ερωτήσεις, ανέβαζαν unofficial errata κλπ. Απλά κάποια στιγμή το έκλεισαν και αυτό. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:29 | |
| Ναι θυμαμαι , αλλα αυτο ητανε προβληματικο , γιατι απαντουσανε οι τυποι με βαση το τι πιστευαν και μετα λεγανε οι παιχτες το ειπε ο Α , χωρις να ειναι ερατα η φακ και παιζανε παρεξηγησεις. Μπουμερανκ ειχε γυρισει αν θυμαμαι καλα. το προλαβα οταν ξεκινησα χαμμερ και εκλεισε λιγο μετα αν δε κανω λαθος και αν λεμε το ιδιο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Τετ 06 Μαρ 2013, 12:34, 1 φορά | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:31 | |
| Ναι γινόταν ένα τουρλομπούκι απλά ήταν καλύτερο από το να βλέπεις FAQ μία στο τόσο, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:36 | |
| Χμμ beaten by Madragoras to it!
Φταιει το νεαρο της ηλικιας μου , δεν ειχα προλαβει αυτο το διαμαντι που αναφερεις...
| |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:37 | |
| Στέφανε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο . Δεν μπορείς να πιστέψεις σε τι τεράστιο δίλλημα είμαι αυτή την περίοδο που από την μια θέλω να τελιώσω τον στρατό μου , και από την άλλη δεν θέλω να της δώσω φράγκο . Υπάρχει λόγος που πλέον δεν ανοίγουν Public forums ρε παιδιά , θα το βομβαρίζανε με κράξιμο. Δεν το αντέχουν είναι Γιοτόμπαλα . Ξέρεις τι έγινε ; μεγαλώσανε (σαν εταιρεία) και ξεχνάνε τι ήταν αυτό που τους έφερε και τους κρατάει ακόμη στην κορυφή . Ξαφνικά γίνανε η APPLE των tabletop games . Εδώ έχω πλέον αρχίσει να έχω αμφιβολίες και για την 6η έκδοση , κατά πόσο είναι ότι βλέπουμε , και δεν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω (οοοοοχι και τόσο πίσω ) . Δεν αντιλέω είναι μακράν καλύτερη από 5η και 4η , αλλά μήπως το έχουν καταλάβει και μετά την "πατάτεν" 8η κοιτάνε να αρμέξουν κοσμάκη ; | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:40 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
Φταιει το νεαρο της ηλικιας μου , δεν ειχα προλαβει αυτο το διαμαντι που αναφερεις...
Δε πειραζει μικρε acolyte σε αγαπαμε και με τα ελατωματα σου πρρρρ ! @σπυρο χαλαρα θα αρμεξουνε αν σκεφτουνε κατι , και ισως ηδη να το κανουνε η να εχει ξεκινησει και να μη το εχουμε παρει χαμπαρι. ειναι ο καιρος της απληστιας και οσο μπορουνε θα τραβανε μελι. | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:46 | |
| παλιά η GW διοργάνωνε και τουρνουά official... με βραβία και τέτοια... τώρα γίνεται αυτό?
βασικά bell είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό που λές με το στρατό... αν τα μοντέλα που θες να μαζέψεις έχουν συλλεκτική αξία για σένα να τον τελειώσεις..... | |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:51 | |
| Oπου "μέλι" βάλε allies , όπου καινούργιο codex , βάλε τιμή απόδοση μοντέλων ... το pay to win έρχεται . Το ήξερες ότι οι heralds είναι πολύ καλοί πλέον , 0-4 ΗQ!!! και .... 20 ευρώ ο ένας ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ !!!!!! δηλαδή όσο περίπου κάνει ένα κουτί τρουπς τους . όταν το είδα απλά δεν το πίστευα .
Τα allies γιατί τα έδωσαν ... γιατί είναι το μεγαλύτερο και πιο κερδοφόρο κομμάτι φίλος , ακόμα και αυτοί που είναι πιστοί σε ένα στρατό έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν "expand" με allies αδιαφορώντας για το φλάφ που οι ίδιοι δημιούργησαν !! .
Π.Χ GK με Imperial πώς σας φαίνεται λογικό σαν ταίριασμα; είναι δεν είναι ; Ε πειράζει τώρα που σε νουβέλα οι GK κυνήγαγαν τους IG να τους σκοτώσουν όλους για να μην υπάρχουν μάρτυρες ότι τους είδαν , Και εκεί μπήκαν στην μέση οι Λύκοι και τους προστάτευσαν ; .
Κατά τα άλλα ο Draigo με τους Paladins παιζει μια χαρά με τους IG ... δεν το έκαναν για να πουλήσουν άπειρα φλαιερς .... ΟΧΙ για το φλάφ το έκαναν οι πουθενίτες ....
| |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 12:56 | |
| εγώ μία λύση έχω... ότι μελλοντικό πρότζεκτ κάνω με wargamming και τέτοια θα είναι με κάποιο λιγότερο γνωστό παιχνίδι... | |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 13:07 | |
| +1 έχω βρεί ήδη αντικαταστάτη | |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 13:15 | |
| Κοιτα, οσον αφορα το 40κ. η GW εκανε καποιες σχετικα καλες και καποιες σχετικα ασχημες κινησεις.
Τα allies, παρ οτι σαν καινοτομια εμενα μου φαινεται ωραια, και αρκετα fluffy, εχει και το επιπλεον πλεινεκτημα οτι αμβλυνει τα κενα μεταξυ των στρατων. Δλδ ενω παλαιοτερα οι GK ηταν ασυγκριτα καλητεροι σε σχεση με τα υπολοιπα μαρινια, τωρα πια που μπορουν να χρησιμοποισουν οι περισοτεροι τις μοναδες τους, εχει μειωθει αισθητα η διαφορα επιπεδου, οποτε εγω ειμαι υπερ αυτου εφοσον δειχνει οτι εχει τη δυνατοτητα να φερει μια εκ νεου ισορροπια στο παιχνιδι.
Απο την αλλη, μας βαζει στο τριπακι να αγορασουμε νεα μοντελα, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση , ΚΑΙ ΜΟΝΟ, της το συγχωρω, γιατι ειναι αποτελεσμα του " τερπνον μετα του οφελιμου"
Στα fortifications , ας πουμε , εκανε βρωμια. Εβγαζε κομματια τερραιν που κανενας δεν αγοραζε ( γιατι δεν ειναι λογικο να δωσεις 300 ευρω για τερραιν που φτιαχνεις και με 50 ευρω και μερακι ), και ουσιαστικα αναγκασε τον κοσμο να τα βαλει στις λιστες του σαν κανονικα μοντελα, γιατι....$$$
Δεν βλεπει ομως τη ζημια που κανει αυτο στο παιχνιδι. Δεν νιωθουν οτι εχει περιορισει το mobility των μισων στρατων και εχει ριξει την αξια του ιδιου του terrain στο τραπεζι. Βρωμια λοιπον εδω
Flyers. Δεν εχω να πω πολλα, για τα flyers εχω καρκινιασει ηδη αρκετες φορες, Λασκουλα γαμω το δρακο σου.
Το χειροτερο ΜΑΚΡΑΝ , ειναι οι βρωμιες με τα FAQS και τα βιβλια. Το συμβαν με τους δαιμονες αποτελει ενα κομματι, που αν εκαναν κατι αντιστοιχο αλλες εταιριες, ομοσπονδιες καταναλωτων θα τις ετρεχαν σε δικαστηρια. Σαφως πρεπει να πουλαει μοντελα η GW, και σαφως οταν κανει αλλαγες θα πρεπει να αλλαξει η εικονα που εχουμε για ενα βιβλιο...αλλα ρε γμτ στη περιπτωση των δαιμονων γα%%κε ο Διας. Ειλικρινα, οποιος θελει να μιλησει υπερ της GW ή να τη δικαιολογισει με οποιονδηποτε τροπο, καλητερα να κατσει να σκεφτει λιγο πως θα ηταν αν ειχε δωσει ενα σκασμο λεφτα για σαλαχια τα οποια τωρα ειναι αχρηστα. Ελεος πια, η GW δεν χρειαζεται supporters, οι παικτες χρειαζονται υποστηριξη και αλληλεγγυη μεταξυ τους.
Και το κερασακι στη τουρτα ειναι οι μαλακιες που κατα καιρους κανει η GW με φιδια limited edition εκδοσεις, κακογραμμενα βιβλια, appendum DFTS του κωλου, επεισοδια τυπου Spots of the Space Marine κτλ κτλ
ΥΓ Ποσο χαιρομαι που ποναει η κωλαρα της GW οταν υπαρχουν 3rd company products που κλεβουν copyrights και ανθρωποι που κασταρουν μινιατουρες μονοι τους. Οπως και στη περιπτωση των cd , dvd κτλ, η πειρατεια αποτελει μια ΕΞΟΧΗ λυση για να καταλαβει η GW ποσο νιονιο εχει η πελατεια τους. | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 13:26 | |
| πιστεύω ότι guzzler έχεις 90% δίκιο σε αυτά που λές!
παντως για τους allies καλή ιδέα αλλά κακή υλοποίηση.. γιατί δεν μπορεί κάθε στρατός να πάρει το ίδιο αξιόλογους allies που να τον βοηθάνε στα μειωνεκτήματα του κλπ...
και κάτι άλλο που είναι ίσως το σημαντικότερο, ότι είναι πολύ βαρετό να παίζεις και ένα στα δύο παιχνίδια να είναι space marine+ IG allies... | |
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 13:54 | |
| Δηλαδή εσείς λέτε τώρα ότι αντί να κοιτάξει να βγάλει FAQ day 1 από το release της 6ης και να γίνουν όλα όμορφα , ήταν πιο ωραίο αυτό που έκανε με τα allies .... ναι τους παίχτες σκέφτηκε και το έβγαλε lol . Ούτε φλαφ είναι , ούτε δίκαιο για κανένα .... τα χέρια στην τσέπη πήγε να βάλει κανονικά . Τεσπά ας πούμε ότι δεν συμφωνώ πλέον καθόλου αν και η αρχική μου εικόνα ήταν έτσι όπως το λέτε .
Δαίμονες ΣΥΜΦΩΝΩ ότι είναι αμφιλεγόμενο codex , θα φανεί στην πράξη . ¨Ομως αυτοί που έσκασαν 400+ ευρώ για σαλάχια και φλαμερς ... μόνο και μόνο για να γίνουν φοτμάκια με τις υγείες τους . Τους κανονικούς demon players λυπάμαι., | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 14:39 | |
| βασικά τα allies ειναι μια χαρά προσθήκη σαν ιδέα αλλά όχι σαν υλοποίηση... απο όσο θημάμαι τον εαυτό μου τα τελευταία 8 χρόνια ενα σορό κόσμος ήθελε να έχει αυτή την επιλογή... απο κεί και πέρα είναι όλα θέμα υλοποίησης δλδ κανόνων - περιορισμών - FAQ κλπ ώστε το game system να παραμένει σχετικά ballanced... πραγμα στο οποίο η GW απλά δεν έχει επιβεβαιώσει τις προσδοκίες μου μέχρι τώρα.... | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: False advertising .... ? Τετ 06 Μαρ 2013, 17:12 | |
| Μπορει την GW να την εχει ο Κοσκοτας... σκεφτειτε το... μια μερα θα κλεισει ξαφνικα και θα μεινουμε με τα "μοντελα" στο χερι | |
| | | | False advertising .... ? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |