Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Αγορά Infinity miniatures! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Necrophant Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Τόπος : Σαρωνίδα, Αγία Παρασκευή Registration date : 03/02/2013
| Θέμα: Αγορά Infinity miniatures! Τρι 19 Μαρ 2013, 20:55 | |
| Αν και από όσο έψαξα, δε βλέπω να έχει μεγάλη απήχηση το παιχνίδι στη χώρα μας, παρόλα αυτά περισσότερο λόγω βαψίματος για αρχή είπα να αγοράσω καμιά μινιατούρα από infinity. Σε περίπτωση που έχει κάποιος μινιατούρες aleph και τις πουλάει σε καλύτερη τιμή από wayland games, ας μου στείλει κανένα μήνυμα! (το ίδιο ισχύει και για άλλες races, απλά οι aleph με κέρδισαν για βάψιμο) | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τρι 19 Μαρ 2013, 22:21 | |
| Έχω εγώ panO & yu jin! Αν και δεν τις δίνω καθώς είναι οι στρατοί μου ελπίζω να σε κερδίσει και σαν παιχνίδι καθώς έχει πολύ ενδιαφέρον κανόνες! Που ξέρεις μπορεί να κάνουμε και κανένα παιχνιδάκι! Εξοχικό μαύρο λιθάρι έχω...τα ευκόλως εννοούμενα! (και warhammer φυσικά ή άλλα games όπως bolt action και warmachine που τώρα μπαίνω κ εγώ. | |
| | | Necrophant Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Τόπος : Σαρωνίδα, Αγία Παρασκευή Registration date : 03/02/2013
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τρι 19 Μαρ 2013, 22:39 | |
| Τώρα κοιτάζω τους κανόνες σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι με έχει κερδίσει πολύ περισσότερο από warhammer το οποίο ποτέ δε κατάφερα να ξεκινήσω, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, αφού ποτέ δεν ήμουν φαν των μεγάλων στρατών. Τώρα που ακούω και μαύρο λιθάρι, ένας λόγος παραπάνω! χαχαχα | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 00:53 | |
| Δεν είναι κακό. Με τα καινούρια σενάρια και το campaign είναι σχετικά βιώσιμο αλλά ΔΕΝ έχει τίποτα άλλο εκτός από shooting.
Μην περιμένεις να δεις close combat ούτε για δείγμα.
Ακόμα και το JSA που έχει τα καλύτερα ξυλίκια για shooting πάει.
Μόνο 1 στις χίλιες να δεις κάναν Oniwaban ή καμιά Tsune να μπαίνει για να παίξει το monofilament.
Αν έχει κανείς μινιατούρια και θέλει να παίξει ας ρίξει κάνα p.m.
Έχω τους Yu Jing και κάθονται κάνα δίμηνο τώρα. | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 01:46 | |
| Forau υποθέτω οτι έχεις japan sectorial? Jpn sector έχω και εγώ, και military orders apo PanO. Οταν βρεθούμε για warmachine θα τα πούμε και για το infinity! | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 02:02 | |
| Έχω ότι Yu Jing έχει κυκλοφορήσει μέχρι πριν 2 μήνες. Απλά παίζω μια λίστα JSA με 10 μινιατούρια. Και μια για το campaign με 18 μινιατούρια. | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 11:47 | |
| Εσύ το έχεις προχωρήσει πολύ! Όχι δεν έχω μπεί τόσο μέσα στο παιχνίδι. Έχω λίγες επιλογές. Επίσης δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τους κανόνες του paradiso. Αν γνωρίζεις και άλλο κόσμο που ασχολείτε θα ήταν ενδιαφέρον να μαζευτούμε όπως γίνεται και για το warmachine. | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 13:21 | |
| Και για άλλη μια φορά...
Πανδοχείο provides...
Αν εξαιρέσεις τους Combie Army παίζουν όλοι οι στρατοί.
Όποτε γουστάρεις p.m. και στήνουμε.
Επίσης για να ξέρεις παίζουμε:
Malifaux Anima Tactics Hell Dorado
Κοινώς δώσαμε τα WHFB και κάποιοι τα 40Κ τους και πήραμε 5-6 διαφορετικά rulesets και έτσι δεν βαριέται κανείς ποτέ. | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 14:04 | |
| χαχα θέλω και γω να ξεκινήσω infinity.. απο εναλλακτικά ετσι συστήματα που κυκλοφορούν είναι το ποιό του γούστου μου σε στιλ μινιατούρας και τέτοια! έχει και ενδιαφέροντες κανόνες και κυρίως φουτουριστικό στίλ!
το ερώτημα είναι υπάρχει κάποιο κατάστημα να φέρνει Ελλάδα?
η μόνο απο wayland? | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: Αγορά Infinity miniatures! Τετ 20 Μαρ 2013, 14:34 | |
| Γενικότερα Ελλάδα μόνο gw. Όλα τα άλλα απο νέτ... | |
| | | | Αγορά Infinity miniatures! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |