Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) | |
|
+13JimBouz Achaian Nepenthe Juan Tzortz Horus ToPaxyGourouni skario Flames Khar Vader Zilda Laskoulas grom 17 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:02 | |
| - letsaros86 έγραψε:
- εγω παιζω ανετα chaos dwarves εαν δεν παιξουμε με dwarves
πετσαρε δεν νομιζω μανα μου να μην χρειαζετε η οαμδα νανους... οι νανοι ειναι ο βραχος της ομαδας εκει που αλλοι λιγιζουν οι νανοι στεκονται ορθιοι και περνουν τα δυσκολα... βεβαια ο captain που θα βγει θα αποφασησει την τελικη συνθεση της ομαδας | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:02 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- μου areσέι , δυνατή ομάδα
αλλα από στρατούς τι θα παίξουν ?
dodos πες empire "χερεους" ΔΕ υποθέτω juan Daemons "λετsαρος" DW ζίλντα brets ? "λασκουλας" , τξ/lz/he darlok skaven grom WoC
orcs και CD ποιος θα παίξει oeo ? Κάτσε να βγει το ντραφτ ΙΙΙ και βλέπουμε. Η δε είσοδος των HE αλλάζει και άλλο τις παραμέτρους. Το ποιος θα παίξει τί θα συζητηθεί εντός της 8δας και θα προπονηθεί εκτενώς, και θα ξανασυζητηθεί και θα ξαναπροπονηθεί κτλ κτλ κτλ. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:04 | |
| και το final draft μη σου πω. Αν και απο την αναφορά σου juan καταλαβαίνω οτι τις γλυκοκοιτάζεις τις αδερφες, θα τον λαδώσεις τον παστουρμά φέτος? | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:06 | |
| το κουνιστο πορτοκαλι επιστρεφει??? | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:07 | |
| παιδιά οι CD είναι ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ μην λέμε μαλακίες
εγώ θα έλεγα και CD και ΔW αλλα ποιος τους παίζει
kai ta orcs me 2,600 ante geia | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:10 | |
| - iron man έγραψε:
- οι νανοι ειναι ο βραχος της ομαδας εκει που αλλοι λιγιζουν οι νανοι στεκονται ορθιοι και περνουν τα δυσκολα...
καλοοοοοοοοοοοοοοο δεν ήξερα ότι κρύβεις έναν συγγραφεα κ εσυ! | |
| | | iron man Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:15 | |
| | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:19 | |
| χαχα μετά από τα φτερά και τα πούπουλα που άκουσα για το περσινό ETC θα προτιμούσα να κατέβω με κάτι πιο αρρενωπό! Άλλωστε έχουμε πολλές νύφες για τους HE απ όσο ξέρω...
Επίσης, @xrisomyga, είπαμε τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα όσον αφορά λίστες και στρατούς. Στα Υπόγα Labs κάνουμε καιρό τώρα πειράματα. Ο ντούρριν έχει πρασινίσει βέβαια και το μαλλί του (?) έχει γίνει λίγο πορτοκαλί, αλλά δε βαριέσαι... | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:32 | |
| | |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:43 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 12:45 | |
| | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 13:30 | |
| Συγχαρητήρια κ απο μένα σε όσους ήρθαν. Στον περάσει για τη πρωτιά του. Στον τζιμ μπουζ για τη λίστα του. Στο g w f για τα δώρα. Στους αντιπαλους μου για τις ευχάριστες μάχες μας. προσωπικα είμαι στεναχωρημένος, γιατί μικρές λεπτομέρειες,πέρα από αυτα που ελέγχονται από την τακτική, μου στέρησαν την θέση. Αλλά συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες :p | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 13:37 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 14:04 | |
| Γεια σου ρε Πετσαρε Περασει , Κινεζε φαρμερ ! | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 14:06 | |
| ο Πέτσαρος "Περάσει δύσκολα όποιος παίξει μαζί του" εννοεί! χεχεχε δεν το γραψε όμως για συντομία | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 15:42 | |
| αν θελει η ομαδα να παιξω ορκ δεν εχω προβλημα αρκει να εχω στρατο και να προπονηθω για σαυρες να ειμαι ειληκρηνης δε το βλεπω. ΤΚ εχουνε πλεονεκτηματα αλλα τους λειπει η ευελιξια και φυσικα σιγουρα θα χασεις μια απο τις 3-4 μεγαλες μοναδες σου σε μια μαχη και αν κανεις και κανα σοβαρο λαθος δε γυριζει το ματσακι. Ογκρες σταθερα δυνατα αλλα θελουμε λιγο καλητερο ντραφτ Υψηλα Ξωτικα περιμενουμε ανυπομονα αλλα θα τα δουμε ρε μυγα σιγα σιγα , και φυσικα να δουμε και το ντραφτ ΙΙΙ | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 15:55 | |
| Τους στρατους τους βγαζει η ομαδα . Ο καπταιν κανει τα pairings (μαζι με οτι αλλο εχει στην "πλατη" του εκτος απο στριπτιζ που κανει ο ιδιος στο youtube . Το εχουμε κανει ολοι οι "πρωιν" ..! ) . Καλο θα ηταν να μην υπαρχει κανενα μπερδεμα και να ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα .
Οι 8 θα κατσουν , θα αποφασισουν , θα δουν , θα ξαναδουν , θα ματαξαναδουν , θα δοκιμασουν και θα αποφασισουν ολοι μαζι ποιος πρεπει να παρει τι και γιατι . Φυσικα και η γνωμη των "απ'εξω" βοηθαει και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απαραιτητη καθως ΚΑΤΙ μπορει να παρει η ομαδα απο 1-2-5-100 συμβουλες αλλα δεν ειναι δεδομενο και σιγουρο . Αν χρειαστουν βοηθεια , δεν θα ντραπουν να την ζητησουν να ειστε σιγουροι .
Μπραβο στον Πετσαρο για την νικη του αλλα και σε ολους οσους ιδρωσαν αλλα και βοηθησαν να γινει αυτο το τουρνουα και η ατμοσφαιρα . Γιωργο την μπλουζα εχεις 2 επιλογες και θα ηθελα μια απο τις 2 , οχι ΕΣΕΝΑ ;Ρ | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 15:58 | |
| δεν υπάρχουν απέξω ! όλοι μια οικογένεια είμαστε που μας ενώνει το .... μετάλλιο lol ακούς εκεί απέξω στα 30 άτομα κοινότητα , εκτος και εννοείς εκτος σύνορα ελλάδας | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:01 | |
| Για το τουρνουα.
Εγινε ενα ενδιαφερον τουρνουα , το τιμησανε με τη παρουσια τους αρκετα ατομα , οπως και στη διαρκεια της χρονιας. Σιγουρα στο συνολο , περιμενα πιο πολλα απο θεμα προσευλευσης στα μηνιαια τουρνουα, καταλαβαινω τις δυσκολες συνθηκες που αντιμετωπιζουμε σα χωρα και κοινωνια και αυτο εχει επεκταση και στα χομπι μας ακομα , οικονομικα , αποσταση κτλ.Αλλα θα ηθελα για κατι που ξεκινησε να ειχε λιγο μεγαλητερη προσελευση.
Πιστευω ομως οτι σα συστημα λειτουργησε καλα ,ανεδειξε ενα γκρουπ παιχτων αντιπροσυετικο της χρονιας που περασε , ανταμοιψε οσους κατεβεναν συστηματικα και με την αξια τους πηρανε θεση , βοηθησε ατομα να εχουνε σε σταθερη βαση 6 μαχες το μηνα , αρκετες με δυσκολους αντιπαλους , ανεβαζοντας σιγα σιγα το επιπεδο και φυσικα σκληραινοντας τον ανταγωνισμο και την διαδικασια.Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Το ταργκετ γκρουπ για ατομα που θελουνε να παιξουνε στο ΕΤΣ ανταγωνσιτικα ειναι 12-15 ατομα , αλλα τοσα παιζουνε που και που στα τουρνουα για το χαβαλε τους χωρις να νιαζονται για ταξιδια και ευρωπες.Η διαδικασια να βγει μια ομαδα με τους πιο , δε θα πω φορμαρισμενους , αλλα τουλαχιστων τους πιο προπονημενους παιχτες (7/8 απο ρανκινκ/ελλο) ειναι σωστη.Κακα τα ψεματα , ο καθενας μας εχει την αποψη του για το ποιος ειναι καλος και ποιος οχι , ποιος μαμει και ποιος ειναι μετριος.Υποκειμενικη η αποψη μας και σιγουρα συμβουλευτικη διπλα σε ενα συστημα, αλλα κανεις μας δεν εχει τη δυναμη να πει , αυτος ειναι καλος , αυτος οχι και να κρινουμε ανθρωπους και παιχτες με βαση το τι πιστευουμε ,για αυτο πιστευω σε ενα συστημα που επιβραβευει τους παιχτες που παιζουνε και τους επιλεγει απο μια διαδικασια αγωνων και τουλαχιστων να μειωνει τα "λαθη". Αυτο ηθελα και αυτο προσπαθησα να κανω , με σκοπο το καλο της ομαδας. Για αυτο αν καποιος στη διαρκεια της χρονιας , μου τα χωνανε και πιστευανε οτι κανω κατι λαθος κτλ να ξερουνε οτι κινηθικα οχι σα παρτακιας αλλα για το greater good οπως λενε και οι Ταου, δεν ειχα κακο σκοπο ουτε να βλαψω το χομπι ουτε την ομαδα ουτε τιποτα. Μονο κινητρο αντιθετα ητανε η αγαπη μου για την ομαδα και το χαμερ και το κολημα μου να μην χωριζομαστε τοσο λιγοι 30πχ ατομα σε καστες , ελιτ και μη και να εχουμε μαχες να αγκαλιαζουνε και αυτους που διψανε για ανταγωνισμο αλλα και αυτους που θελουνε να περασουνε την ωρα τους και αν τους κατσουνε οι συνθηκες να ξεδιπλωσουνε το ταλεντο τους. Παντα πρεπει να υπαρχει η ελπιδα ,νομιζω, σε μια διαδικασια οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να παρει μερος και να μπει , απο το πιο καλο ως το πιο ταπεινο και νεο παιχτη. και οχι το υποκειμενικο (ασχετα αν ειναι σωστο το κριτηριο ή οχι) κριτηριο. Αν θα το καταφερει σε βαθος χρονου αυτος ο παιχτης να μπει ειναι αλλο θεμα , ομως πρεπει να του δινετε η δυνατοτητα να προσπαθει επι ισης οροις και με μενα και το διπλα κτλ. Και στο μαραθωνιο της χρονιας αν μπει μπηκε , αν ειμαι καλητερος ας μπω εγω. Δηλαδη παλεψα για το δικαιωμα απλα σε καποιους να ξερουνε οτι ΑΝ θελανε θα μπορουσανε , οχι οτι εξαρχης τους εχω ξεγραμενους επειδη το λενε Χ ή Ψ και πιστευω οτι δε παιζει καλα.
Δε ξερω αν εγινα αντιληπτος αλλα νομιζω το νοημα το βγαλατε.
Σιγουρα διωρθοσεις και νεα πραγματα μπορουνε να μπουνε η να αφαιρεθουνε αλλα αυτο ειναι στη κριση οσων παιζουνε να το αποφασισουνε και σιγουρα δεν ειναι τωρα η καταληλη στιγμη.
Το συστημα εβγαλε ενα Group παιχτων , τωρα ειναι στο χερι μας να γινουμε ΟΜΑΔΑ !
Εις στο επανειδην συστημα Καλημερα ομαδα !
Υ/Γ Συχαρητηρια και στους 8 και σε οσους ηρθανε εστω και μια φορα και παιξανε thanks guys ! | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:08 | |
| there is no bathroommmmmmmmmmmm
xaxaxaxaxaxaxa | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:13 | |
| ρε ζωα αστε να μιλησουμε λιγο σοβαρα , αμεσως απο μια συζητηση , αντι να σχολιαζουμε την ουσια να σχολιαζουμε το σκατο στη τουαλετα. greek attitude πραγματικα. | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:23 | |
| μην τσαντιζεσε μωρέ, ο νεπενθε φτάει ως συνήθως, με παρέσυρε . ήταν καλο το βιντεάκι με το there is no bathroom οποτε δεν μπόρεσα να κρατηθω. στα σοβαρά , συμφωνώ 100% με αυτά που λες απλά δεν βλέπω το λόγο τhς απολογίας στο μήνυμα μου , dld μου βγάλεις amfhbolies για το σύστημα σου , dld άμα εσύ εκπέμπεις αμφιβολία για ένα σύστημα μου που εσύ έφτιαξες oi άλλoi τι πρέπει να κάνουνε ? δεν χρειάζεται να apologise σε κανέναn το σύστημα είναι μια χαρά και η ομάδα που έβγαλε είναι όπως το είπες, οι παίκτες που το πήραν στα σοβαρά και παρουσιάζονταν στα τουρνουά συνεχεια και όχι μια-δυο φορες. - Παράθεση :
- Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret.
αλλα ναι όπως το είπες. άμα δεν γίνεται ομάδα και ο kαθενάς δεν θusuσιασει το comfort zone ( in terms of armies playable) για το καλο τhς ομάδας ( what we need vs what we have ) δεν κάνουμε δουλειά. άμα το κάνετε αυτό και δουλέψετε ( practice) , το μετάλλιο θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:24 | |
| ωραίος μήτσο. * νομίζω κάναμε (ΟΛΟΙ ΜΑΣ) την αρχή για κάτι καθολικά αποδεκτό και όσο δημοκρατικότερο γίνεται. και αυτή είναι η ουσία ου πραγματος. ασχετα αν αυτή η ομάδα πάρει μεταλλιο, γουτεβερ, είναι εκλεγμένη από ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ οπότε έχει ήδη πετύχει. τωρα, του χρόνου θα είναι ακόμα πιο γερή η διαδικασία, ποθανώς και επιπλέον άτομα κλπ κλπ. έτσι φτιαχνονται τα συστήματα. κάποιος κάνει την αρχή και μετά λιθαράκι λιθαρακι.
* ρε φίλε αφού τα λες τόσο ωραία, με τόσο μεστό λεξιλόγιο ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:27 | |
| Για τον Ολλανδο κυριως το ελεγα , δεν αφηνει τιποτα κατω και επειδη τα ενιωθα στραβοσα για το συστημα δεν αμφιβαλω , αλλα και σιγουρα δεχετε βελτιωση , οτι δεν ειχα καποιο υστεροβουλο κινητρο σε οτι εκανα, αυτο ειπα. αλλωστε δεν ειναι δικο μου , ολοι κατι βαλανε και δε το τρεχω και εγω , αφου δεν ειμαι οργανοτικος καθολου. για το τιμ παντα πιστευω οτι θα παει καλα η ομαδα , τα νεα βιβλια δημιουργουνε πολυ ταραχη και γιατι να μη βγει αυτο υπερ μας. | |
| Θέμα: Απ: Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) Δευ 29 Απρ 2013, 16:36 | |
| - xrisomiga έγραψε:
αλλα ναι όπως το είπες. άμα δεν γίνεται ομάδα και ο kαθενάς δεν θusuσιασει το comfort zone δεν κάνουμε δουλειά.
χρυσόμυγα μόλις τελειώσεις τις σπουδες σου μου στελνεις βιογραφικό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. το εννοώ. στειλε μου τι σπουδαζεις. | |
| | | | Endless Tournament IX (tourney for the Nat Team) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |