Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| White gold | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 08:16 | |
| έχουμε καμια συνταγή για λευκόχρυσο ?
ξεκινάω να βάφω τους HE ( ξανά ) αλλα επειδή έχουν πολύ armour σκέφτομαι να αντί για ασημι/χρυσό να το κάνω λευκόχρυσο ένα λευκό που γυαλίζει dld .
επίσης έχουμε καμια συνταγή για φως? πως να εκπέμπουν dld τα μοντέλα φως? 0.o
asrpo + πορφυρo/blood red θα είναι τα base χρώματα μου | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 09:30 | |
| Άμα το θες να το κανεις με μεταλικά χρώματα, μπορεις να αρχίσεις με ενα ανοιχτο ασιμενιο, τις σκιες να τις κανεις με βολτγκαν μεταλ και για το χαιλαιτ να βαλεις ασπρο με μεταλ μηντιουμ! Για ΝΜΜ Ανοιχτο γκρι ολο το θεμα, γουας με σκουρο γκρι, σκιες μαυρες, χαιλαιτ ασπρο. Το πορφυρο γιατι το βάζεις? | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 09:31 | |
| ρε μλκα πρόταση γάμου ον λάιν? πω πω έχετε ξεφύγει!
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 09:40 | |
| | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 09:49 | |
| Το εφε του φωτός επιτυγχάνεται ως εξής: το κέντρο του φωτεινού σημείου της πηγής του φωτός είναι πάντα κατάλευκο και σιγά σιγά βγαίνοντας προς τα έξω το φως παίρνει την απόχρωση που θες να έχει και κλιμακωτά το σβήνεις προς τα έξω εωσότου να εξαφανιστεί εντελώς. Αυτό το επιτυγχάνεις αραιώνοντας το χρώμα όλο και περισσότερο σε κάθε επίστρωση που κάνεις | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 10:20 | |
| το πορφυρό θα πάει στο "εσωτιρκο" της καρράς των phoenix guard, σε ότι έχει μανδύα ( δες sea guard ) στο ύφασμα γύρο από το armour
και στα gems | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 10:38 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- το πορφυρό θα πάει στο "εσωτερικο" της καπας των phoenix guard, σε ότι έχει μανδύα ( δες sea guard ) στο ύφασμα γύρο από το armour
και στα gems translated | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 11:47 | |
| χαχαχα πολύ πλάκα εχουν τα 2 αδερφια. γουορχαμερ παίζετε μεταξύ σας ρε? και αν ναι ποιος κερδίζει συνήθως?
@τζινερη το ξέρω ότι έχω κάνει αναποδα τις φλόγες στον μπι εσ μπι μου δεν χρειάζετε να μας το τρίβεις στην μούρη! | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 12:04 | |
| | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 13:37 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- γαμημένο translator xDD
Τη τω θαις το τρανςλατωρ? Μάθε Αιλινικά ρε! | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 13:41 | |
| - aphelion έγραψε:
- xrisomiga έγραψε:
- γαμημένο translator xDD
Τη τω θαις το ΤΩ τρανςλατωρ? Μάθε Αιλινικά ρε!
παρακαλο να οίσται σοστί στειν ορθωγραφύα σας | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 13:45 | |
| γράφω greeklish μωρέ, δεν έχω greek keyboard και το τζόρτζ τσούζει | |
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 14:09 | |
| - Flames έγραψε:
- χαχαχα πολύ πλάκα εχουν τα 2 αδερφια. γουορχαμερ παίζετε μεταξύ σας ρε? και αν ναι ποιος κερδίζει συνήθως?
νταξει παιζουμε που και που (πχ οταν θελει να παιξει εναντια σε εμπιρε να δοκιμασει λιστα με τραμπουκιζει να παιξω ) τωρα για το ποιος κερδιζει θα ελεγα ο Κωστας εχει ενα προβαδισμα μιας και παιζει συνεχεια και με καλυτερους παικτες απο οτι παιζω εγω, αλλα εχω και εγω τα κολπα μου πχ αυτη τη λιστα που παιζω με χαος νανους δεν την εχει νικησει ακομα... | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 14:15 | |
| παίζετε as if απλώνετε μινιατούρες ή παίζετε γιου μπι (το οποίο δεν το κατηγορώ λέμε) ? | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 14:18 | |
| | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 14:47 | |
| εγώ είμαι με τον σαμανο πάντως καθώς είναι μικρότερος χεχε. σα μα νος σα μα νος σα μα νος παρότι εκστόμισε μια απίστευτη προσβολή για την μητερα του Νείλου, το διαμάντι της ανατολής, την εβενινη πριγκήπισσα ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ ..... | |
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 15:18 | |
| - Flames έγραψε:
- εγώ είμαι με τον σαμανο πάντως καθώς είναι μικρότερος χεχε.
σα μα νος σα μα νος σα μα νος παρότι εκστόμισε μια απίστευτη προσβολή για την μητερα του Νείλου, το διαμάντι της ανατολής, την εβενινη πριγκήπισσα ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ ..... δεν ηταν προσβολη ηταν υποσχεση .... (thanks for the cheering btw) | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: White gold Πεμ 02 Μάης 2013, 18:59 | |
| Ε ε καθίστε καλά... το κορίτσι είναι δικό μου λέμε... | |
| | | | | White gold | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |