Αριθμός μηνυμάτων : 250 Ηλικία : 34 Currently Playing : dwarfs-empire-chaos warriors-/- Grey Knights Registration date : 01/11/2012
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 12:25
aphelion έγραψε:
ΘΑΝΑΤΟΣ!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 13:11
Ξερετε πόσα τέτοια βίντεα υπάρχουν? Στα τραίνα!
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 13:22
ελα ρε αντί για miniatures εχουν τα παπούτσια. μην είστε εγωισταροι!
Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 13:24
olethros Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 134 Currently Playing : Τάβλι Registration date : 10/02/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 15:15
Αφρός --> ΠΟΤΕ! Spread the word!!
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 15:33
olethros έγραψε:
aphelion έγραψε:
Καλά είναι δυνατόν να μην έχει σχολιάσει κανένας τίποτα; Δηλαδή ξέρατε όλοι ότι γίνονται τέτοια πράματα στο internet; Και συ ρε Αφέλιε έπρεπε να το μοιραστείς; Εγώ τι σου φταίω; Θα τα πούμε από κοντά ... στο χωριό μου ξεσπάνε βεντέτες με πολύ μικρότερες αφορμές.
Σκατά ... πάω να κάνω haul με τα πράγματα που πήρα απ'το παζάρι.
wtf -_- wat is haul ? ka8ese kai les ti paparies pires ? -_-
Btw μονο οι αμερικανοι τα κανουν αυτα -_-
Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 16:08
Παιδια, relax, μη βγαζετε hating, γιατι και οι κωλονερντουλες σαν κ εμας ανεβαζουν 10πλασια βιντεο, που εχουν ενδιαφερον μονο για τους χομπιστες ( και μαλιστα μια μικρη μαζα αυτων). Ο καθενας εχει το χομπυ του, ανεβαζει βιντεακια γι αυτο και ασχολειται...περιμενα εμεις να ειμαστε λιγο πιο καταδεκτικοι σ αυτα...προσωπικα εχω μεγαλωσει με αηδιες του τυπου " α, παλι παιζεις με χαρτακια και στρατιωτακια;" και καταλαβαινω οτι αυτα τα λενε μονο οι ανιδεοι.....
Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 16:18
Blood Guzzler έγραψε:
Παιδια, relax, μη βγαζετε hating, γιατι και οι κωλονερντουλες σαν κ εμας ανεβαζουν 10πλασια βιντεο, που εχουν ενδιαφερον μονο για τους χομπιστες ( και μαλιστα μια μικρη μαζα αυτων). Ο καθενας εχει το χομπυ του, ανεβαζει βιντεακια γι αυτο και ασχολειται...περιμενα εμεις να ειμαστε λιγο πιο καταδεκτικοι σ αυτα...προσωπικα εχω μεγαλωσει με αηδιες του τυπου " α, παλι παιζεις με χαρτακια και στρατιωτακια;" και καταλαβαινω οτι αυτα τα λενε μονο οι ανιδεοι.....
true...
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 16:55
Εγώ νόμιζα ότι τρολάρανε όσοι τα γράφανε ....
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 17:00
Βασικα μου θυμιζει ενα επισοδειο του Μικεους , που λεει για τους τυπους που γουσταρουνε καργα τη Φ1 και τα αγωνιστικα και κοριδευανε τους λορντορινγκοληπτους και καλα τι μιλατε εσεις ζωαδια που συζητατε "και μλκα τραβαω 5η και φευγω στη κατηφορα με το αμπραγιαζ παγωμενο και ο κινητηρας να δακρυζει κτλ" δηλαδη οτι ολοι ειμαστε Νερντ , και εμεις που παιζουμε με στρατιωτακια και ο αλλος που παει για καφε με τη μπλουζα της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ
Νερντς φορ εβα ρε ! (ασε που σε κατι τολμηρες κωμοδιες/ταινιες χτυπανε κατι γκομενακια μουρλια )
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 17:01
Aυτο
Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 27 Ιουν 2013, 17:02
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 29 Ιουν 2013, 15:04
georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 01 Ιουλ 2013, 03:36
εχει αμολησει ο Κοντοπιδης
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 01 Ιουλ 2013, 15:47
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 01 Ιουλ 2013, 16:07
δηλαδή συγγνώμη τωρα γιατι θα τα ακούσεις κι εσύ. έπρεπε να αντιπαραβάλλεις τις δυο φωτογραφίες για να αποδείξεις οτι ο τύπος ειναι βλαμμένος? μόνο η δεξία φωτό δεν έφτανε?
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 01 Ιουλ 2013, 16:27
Κάτι πρέπει να τρέχει με τους αρχαίους ημών προγόνους.. ή είχαν διαφορετικό μέγεθος κεφαλής ή όταν πέθανε ο τελευταίος απο δαύτους, έσπασε και το καλούπι για τα κράνη..
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί δείχνουμε σαν Hodor (ή χειρότερα! ) όταν προβάρουμε κάτι τέτοια στα σουβενιράδικα μαγαζιά..
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 00:02
Είναι στα ερείπια τις "Φουκοσίμα" ένα Κινέζος βουδιστής, ένας Τούρκος μουσουλμάνος και ένας Έλληνας χριστιανός. Τα συνεργεία πρώτα ανασύρουν τον βουδιστή αλλά με κομμένα τα πόδια του. Τότε λέει: "Δόξα στον Βούδα που είμαι ζωντανός έστω και χωρίς πόδια...." μετά βγαίνει και ο Τούρκος χωρίς χερια τότε λέει: "Δόξα στον Αλλάχ που ζω έστω και χωρίς χέρια......" Βγαίνει μετά και ο Έλληνας χωρίς να έχει πάθει τίποτα, ούτε γρατζουνιά και αφού ξεσκονίζει λίγο τα ρούχα του, λέει: "Το Χριστό μου και την Παναγία μου...παραλίγο να σκοτωθούμε!
Meraklis Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 747 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 14:08
λολ
btw φουκουσίμα όχι φοκοσίμα
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 16:43
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 17:20
Φυσικά και φταίει ο αράπης που ενόχλησε τους τίμιους αστυνομικούς που θέτουν σε κυνδινο κάθε μέρα την ζωή τους για να μπορείς εσυ να παίζεις warhammer.
Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 17:23
Ο πρωτος στρατοκαβλος που θα μας πει οτι ο μπατσος ηταν σε αυτοαμυνα και δικαιολογειται η επιθεση ειναι επειϊκως απαραδεκτος....τι να πω...το φονικοτερο ζωο ειναι αληθεια πως ειναι ο ανθρωπος, με χειροτερο εκπροσωπο του τα ενστολα καθαρματα που στο ονομα της δηθεν δικαιοσυνης και του Νομου ανοιγουν πυρα χωρις διακρισεις σε εγκληματιες, σκυλια και ανηλικα παιδια...
Και ναι, ο ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΣ που φορεσε το κουστουμακι των 50 ευρω και περιφερεται καβλωμενος στους δρομους πουλωντας μαγκια στους πιτσιρικαδες, κανοντας επιδειξη της εξουσιας του με τον πιο ναρκισσιστικο τροπο, νομιζει οτι γαμαει και δερνει και πως αποτελει " ενσαρκωση του νομου", ειναι χειροτερος και απο τον πιο ειδεχθη εγκληματια.
Το να φορας στολη σημαινει οτι υπηρετεις τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ μιας χωρας. Ουτε τα χωματα, ουτε τα σπιτια, αλλα τους συνανθρωπους σου, ανεξαρτητως φυλης, χρωματος, σεξουαλικης ταυτοτητας. Αλλα φυσικα αυτο που εγω θεωρω αυτονοητο, τα περισσοτερα μπατσογουρουνα δεν το εχουν σκεφτει ποτε τους..
Αυτα εχω να πω, ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν προσβαλλω τους ενστολους της παρεας, γνωριζω πως οι περισσοτεροι ειστε αξιολογα ατομα και τιματε και την σημαια και την εννοια της δημοκρατιας, αλλα σαφως ενα μεγαλο κομματι του Σωματος, του στρατου κτλ ειναι φορεας ιδεων και νοοτροπιας που φερνουν βια, καταπιεση στον κοσμο, και ενιωτε φυσικα τον θανατο αθωων ανθρωπων και ζωων. Η συνεση νομιζω οτι ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχουν στο μυαλο τους οι " φρουροι" του συγχρονου πολιτισμου μας, καθως και μια αισθηση καθηκοντος και ταπεινοφροσυνης, αντι για αλαζονεια και επιδειξιομανια.
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 17:54
Του εύχομαι να του φάει τα @ρχ$#α ένα pitbull. Του ΜΑΛΑΚΑ. Όποιος του δίνει έστω και λίγο δίκιο για αυτό που έκανε, δεν είναι ζώο, είναι αμοιβάδα.
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 18:11
Μα ρε πστ μου τι του έφταιξε το σκυλί; Μια κλωτσιά δεν μπορούσε να του δώσει; Η απόλυτη ξεφτίλα. Το κατακάθι το ίδιο.
Πραγματικά, η εικόνα του κακόμοιρου του ζώου να σπαρταράει με ανακάτεψε. Ειλικρινά άμα έχετε σκυλάκι/γατάκι μη το δείτε, θα χαλαστείτε άσχημα. Εμένα μου μάμησε τη διάθεση. Τελείως.
Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 02 Ιουλ 2013, 21:00
Σορρυ κιολας αλλα το μονο που δεν εφταιγε ειναι το σκυλι. Ο παπαρας ο αλλος που την ειδε γιο και χιπ χοπ και οπα οπα και εσπαγε τρελομπαλακια με το κινητο αλλα και ο μπατσος που το πυροβολησε. Και οι δυο ειναι εξισου ζωα. Και στο φιναλε ο μπατσος δεν τον ενοχλησε ο αλλος το επαιζε μαγκιορος και πολυ 50σεντ