Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 17:07
ειναι λιγο λάθος η λογική σου, γιατι δεν σου εγγυάται κανεις οτι θα κάνεις τις έξι απόπειρες!
Ειναι η συνδυαστική πιθανότητα του να ΜΗ φέρεις 1-2 τον πρώτο γύρο, κλπ κλπ. δεν εινια λοιπον τοσο απλό
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 17:08
κατσε ρε δεν ρίχνεις κάθε γύρο????ή δεν έχω καταλαβει κάτι???? μπορεί και να μην έχω πιασει κάτι ΜΙΛΑ πριν αρχίσω να βάφω χαχαχαχ
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 17:15
απο ότι λέει το βιβλιο, ριχνεις στο τέλος του γύρου που πέθανε, και ΑΝ φέρεις 3-5, ξαναρίχνεις στο τέλος του επόμενου γυρου (friend or foe). στο 6+ σηκώνεται στο 1-2 παει βαλίτσα.
Οπότε η πιθανότητα να σου σηκωθει (οσο kinky και αν ακουγεται) με τη μία 17% (1/6) αλλά για τον επόμενο γύρο πάει (3/6)*(1/6)= 1/12 (και ακομα και σου σηκωθει σηκώνεται στο ΤΕΛΟΣ του γυρου σου (με την προυποθεση οτι το κανονι τον βαρεσε στο γυρο του αντιπάλου οπως συνηθίζουν τα κανόνια) και μετά αρχίζει ο γύρος του αλλουνου και μπορει να στον ξαναφάει ξερωγω
Για τους υπολοιπους γύρους πάει ανάλογα η πιθανότητα. Σε κάθε γύρο διαιρείται με το 2. αλλά κάθε φορά στο 1-2 πάει βαλίτσα.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 17:25
Kαι εχει παντα 33% να μη "σηκωθει " ποτε καθε γυρο ? βεβαια και εμενα οι φαιρ μου αρεσουνε , γιατι δεν ειναι ασχημος ο τζογος τους. δηλαδη θα αφιερωσεις απειρο εφορτ να τον - τους κατεβασεις και παιζει ανα πασα στιγμη να τους ξαναεχεις στο κεφαλι σου. Αν ασχοληθεις πολυ και τους φας αντε "τρωγετε" αν δε τα καταφερεις ομως ? και αν τους φας και ολα τα αλλα ζουνε και φτασουνε εκει που θελει ο "χειρηστης" ?
δεν ειναι ασχημο να σηκωνετε , ουτε κατι τρομαχτικα καλο. ειναι μια πολυ καλη επιλογη για το rare slot. οπως και τα 4 ΒΤ
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 17:30
για σενα δεν ειναι ασχημος ο τζογος τους γιατι εισαι λασκουλας εμεις μιλάμε για νορμαλ ζάρια.
κάθε φορά που ρίχνεις ζάρι εχεις 2/6 να πούλο, 3/6 να ξαναρίξεις και 1/6 να σου κάτσει. ε δε το λες και solid αυτό imho.
αν και το πιο ενοχλητικό ειναι πως το ζάρι το ρίχνεις στο ΤΕΛΟΣ του γύρου. άρα επι της ουσιας ακόμα και να σου σηκωθεί εχει ο άλλος ολο το χρόνο να στο ξανασκοτώσει ή να ειναι αρκετά μακριά ήδη από τη μάχη ώστε να μην ασχοληθει. dunno, αν σηκωνοταν στην αρχη του γυρου ναι μέσα me gusta. Αλλά για το τέλος και με αυτά τα νούμερα, I will pass. Δηλαδή Ι would pass, αν επαιζα ΗΕ
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 18:15
οκ συμφωνώ τότε. i stand corrected! γμτο δεν το θυμάμαι αυτό το 1-2 -->όξω. φοκ. αρα....επιστρεφουμε στο "κανόνι(α) --> βαλίτσα" χαχαχαχαχα
* ήμουν μεταξύ 4ΒΤ + 18 αδερφες (όχι γκει) ή 4ΒΤ και έναν φλειμ φοινικα. μπα μάλλον προς αδερφες θα παω τελικά.
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 20:25
βασικά η πιθανότητα να σηκωθεί ο φοίνικας δεεεν είναι και μεγάλη.. για να αρχίσω κι εγώ τα στατιστικά μου (greek statistics), διπλάσια πιθανότητα έχει να αναπαυτεί το πτηνό παρά να ξαναγεννηθεί. Δεν ξέρω αν για αυτή του τη δυνατότητα να κοστολογείται πολύ σε σχέση με παραπλήσια πλάσματα, με αποτέλεσμα να πληρώνεις κάτι παραπάνω για το (συνήθως) τίποτα. Αλλά το "αν σου κάτσει" πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό και un-nerving για τον αντίπαλο.
Όπως και να'χει, η πολυπληθής κοινότητα των Χανίων θα το κάνουμε BAN!!
Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 21:57
lance-a-lot έγραψε:
Νομίζεις !!!!! Θα δεις πουλερικό που έχει να πέσει ! Και να ξέρεις, την αλάριελ και τον καινουργιο φαρσιρ τους εχω ήδη αγοράσει ! Εχει να πεθάνει ξωτικό τώρα που θα κατέβω κάτω ....
kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 23:18
Aerico έγραψε:
lance-a-lot έγραψε:
Νομίζεις !!!!! Θα δεις πουλερικό που έχει να πέσει ! Και να ξέρεις, την αλάριελ και τον καινουργιο φαρσιρ τους εχω ήδη αγοράσει ! Εχει να πεθάνει ξωτικό τώρα που θα κατέβω κάτω ....
Kανε ονειρα.Εμεις στα Χανια παιζουμε 40Κ.Εσεις οι ξενοι δεν ξερω τι κανετε !!!
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 03 Ιουν 2013, 23:20
άμα έπεσε και το προπύργιο των Χανίων, πάει, πωλούνται αντέντ
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 00:00
Γιανναρας και Βαλαωρίτης τώρα στην ΝΕΤ!
Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 00:12
kyrgkikas έγραψε:
Aerico έγραψε:
lance-a-lot έγραψε:
Kανε ονειρα.Εμεις στα Χανια παιζουμε 40Κ.Εσεις οι ξενοι δεν ξερω τι κανετε !!!
Φαρσιρ λεμεεε ! Καλά εφτιαχναν κατι wraithknight εδω στη GW και πραγματικά το μοντέλο ειναι τεράστιο ! Ασε που μου ειπε ο καλός GWμαγαζατορας οτι τα vyper παιζουν πλέον και εχω 6 αυτα , μπορει και 9
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 16:38
Παντού τα ίδια....
Ξέρω, ξέρω....κι αυτοί μάνες έχουν και κάνουν την δουειά τους. Το θέμα είναι πως η δουλειά τους όπως βλέπουμε είναι να σπανε ΑΤΜ....
Ψοφος!
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 16:53
αυτά γινονται σε υποανάπτυκτα καθεστώτα ρε. Στην Ελλάδα που έχουμε κράτος δικαιου οι αστυνομικοί δεν παραβαίνουν το καθήκον τους.
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:02
Εχεις 3 παιδια , ο μοναδικος που δουλευει εισαι εσυ . Το αφεντικο σου , σου λεει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις κατι . Κατι = οτι ειναι αυτο που δεν θελεις , δεν σου αρεσει , δεν το πιστευεις , δεν δεν δεν .
Το κανεις και την 1η πας να παρεις τον μισθο σου η δεν το κανεις και την 1η πας να παρεις το χαρτι απολυσης .
Τι διαλεγεις ?
Οταν δεν υπαρχουν υποχρεωσεις , φυσικα και ολα ειναι ευκολα .
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και τα καθικια . Φυσικα και υπαρχουν , φυσικα --ισως-- και να ειναι περισσοτερα απο "αυτους που το κανουν με το ζορι" . Ειναι σαν να λεμε οτι με τις μαλακιες της Ρεπουση , ΟΛΟΙ στο κομμα τους θελουν ΚΑΨΙΜΟ και ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ και οχι μονο αυτη : )
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:09
Δεν διαφωνω. Άμα έχει καποιος διαλέξει να είναι το πιονι του αφεντικου και να κανει οτι του διατάζουν, μεγεια του με χαρα του. Ελα όμως που κάτι τέτοιοι είναι οι πρώτοι που θα πουν "ειμαστε παλικαρια απογονοι του Λεωνιδα και εμεις ειμαστε ελευθεροι"
Για γέλια είναι.
Ευτυχως που υπαρχουν και τα βιντεο πια και δεν μπορουν να κρυφτουν. Μόνο τυφλος δεν βλεπει την αλήθεια.
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:10
εξαρτάται το κάτι ρε συ. αν αυτο το κάτι ειναι να φας φακές, τοτε το κάνεις αν ειναι να γδάρεις ενα μωρό και να κάνεις παπούτσια απο το δέρμα του ε δε το κάνεις
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:12
Δεν σου αρεσουν οι φακες δλδ?
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:16
γενικά με τα όσπρια εχω ενα θέμα
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:23
Ορισμενες φορες δεν θελεις , αλλα κανεις αναγκαστικα το "πιονι του αφεντικου σου" . Ειναι η ζωη ετσι , ειναι ο κοσμος τετοιος . Πολλες φορες ακομα και μεσα στην οικογενεια μπορει να πας "καπου που δεν θελεις" γιατι "απλα πρεπει να πας" . Αλλα χαιρομαι που του Nepenthe δεν του αρεσουν οι φακες , μπορει να φαει μια φασολαδα .... ;Ρ
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:25
Φαντασου να έλεγε ο Κολοκοτρώνης "είναι η ζωη έτσι, ειναι ο κοσμος τέτοιος"! Θα ηταν καλη φαση γιατι τα τουρκικα δεν θα τα βλεπαμε στην τιβι αλλα θα τα ζουσαμε!
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 17:28
tzortz εχεις το θάνατο μου στη συνείδηση σου!
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 18:24
lance-a-lot έγραψε:
βασικά η πιθανότητα να σηκωθεί ο φοίνικας δεεεν είναι και μεγάλη.. για να αρχίσω κι εγώ τα στατιστικά μου (greek statistics), διπλάσια πιθανότητα έχει να αναπαυτεί το πτηνό παρά να ξαναγεννηθεί. Δεν ξέρω αν για αυτή του τη δυνατότητα να κοστολογείται πολύ σε σχέση με παραπλήσια πλάσματα, με αποτέλεσμα να πληρώνεις κάτι παραπάνω για το (συνήθως) τίποτα. Αλλά το "αν σου κάτσει" πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό και un-nerving για τον αντίπαλο.
ναι ρε είχα λάθος εκτίμηση δεν θυμόμουν το 1-2/γύρο -> όξω. ευτυχώς με πρόλαβε ο Νεπενθε προτού αγοράσω το μοντέλο!
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 19:44
Flames έγραψε:
lance-a-lot έγραψε:
ναι ρε είχα λάθος εκτίμηση δεν θυμόμουν το 1-2/γύρο -> όξω. ευτυχώς με πρόλαβε ο Νεπενθε προτού αγοράσω το μοντέλο!
λολ σιγα ρε βαφτον μπλε να πουμε. το μοντελο ειναι σουπερ κατεμε.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 04 Ιουν 2013, 20:57
aphelion έγραψε:
Άμα έχει καποιος διαλέξει να είναι το πιονι του αφεντικου και να κανει οτι του διατάζουν, μεγεια του με χαρα του. Ελα όμως που κάτι τέτοιοι είναι οι πρώτοι που θα πουν "ειμαστε παλικαρια απογονοι του Λεωνιδα και εμεις ειμαστε ελευθεροι"
Για γέλια είναι.
+
Συνηθως αυτοι που λεονταριζουνε ειναι και οι πρωτοι στις κολοτουμπες. Πολυ σπανια πια στην εποχη μας να μη γινετα αυτο Δυστηχως αλλα ειναι αλλο ενα δειγμα της γενικης παρακμης του ειδους.