Καλο και το 2ο, αλλα οπως παιζω θελω να μαξαρω τις πιθανοτητες να κανω τις κομπρες αλεστικη μηχανη , και αυτο το κανει το νεκεχαρα μαζι με το λαιτ. θα γουσταρα 2χ6 κομπρες και αααα ουυυυ παρε και -1χτι και +1αττακ εγω και ταιμ γουαρπ και Ιν10-ςσ10 και ετσι φθειρης μια χαρα τα μονστρους τα αντιπαλα. ενω με το κασκετ δε χρειαζετε 4ου μαγους , γιατι θα χαλας πολλα ζαρια ,συνηθως 5+οσα περισεψουνε για να περασεις το μπαουντ , που ειναι τελειως ραντομ και στο τι θα κανει , και το πως επιδρα με τα ριρολ του βσβ και αν θα συνεχισει καν σε επομενη μοναδα. Ειναι δηλαδη λιγο τυχη και τζογος. Το πιο σταθερο και σιγουρο ειναι να εξαντλης τον αντιπαλο με τα συνεχη σπελλ νεκεχαρα και λαιτ και επειτα να περασεις "υπουλα" το σπελλ του.απο το να κανω 2 μπαουντ που αμα εχω αντιπαλο 4ου οκ ... μειωνονται πολυ οι % μου , να κανω 4-6 σπελλ και αμα κατσει και το μπαουντ με 1-2 ζαρια.
βεβαια γνωμες ειναι αυτα και σκεψεις που εξαρτωνται απο το πως παιζουμε. δεν υπαρχη μαγικη συνταγη απλα μονο το προσωπικο μας play style.
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
ρε άσε τα ΤΚ και πιασε τα ορκ εσύ. κάναμε τράμπα με τους περυσινούς στρατούς μας λολ. πάντως η άποψή μου είναι ότι οι ΤΚ γίνονται αλεστική μηχανή με 2 πρίγκηπες 2 κασκέτα 2 άρματα αλγοριθμικά βγαίνεςι πιου πιου και κασκετα τα νταιβερ μετά τσαρτζ ήδη έχεις λοκο γουεπον σκιλ οπότε ότι και να περάσεις αντε γεια.
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
2 ζαρια κασκετ 2 ζαρια κασκετ 2 ζαρια μπανισμεντ (θελει και λιγο τζογο δε λεω, αλλα ειναι στο 6 με 2 ζαρια) και μετα περνα ενα pha's protection/speed of light με 2 ζαρια ακομα στο 4+... Ελααααα του βγαζεις την πιστη του αλλου. ΤΟΝ ΛΙΩΝΕΙΣ πριν φτασει και ΑΝ κ οτι φτασει το σαπιζεις με τις κομπρες/αρματα. Βεβαια υπαρχει και ο Baby Thirster που σε κερδιζει μόνος του (2+ απο magic/2+ απο Flaming Att, Soulfeeder, 1+AS, Flyer κλπ κλπ) αλλα ευτυχως δεν αρεσει σε κανεναν.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
@ φλειμς αφου σου εχω πει ,τα εχω δοκιμασει και με πριγκηπα και με λορδο , δε με ενθουσιαζουνε, ενα φαιλ τσαρτζ τα τσαριοτ και πανε στο Ρα. οκ εδω και τα τουρνουα μας δε πειραζει , αλλα σε περιβαλλων ετς το να φας ητα απο ενα φαιλ τσαρτζ πονα οχι εσενα, και το επαθα περσυ 2 φορες μετον γερμανο μπρετ με τις πιθανοτητες υπερ μου. Σα συνταγη μου ταιρειαζει περισοτερο οι 2 4ου με 1 κασκετ και 2 καλες μοναδες κομπρες με μια τσαριοτ για να κανει τη καλη ζημια , αν χρειαστει. ειναι θεμα παιξιματος μωρε του καθενος ολα καλα ειναι και δουλευουνε. τι διαολα 2600 ειμαστε με -10%
@εντυ γραφεις λες και δεν εχεις ξαναπαιξεις ετς τι 2 ζαρια μπανισμεντ ειναι τζογος λολ δε περνας τιποτα ετσι και επισης τις μισες φορες που ριχνω 2 ζαρια για το 5 μπαουντ φερνω 3-4 τι θες να πεις , περσυ 120 μαχες εδωσα με απειρες παραλαγες , λες δε ξερω πως πρεπει να συμπεριφερθω στο καστινκ? με 2 ζαρια μπανσισμεντ και απο 2 τα κασκετ = φαιλ. ας επαιζα Τζοκερ καλητερα αν θελω τζογο. ελεοσα.
θες 3 ζαρια με το κασκετ για να εισαι ησυχος
αυτα που γραφεις δεν ισχυουνε παρα μονο σε συνεχη καθε γυρο ιδεατα σεναρια .
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Αν εχεις 1 κασκετ, 3 ζαρια. Αν εχεις 2 κασκετ μοιρασε τα 2 και 2. Οτι φερεις απο 7+ σε ρολλ τον κανει να χαλαει ιδιο αριθμο ζαριων. Αλλα εσυ εχει παντα παραπανω. Εισαι ΤΚ. Βασιλευς της Ερημου. Αρχοντας των Ηλιαχτιδων. Κομιστης του Φωτος (κλπ κλπ κλπ ) To εχω δει να το χρησιμοποιει ο Pendi. vs Empire. Προσφατα (μεσα στη βδομαδα που περασε). Poor Demis, Poor Steam Tank...
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Καλο και το 2ο, αλλα οπως παιζω θελω να μαξαρω τις πιθανοτητες να κανω τις κομπρες αλεστικη μηχανη , και αυτο το κανει το νεκεχαρα μαζι με το λαιτ.
γιατι ρε μλκ τι θα φτάσει μεχρι τις γραμμές σου με 2 casket το γύρο και ολο το light να βαράει, που χρειάζεσαι αλεστική μηχανή? necromancer χρειάζεσαι για να μαθαίνει την τέχνη επι τοπου
Flames Arch Spammer
ακριβώς. σε ένα 9 ανεμων (τυπικό) λές με 3, με 3 και με 3. όπως....στην προπόνηση. όλα τα άλλα είναι θεωρητικά. κ εγώ με 2 έχω φάει ήττα. οκ αν είναι χαμηλά τα γουιντσ τζογάρεις κ λίγο αλλά υπό ΚΣ ούτε για αστείο.
Υπάρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που να παιζεις με 3 ζαρια ενα bound απεναντι σε εναν L4? Αντι σε ενα wind average για ΤΚ (9 δλδ) να πας για 5 ξορκια (2+2+2+2+1) αντι για 3(3-3-3) εκ των οποιων μονο στο 1 θα παιζεις με +4 vs +4; Μχμ....
JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
Κανεις σα να μη με εχεις δει να παιζω , αν και περσυ παιξαμε αρκετα. Θυμασε ποσες φορες με ειδες να κασταρο το κασκετ ? 2-3 φορες μαξ σε καθε μαχη ? εχει παιχτει μαχη που δε το εχω κασταρει καν.Πιο κρισημο ειναι τα μπαφ σπελλ του λαιτ και του νεκεχαρα καθως και το μπανσιμεντ. Στη τακτικη μου το κασκετ δεν ειναι προτεραιοτητα νομιζεις οτι κανω λαθος ? οκ εχω παιξει αρκετα για να πιστευω προσωπικα οτι δεν ειναι. Προφανος οταν καποιος παιξει το στρατο αρκετα θα διαμορφωση τη δικη του οπτικη γωνια και το πως θα κινηθει και θα κανει managment στα dice, για μενα ειναι σημαντικα αλλα πραγματα παρα το κασκετ το οποιο θα το χρησημοποιεισω οχι τυφλα αλλα εκει που πρεπει οταν πρεπει , προφανος οταν δω ενα αδυνατο σημειο στις γραμμες του αντιπαλου θα το ανοιξω , αναλογα ομως την εξελιξη του παιχνιδιου δε χρειαζεται παντα να "ανοιγει" το θελω για να "γεννα" ζαρια και να τα χρησημοποιο εκει που κρινω οτι με βοηθανε.Δε μπορω να καθομαι να εξηγω αυτονοητα πραγματα , οτι πχ το ws10/in10 αν περασει σε μια κομπρες χωρις να μπορει να το κοψει ο αντιπαλος ειναι πιο χρησιμο και θα κανει τον αντιπαλο διστακτικο να πεσει πανω στις γραμμες μου δινοντας μου ενα ακομα γυρω να χτυπησω με σουτινκ και μαγεια απο μακρια απο το να το κανω με 2 ζαρια για να το κοψει η να ριξω το κασκετ και να μη περασει καν και να εχει φουλ ζαρια για ντισπελ. Μπορει και με 6 ζαρια να περασω 6 σπελλ ενα-ενα,αλλα δε με λενε Νικο Ταραμα και φυσικα αν το δοκιμασω θα εξαρτατε απο τη σοβαροτητα της μαχης.Εκει που κρινω οτι δεν εχω τη πολυτελεια να χανω ζαρια δεξια και αριστερα ουτε ενα , θα το αφησω να κοιματε..Θελω να μαξαρω τη δυνατοτητα μου να ειμαι ανα πασα στιγμη και αμυντικος και επιθετικος διαμεσου των 2 πολυ καλων λορ. Εν πασι περιπτωση αν δε σε καλυπτω με τη προσεγγιση μου , δεξου οτι ειναι ο τροπος παιξιματος μου και μεχρι στιγμης με ικανοποιει απολυτα... ΦΦΣ biatch αν και ειναι αργα θα δω μημπως χωσω κανα Βιβλιο των Αρχαιων Ασουρ κουτσα στραβα
Mα ρε Μητσο δεν λεω αυτο... Γιατι παρεξηγεισαι; Εχει γεμισει ο τοπος με MC πλεον. Ηταν καλο σου ματσαπ τα MC περυσι για να ειναι και φετος; Δεν εχεις αναγκη να απειλεις με no AS ξορκι που ειναι direct (εχουν κανονια κιολας) τα MC; Δυο φορες το γυρο; Και μετα ενα μεγαλο banishment; Kαι σαν κερασακι ενα buff? Εχω αδικο σε αυτα που γραφω;
Flames Arch Spammer
όπως και να εχει έιναι απλό με 2 ζάρια αν το χάσεις...πάει το μάτζικ φεις. με 3 αν το περάσεις πάνε 2 ζάρια του αντίπαλου τεταρτου 2 παίκτες τομπ κινκς συνιστούν 3 ζαρια αυτοί ξέρουν.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
ρε εντι το ματσσαπ με τα ΜΣ το εχασα γιατι ειχε 2 γκοτζερ παλι τα ιδια θα λεμε. δες ολες τις λιστες περσυ με ογκρε ολοι οσοι εχουνε 2 γκοτζερ τους ειχα Χ , δεν ηξερα οτι με τη γρηγορη απειλη των μουρφανκ και τα γκοτζερ , ιδιως αν παιξει 1ος δεν ειχα ελπιδα ? Μα πιανεις τι λες ? θα ριξω 2 κασκετα για να περασω (που δεν αλλα λεμε) το 1 με σπαμ ολα τα ζαρια μου για να φερω τι ? 18 και μετα να φερει 18 παλι σε ολες τις μοναδες στο 3+ ? αν βασιστεις σε αυτο που λες με τα κασκετ δεν εχεις καμια τυχη. το κασκετ ειναι κανει ενα χειρουργικο χτυπημα και σε εκεινη την περιπτωση ενα ΜΣ οταν εχω μπροστα στη μουρη του τις κομπρες με +1ατ /ws10-in10 or -hit 5+ward και οτι αλλο καλω μπορω να περασω το προτιμω. Απλο ειναι και σου εχω κανει ολοκληρη αναλυση , επαιξα περσυ 100 μαχες με τκ,εχω δει 100 διαφορετικα σεναρια στη κατανομη των ζαριων να μου εχουνε συμβει.και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου λολ δηλαδη , σωνει καλα
Flames Arch Spammer
Toυ το λεω γιατι εχω δει τις ιδιαιτεροτητες του στρατου και τη συμπεριφορα του. Ειναι σα να πω σε σενα για τα ορκ η στον εντυ πχ για την εμπαιρ. αφου εχετε δει περισοτερα σεναρια απο μενα , ξερετε τα συνερτζι του στρατου κτλ.
Σε δυσκολα ματσαπ καθε ζαρι μαγειας που χανετε , επιτοπου μνημοσυνο. Ειδικα για ενα εθραυστο στρατο οσο οι ΤΚ. ενα ρηγμα στο τειχος και ερχετε πλημυρα
Τα gorger ηταν gorger. Το δυσκολοτερο matchup ηταν η Empire. Και το ξερεις. Καλε μου Flames, ναι, η ΟΜΑΔΑ πηγαινε τραινο κι ας εχανε ο καθε ενας καποιο ματσαπ. Εσυ μπορεις να συνειιδητοποιησεις τι ειναι ΟΜΑΔΑ; Δεν νομιζω.
Flames Arch Spammer
δυσκολο ματσαπ ναι , αλλα επειδη ημουνα και σε οπεν τεραιν τελειως για αυτο.
τεσπα , πιανεις πως το λεω, ειναι αποφασεις εντυ , τα ζυγιζεις εκεινη τη στιγμη και πρατεις αναλογα , θες να ρισκαρεις το κανεις , καποτε θα βγει καποτε οχι , ζαρι ειναι. εχω ερθει αρκετες φορες σε αυτο το σταδιο και εχω δοκιμασει αρκετους συνδιασμους , η προσεγγιση μου στο θεμα απορεει απο αυτο. Γενικα ομως δεν υπαρχει συνταγη στο τι ειναι σωστο και τι οχι. Δεν ειναι και μεγαλο θεμα.
Μπουκ οφ ασουρ το λιγουρευομαι !
Δωσε ρε αρχοντα Μακη
Σου ειπα πως ειμαι πολυ καλος σε αυτον τον τομεα Flames. Καλυτερος απο οσο αντεχεις. Και αφου δεν βλεπω τους mods να επεμβαινουν, ειπα να σου υπενθυμησω το "αν μπορεις να κρατησεις ενα επιπεδο". Το θυμασαι φανταζομαι. Ε δεν γινεται να σε συγχωρω συνεχεια και για ολα τα πραγματα.
Ρε Μητσο, εννοειται πως αν "καιγεσαι" να περασεις το ξορκι ριξτο και με 5. Αυτονοητα ειναι αυτα. Αλλα ετσι παιζει και το Life-Light. Τον ταραζεις στα buffs/debuffs με 2 ζαρια. Απλα διαλεγεις σειρα και τον λιωνεις. Αν καιγεσαι να του περασεις κατι, και εχεις πλεονεκτημα ζαριων, μπουμπουνατο !!!!!
Flames Arch Spammer
κύριοι αντμιν παρακαλώ σταματήστε με απ το να αφιερώνω τραγούδια στον φίλο μου!!!!!! έχω ρίξει απίστευτα το επίπεδο λέμε. μήτσο φέρτην να την δούμε στην πράξη τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Laskoulas Arch Spammer
Και βαζεις και 3χ8 Ουσαπτι τοξα με 9δεκαδες αρτσερς και Νεκεχαρα 4ου και 3 μικρους λαιτ και κασκετο καλα δεν ειναι και τοσο εντυπωσιακο στο 5+ βαρανε απλα δεν εχουνε μειωτικα και σιγουρα θα γελασει οποιος παιξει ετσι. Ισως και αντι Λαιτ να θελει ντεθ , αλλα το λαιτ ειναι θανατος το μπανισμεντ. και φθορα με στρ6