Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
New in Game 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
New in Game I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
New in Game I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
New in Game I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
New in Game I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
New in Game I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

New in Game

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Darksun
Champion
Champion
Darksun

Αριθμός μηνυμάτων : 151
Τόπος : Πειραιας
Currently Playing : Warmachine Menoth-Austrelitz-Blood Bowl-Netrunner
Registration date : 03/08/2009

New in Game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: New in Game   New in Game I_icon_minitimeΔευ 03 Αυγ 2009, 16:08

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στον κοσμο του 40K να και ασχολούμουν απο πιτσιρικας με Καισσα(προιν Ταξηαρχη Πειραια) FS και Σφιγγα με magic-chronopia-warzone-AD&D και austerlitz ποτε μα ποτε δεν εκτσε να παιξω 40κ η Fantasy μονο στο PC κανα Warhammer online αλλα βαρετο(μονο 7 μηνες αντεξα),Dark omen,Dawn of war 1-2, και κατι αλλα παρομια.Βασικα τα αγγλικα μου ποτε δεν ηταν τοσο καλα και κολουσα λιγο στους κανονες και επιδη στην Cronopia ειχα σκασει πολα λεφτα και τελεικα δεν τρεβηξε και μου μηνανε στο ραφι ξενεροσα γενικος με την κατασταση του επιτραπεζιου στρατηγηκης και δεν ξανα ασχολιθηκα εδω και 4-5 χρονια.

Εδω και μερικες μερες περναμε με τον αδερφο μου πιο παλια καρβανα απο εμενα απο το Strategy Hall και μου ελιπψε αυτος ο χαβαλες που ειχα με φιλους και γνωστους οπως στην Chronopia οταν παιζαμε και σκεφτομουνα να αρχησω ενα στρατο 40κ γιατι το fantasy εχει πολες μινιατουρες και δεν με τραβαει ο τροπος που κινουντε πολυ μαζα μεσα σε δικσους εχω συνηθισει απο την Chronopia που κηνουσαμε μινιατουρα μινιατουρα και αυτος ο τροπος μου φεντε πολυ χυμα και νιωθω οτι χανει την μαγεια του.

Ηθελα πολυ να μαζεψω Wicth Hunters και Black Templars μου αρεσουν στο χρωμα και στην ενφανιση και οι 2 παιζω ποιο πολυ good με heal και γενικος να κανω το καλο.(Δλδ σε onlines επεζα παντα good cha οπως Friar dark age of camelot-Paladin wow-Warrior Priest war και chronopia firstborn) δεν με φτιαχνει τπτ αλο.Απο τι καταλαβατε θελω ενα στρατο που να με πορονει που θα τον παιζω και θα κατσω να τον βαπψω.
Για τους Templars δεν εχω ακουσει τα καλητερα λογια λενε πολυ κρεατα και θα χανω σηνεχεια ειναι πολυ φουριοζοι και καμια φορα να μην μπορεις να βγαλεις την τακτικη που θελεις με το kill the all που διαβασα με χαλασε και οτι δεν χρησιμοπηουνε spells καθολου.Για αυτο παω για Wicth Hunters αλλα και εδω εχω ενα διλημμα ειναι ολες μεταλικες και 2 μου λενε περιμενε κανα 6μηνο μαλον θα βγουνε πλαστικες και εχω ψηλο κολισει γενικα η μου ειπαν οτι δεν βγενουν πια μινιατουρες τους επιδη δεν τραβιξανε τοσο και μπορει να τους ενοσουνε με τους deamon hunters και δεν λεει μα μαζευω ενα τελειωμενο στρατο.

Παρακαλω enlight me. Idea
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτ
Επισκέπτης

New in Game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New in Game   New in Game I_icon_minitimeΔευ 03 Αυγ 2009, 16:33

Black Templars, εντελει δεν ξερω σε ποιον αρεσει το gameplay τους, πολυ περιοριστικος στρατος. Και ειναι και marines (ολοι και η γιαγια μου εχει ενα στρατο marines).

Witch Hunters, εδω και χρονια υπαρχουν φημες οτι ληγουν σαν στρατός, αλλα εγω βλεπω οτι εδω και χρονια πωλουνται κανονικα στο site της GW. Ναι οι βασικες μινιατουρες ειναι μεταλλικες. Νομιζω ομως οτι μπορεις να φτιαξεις πραγματικα ομορφες λιστες (οχι απαραιτητα πολυ δυνατες) με Witch Hunters.

Μαγεια δεν υπαρχει, υπαρχουν psychic power που δεν ειναι τοσο δυνατες οσο η μαγεια στο Fantasy, οποτε δυσκολο να φτιαξεις λιστα να στηριζεται σε psykers.

αν σου αρεσουν οι marines γιατι δεν χρησιμοποιεις το codex των ultramarines και να φτιαξεις ενα chapter με δικά σου χρώματα και fluff?
Sn4k30r
Spamlord
Spamlord
Sn4k30r

Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Τόπος : Larisa
Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!!
Registration date : 30/07/2009

New in Game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New in Game   New in Game I_icon_minitimeΔευ 03 Αυγ 2009, 17:36

Nai exei dikio o COrum.....Egw 40k xsekinisa marines (CODEX) alla to army tha einai sta xrwmata twn black templars Smile

den paizw templars codex gt se PERIORizei.... ta points ....HQ,,,,+champ anagastikos, points sta units....genika palio codex :S
Επισκέπτ
Επισκέπτης

New in Game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New in Game   New in Game I_icon_minitimeΔευ 03 Αυγ 2009, 18:53

να πω και τη γνωμη μου που παιζω Black Templars.. Περιοριστικος δεν ειναι και τοσο οσο λετε ο στρατος.. Απο την αλλη μπορει να φτιαχτει ωστε να γινει πολυ δυνατος.. Το οτι ειναι αναγκαστικος ο E.Champion, δεν βλεπω το προβλημα. Δηλαδη εαν δεν ηταν δεν θα τον επαιρνες? Για κανενα λογο.. Το παιδι βαραει καλα , και με 50 ποντους extra δινει σε ολο το στρατο reroll to hit.. + τους furious terminatos με τα νυχια, να κατεβαινουν απο LRC , μια χαρα ξυλο θα ριξουν. Τεσπα.. Γουστα ειναι αυτα..

New in Game
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» There is another 40K game and it is good.... :)
» Game of Thrones tv
» WTB game of thrones LCG
» The RANDOM game.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer 40K :: Warhammer 40K General Discussion-
Μετάβαση σε: