Sorcerer-Prophet, lvl4, Ruby Ring of Ruin, Talisman of Preservation, Enchanted Shield, Scroll of Shielding, Lore of Metal
Daemonsmith Sorcerer, lvl2, Charmed Shield, Scroll, Lore of Fire - Infernal Castellan, Shield, Ironcurse Icon, Talisman of Endurance, Dragonhelm, BSB - 1 Daemonsmith Sorcerer, lvl2, Lore of Fire - Hobgoblin Khan, Giant Wolf - Hobgoblin Khan, Giant Wolf -
20 Hobgoblin Cutthroates, Bows, M - 26 Chaos Dwarf Infernal Guard, Hailshot Blunderbusses, M, S, Lichebone Pennant -
ε περιμένεις κάποιος με νικ Flames να...μην του αρέσει η λίστα σου, ειδικά όταν κλείνει με "φωτιά παντού"?????
ετσι ετσι!
καλα μιλαμε ειμαι ενθουσιασμενος με τη συσκεκριμενη λιστα δεν ξερω γτ!
οι συνδιασμοι που μπορεις να κανεις με μεταλ/φαιρ και τα μπουλς/blunderbusses ειναι απειροι.
πιθανες 3 φαιρμπολες το γυρο, 3 σ5 ταμπλετες, μειωνω αρμορ, τρανσμουτατιον, cage, dt apo dreads, flaming sword gia auto wound se t3, φαε και ντιβερτ φαε και μπουλς στη μαπα και αν ζησει κατι τολμα να τσαρτζαρεις τη μοναδα του λορδου...
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
φοοοοκ τα blunderbusses ειναι πανω απο 450 (φοκιν AR!) οποτε αναγκαστικα ειτε 24 blunderbusses ειτε 28 gw... οι λιστες ειναι ιδιες απλα αλλαζουν μονο τα κορ..
για πειτε gw η blunder???
Παράθεση :
Sorcerer-Prophet, lvl4, Ruby Ring of Ruin, Talisman of Preservation, Enchanted Shield, Scroll of Shielding, Lore of Metal -
Daemonsmith Sorcerer, lvl2, Charmed Shield, Scroll, Lore of Fire - Infernal Castellan, Shield, Ironcurse Icon, Talisman of Endurance, Dragonhelm, BSB - Daemonsmith Sorcerer, lvl2, Lore of Fire - Hobgoblin Khan, Giant Wolf - Hobgoblin Khan, Giant Wolf -
31 Hobgoblin Cutthroates, Bows, M - 24 Chaos Dwarf Infernal Guard, Hailshot Blunderbusses, M -
Sorcerer-Prophet, lvl4, Ruby Ring of Ruin, Talisman of Preservation, Enchanted Shield, Scroll of Shielding, Lore of Metal -
Daemonsmith Sorcerer, lvl2, Charmed Shield, Scroll, Lore of Fire - Infernal Castellan, Shield, Ironcurse Icon, Talisman of Endurance, Dragonhelm, BSB - Daemonsmith Sorcerer, lvl2, Lore of Fire - Hobgoblin Khan, Giant Wolf - Hobgoblin Khan, Giant Wolf -
30 Hobgoblin Cutthroates, bows, M - 28 Chaos Dwarf Infernal Guard, GW, M, S, Lichebone Pennant -
μια vs dark elves (20-0, concede) μια vs beastmen (13-7)
αν και ειναι πολυ νωρις ακομα για να βγαλω συμπερασματα, το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα dread σπερνουν!!! αμα τους δωσεις και φλειμινγκ sword απλα αααααααα!!!! το παιδι που επαιζε με τα κατσικια δεν κουνιοταν 3 γυρους με τις ορδες επειδη φοβοταν το dt.. τα μπεστιγορ μειναν 14 στο πρωτο γυρο και αν δεν το ληγαμε τεταρτο γυρο θα του ετρωγα και το μπανκερ με γκορς και μαγους... στα νταρκ ελβς τα ιδια...
ισως τα λορ θελουν αλλαγη (μου λειπει το death) αλλα θα δουμε, χρειαζονται περισσοτερες δοκιμες εναντιων αλλων στρατων.
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
ελα παιχταρά μου! για πάμε για πάμε! ρε ασε αυτή την αλλλη με τα ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ!
την ''φωτια και μπουρμπερη!!''?
ναι προφανως και θα την φτιαξω και αυτη, αγοτερα ομως (τα εμπιρε μου ειναι ελλαδα ) και πρεπει να κανω προπονηση με τουτη δω γτ θα την κατεβασω σε τουρνουα οποτε πρεπει να μαζεψω παιχνιδια.
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010