Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| empire, endless war. the list. | |
|
+6iron man Laskoulas Flames Tzortz Juan Asarnil the Dragonlord 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 16:55 | |
| Archlector on war altar,general Heavy armour, shield Preservation , dragonhelm, v h speculum Wizard lord l4, light, Earthing rod
Captain on barded warhorse Full plate,lance Helm of the skaven slayer (λόγω τυπογραφικού λάθους......) Wizard l1 on war horse, light Obsidian amulet Wizard l1, light, dispel scroll Wizard l1, light, scroll of shielding
12 inner circle,fc, banner of eternal flame 15 crossbow men, musician -5 archers -5 archers 10 archers
5 demigryphs musician 1 great cannon 1 great cannon
1 steam tank
Έπος η λίστα κ ας έκανα τη μαλακία με τον καπιτανο.... | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:02 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:03 | |
| καλο Juan ;ΡΡΡ
Σορρυ βρε Εντυ , θα σε πειραξουμε λιγο !! | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:09 | |
| Σιγά το πείραγμα. 89 ποντακια πήρε λίστα του draft 3 | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:10 | |
| ελα! με ποιους αντιπαλους/λίστες? πολύ καλή συγκομιδή! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:13 | |
| 89 ποντακια και ... 33 ευρω ;Ρ Και 3η θεση , και το 89 ειναι 3x30 (-1) , και 3 .... ;Ρ
Εμενα μου αρεσε η λιστα , μαζι με τα κανονια του Light ! Λιγο περιεργο deployment εχει , αλλα γενικα ειναι καλη! | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:16 | |
| θελεις μηχανικό ρεεεεεε εχει μαλιασει η γλωσσα μου τόσα χρόνια. βγάλε τον ένα ρημαδομαγο και βάλε έναν μουσατο mechanicus!. σε 1/6-7 παιχνίδια θα σκάει το κανόνια και κατι θα πανικοβαλλεται. statistics are never wrong λεμε. συγχαρητήρια και πάλι για την συγομιδή ποντων και στον σκαριο που είναι παιχτούρα. (παω να βάψω ΓΙΔΙΑ)
ps. να πω μια σόρυ στον νεπενθε δεν έπρεπε να συμπεριφερθω έτσι, το μετανοιωσα (το χα ξεχάσει απ το πρωι και μου το θυμισε ο Τζορτζ). είναι φυσικά ελευθερος να ερθει μαζί μας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ) | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:36 | |
| Ήμουν άτυχος στις κληρώσεις flames
Το mirror το λιωνω Δαίμονες,νεκροζωντανους, χάος, ποντίκια επίσης. Νανους αν παίξω πρώτος, επίσης( παίζω 4 και μισό κανόνια) Και όπως λένε κ οι νάνοι, έχουμε 4 πληγές στο κανόνι,καταπέλτη Ε εγώ εχω περισσότερες πληγές στις μηχανές μου.12 εναντίον 16. 2 ήττες οριακές , η μια λόγω 4 final transmutation που έκοψα μόνο με λαούτο Κ η άλλη παίζοντας απέναντι σε βρετς, από πρώτο γύρο χωρίς κανόνι κ .. Demi gryphs .............. αν το πίεζα λίγο παραπάνω με τους.δαίμονες, θα πέρναγα το 90 αρι Αλλά αντί front knights,flank demigryphs, παρέα με το τανκ στη μονάδα του β σ β με το regeneration αποφάσισα να πάρω λιγότερους πόντους για να εχω καλύτερη κληρωση στο δεύτερο γυρο. Και με έσκισε το μέταλ.... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:47 | |
| Νομιζω οτι ο Πετσαρος χωρις να θελω να ευλογησω κανενα ειχε δυσκολοτερες κληρωσεις | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:56 | |
| | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 17:57 | |
| Νανους παίζει. Πρέπει να μάθει στα δύσκολα. αυτό που λέω μητσο είναι πως πολύ θα ήθελα με αυτή τη λίστα να παίξω μιρρορ κ τους άλλους στρατούς που έγραψα. Εχω πλεονέκτημα.
| |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 18:53 | |
| - Asarnil the Dragonlord έγραψε:
Ε εγώ εχω περισσότερες πληγές στις μηχανές μου.12 εναντίον 16. το μετρας λαθος. δεν το κοιτας ως συνολο αλλα ως αριθμο μοντελων. εαν κανεις 6 wounds στα μηχανηματα του νανου του εχεις σκοτωσει 1 μονο μηχανημα ενω εαν σου κανει εσενα ο νανος 6 σου εχει σκοτωσει 2. αντιστοιχως εαν του κανεις 8 του εχεις σκοτωσει 2 μηχανηματα και εχει μεινει με αλλα 2 ενω εαν σου κανει εκεινος 8 πληγες σου εχει σκοτωσει 2 και εχεις μεινει με 1 το οποιο ειναι ελαχιστα πληγωμενο αλλα κυνδυνευει σοβαρα τον επομενο γυρο. καταλαβες τι εννοω? | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 18:57 | |
| ακριβως, συν του ότι κατα 70% παίζει πρωτος ο κοντός οπότε δεν ισχύει καν αυτό, μια και θα είναι με μειον μια μηχανή κατά μεγαλο ποσοστό η εμπαιρ. δεν υπάρχει σύγκριση καθως είναι τετραγουντα τα μηχανήμα των κοντων και παίζει πρωτος. | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 18:59 | |
| - Flames έγραψε:
- ακριβως, συν του ότι κατα 70% παίζει πρωτος ο κοντός
βεβαια στην μαχη μου με τον Εντυ εφερα 5+1 για να παιξω πρωτος και αυτος εφερε 6 μετα εφερα 1+1 και αυτος 4 και πηρα τα @@ μου και εσκασε και το αμονι σαν κερασακι στην τουρτα και βγηκαν οι γυφτοι με τα κλαρινα και μου επαιζαν επικηδειο αλλα ναι ειπαμε 70% υπαρχει και το γαμ^&*νο το 30% | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 19:01 | |
| τι να κανεις! όμως στις άλλες μαχες ήρθαν τα προβλεπε και έγραψε χρυσό. ετσι είναι με τα μαθηματικά. συνηθως...βγαίνουν. | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 19:02 | |
| - Flames έγραψε:
- τι να κανεις!
όμως στις άλλες μαχες ήρθαν τα προβλεπε και έγραψε χρυσό. ετσι είναι με τα μαθηματικά. συνηθως...βγαίνουν. ναι καλα προφανως δεν παραπονιεμαι. μακαρι να μου ερχονται τα σκατα εδω στις προπονησεις και στα τουρνουα και να μην μου ερχονται εξω. η τελευταια μαχη με τον Εντυ εξορκισε τα ζαρια μου. ./ROAR | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 19:04 | |
| καλά κάτσε να σε περιλαβω κ εγω μνιεχ μνιεχ!!!!!που και πότε, ΜΙΛΑ! | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 19:47 | |
| Κ τα τρία όμως τα έφαγα με μαγεία. Αν παίξω πρώτος χάνει πάντα ο νάνος. Τα κανόνια μου δεν έφαγαν κανένα μασιν. Αφού πηγές στο κέντρο πηγα απέναντι με τα ντεμιγκρυφς στην πλευρά των χαμερερς θτους ιππότες στην πλευρά τ ν θαντερερς ,το τανκ στο κεντρο 3 κανόνια να κοιτάνε το ανβιλ κ τα σκρμις να καλύπτουν τη μαγεία. Ξαναλέω, αν παίξω πρώτος μετά τον τρίτο γύρο ξεκινώ τις κανονιες στο αμονι. Λόγικα το τρώω πέμπτο γύρο. Αν είχα δύο μόνο κανόνια τότε εχω πρόβλημα ακόμα κ αν παίξω πρώτος. | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 20:07 | |
| μια χαρά είναι η λίστα.
έλεγα να αλλάξεις το helm για charmed shield αλλα μετά σκέφτηκα ότι άμα παίξεις vς mirror/νάνου/ogres και ότι έχει κανόνι θα στοχεύουν τα κανόνια/ tank σου και όχι τον priest οποτε δεν έχει νόημα
| |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 20:31 | |
| Αυτό το 70%... Από τέλη νοέμβρη μέχρι μέσα φλεβάρη πρέπει να είχα 30 σερί μάχες με συν ένα που έπαιξα δεύτερος.. η λίστα είναι ότι δυνατότερο βγάζει το ντραφτ τρία για αυτοκρατορία, αν ισχύσουν οι αλλαγές. Μακριά από χελχαρτ,μέταλ κ τους ξεκωλους που λέει κ ο ντόντος χαχαχαχα | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 20:59 | |
| | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Δευ 29 Απρ 2013, 22:50 | |
| Μα πως θα γίνονταν ευτυχισμένοι όλοι; Στρατός του 8,5 μέσο όρο ,κακός παίκτης, άθλια λίστα και τι άλλο είπαμε; Χαχαχα απλά δες τα αποτελέσματα φέτος για να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη πέρυσι το καλοκαιρι... αααψου! Κυκλοφορούν αντιγονα που προκαλούν. Αλλεργίες εννοώ :Ρ | |
| | | APE Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 186 Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Currently Playing : WF Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Τρι 30 Απρ 2013, 00:12 | |
| 2500 Pts - Empire Army
1 Wizard Lord of the Jade Order (Life) @ General; Barding; Magic Level 4; Lore of Life; Warhorse Van Horstman's Speculum Sword of Striking Scroll of Shielding Dragonbane Gem
1 Warhorse @ [0.0] Pts
1 Wizard Lord of the Light Order (Light) Magic Level 4; Lore of Light Sceptre of Stability Ironcurse Icon
1 Captain of the Empire Barding; Great Weapon; Full Plate Armor; Battle Standard; Warhorse Dragonhelm Dawn Stone The Other Tricksters Shard
1 Warhorse @ [0.0] Pts
1 Battle Wizard of the Light Order (Light) Magic Level 1; Lore of Light Dispel Scroll
1 Master Engineer
1 Battle Wizard of the Light Order (Light) Magic Level 1; Lore of Light Feedback Scroll
19 Halberdiers Halberd; Light Armour; Standard; Musician
1 Sergeant
5 Det - Spearmen Spear; Light Armour
10 Crossbowmen Crossbow
12 Knights of the Inner Circle Barding; Lance; Full Plate Armor; Shield; Standard; Musician; Warhorse Standard of Discipline
1 Preceptor
13 Warhorse @ [0.0] Pts
10 Huntsmen Normal Bow
6 Outriders Repeater Handgun; Light Armour; Warhorse
6 Warhorse @ [0.0] Pts
3 Demigryph Knights Barding; Lance; Shield; Standard; Musician Banner of the Eternal Flame
1 Inner Circle Perceptor @ 4 Demigryph @ [0.0] Pts
1 Great Cannon 3 Crew @ [0.0] Pts
1 Great Cannon 3 Crew @ [0.0] Pts
1 Helblaster Volley
3 Crew @ [0.0] Pts
Models in Army: 92
Total Army Cost: 2500.0
Εγω παντως κατι τετοιο θα παιξω στο επομενο τουρ με ολα σεναρια κανονες χωρις Σπεσιαλ Χαρακτηρες της 7ης...Θα ηθελα κανα σχολιασμο..Οι λιστες ειναι κρυφες btw.. | |
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Τρι 30 Απρ 2013, 00:29 | |
| Με πόσα σαρία κασταρεις τα ξόρκια; Αν είναι με έξι, τότε βαλε αντί για φως, μέταλλο. Και αντί για ραιντερς, βαλε πιστολιερους πεντάδα. Και με τη διαφορά πόντων, αύξησε τη μονάδα πεζικού. Αν δε παίζει και φορτρες...βάλτο!!! | |
| | | APE Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 186 Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Currently Playing : WF Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: empire, endless war. the list. Τρι 30 Απρ 2013, 00:48 | |
| το θελω το μπανισμεντ για χαοτικους πριγκηπες -δαιμονες -απεθαντα ζωαδια κτλπ..και επισης θελω το φλειμιγκ του σιγκνατουρ,οποτε φως θα παιξει..με 6 κασταρω,απλα η λογικη του πεζικου ειναι 4αρι ριτζεν με το λαιφ σιγκ. και ιμμιουν ηρωες σε φαιρ και γενικα +ταφνες +ντουελερς κτλπ..Ο μαγος ετοιμος για τους ιπταμενους ηρωες με βαν χορτσμαν, μπι ες μπι τουμπανιαρης,και ιππικο που με συνδυασμο λαιτ λαιφ δε πεφτει..Γενικα δε θελω να πεσω σε κλοους κομπατ κανονιες σπελλς ψευτοσουτιγκ και στην αμυνα μια χαρα,πολυβολο ντεμιγριφονες και 5 νταιβερτς ι ακομα και 6 αν με παιρνει στους ποντους (χαντσμεν +αουτραιντερς)..100 ποντακια θελω μανα μου μονο για τη νικη!Ναι με 6 κασταρουμε και τα μονα ρεστρικτιονς αφορανε τους ποντους σε μοναδες σπεσιαλ χαρακτηρες κτλπ..Τωρα τα σεναρια μπορει να ειναι και τα κανονικα μπορει να παιξουμε και διαφορες παραλαγες(μπανερς -μομπιλιτι-ραντομ ντιπλοι-και το σπιτι αλλα 6 γυρους μαχης με +200 βπ το κλειμ)γενικα αυτα τα στοιχεια καθοριζουν τα σεναρια και ναι εχουμε και ψιλοραντομ τεραιν με μικρα πλεονεκτηματα -μειονεκτηματα(π.χ. +1 τσανελ,Λιντερσιπ για μαρτς)..Οι χαλμπερντιερς απλα για το μπανερ +μπανκερ+οτι μπορει το στιντφαστ να με κρατησει εκει στους τελευταιους γυρους που κερδιζεις οριακα και τρως το τσαρζ γτι κατι πηγε στραβα..Καλο θα ταν παραπανω αλλα προτιμησα ιππικο με 2 ρανκς 15 ατομα τοταλ.. | |
| | | | empire, endless war. the list. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |