Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) | |
|
+6Shieldwolf Elfaras belial aphelion Flames andreasch 10 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 12:17 | |
| | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 13:30 | |
| καλό θα ήταν να μαθαίναμε κ εμείς τίποτα! συγχαρητήρια για την διοργάνωση πάντως! | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 13:35 | |
| Ευχαριστω κι εγώ Αντρέα για το φιλόξενο περιβάλλον και την καλη παρέα. Χαρηκα που σας γνωρισα από κοντά. Όσο για τον διαγωνισμο να πώ πως η αρχή εγινε! Το κύμα ξεκίνησε και δεν σταματάει! Μπράβο στον Βασίλη που το έτρεξε! | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 13:36 | |
| ειναι κρυφός όμως διαγωνιθσμός ή θα μπορούμε κ εμείς πχ να μαθαίνουμε? | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 14:15 | |
| Κρυφό δεν ήταν τίποτα. Οι ανακοινώσεις είχαν γίνει στο φόρουμ του κλάμπ μας ανοικτές να τις δεί ακόμη και επισκέπτης.. Η μοναδική "προυπόθεση" για να συμμετάσχει κάποιος ήταν να είναι μέλος του φόρουμ μας. Απο εκεί και πέρα όποιος ήθελε μπορούσε να συμμετέχει άσχετα αν ανήκει ή όχι στο κλάμπ μας. Και οι επόμενοι που θα οργανώσουμε πάνω κάτω θα κινούνται με τις ίδιες προυποθέσεις. | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 14:41 | |
| στασου ρε φίλε. ανακοινώνεις συμμετοχές στο φόρουμ ΣΑΣ και αποτελέσματα εδω? κάτι δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό! είναι σαν να λες βάζω αγγελία εργασίας στην καθημερινή και μόνο και τα αποτελεσματα στα Νέα! αν θέλεις περισσότερα άτομα στο διαγωνισμό σας θα πρέπει να επεκτείνετε την "search engine" σας. νομίζω δεν είναι περίεργο αυτό που γράφω.
@πρόταση. μπορείς απλά να βάλεις ένα λινκ με το φόρουμ σας στον επόμενο διαγωνισμό! αν βεβαίως θα μου κάνατε την τιμή να με δεχτείτε. γιατί μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλοι ξέρουν πόσο τραλά ασχολούμαι με το βάψιμο και κανείς μα κανείς δεν μου σφύριξε κάποιο διαγωνισμό. Thats all. και πάλι συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
@ο headtaker TA ΣΠΑΕΙ!!!!! | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:03 | |
| Απο αυτόν τον πρώτο διαγωνισμό "πιο κλειστού τύπου δεν αντιλέγω" ήταν το πείραμα για να δούμε πως θα πάει. Πήγε αρκετά καλά και θέλαμε να το μοιραστούμε με τους υπόλοιπους που ασχολούνται.
Όπως είπα αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι ήταν μέλη και του φόρουμ του κλάμπ μας. Γι'αυτό και η αναγγελία του διαγωνισμού έγινε μόνο εκεί.
Βεβαίως και θα δεχτούμε όποιον θέλει να συμμετέχει και θα ήταν χαρά μας να δούμε αυτό που πάμε να ξεκινήσουμε να μεγαλώνει και να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν. Το να ανακοινώσω εδώ διαγωνισμό άλλου φόρουμ δεν το θεωρώ και το πιό σωστό εκτός και αν έχω την άδεια του gwf.
Τέλος πόσταρα εδώ τα αποτελέσματα και αρκετές απο τις συμμετοχές για να γνωστοποιήσω αυτή την κίνηση που κάναμε και σε σάς. Πιστεύω οτι για να ρωτάς φυσικά και σου κέντρισε το ενδιαφέρον και αυτός είναι ο σκοπός μας. Να μεγαλώσει αυτό και να γίνει σε μόνιμη ετήσια βάση με την αύξηση συμμετοχών και επιπέδου.
| |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:06 | |
| μα φυσικά και θέλω! και να σας γνμωρίσω που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και να διαγωνιστώ ρε συ! σεβαστό το να είναι καποιος μέλος του φόρουμ σας για να συμμετεχει (και έξυπνο κιόλας μνιεχ μνιεχ i like clever things), απλά βάλε μια υπενθύμιση για τον επόμενο ! και αν ερθω κ εγώ θα φέρω και κόσμο κλπ κλπ. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:14 | |
| Μπράβο παιδιά πολύ καλή προσπάθεια !
Συγχαρητήρια στους νικητές ! | |
| | | Elfaras Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : high elves Registration date : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:22 | |
| +1 flames απλα ... αν ο διαγωνισμός ηταν καπως κλειστός και πειραματικός .. ας έμεναν κλειστά και πειραματικά και τα αποτελεσμένα ... αν το ξέραμε σίγουρα θα συμμετείχαμε και πολύ άλλοι που αγαπάμε το βάψιμο και γενικα το hobby ... | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:23 | |
| Πολύ όμορφη πρωτοβουλία και πάντα τέτοια! | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:24 | |
| - Elfaras έγραψε:
- +1 flames απλα ... αν ο διαγωνισμός ηταν καπως κλειστός και πειραματικός .. ας έμεναν κλειστά και πειραματικά και τα αποτελεσμένα ... αν το ξέραμε σίγουρα θα συμμετείχαμε και πολύ άλλοι που αγαπάμε το βάψιμο και γενικα το hobby ...
ελα παιχταρά μου χαθήκατε. | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:37 | |
| - Elfaras έγραψε:
- +1 flames απλα ... αν ο διαγωνισμός ηταν καπως κλειστός και πειραματικός .. ας έμεναν κλειστά και πειραματικά και τα αποτελεσμένα ... αν το ξέραμε σίγουρα θα συμμετείχαμε και πολύ άλλοι που αγαπάμε το βάψιμο και γενικα το hobby ...
Και πώς θα το μαθαίνατε οι υπόλοιποι αν κρατούσαμε τα αποτελέσματα για τον εαυτό μας? Αφου όπως φαίνεται υπάρχει το ενδιαφέρον σας στον επόμενο περιμένουμε και τις δικιές συμμετοχές. Θα σας ενημερώσουμε! Αλλά όπως είπα επειδή το gwf είναι το μοναδικό άλλο μέσο για να κάνουμε γνωστές τέτοιες κινήσεις (καθώς ούτε μαγαζί είμαστε ούτε έχουμε άλλα μέσα παρά τις ατομικές πρωτοβουλίες), θα πρέπει να έχουμε την άδειά του για να γνωστοποιούμε και εδώ τέτοιου είδους events. Σίγουρα είναι κάτι που θα το συζητήσουμε με τα παιδιά. | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 15:42 | |
| ελα ελα εληξε μια χαρα θα παει λέμε. καλα αυτός ο Αρκαον η ταλεντάρα χου ιζ χι? του κάνω τσαλεντζ παικτικό και βαφτικό!!!!! | |
| | | rothgar Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 41 Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 23/07/2011
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 16:25 | |
| Καλησπέρα φίλε Flames ,έχουμε γνωριστεί ,όπως βλέπεις στο φόρουμ αυτό έχω άλλο ψευδώνυμο (rothgar , archaon είμαι μόνο στο δικό μας ,μην ρωτάς γιατί…. Μεγάλη ιστορία που ποτέ δεν έβγαλα άκρη ….) αν θυμάσαι συναντηθήκαμε για τους tomb kings . με μεγάλη μου χαρά αποδέχομαι την πρόκληση – πρόσκληση σου! | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 16:35 | |
| ΕΣΎ εισαι ρε????? ααααααααααααααααααααααααααα εγώ νόμιζα ότι μιλούσα με έναν κοινό θνητό τότε χε χε. τα συγχαρητηριά μου γιου αρ φανταστικ! | |
| | | rothgar Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 41 Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 23/07/2011
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 16:40 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου . | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 16:56 | |
| Μπραβο παιδια ,πολυ ωραια ! | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 17:06 | |
| - rothgar έγραψε:
- Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου .
ευχαρίστησε με με προπόνηση 2000 GT ενόψει Throne of Skulls που θα κατέβω! που και πότε λέγε!!!! | |
| | | rothgar Champion
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 17:20 | |
| | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 18:08 | |
| Πολύ καλή προσπάθεια και ωραίο επίπεδο!! Θα συμμετέχω κι εγώ στον επόμενο! Ελπίζω να προλάβω να βάψω κάτι | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 19:17 | |
| Αντρέα εμείς είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ότι κάνουν τα μέλη της κοινότητας. Δεν μου αρεέσει να λέμε εμείς και εσείς, είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
Εννοείτε ότι ευχαριστουμε για τις φωτογραφίες και την κοινοποίηση των παοτελεσμάτων και όπως είπαμε, την επόμενη φορά ελπίζω να το ποστάρετε και εδώ για να το δεί όλος ο κόσμος εγκαιρα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elhion στις Πεμ 16 Μάης 2013, 23:57, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) Πεμ 16 Μάης 2013, 21:25 | |
| - elhion έγραψε:
- Αντρέα εμείς είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ότι κάνουν τα μέλη της κοινότητας. Δεν μου αρεέσει να λέμε εμείς και εσείς, είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
ωραίος! μ αρεσουν τα θετικά πράγματα | |
| | | | 1st Golden Dwarf (by beardedhammers club) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |