1 Black Orc Warboss General; Heavy Armour Talisman of Preservation Sword of Antiheros Enchanted Shield
1 Savage Orc Big Boss Frenzy; Choppa; Battle Standard; Great weapon Armour of Silvered Steel Luckstone
1 Savage Orc Great Shaman Frenzy; Magic Level 4; Big Waagh; Choppa Crown of Command Lucky Shrunken Head Opal Amulet
1 Savage Orc Shaman Frenzy; Magic Level 1; Big Waagh; Choppa Dispel Scroll
20 Night Goblins Shield 2 Fanatic
20 Night Goblins Shield 2 Fanatic
36 Savage Big 'Uns Frenzy; Second Choppa; Warpaint; Standard; Musician 1 Savage Orc Boss
9 Trolls
9 Trolls
1 Rock Lobber
1 Rock Lobber
1 Mangler Squig
1 Mangler Squig
1 Doom Diver
1 Doom Diver
1 Goblin Big Boss Light Armour; Shield 1 Wolf
Παράθεση :
Unnamed2650 Pts - Orcs & Goblins Army
1 Black Orc Warboss General; Heavy Armour Talisman of Preservation Sword of Antiheros Enchanted Shield
1 Savage Orc Big Boss Frenzy; Choppa; Great Weapon; Battle Standard Armour of Silvered Steel Luckstone
1 Savage Orc Great Shaman Frenzy; Magic Level 4; Big Waagh; Choppa Crown of Command
1 Savage Orc Shaman Frenzy; Magic Level 1; Big Waagh; Choppa Dispel Scroll
58 Night Goblins Netters; Shortbow 2 Fanatic
58 Night Goblins Netters; Shortbow 2 Fanatic
12 Trolls
12 Trolls
1 Rock Lobber
1 Rock Lobber
1 Doom Diver
1 Doom Diver
25 Orc Boyz Choppa; Light Armour; Musician
Η με μερικες αλαγες 3χ9-10 τρολλ
αν και δε θελω τοση επενδυση , μια στραβη να κατσει και χασεις το τζενεραλ θα προχωρανε σα κουταβια. στη δευτερη λιστα μου αρεσει αρκετα η 60δα με νετερς και σορτμποου και 2 φανατικ και 2χ12 τρολ ! πιο αμυνα με σουτινκ αλλα αμα χρειαστει πας και μπροστα. στη πρωτη θελω να δοκιμασω σιγουρα και να δω τα μανγκλερ πως πανε ! Γενικα ομως σαν αλαγες , βγαζω και απο τη 2η τους 2 κατα και βαζω 2 μανγκλερ κτλ.
για πειτε κανα κομπο/σκεψη να δοκιμασω.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Μανγκλερ=Απαραιτητα για τη λιστα. Η 1η ειναι πιο ισορροπημενη. Απλα βαλε ενα fast cavalry. H 2η δεν μου αρεσει και τοσο. Εκτος και αν βαλεις τα orcs να γινουν απλα savages (vanilla δλδ).
subquantum Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 183 Currently Playing : WHFB - O&G / WE Registration date : 08/10/2008
ενας ηλιος ειμαι για τα αλλα σπελλ οι χαρακτηρες ειναι κομπλε λορδος με 2+ στη μαγεια μοναδα 3+ , βσβ 3+ , μαγος 4ου 3+ και once per game 2+ αλλα αμα σκασει ο γνωστος ηλιος , ξερεις o ηλιος ο πρασινος ο ηλιος που ανατελει, we fucked up οποτε μακρια απο εμας ξου ξου
@ Βασιλη θα τη ψαξω , αν και δε θα εβαζα κατι τοσο ακριβο σα νταιβερτ , θα δω μημπως χωνετε αυτη και 2-3 τρολακια μονα τους.
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
και οι 2 καλές είναι διαφωνώ με τα μανγκλερ τα δοκίμασα και δεν υπο πορυποθέσεις καλά είναι αλλά είναι 65 πόντους στο σακούλι κάθε μα κάθε έμπειρου τζένεραλ. αν διαφωνείτε εδώ είμαι με 12 διαφορετικά αρμυ λιστς, θενξ φορ δι ποιντς. αλλο οι θεωρίες και άλλο η πραξη. και μην ακούσω για εξωτερικά, τώρα ανακλαλυψαν τις 2 χ Τρολ. ο στόχος των ορκς, όπως άλλωστε ΕΧΜ, χουμ, γκουχ γκουχ ελεγα περίπου δύο χρόνια πριν μέσα από ...κικεώνα διαφωνιών είναι να σε πνίγουν με no points mister καθώς προελάυνεις και αμολάς την μία μπλάστρα μετά την άλλη. επίσης κατ εμε υπερ απαραίτητος ο λυκοαναβάτης με το σπαθί φίαρ και 2+ από φωτια και το τσαρμντ σινλτ να κυνηγάει καταπέλτες, κανόνια κλπ κλπ, κΝΤΑΙ ΝΤΙΣΤΡΟΙΕΡ ΛΟΚΟ!. τώρα με τους 2600 θα του έβαζα...The Mask of Eee na κάνει charge aαπ τις 21 και να αχρηστευει την βολή του κανονιού πχ της εμπαιρ ή του σκέιβεν. kai ;olo kai k;apoiow ua x;asei to t;eror από ένα 85-ποντο γκόμπλιν. αρα νομίζω η πρώτη οκ αν θες ένα μάνγκλερ τόσο πολύ κρατησέ το. εγώ θα έβγαζα αυτό και τον ένα λυκο αναβάτη και θα έβαζα 2 χ γουλφ ραιντερς (με αρμορ 4+ ειναι οι καλύτεροι κυνηγοί χάρπις, φιούρις κλπ κλπ) και τον γκόμπλιν που είπα! αντε δώσε ΓΚΡΟΡΚ
@και αγαπητά τεκνα πάμε λίγα μαθηματικά. εχει ντεθ? οκ γραμμή τα τρολ δεν πλησιαζεις να δώσεις γωνία καθως ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ανελεητα με μπλαστρες, πατούσες, καταπέλτες κλπ κλπ. ο ήλιος πιάνει πόσα? 4?5? άρα ένας άσσος άρα 3 ή 4 όξω. άρα ....νο ποιντς και μετά μισκαστ. και μετά αντε γεια με 2 σναιπερ σπελς. αυτά τα ένας ήλιος είσαι κλπ αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που τα άκουγα θα ήμουν ζάπλουτος. πλέον με την ΜΜ η μόνη λίστα που θα φοβόμουν είναι η αναξουναμούν με τις 2 χ Αρματα (γι αυτό και την έβγαλα εξάλλου λολ)
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Mα αν τα εχεις γραμμη τα troll τοτε ειναι ευαλωτα λογω ελλειψης steadfast (θεωρητικα μια 5αδα demigryphs/Mournfangs/Crushers δεν θα ντραπει να πεσει πανω τους. Δεν ξερω αν αξιζει να χασεις σε διαταξη στο field και να τα κανεις γραμμη. Ετσι κι αλλιως gunline παιζεις. Θα πας μπροστα; Δε νομιζω. Θα χασεις τη μιση μοναδα; Οκ, και; Ειναι πολλοι ποντοι; Οχι βεβαια. Τα Manglers ειναι πολυ χρησιμα. Αστα να χτυπανε το table edge οσο κανεις μαγεια με τα Ορκς σου. Αν πλησιασει στειλτου τα. 65 ποντους εκαστο κανει. Σιγα δλδ...Τηλεμεταφερε τα μπροστα σε μια lance. Σε fangs, σε Demis. Πολυεργαλειο ειναι. Και σχετικα φτηνο κιολας. Στο λυκοαναβατη οπως και δηποτε dragonbane gem. Kαι αν χωραει και μια fast cavalry ακομα καλυτερα. Απλα ειναι στρατος που δεν μπορει να παρει μεγαλες νικες. Γιατι ειναι Ορκ. Ειναι φτιαγμενα να παιρνουν ποντους χανοντας ταυτοχρονα ποντους. Suicidal army δλδ.
Flames Arch Spammer
κοιτα αν η...5δα ντεμις/Crushers έχει και ντεθ και ήλιους και δεν μαλκακώσουν από ντουμ νταιβερς τότε μάλλον δεν παίζουμε ΕΤC. τα μουρνφανγκ είναι ένας γύρος σούτινγκ για να γίνουν πλκήρως άχρηστα vs ORks βαριέμαι ειλικρινά να λέω τα γουορχάμερ basics... ότι νομίζετε.
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Και ποιος λεει πως η Empire δεν μπορει να κατεβασει Light/death L4? Λες να ντρεπεται; Fire/Death που λεει και ο las? Στα βασικα του warhammer, λεει πουθενα πως αν παιξει 1ος ο ogre και ερθει πανω σου, θα κανεις 2 hit και στα 2 d6 θα φερεις 10, και μετα 9 4αρια για να φας 3 βασειςμετα Diver;;; Και αν φερεις 2 στο 2δ6? Αν φερεις misfire? θα μου πεις πως μπορεις να κανεις reform (το shooting ομως ειναι μετα το Mv). A! λασ Βαλε και 2 μονα troll ρεεεεεεε. Αυτα ειναι το μυστικο!
Flames Arch Spammer
καλά καλά εσύ ξέρεις καλύτερα τα ορκς και τις στατιστικες από εμένα. πάσο.
@απλά να σου υπενθυμίσω. το μουρνφανγκ έχει ...ταφνες 4. οκ? όχι 5. άρα με σ5 πόσο θέλω στο ζάρι για να το πληγώσω? ναι 3+! όχι 4+ γι αυτό σου λέω....τα βασικά απ την αρχή!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Τυπογραφικο ηταν. Με 10 btw ειναι 2 βασεις. Και please μη μου λες για στατιστικες... εχουμε παιξει μαζι αρκετες φορες για να θυμαμαι που στοχευαν τα λομπα σου τελευταιο γυρο με Vampire BSB εκτος μοναδας με ενα τιμιο look out 4+. Εκει εριξες το λομπα? Ή στο λορδο, μεσα σε μοναδα , με 1+ look out sir, ward και 3 wound... Ολα για τη Στατιστικη τα κανεις πια ρε Σωτο? (μπορω να γινω και εγω ειρωνικος και πολυ μαλιστα ξερεις. Γι αυτο προσπαθησε να κρατς ενα επιπεδο. ΑΝ μπορεις βεβαια).
mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
Η δική μου εκδοχή της λίστας που θα δοκιμάσω αύριο είναι, προσωπικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται το crown of command σε αυτή τη λίστα, θεωρώ βέβαια ότι είναι λίγο στατική στο στήσιμο και λίγο ιδιόρυθμη ως προς τα μαγικά αντικείμενα αλλά τη δοκιμάζω αύριο και βλέπω:
1 Savage Orc Warboss General; Frenzy; Choppa; Shield Sword of Anti-Heroes Trickster's Helm Potion of Toughness
1 Black Orc Big Boss Heavy Armour; Shield; Battle Standard Talisman of Preservation
1 Savage Orc Great Shaman Frenzy; Magic Level 4; Big Waagh; Choppa Dispel Scroll Obsidian Amulet Fencers' Sward
1 Savage Orc Shaman Frenzy; Magic Level 1; Big Waagh; Choppa Lucky Shrunken Head
37 Savage Big 'Uns @ 442.0 Pts Frenzy; Second Choppa; Warpaint; FC
πω πω ,με πωρώνεις! σου είπα εχω στο αμάξι και το θιμ της άισενγκαρντ!!!!!!!! πες μου εναντια σε τι θες προπόνηση και εγώ εδώ είμαι. σε είκοσι μέρες πέρνω και σκέιβεν οπότε έχω πλέον επίσημα όλους τους στρατούς εκτός από σαύρες λολ.
@εχω και μία με ποντίκια πραγματικά ΕΜΕΤΟ.
@Εντυ. ναι ναι ότι πεις. τυπογραφικό? τυπογραφικό. Ας το δεχτώ. οι αναγνώστες μας όμως ...δεν νομίζω. Για την ειρωνία με συγχωρείς έχεις δίκιο δεν θα ξαναγίνει. το φταίξιμο είναι αποκλειστικά δικό μου που ανοίγω κουβέντες που δεν θα έπρεπεπ. θα διορθωθεί όμως από τώρα. no worries mandragora
@μήδα δεν είναι 2650 τα ορκς ρε συ
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
@Μήδα. χαχαχα παρακαλώ κύριε πρέσβη μας. κοίτα εμένα σας είπα πια είναι η φιλοσοφία μου στο χάμερ, ας την ξαναπώ άλλη μία και όποιος θέλει ας επωφεληθεί τακτικά, δεν βλέπω μοντέλα στρατούς κλπ κλπ βλέπω μόνο νούμερα. τι είδα στα ορκς που δεν έχουν οι άλλοι? DISPAIR. no points. εχεις μια 40-δα σταμπορν, 2 χ 9-δες με 4+ ριτζεν αρα 18 χ 2 = 36 πληγές έκαστη και 5 μπλάστρες και πυροβολάς ανελέητα. ο άλλος για να μαζέψει θα πρέπει να έρθει....οπότε ας κοπιάσει. δεν νομίζω να δερνει κάτι εύκολα αυτό το πράγμα. τέλος πάντων ο καθείς όμως με την φιλοσοφία του οκ δεν είναι ανάγκη να γίνει το δικό μου. απλά...το...δικό μου το δοκίμασα πέρυσι σε 86 μάχες και απ τιν 32 και μετά που έχωσα τα 2 χ 8 Τρολ το λιστάκι πέταγε. να αμολήσω στατιστικά? πάρτε και στατιστικά, έχει πολλου΄ς νουμπ αλλά και πολλου΄ς έμπειρους μέσα
vs OK (Horus) 20-0 vs VC (Horus) 9-11 vs Lizardmen (Nik) 20-0 vs Chaos Dwarves(Makis) 20-0 vs Lizards (?) 15-5 vs Daemons (Pappus) 19-1 vs VC (Makis) 12-8 vs VC (Skario) 4-16 ξέχασα το waagh δεν θα χε μείνει το ένα γκουλ!!!!! vs HE(Or) 20-0 vs WOC (Moh) 7-13 vs VC(Horus) 11-9 vs DW(Pets) 6-14 vs DW (Pap) 10-10 vs WOC(Pat) 20-0 vs Brets(Min) 12-8 vs HE(Or) 15-5 vs VC(Horus) 10-10 vs Ch.DW(Makis) 12-8 vs Skaven(Darlok) 16-4 vs VC(Horus) 12-8 vs DW (Pappous) 14-6 vs CD (Pap) 20-0 vs Daemons (Pap) 12-8 vs Woc (Dis) 20-0 vs HE (Or) 13-7 vs CD(Dr.Edd) 16-4 vs Dw(Thanasis) 10-10 vs VC(Asarnil) 10-10 vs VC(Asarnil) 12-8 vs HE (Or) 20-0 vs Daemons(Pat) 12-8 vs Daemons(Pap) 18-2 vs HE(or) 12-8 vs DW(Dem) 10-10 vs Emp(Gior) 6-14 vs DE(Xer) 10-10 vs OK(Ach) 10-10 vs Emp(Darlok) 20-0 vs Orcs (Mer) 10-10 vs Skaven(Asarnil) 10-10 vs DW(Pap) 12-8 vs DW(Pap) 11-9 vs WOC(Grom) 10-10 vs Daemons(Makis) 8-12 vs Daemons(Asarnil) 8-12 vs DE(Xereus) 15-5 vs Empire(Asarinl) 7-13 vs VC (Asarnil) 11-9 vs DW (Than) 14-6 vs WOC (Disc) 13-7 vs Orcs (Medas) 12-8 vs VC (Makis) 16-4 vs DW (Pap) 20-0 vs Daemons (Pap) 5-15 vs Daemons (Pap) 20-0 vs DW (Dem) 20-0 vs TK (Paxy) 20-0 vs Skaven (Darlok) 17-3 vs VC (Makis) 6-14 vs Bretts (Minas) 18-2 vs DW (Pet) 17-3 vs DW (Than) 20-0 vs Daemons (Pap) 20-0 vs VC (Makis) 18-2 vs Daemons (Pap) 11-9 vs Daemons (Pap) 17-3 vs Skaven (Darlok) 15-5 vs Daemons (Pap) 10-10 οριακά δεν έχασα ΦΟΒΕΡΗ μάχη!!!! vs WOC (Mohhy) 16-4 vs WOC (Mohhy) 2-18 επική ρεβάνς! vs WOC (Petros) 20-0 vs Dw (Demir) 7-13 vs Daemons (Pap) 16-4 vs WOC (Disc) 20-0 vs Skaven (Darlok) 20-0 vs Dw (Demir) 7-13 vs DΕ (Xer) 11-9 vs ΤΚ (Paxy) 20-0 vs VC (Horus) 7-13 vs VC (Makis) 18-2 vs VC (Horus) 18-2 vs DW (Dem) 14-6 vs TK (Lask) 20-0 vs Dw (Than) 20-0 vs Lizzies (FlowaPowa) 19-1 vs OK (John) 13-7
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Παρ 15 Μαρ 2013, 13:21, 1 φορά
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Kανε μια καλη δουλεια Σωτηρη (δεν με νοιαζει αν δεν απαντας σε εμενα) βγαλε τα results Orcs vs Army X να υπαρχει μια εικονα αξιολογησης του πως τα καταφερνουν σε μ.ο. απεναντι σε καθε στρατο ξεχωριστα.