Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+32
olethros
giangosdr
trixas
Rasfig
georap
Aerico
thane13
Horus
iron man
Papajohn
nickkxx
Tzortz
kyrgkikas
admin
belial
Blood Guzzler
Achaian
ToPaxyGourouni
Lone Wolf
Corum
Johneleos
h34dnotf0und
Samanos
Nepenthe
aphelion
Nireas
kiour_gr
Flames
Khar Vader
lance-a-lot
Laskoulas
xrisomiga
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Elfaras
Champion
Champion
Elfaras

Αριθμός μηνυμάτων : 157
Τόπος : Αθηνα
Currently Playing : high elves
Registration date : 12/02/2013

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 00:09

Lone Wolf έγραψε:

και ναί η νοοτροπία ότι αφού δεν έχουμε δημοκρατία σήμερα ας έρθει μια καλή χουντα να μας λύσει τα προβλήματα  με βρίσκει αντίθετο...

αχχαχα εισαι αστειος .. βρες φασιστες να μιλήσεις αδερφε ... εγω δεν ειμαι ... καληνυχτα . <3
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lone Wolf
Hero
Hero
Lone Wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 770
Τόπος : πάτρα
Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada
Registration date : 15/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 00:36

αχχαχα εισαι αστειος ....

/\ και είναι απο τα μεγαλύτερες αρετές μου!
https://coverordie.wordpress.com/
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 00:55

Προς Belial, Flames

Υπαρχουν οι εξης μεταβλητες:

- Εγω πιστευω κατι Α
- εσυ κατι Β

Εγω μπορω να βγαινω δημοσιως και να λεω οτι γουσταρω, και να προαγω το Α που πιστευω και να υποβαθμιζω το Β που πιστευεις. Εαν νιωθεις οτι προσβαλλεσαι επειδη σου προσβαλλω το Β που πιστευεις, τοτε προφανως υποσκαπτει καποια ανασφαλεια, ελλειψη επιχειρηματων.
Με αλλα λογια, αν υπηρχε καποια απαντηση, καποιο αντεπιχειρημα, δεν θα υπηρχε και καμια προσβολη.

Για παραδειγμα, εγω δεν ειμαι θρησκευομενο ατομο. Προσωπικη μου ουτοπια ειναι ενας κοσμος οπου εχει ξεπεραστει η ιδεα της πιστης και καθε μορφη θρησκευοματος. Εχω σχηματισει τη δικη μου αποψη, ξερω οτι αυτη ειναι, και πως οτιδηποτε και αν μου πει/κανει  καποιος θρησκευομενος δεν θα με ενοχλησει στο ελαχιστο.
Παρ ολα αυτα, αν ειχα ανασφαλειες γι αυτο που πιστευω, θα εβγαινα και θα εκραζα καθε ανθρωπο που πιστευει, στην αναγκη να επιβεβαιωσω αυτα που νιωθω

Αντιστοιχα λοιπον, πιστευω ακραδαντα πως ενα ατομο που εμπιστευεται τη πιστη του σε καποια θρησκεια, εχει σκεφτει το θεμα λιγο και εχει καταληξει πως αυτο ειναι που πιστευει, ετσι εχουν τα πραγματα κτλ, τοτε δεν θα επρεπε να θιγεται απο κανεναν.

Εγω δεν ενοχλουμαι ουτε οταν ακουω κοσμο να λεει " πως μπορει να ειναι κανεις αθεος;", " λυπαμαι τους αθεους, ελπιζω να μη τους ξεσυνεριστει ο Θεος", οταν βλεπω θρησκευτικα συμβολα σε δημοσιους χωρους, οταν βλεπω θρησκευτικα εθιμα σε δημοσιους χωρους κτλ κτλ.... ομως με την ιδια λογικη, περιμενω να γινεται αποδεκτο να μπορω να εκφερω κ εγω τη δικη μου φιλοσοφια δημοσια, χωρις να μου κανει παρατηρηση ο ενας και ο αλλος.

Κοινως, ολοι μπορουμε, και πρεπει να λεμε αυτο που πιστευουμε. Τα παντα πρεπει να ακουγονται. Και να μην ακουω αηδιες του τυπου " εχουμε πολλη δημοκρατια"..σορρυ αδερφε, να βγαλω κανα τεταρτακι απο το ζυγι, να μην το ξαναβαζεις στη καταψυξη;
http://stefoserpent.deviantart.com/
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:26

Αρα συμφωνείς μαζί μου γιατί και εγώ σέβομαι την άποψη σου και την επιθυμία σου να μην πιστεύεις κάπου , και εσύ σέβεσαι το γεγονός ότι εγώ πιστεύω και δεν θα λες παπαριτσες και πράγματα που προσβάλουν . Συνεπώς μπορούμε να βαδίζουμε άνετα σε αυτό τον κόσμο ο καθένας με τα πιστεύω του. Δεν απάντησες όμως στο περί δικών ιερών τι κανείς όταν ρε παιδί μου .
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:48

belial έγραψε:
Αρα συμφωνείς μαζί μου γιατί και εγώ σέβομαι την άποψη σου και την επιθυμία σου να μην πιστεύεις κάπου , και εσύ σέβεσαι το γεγονός ότι εγώ πιστεύω και δεν θα λες παπαριτσες και πράγματα που προσβάλουν . Συνεπώς μπορούμε να βαδίζουμε άνετα σε αυτό τον κόσμο ο καθένας με τα πιστεύω του. Δεν απάντησες όμως στο περί δικών ιερών τι κανείς όταν ρε παιδί μου .

Νομιζω οτι εξηγηται με το ποστ που εγραψα παραπανω...δεν εχω ανασφαλειες για την οικογενεια μου ή οτιδηποτε αλλο θεωρω ιερο...ασε που, πιστευω πως αυτο το " ιερο" ειναι τρομερα υπερεκτιμημενη λεξη....αμα εκνευριζεσαι οταν καποιος σου βριζει το σπιτι, και προσβαλλεσαι απο τη λεξη και οχι απο τη προθεση, τοτε εισαι λαθος και εχεις κομπλεξ...

Φυσικα και θα λεω οτιδηποτε και φυσικα θα προσπαθω τα λεγομενα μου να προσβαλλουν κοσμο, γιατι αυτο ειναι το ζητημα. Να ξεκολλησουν τα μυαλα απο ξεπερασμενες και μονολιθικες αποψεις και να ανοιξουν τα ματια τους σε καθε ιδεα. Δεν καταλαβαινω απο που συμπερανες οτι συμφωνουμε, και δεν θα μου στερησεις το δικαιωμα να λεω οτι σκατα γουσταρω και για το χριστουλη και για τη παναγιτσα και για τον Αη- Βασιλη αμα γουσταρω ( προσεξε τη χρηση κεφαλαιων-μικρων)
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:54

Πω πω καλά παλικάρι μου όταν μεγαλώσεις λίγο ίσως βρούμε έδαφος συζήτησης . Κρίμα γιατί ξεφτυλιζεσαι χωρίς λόγο ειλικρινά. Αλλα αφού είσαι τόσο μάγκας ξεκινά να βριζεις και τον Αλλαχ σε κανά μουσουλμανικό φόρουμ και μετά ξανά μιλάμε ... Α ρε Στέφανε έχασα πάσα ιδέα κρίμα ειλικρινά .
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:14

belial έγραψε:
Πω πω καλά παλικάρι μου όταν μεγαλώσεις λίγο ίσως βρούμε έδαφος συζήτησης . Κρίμα γιατί ξεφτυλιζεσαι χωρίς λόγο ειλικρινά. Αλλα αφού είσαι τόσο μάγκας ξεκινά να βριζεις και τον Αλλαχ σε κανά μουσουλμανικό φόρουμ και μετά ξανά μιλάμε ... Α ρε Στέφανε έχασα πάσα ιδέα κρίμα ειλικρινά .

Καλα, αν νομιζεις οτι σε τιμα να συγκρινεσαι με τους μουσουλμανους και τον συντηρητισμο τους σε θεματα θρησκειας, νομιζω οτι εσυ πρεπει να μεγαλωσεις λιγο πριν κατσεις να συζητησεις μ εμενα..
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:15

εγω δεν θα συνεχισω , μιας και απλα ειστε για Print screen

απλα συμφωνω με αυτα που λεει ο στεφανος
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:31

Blood Guzzler έγραψε:
belial έγραψε:

Καλα, αν νομιζεις οτι σε τιμα να συγκρινεσαι με τους μουσουλμανους και τον συντηρητισμο τους σε θεματα θρησκειας, νομιζω οτι εσυ πρεπει να μεγαλωσεις λιγο πριν κατσεις να συζητησεις μ εμενα..

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο απο κανένα μουσουλμάνο και απλά προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος σύμφωνα με τα πιστεύω μου. Εσυ που είσαι ανώτερος θα με καταλάβεις γιατί όντας ανώτερος καταλαβαίνεις και πόσο δύσκολη είναι η διαδρομή
georap
Hero
Hero
georap

Αριθμός μηνυμάτων : 520
Τόπος : Πειραιας
Registration date : 07/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:34

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 Tumblr_lp9pqp84jt1qapg0h
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:35

Δεν τιθεται καν θεμα ανωτεροτητας...τιθεται θεμα συντηρητισμου.....μη μπερδευεσαι
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:41

Δεν μπερδεύομαι καθόλου και χριστιανούς μπορείς να βρεις συντηρητικούς και απ΄ όλα . Το θεμα είναι ότι εγω μπορώ να ζήσω ανάμεσα σε ανθρώπους με τις δικιές σου πεποιθήσεις αλλα απο τον τόνο της γραφής σου και την αδυναμία σου να μπορέσεις να σεβαστεις τα δικά μου πιστεύω συμπεραίνω ότι δεν ισχύει και το ανάποδο
georap
Hero
Hero
georap

Αριθμός μηνυμάτων : 520
Τόπος : Πειραιας
Registration date : 07/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:42

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 ZC5QToG

read the signs
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:46

georap έγραψε:
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 ZC5QToG

read the signs

QFT
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 03:04

belial έγραψε:
Δεν μπερδεύομαι καθόλου και χριστιανούς μπορείς να βρεις συντηρητικούς και απ΄ όλα . Το θεμα είναι ότι εγω μπορώ να ζήσω ανάμεσα σε ανθρώπους με τις δικιές σου πεποιθήσεις αλλα απο τον τόνο της γραφής σου και την αδυναμία σου να μπορέσεις να σεβαστεις τα δικά μου πιστεύω συμπεραίνω ότι δεν ισχύει και το ανάποδο

Απο αυτο το ποστ σου και μονο φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μιλαω τοση ωρα και πως εχεις μεινει στο τσουξιμο επειδη θιχτηκαν τα ιερα σου ειδωλα...

Εγω προφανως και μπορω να ζησω με καθε αποψη στη ζωη μου, και το αναζητω να ακουω καθε αποψη, δυνατα και καθαρα. Γι αυτο λοιπον σου λεω οτι ειμαι υπερ του να υπαρχει απολυτη ελευθερια λογου, χωρις ταμπου και κοινωνικους περιορισμους. Και εσυ θα μπορεις να κανεις ελευθερα τους επιταφιους και τις υπολοιπες τελετες σε δημοσιο χωρο, αλλα και εγω θα εχω το δικαιωμα να διαφωνω και να σου λεω την αποψη μου με θρασος και με το θαρρος της γνωμης μου. Ειναι αυτο που λεμε " διαφωνω με τα λεγομενα σου αλλα υπερασπιζομαι το δικαιωμα σου να τα λες", if you know.

Εγω δεν σου βαζω περιορισμο στα οσα θα πεις για την αθεϊα σαν ιδεα ή τους υποστηρικτες της. Αλλα κ εγω θα κανω το αντιστοιχο σε καθε θρησκο που θα μου πιανει παρομοια κουβεντα ή θα μου κανει παρατηρηση. Ασε που εχει πλακα να βλεπω και τις αντιδρασεις που ακολουθουν μετα απο γαμωσταυριδια και χριστοπαναγιες, λες και γυρναμε στιγμιαια στο δημοτικο...fun times Very Happy
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 03:08

Καληνύχτα μας και όνειρα γλυκά
Nireas
Spamlord
Spamlord
Nireas

Αριθμός μηνυμάτων : 1299
Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum
Registration date : 10/03/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 04:58

Η ελευθερια και τα θελω σου φτανουν μεχρι τα θελω και την ελευθερια των αλλον. Οταν καποιον τον ενοχλει να του βριζεις,θιγεις δεν ξερω τι, την θρησκεια του, το οτιδηποτε απλα σταματα το εισαι λαθος και δεν κερδιζεις τπτ απο αυτο. Δεν σε τιμα σαν ανθρωπο και σε υποβαθμιζει.
Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 16:48

Blood Guzzler έγραψε:

1)Εγω προφανως και μπορω να ζησω με καθε αποψη στη ζωη μου, και το αναζητω να ακουω καθε αποψη, δυνατα και καθαρα. Γι αυτο λοιπον σου λεω οτι ειμαι υπερ του να υπαρχει απολυτη ελευθερια λογου, χωρις ταμπου και κοινωνικους περιορισμους.
2). Ειναι αυτο που λεμε " διαφωνω με τα λεγομενα σου αλλα υπερασπιζομαι το δικαιωμα σου να τα λες", if you know.

1) Οντως το τι κανεις με τη ζωη σου και σε τι πιστευεις κτλ ειναι δικο σου θεμα και μονο και στο λεει εδω και μερικα ποστ ο Μπελιαλ αλλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα.

2)I know but you dont. δεν διαφωνεις μαν, προσβαλεις κοσμο και χωρις καλο λογο. Δεν υπερασπιζεσαι το δικαιωμα των αλλων να εχουν διαφορετικη αποψη και κατα βαθος ουτε το αποδεχεσαι. Αν το εκανες αυτη η ''συζητηση'' δεν θα ειχε φτασει ουτε τα τρια ποστ.

επισης οσον αφορα σχολεια του τυπου '' θα λεω τη γνωμη μου με θαρρος και θρασος'' κτλ...
στο εχουν πει ηδη 2 ατομα θα το πω και γω μια μπας και...
Η ελευθερια σου σου σταματα τη στιγμη που συνανταει καποιου αλλου και το αντιστροφο. δεν μπορεις να πετας οτι θες, οπως το θες και σε οποιον το θες και να περιμενεις οτι δεν θα υπαρξει αντιδραση καποιου ειδους, ο κοσμος δεν δουλευει ετσι. Αυτο ισχυει στα παντα οχι μονο σε θρησκειες, πολιτικη κτλ. σχολια και αποψεις με θαρρος ειναι παντα αποδεκτα. Με θρασος οχι. το θρασος φερνει σε ψευτομαγκια και δεν υποστηριζει διαλογο, υποστηριζει τσακωμο.

Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 00:08

tzortz που εχεις χαθει στο WoW αντε μπες να με ξανα βαλεις στο γκιλντ. γιατι ειχα βγει λογο αφραγκειων Razz
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 09:30

[quote="Blood Guzzler"]
Εγω μπορω να βγαινω δημοσιως και να λεω οτι γουσταρω

δηάδή αν στο 2013 πιστευεις ότι ...πραγματικά δημοσίως μπορείς να λες "ότι γουσταρεις", θεωρώ ότι θα σε αντιμετωπίζω ως τον "τρελό" του φόρουμ.
τα άλλα που λες είναι σωστα. προφανως και να λες την άποψή σου. εννοείται. αλλά υπάρχει ο τρόπος του να λες τι πιστευεις και να πουν "οκ διαφωνώ αλλά είναι σοβαρό άτομο" (=winner) και ο "καλά πεταχτηκε πάλι ο πιτσιρικάς είπε την λαλακία του να κάνει εφε" (=loser).
διάλεξε.
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 09:37

Blood Guzzler έγραψε:

....
Εγω μπορω να βγαινω δημοσιως και να λεω οτι γουσταρω
.....

δηάδή αν στο 2013 πιστευεις ότι ...πραγματικά δημοσίως μπορείς να λες "ότι γουσταρεις", θεωρώ ότι θα σε αντιμετωπίζω εφεξής  ως τον "τρελό χουντικό" του φόρουμ.
τα άλλα που λες είναι σωστα. προφανως και να λες την άποψή σου. εννοείται. και θα σε ακούσουμε ΟΛΟΙ. αλλά υπάρχει ο τρόπος του να λες τι πιστευεις και να πουν "οκ διαφωνώ, αλλά είναι σοβαρό άτομο και θα μάθω κάτι απ αυτόν" (=winner) και ο "καλά πεταχτηκε πάλι ο πιτσιρικάς είπε την εξυπνάδα του να κάνει εφε γιατί μαλλον δεν νιωθει και πολύ σημαντικός στην real life, next post please" (=loser).
διάλεξε.

@ΥΓ. και ο Σπύρος είναι ιδιαίτερα υπομονετικός μαζί σου. απορω που το βρίσκει το κουραγιο ο...οπισθοδρομικός αυτός χριστιανός.
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 10:21

Samanos έγραψε:

1)  Οντως το τι κανεις με τη ζωη σου και σε τι πιστευεις κτλ ειναι δικο σου θεμα και μονο και στο λεει εδω και μερικα ποστ ο Μπελιαλ αλλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα.

2)I know but you dont. δεν διαφωνεις μαν, προσβαλεις κοσμο και χωρις καλο λογο. Δεν υπερασπιζεσαι το δικαιωμα των αλλων να εχουν διαφορετικη αποψη και κατα βαθος ουτε το αποδεχεσαι. Αν το εκανες αυτη η ''συζητηση'' δεν θα ειχε φτασει ουτε τα τρια ποστ.  

επισης οσον αφορα σχολεια του τυπου '' θα λεω τη γνωμη μου με θαρρος και θρασος'' κτλ...
στο εχουν πει ηδη 2 ατομα θα το πω και γω μια μπας και...
Η ελευθερια σου σου σταματα τη στιγμη που συνανταει καποιου αλλου και το αντιστροφο. δεν μπορεις να πετας οτι θες, οπως το θες και σε οποιον το θες και να περιμενεις οτι δεν θα υπαρξει αντιδραση καποιου ειδους, ο κοσμος δεν δουλευει ετσι. Αυτο ισχυει στα παντα οχι μονο σε θρησκειες, πολιτικη κτλ. σχολια και αποψεις με θαρρος ειναι παντα αποδεκτα. Με θρασος οχι. το θρασος φερνει σε ψευτομαγκια και δεν υποστηριζει διαλογο, υποστηριζει τσακωμο.

Υπαρχει ομως ενα προβλημα οσον αφορα τη θεσπιση οριων στην ελευθερια του λογου....το τι προσβαλλει τον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο...τον μουσουλμανο τον προσβαλλει ως και μια απλη αναφορα στο ονομα του θεου του, στον χριστιανικο κοσμο εχουμε φτασει σε σημειο να χρησιμοποιουμε τον Jesus για διαφημιση απορρυπαντικων πλυντηριου....και αυτο το βρισκω εξαιρετικα σημαντικο για τη πνευματικη προοδο ενος λαου.

Αναλογικα λοιπον, εναν θρησκευομενο ανθρωπο μπορει να τον προσβαλλει η υπαρξη (!) αθεων, ενω εναν μη χριστιανο, να τον προσβαλλει η επιβεβλημενη απο τη παραδοση και συνηθεια δημοσια τελετουργια που γινεται στα πλαισια του χριστιανικου δογματος. Δεν ειναι τυχαιο οτι στη Γαλλια υπηρξε νομοσχεδιο για την απαγορευση προβολης θρησκευτικων συμβολων σε δημοσιους χωρους.

Και επειδη αποκομησατε την εντυπωση πως ειμαι ενα γραφικο τσουτσεκι που βγηκα καβλωμενος και θρασυδειλος να τη πω στον belial και τον melial, θα το ξαναπω, πως εγω θελω και επιζητω να ακουγεται η αληθεια. Δηλαδη, απο το να ωραιοποιουνται τα παντα για χαρη της κοινωνικης ειρηνης, προτιμω να μπορει να εκφραζεται ο καθενας χωρις απολυτως κανενα περιορισμο...οσο χαοδες και αν ακουγεται αυτο. Αντιδραση σαφως και θα υπαρξει, ειναι ζητουμενο αυτο, γιατι ετσι γινεται διαλογος. Ετσι κ αλλιως, απο αυτον τον δηθεν καθωσπρεπισμο εχουμε φτασει στο τελμα, και στη χρηση της ατακας " αποψη σου" , αντι για τελεία σε συζητησεις.
  Δεν σου ειπα ποτε οτι επιθυμω να λεω τη αποψη μου και να μην περιμενω αντιδρασεις. Ισως στα προηγουμενα ποστ μου να το εθεσα καπως ακομψα.
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 10:57

Blood Guzzler έγραψε:

πως εγω θελω και επιζητω να ακουγεται η αληθεια. Δηλαδη, απο το να ωραιοποιουνται τα παντα για χαρη της κοινωνικης ειρηνης, προτιμω να μπορει να εκφραζεται ο καθενας χωρις απολυτως κανενα περιορισμο...οσο χαοδες και αν ακουγεται αυτο. Αντιδραση σαφως και θα υπαρξει, ειναι ζητουμενο αυτο, γιατι ετσι γινεται διαλογος. Ετσι κ αλλιως, απο αυτον τον δηθεν καθωσπρεπισμο εχουμε φτασει στο τελμα, και στη χρηση της ατακας " αποψη σου" , αντι για τελεία σε συζητησεις.
 .

δικαίωμά σου! αναζήτησε λοιπόν ένα άλλο φόρουμ διότι εδω έχουμε κανονισμούς. οπότε αν είσαι ιδιαιτερως μάγκας και συνεπής στα πιστευω σου φανταζομαι θα αναζητήσεις τα προχωρημένα και εντυπωσιακά σου ιδεωδη να εκφραζονται ον λαιν κάπου αλλού. σωστα ?
Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 11:27

Blood Guzzler έγραψε:

Υπαρχει ομως ενα προβλημα οσον αφορα τη θεσπιση οριων στην ελευθερια του λογου....το τι προσβαλλει τον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο...τον μουσουλμανο τον προσβαλλει ως και μια απλη αναφορα στο ονομα του θεου του, στον χριστιανικο κοσμο εχουμε φτασει σε σημειο να χρησιμοποιουμε τον Jesus για διαφημιση απορρυπαντικων πλυντηριου....και αυτο το βρισκω εξαιρετικα σημαντικο για τη πνευματικη προοδο ενος λαου.

πραγματι ειναι υποκειμενικο αλλα σε καθαρα ατομικο επιπεδο. δεν κοιταμε κοινωνικες ομαδες κοιταμε ατομα, στο χερι σου (και ολων μας) ειναι να δημιουργηθει ενα οριο στο τι ειναι αποδεκτο και το τι οχι.

Παράθεση :
Δηλαδη, απο το να ωραιοποιουνται τα παντα για χαρη της κοινωνικης ειρηνης, προτιμω να μπορει να εκφραζεται ο καθενας χωρις απολυτως κανενα περιορισμο...οσο χαοδες και αν ακουγεται αυτο. Αντιδραση σαφως και θα υπαρξει, ειναι ζητουμενο αυτο, γιατι ετσι γινεται διαλογος. Ετσι κ αλλιως, απο αυτον τον δηθεν καθωσπρεπισμο εχουμε φτασει στο τελμα, και στη χρηση της ατακας " αποψη σου" , αντι για τελεία σε συζητησεις.

Το λαθος που κανεις γενικα ειναι οτι διαλεγεις ακρα. δλδ εχουμε την ηλιθια τωρινη κατασταση που δεν υπαρχει ιερο και οσιο στο τι κανει ο καθενας χωρις να υπαρχει αντιδραση (και ειναι νομιμο) και το αλλο που λες οτι προτιμας μια κοινωνια οπου υπαρχει πληρη αντιδραση αλλα απολυτο χαους.

το θεμα ειναι οτι καμια απο τις αυτες τις καταστασεις δεν ειναι ''λειτουργικη'' η λυση ειναι καπου στη μεση ως συνηθως.
its all about balance.
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΣαβ 13 Ιουλ 2013, 11:47

Samanos έγραψε:

Το λαθος που κανεις γενικα ειναι οτι διαλεγεις ακρα. δλδ εχουμε την ηλιθια τωρινη κατασταση που δεν υπαρχει ιερο και οσιο στο τι κανει ο καθενας χωρις να υπαρχει αντιδραση (και ειναι νομιμο) και το αλλο που λες οτι προτιμας μια κοινωνια οπου υπαρχει πληρη αντιδραση αλλα απολυτο χαους.

το θεμα ειναι οτι καμια απο τις αυτες τις καταστασεις δεν ειναι ''λειτουργικη'' η λυση ειναι καπου στη μεση ως συνηθως.
its all about balance.

Δεν ειναι χαος να εχει ο καθε ανθρωπος το δικαιωμα να εκφρασει ελευθερα την γνωμη , δεν χρειαζετε να υπαρχει αυτη η κλασική βλακεια τη πολυ δημοκρατειας , που ολο την αναφερουν οι συντηρητικοί της κοινωνιας μας επιζητοντας , μια κατασταση ελεγχου , ενω αυτοπεριοριζονται χωρις να θελουν να προχωρισουν , αυτο ειναι και το προβλημα των θρησκειων , δημιουργουν ανθρωπους που θελουν να οπισθοδρομουν και οχι να προχωρουν πνευματικα ελευθεροι . And this is what will destroy our societies.

This planet has suffered alot from religions, why would someone want to destroy it so much ?

Η λυση δεν βρίσκετε απαραίτητα στην μέση Wink

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 38 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: