Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Nosphiel's famous last words... 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Nosphiel's famous last words...

Πήγαινε κάτω 
+3
Laskoulas
Juan
Nosphiel
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nosphiel
Champion
Champion
Nosphiel

Αριθμός μηνυμάτων : 229
Τόπος : Athens, Greece
Currently Playing : WHFB / WH40K
Registration date : 12/05/2009

Nosphiel's famous last words... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΤετ 05 Αυγ 2009, 22:23

Αχχαχαχαχχαχαχαχαχααχα! Έφτιαξες conquest list κακομοίρη και μου το παιζες υπεράνω στην υπόγα? ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ! That is sad!!! Έρχομαι να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση! Δεν γλιτώνει δεύτερη φορά το κοτοπουλομπαλρογκ σου! Ακόμα και από το συμμαχικό στρατόπεδο που θα μαστε θα στον κάνω ψητό!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ
Registration date : 10/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 06:31

Όπως είδες μετέφερα το post σου στη σωστή ενότητα και της έδωσα σωστό τίτλο... Πιτσιρίκο μπορείς να εμπλουτίσεις το log μου όποτε θες. Άλλο ένα εύκολο πρασινάκι θα είσαι. Ακόμα Αθήνα είσαι; Η συνέχεια τηλεφωνικά...
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 08:32

Τι εχουμε εδω ? ερωτικο καυγαδακι ? Razz:P
Ψαρι
Warrior
Warrior
Ψαρι

Αριθμός μηνυμάτων : 99
Registration date : 27/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 08:35

chaos warriors FTW!
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 12:22

Laskoulas έγραψε:
Τι εχουμε εδω ? ερωτικο καυγαδακι ? Razz:P

Ζηλεύεις αγάπη μου;; Μην ανησυχείς υπάρχει αρκετός Juan για όλες σας!
Spectre
Mercenary
Mercenary
Spectre

Αριθμός μηνυμάτων : 35
Registration date : 03/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 13:04

Σόδομα και Γόμοραααααα Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 13:31

Mπουρλοοοτο !!!

Υ/Γ Η τιμωρια σου θα ειναι αργη και βασανιστικη , τοσο ωστε ακομα και ο Προμηθεας θα εκλαιγε απο φοβο και τρομο !!!

(ενταξη ακουγετε τρομαχτικο μπρρρρ εδω τρομαξα εγω Razz)

Last post πριν φυγω Razz sygkinithika
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 13:42

Laskoulas έγραψε:

Last post πριν φυγω Razz sygkinithika

Ποοο με έχεις αγχώσει και μένα ρε Λασκούλα με τα "last battle before.., last post before...". Άντε καλό ταξίδι και κοπανήστε τους καλά!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 13:59

Razz
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 14:01

ο λασκουλας ο "παλουκοτης" θα χτυπησει ξανα Twisted Evil
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 14:29

O πριονοκορδελας .... να συμπληρωσω !!!
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 14:37

Λασκούλα θα φύγεις επιτέλους; τι θα γίνει;! Laughing
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 14:58

Στις 3 παω σπιτι αλαζω περνω τσαντα και φευγω για τον πολεμο ....
Χουαν μπορεις να κοιμασαι ησυχος να ξερεις οτι καπου μακρια εγω θα πολεμαω για να ειστε εσεις ασφαλεις ....( Razz)
Amorphis
Knight
Knight
Amorphis

Αριθμός μηνυμάτων : 262
Τόπος : Athenz
Currently Playing : necron + chaos daemons + WoD
Registration date : 21/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 06 Αυγ 2009, 15:39

Ετσι ετσι και παρουσιάστε θέλουμε!!! Very Happy
Spectre
Mercenary
Mercenary
Spectre

Αριθμός μηνυμάτων : 35
Registration date : 03/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠαρ 07 Αυγ 2009, 12:41

Άσχετο, αλλά φίλε Amorphis όποιος και αν είσαι το Avatar σου είναι όλα τα λεφτά.....άντε να αποδώσεις στο warhammer μετά.... Razz affraid
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠαρ 07 Αυγ 2009, 12:57

Spectre έγραψε:
Άσχετο, αλλά φίλε Amorphis όποιος και αν είσαι το Avatar σου είναι όλα τα λεφτά.....άντε να αποδώσεις στο warhammer μετά.... Razz affraid

σ' 'εχουν φάει οι γυναίκες ladies-man Spectre γι αυτό χάνεις 17-3 από δαίμονες χαχαχαχα
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΤετ 26 Αυγ 2009, 13:34

Nosphiel nosphiel είσαι εδώ; αν είσαι αθήνα πάρε κανά τηλ να κανονίσουμε τα... χρωστούμενα!
Nosphiel
Champion
Champion
Nosphiel

Αριθμός μηνυμάτων : 229
Τόπος : Athens, Greece
Currently Playing : WHFB / WH40K
Registration date : 12/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 00:21

Τα σέβη μου κι από τη γη των Η.Π.Α! Είμαι Σικάγο ρε φίλε, επιστρέφω τέλος του μηνός! Κράτα δυνάμεις για μετά γιατί το δάκρυ σου θα ξανακυλήσει και δεν έχει obsidian armour και λαλακίες αυτή τη φορά! Απλή, στυγνή σφαγή θα υποστεί το φλεγόμενο κοτόπουλο σου! Όταν γυρίσω θα παρώ τηλέφωνο ρε φίλε να τα πούμε κιόλας! Σκεφτηκά και αριθμό για την μπλούζα! Razz
Amorphis
Knight
Knight
Amorphis

Αριθμός μηνυμάτων : 262
Τόπος : Athenz
Currently Playing : necron + chaos daemons + WoD
Registration date : 21/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 10:07

Spectre έγραψε:

χαχααχαχ Πάλι καλά δέν ήμουν εκεί γιατί αν η τύπισσα καθόταν σε όλη τη μάχη μάλλον το movement, υπολογισμός αποστάσεων κλπ θα ήταν λίγο χαοτικές Very Happy

Αλλά νταξ μπορεί να είμαστε στερημένοι αλλά στο ύψος μας!! :O
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 13:00

Nosphiel έγραψε:
Τα σέβη μου κι από τη γη των Η.Π.Α! Είμαι Σικάγο ρε φίλε, επιστρέφω τέλος του μηνός! Κράτα δυνάμεις για μετά γιατί το δάκρυ σου θα ξανακυλήσει και δεν έχει obsidian armour και λαλακίες αυτή τη φορά! Απλή, στυγνή σφαγή θα υποστεί το φλεγόμενο κοτόπουλο σου! Όταν γυρίσω θα παρώ τηλέφωνο ρε φίλε να τα πούμε κιόλας! Σκεφτηκά και αριθμό για την μπλούζα! Razz

Τι ζωή κάνεις ρε φίλε! Αυτά είναι. Έγινε πάρε τηλ όταν γυρίσεις να σου μάθω μερικά πράγματα για τη ζωή, τον έρωτα και το warhammer... χαχαχα
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 13:06

Juan έγραψε:
Nosphiel έγραψε:

Τι ζωή κάνεις ρε φίλε! Αυτά είναι. Έγινε πάρε τηλ όταν γυρίσεις να σου μάθω μερικά πράγματα για τη ζωή, τον έρωτα και το warhammer... χαχαχα

gay κατασταση μου μυριζει !!!

Αρνια και Κριαρια γινατε μαλια κουβαρια ..... πφφφφ
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 13:23

Laskoulas έγραψε:

gay κατασταση μου μυριζει !!!
Αρνια και Κριαρια γινατε μαλια κουβαρια ..... πφφφφ

καλά καλά ζηλεύεις το ξέρω, αλλά μη μου αγχώνεσαι. Υπάρχει αρκετός Χουάν για όλες σας! :Ρ
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 13:25

WTF !

Οταν συναντηθουμε θα ειναι ηδη αργα, για σενα θα εισαι αλλος ενας κοκκος αμμου, στην τεραστια στρατια των Αθανατων Απεθαντων μου ....
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 13:35

Laskoulas έγραψε:

Οταν συναντηθουμε θα ειναι ηδη αργα, για σενα θα εισαι αλλος ενας κοκκος αμμου, στην τεραστια στρατια των Αθανατων Απεθαντων μου ....

Χαχαχα ρε γιαλατζί Φαραώ, ρε μούμια φτιαγμένη από χανζαπλάστ, άφησες τις σαύρες και η αλήθεια είναι έπιασες μια μεγάλη μου αγάπη, τους tomb kings. Γι αυτό και εγώ θα σου φερθώ πολύ στοργικά στην επόμενη μας μάχη, να το ξέρεις! Σάββατο θα στε στο γνωστό μέρος; "έχω άσχημα γούστα εγώ..."
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Nosphiel's famous last words...   Nosphiel's famous last words... I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009, 13:46

Απλα χαλαρωνω απο τις φολιδες και μιας και θελω να κανω διαιτα , διαλεξα τα σκελατακια
που παρεπιπτοντως σπερνουνε .... (στα μεγαλα τουρνουα θα παιξω με την γυναικα μου (lizards) το αισθημα (Tomp Kings ) ερχετε δευτερο Razz)
Διψας ?
Αν ναι ....κοπιασε το Σαββατο, εχουμε χυμο ! Razz

Nosphiel's famous last words...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» The (famous) last word

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Clubs Forum :: Clubs Corner-
Μετάβαση σε: