wtf, μυστικά κονδύλια παίρνει η εφημερίδα του "κομιστή" ;
Παράθεση :
Το κυβερνητικό προβάδισμα σχετίζεται προφανώς με την πεποίθηση που φαίνεται να δημιουργείται στην πλειονότητα της κοινής γνώμης ότι «η Ελλάδα θα τα καταφέρει» που φθάνει πλέον στο 60,8%
υγ:
Παράθεση :
δημοτικότητες των υπουργών με την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη να κατατάσσεται πρώτη στις θετικές γνώμες με 54,6%
λιγούρια πολίτες!!
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 09:58
top 5 songs gia emena
τα lyrics είναι απλά μαγικά
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:00
μα φυσικα θα ...τα καταφερουμε. δηλαδή τι? θα πεθάνουμε όλοι? ζει το αρνί ζει και το λιοντάρι. πως ζει όμως το κάθε πλάσμα είναι το θέμα. απλά στην πορεία το 80% θα είμαστε φτωχομπινέδες και θα γίνουμε η Αίγυπτος της Ευρωπης. ότι ακριβως μας αξίζει. σόρυ κιόλας. δηλαδή τι? θα έχουμε περιουσίες ευρωπαιων, βιοτικό επιπεδο ιταλών, μόρφωση Γερμανών και ...μυαλό Ελλήνων? τα παραμύθια τελειώνουν κάποτε δυστυχώς. *
* το τελευταίο που άκουσα και πραγματικά αδυνατούσα να καταλ΄βω το μέγεθος της ΒΛΑΚΕΙΑΣ που άκουγα.είναι - ο κλασικός υπερκριτής ανέλυε τα του συστήματος κλπ κλπ. -του λέω. Ψήφισες? -μου λέει. Οχι βέβαια. είχα πάει για μπανιο. και λέω ρε μλκα ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό? πως? να εχει και απαιτήσεις μετα.....
xrisomiga Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:11
mpaxaxaxaxaxa
ETC/greek government, η αντίληψη και η ανtiμετωπιση είναι η ίδια
kala na pai8ete
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrisomiga στις Τετ 15 Μάης 2013, 10:31, 1 φορά
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:15
xrisomiga έγραψε:
mpaxaxaxaxaxa
kala na pai8etai
καλά να πάθει η χώρα σου; εσύ τι είσαι δηλαδή, καγκουρώ; black-stone thrower?
xrisomiga Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:29
δεν μου αρέσει να βάζω τον εαυτό μου κάτω από σημαίες, μονο και μονο επειδή έτυχα να γεννηθώ στην ελλάδα. άμα ήμουν πιο τυχερός/άτυχος θα είχα γεννηθεί australia, αυτό θα με έκανε αυστραλό?
στα χαρτιά ναι. Βλέπω τον εαυτό μου σαν ευρωπαίο/ man of the world με ας many influences ας possible
gt να κάτσω να λυπh8w mia χωρα η οποια καταστρέφεται από τον ίδιο της τον λαό ?
βασικά την χωρα την λuπαμε ( gt είναι από τiς πιο ομορfες xwres στον κόσμο ) τον λαό δεν τον λυπάμαι
@ακοu το τραγούδι που πόσταρα πιο πάνω για να καταλάβεις τι εννοώ.
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:40
κάθε γνώμη σεβαστή
/off topic (αλλά πες μου έτσι απο περιέργεια.. δεν είναι άβολο να αλλάζεις γλώσσα στο πληκτρολόγιο τόσο συχνά, πχ "gt είναι από της πιο ομορfες xwres στον κόσμο " αγγλικά-ελληνικά-αγγλικό γράμμα μέσα σε ελληνική λέξη κλπ Σίγουρα πάντως είναι καλύτερα απο τα ελεεινά greeklish! )
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:41
xrisomiga έγραψε:
<3 ειναι απο το καλυτερο του anser
υπαρχουν και αλλα γαματα σε τετοιο Style Ομως a
xrisomiga Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 10:44
έκανα format και έχασα το ελληνικό keyboard. οποτε τώρα ka8omai σε online translator και μερικές λέξεις δεν μου τις βγάζει σωστά translated. οποτε πρέπει να τις φτιάξω με το αγγλικό keyboard.
@john sumfwnw μου το έδωσε ο μικρός αδερφός να του ακούσω χθες και έμεινα
Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 11:27
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 11:55
oo euxaristw
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 12:01
lance-a-lot έγραψε:
xrisomiga έγραψε:
mpaxaxaxaxaxa
kala na pai8etai
καλά να πάθει η χώρα σου; εσύ τι είσαι δηλαδή, καγκουρώ; black-stone thrower?
μεγάλη κουβέντα. απαντώ απο προσωπική εμπειρία αρχικά 1.αγανάκτηση. πορεία, χημικά, ξύλο από μπατσους. ενώ η ατομική μου θέση ήταν οκ. 2. στεναχώρια. που βαδίζει ο τόπος κλπ κλπ 3. επαναθεωρηση. καλά εδώ μαμιεται το σύμπαν και ψηφίζουν σαμαραδες? ή ακόμα χειρότερα δεν ψηφίζουν? 4. συμπερασαματα: 4a. Δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο, δεν θα σωσω την Ελλάδα. ένας απλός ανθρωπος είμαι, ούτε του βεληνεκούς του./..Βενιζέλου ούτε του καποδίστρια κλπ κλπ. αν μπορώ να βοηθώ θα βοηθώ αλλά μέχρι εκεί. απλά θα ενεργοποιω την ανθρωπιά μου thats all. 4β. Η Ελλάδα μάλλον δεν τις αξίζει να σωθεί από 4α + 4β --> ε δεν θα πεθάνω κιόλας. νομίζω υπήρξα ειλικρινής!
xrisomiga Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 16:30
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 16:58
Nαι all time classic , τον παρουσιαστη τον απολυσανε , το ειχα διαβασει. αν δεν ειναι "στημενο" και στημενο τοσο καλα.
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 19:28
Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 21:09
@ Flames
αυτό που περιέγραψες απο το α εως το 4β είναι η πορεία προς την ηττα.
δεν κατάλαβα γιατί θεωρείς τον εαυτό σου ένα ηττημένο (φτάνοντας συχνά μέχρι και στην αυτολύπηση)...
για να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα το μόνο πρωαπαιτούμενο είναι να εκτιμάμε ότι μπορούμε να σωθούμε.
και οτι σαν λαός αξίζουμε να ζούμε διαφορετικά...
αλλιώς έχεις χάσει πρίν δώσεις την μάχη και οι Μερκελάδες γελάνε είδη μαζί σου....... καταφέρνεις δηλαδή να παροπλίζεσαι μόνος σου......
και δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε αξιοι της μοίρας μας?
τι είναι δλδ μια κοινωνία να αλλάξει το PC σας?
να πατάς ένα κουμπί και να κάνεις format στο μυαλό του άλλου?
που ποτέ δεν καταλαβαίνει γιατί πάντα είναι βλάκας μπινές και ανάξιος?
Εμ δεν αλλάζουν απο τη μιά στηγμά στην άλλη οι κοινωνίες... Ακολουθεί ένα προτσές στο ενδιάμεσο....
Το χώνεμα της ιστορικής πείρας ένός λαού και ο απολογισμός για το πως φτάσαμε ως εδώ κλπ... και άρα και το πως θα σωθούμε έχει τα πάνω και τα κάτω του τα μπρός και τα πίσω του...
γιαυτό βλέπεις τόσο αντιθετικές εικόνες όλους τους τελευταίους μήνες....
Δηλαδή εγώ απορώ δεν έχετε συγκενείς φίλους αδέρφια γκόμενες πεθερούς πεθερές κλπ?
όλοι αυτοί τι είναι βλάκες που δεν καταλαβαίνουν και τους αξίζει να καταστραφούν?
δεν υπάρχουν ανθρωποι του μόχθου αναμεσά τους? άρα λοιπόν γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας γενικα?
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 15 Μάης 2013, 21:56
τσου τσου τσου @Lone wolf
η ελλαδα ειναι αξια της μοιρας τις , οπως και ειναι δικο της το προβλημα , δεν νομιζω καποιος ελλογος να μην εχει καταλαβει πως η μαχη εχει χαθει εδω και πολλα χρονια , αλλα επειδη οι ελληνες ειναι μπετουλιδες Θα περασει αρκετος καιρος μεχρι ο μεσος ελληνας να το συνειδητοποιησει .... η ελλαδα δεν εχει μελον ...
Οσο για τους συγγενεις , φιλοι , αδερφια , μαναδες και λοιπους , ας κανουν οτι θελουν (:
xrisomiga Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 16 Μάης 2013, 07:12
@ lone.
ola ta exigei o Anser
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 16 Μάης 2013, 17:16
ΠΩΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙ
Της Δήμητρας Παπαδοπούλου ηθοποιού και θεατρικής συγγραφέως
Κάπου διάβασα πως το στήθος ή το μπιμπερό που μας πρόσφεραν μωρά όταν δυσανασχετούσαμε καθησυχάζει, λέει, τη συναισθηματική μας δυσφορία. Οπότε, σαν ενήλικες πια, όποτε τρώμε φρίκη μασουλάμε καμιά παπαριά να το κατευνάσουμε, με αποτέλεσμα να χοντραίνουμε και να γινόμαστε σαν νεροχύτες, συν που η υγιεινή διατροφή είναι στα φόρτε της και έχουμε μπλέξει στον εγκέφαλό μας ποιο είναι το φυσικό και ποιο το μεταλλαγμένο, τι είναι οι ισοφλαβόνες και πού σκατά υπάρχει το φολικό οξύ, επίσης το ξέρεις πως η ντομάτα έχει λυκοπένιο ενώ το μπρόκολο έχει ισοθειoκυανικά; Μ' αυτά και μ' αυτά, αποφάσισα πως τέρμα οι γουρουνιές, αιφνίδια η απόφαση, μετά που μου 'ρθε να ξεράσω που 'φαγα κάτι τυροπιτάκια, ξέρεις, αυτά τα έτοιμα τα κατεψυγμένα που τα τηγανίζεις και διαβάζεις πίσω τα συστατικά που περιέχουν και είναι σαν να διαβάζεις προκήρυξη εξωγήινου. Αφού λοιπόν έφαγα τέσσερα, κοίταξα το πέμπτο και τελευταίο και του είπα: «Όχι, όχι δεν θα σε φάω». Ναι, άρχισα να μιλάω στο τυροπιτάκι, το τύλιξα σαν μωρό σε μια χαρτοπετσέτα και το 'βαλα στο ψυγείο. Μη με ρωτήσεις γιατί δεν το πέταξα, ήταν μια υποσυνείδητη, αρχέγονη αντανακλαστική διαδικασία, όπως θα έλεγε και ο Γιουνγκ ή ο Φρόιντ, δεν ξέρω, αυτούς τους μπερδεύω τι ακριβώς είπε ο καθένας, και κατηφόρισα για Κολωνάκι να πάρω πράσινο τσάι που 'χει μέσα φαινολικές ενώσεις. Τέλος για μένα τα ανθυγιεινά. Κάτω τα λιπαρά. Ζήτω το ασβέστιο και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Άρχισε μια νέα εποχή που το κορμί μου θα γινόταν πιο ανταγωνιστικό, κι έτσι όπως κατηφόριζα τη Σκουφά, διαπίστωσα πως ένα όχι και τόσο νέο προϊόν γυναίκας που έχει κατακλύσει την παγκόσμια αγορά τελευταία, έχει πάρει διαστάσεις μάστιγας.
Μιλάω για το τσουλοειδές. Το τσουλοειδές είναι ένα είδος με έξω κοιλιά, έξω βυζιά, μανικιούρ πεντικιούρ γαλλικό και σποραδικά τατού, κυρίως εκεί που τελειώνει η κωλοχαράδρα μπορείς να βρεις μέχρι και την Γκουέρνικα του Πικάσο. Και όλα έτοιμα για φάσωμα (σημειωτέον, δεν έχω τίποτα εναντίον του φασώματος, απλά με εκνευρίζει σαν λέξη, θα 'θελα να καταργηθεί απ' το λεξιλόγιο και να επιστρέψουμε στην παλαιά κλασική της εποχής των σπηλαίων, το μπαλαμούτι). Επίσης, συνειδητοποίησα πως τα τσουλοειδή είναι κυρίως μικρά τα οποία περάσανε αιφνιδίως από τα πάμπερς στα στρινγκ, χωρίς ενδιάμεσα στάδια. Εν πάση περιπτώσει, αφού πήρα τα τσάγια μου τα πράσινα και έτρωγα όλη μέρα φρούτα, ήπια και δυο λίτρα νερό, τιγκάρισα στο ιχνοστοιχείο και αφού συνειδητοποίησα πως για να ζεις υγιεινά πρέπει να 'σαι λίγο η Μαριάννα Λάτση και να 'χεις χρόνο όλη μέρα να πίνεις νερά και να τρέχεις να τα κατουράς, άρχισα να πεινάω. Το σκέφτηκα πολύ το πώς θα κινηθώ και αποφάσισα να φάω μια μπανάνα που 'χει μέσα κάλιο. Αλλά η πείνα φούντωνε. Σαν όραμα άρχισαν να ξεπροβάλλουν απειλητικά τα τσουλοειδή, τα αδύνατα, τα καλογυμνασμένα. Τρόμαξα πολύ, επίσης, όταν ήρθε και εκείνο το γαμημένο τυροπιτάκι και μου σφήνωσε στον εγκέφαλο. Αλλά είπα όχι, θα δω τηλεόραση να ξεχάσω.
Ήταν αργά τη νύχτα πια και κάνοντας ζάπινγκ, έπεσα σε καμιά δεκαριά ξεκοιλιάσματα, παντού αίματα, στο ΣΚΑΪ κάτι τύποι σ' ένα τζιπ έψαχναν έναν ιπποπόταμο, στην ΕΤ3 φώναζε η Φώφη Γεννηματά και να’τα πάλι τα τσουλοειδή διάσπαρτα στα κανάλια να αυτογλείφονται και να γδύνονται. Και νάτο πάλι το τυροπιτάκι. Όρμηξα στο ψυγείο. Ήτανε παγωμένο, τηγανισμένο και καυλωμένο. Δίπλα του, ένα ξενέρωτο γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, πώς να αντέξει τον ανταγωνισμό. Κοιταχτήκαμε με το τυροπιτάκι ξανά και ξανά. Θα σε πετάξω μαλακισμένο πολυακόρεστο ανθυγιεινό τηγανισμένο. Άρχισα να το βρίζω, μόνο που δεν το χαστούκισα. Με κοίταζε λάγνα και με προκαλούσε με τα τυριά του. Όρμηξα και το καταβρόχθισα. Καταπίνοντας την τελευταία μπουκιά, το 'ξερα πως είχα χάσει οριστικά τη μάχη με το τυροπιτάκι.
Υ.Γ. Μήπως ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι οι ελεύθερες ρίζες;
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 16 Μάης 2013, 17:22
Lone Wolf έγραψε:
@ Flames
αυτό που περιέγραψες απο το α εως το 4β είναι η πορεία προς την ηττα.
δεν κατάλαβα γιατί θεωρείς τον εαυτό σου ένα ηττημένο (φτάνοντας συχνά μέχρι και στην αυτολύπηση)...
για να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα το μόνο πρωαπαιτούμενο είναι να εκτιμάμε ότι μπορούμε να σωθούμε.
και οτι σαν λαός αξίζουμε να ζούμε διαφορετικά...
αλλιώς έχεις χάσει πρίν δώσεις την μάχη και οι Μερκελάδες γελάνε είδη μαζί σου....... καταφέρνεις δηλαδή να παροπλίζεσαι μόνος σου......
και δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε αξιοι της μοίρας μας?
τι είναι δλδ μια κοινωνία να αλλάξει το PC σας?
να πατάς ένα κουμπί και να κάνεις format στο μυαλό του άλλου?
που ποτέ δεν καταλαβαίνει γιατί πάντα είναι βλάκας μπινές και ανάξιος?
Εμ δεν αλλάζουν απο τη μιά στηγμά στην άλλη οι κοινωνίες... Ακολουθεί ένα προτσές στο ενδιάμεσο....
Το χώνεμα της ιστορικής πείρας ένός λαού και ο απολογισμός για το πως φτάσαμε ως εδώ κλπ... και άρα και το πως θα σωθούμε έχει τα πάνω και τα κάτω του τα μπρός και τα πίσω του...
γιαυτό βλέπεις τόσο αντιθετικές εικόνες όλους τους τελευταίους μήνες....
Δηλαδή εγώ απορώ δεν έχετε συγκενείς φίλους αδέρφια γκόμενες πεθερούς πεθερές κλπ?
όλοι αυτοί τι είναι βλάκες που δεν καταλαβαίνουν και τους αξίζει να καταστραφούν?
δεν υπάρχουν ανθρωποι του μόχθου αναμεσά τους? άρα λοιπόν γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας γενικα?
το λάθος σου έιναι να ομογενοποιείς την ατομική μου αντίδραση και να την θεωρείς συνολική. αυτό που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις είναι .....ότι εφόσον εγώ ΚΕΡΔΙΖΩ και οι άλλοι ΧΑΝΟΥΝ ε δεν θα κάτσω ΠΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΟΠΩΣ ΕΣΚΑΓΑ στην αρχή.....είναι αν θέλεις παραίτηση αλλά συνειδητή και με επιχειρηματα. πως θα βοηθήσεις κάποιον αν απλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι...έχει πρόβλημα???? όπως αναλυσα και πριν δεν είμαι κανενας σπουδαίος ανθρωπος να σωσω την ελλάδα, εσύ αν νιώθεις διαφορετικά πχ κάνε κάτι και θα σε βοηθήσω όσο μπορω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Πεμ 16 Μάης 2013, 17:27, 1 φορά
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 16 Μάης 2013, 17:24
Laskoulas έγραψε:
Ήτανε παγωμένο, τηγανισμένο και καυλωμένο.
νταξει θεικο το κειμενο αλλα αυτη η ατακα απλα ΕΠΟΣ!!!!
αγαπαμε Δημητρα Παππαδοπουλου
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 16 Μάης 2013, 23:20
τελικα και τα ΙταλιΚΑ μπλουζακια ψευτικα τα κανουνε ...
2:50
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 16 Μάης 2013, 23:58
Μπροστα ο Δελλας μπροστα ο σειταριδης , μπροστα ο αγαθωνας Νατο το πειρατικο μπαζερ μπιτερ τελευταιος και τυχερος