Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:01 | |
| Ετοιμάζω ποστ, πές σχόλια: Αγαπητοί συμφορουμιτες, όντας μέλος αυτής της κοινότητας για πολλά χρόνια είπα να κάνω και εγώ το κάτι τις μου για να βοηθήσω την κοινόητα. Όπως πολλοί θα γνωρίσετε εδώ και κάμποσο καιρό διαμένω μόνιμα στην ολλανδία, οπότε είπα να το εκμεταλευτώ. Σε συνέχεια του προηγουμενου ποστ, https://greekwargaming.forumgreek.com/t8571-topic#194832 το οποίο τόσο άδικα φημώθηκε , σας κάνω γνωστά τα εξής : Μπορώ να πηγαίνω εγώ να σας αγοράζω απο το gW shop της περιοχής μου και να σας τα στέλνω ελλάδα, προφανώς με δικά σας έξοδα με μόνο 1-2 Ε παραπάνω απο την τιμή της GW ανα κουτάκι ! Και όχι 3-5 όπως ο ανταγωνιστής ! Θα τηρηθεί σειρά προτερεότητας !! | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:05 | |
| Όντας ανέκαθεν φίλος των μικρών καταστημάτων που παλευουν απέναντι στις αντιξοότητες που τους επιβάλλουν οι πολυεθνικές, δηλώνω υπεύθυνα οτι ο τέως συνάδελφος Aerico ειναι φερέγγυος και δεν πρόκειται να φάει τα λεφτά σας στην red light district αφού μένει Eindhoven.
Επιπλέον δε, οι μέλλοντες πελάτες του θα συνειδητοποιήσετε από πρώτο χέρι την αρτια παροχή υπηρεσιών των Ολλανδικών Ταχυδρομείων, καθώς θα τα εχετε σπιτι σας το αργότερο σε 4 μέρες, και όχι σε 2 βδομάδες που κανει η μαμα gw και οι άλλοι retailers. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:11 | |
| ειναι λίγο ειρωνικό ρε προς τον σκροπι. οκ το παιδί είχε όντως ένα άκυρο παντελώς ποστ αλλά δεν προσεβαλε κανέναν νομίζω. ίσα ίσα γελάσαμε λιγάκι, μην τον πυροβολείτε ρε! τωρα, εγώ ως μέλος της κοινότητας τον θέλω ενεργό μελος και όχι "διωγμένο" με το καλημέρα. | |
| | | Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:12 | |
| Ευχαριστώ το συντροφο και συναφωνιστή για τα καλά του λόγια . Επίσης η παραγγελεια συο για Dark angels εχει ηδη δρομολογηθει | |
| | | Aerico Hero
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:14 | |
| @ flames. Φίλε μου δεν προσέβαλα κανένα και το μήνυμα μου δεν ειναι είρωνικό ! Απλά λογο του υγιεί ανταγωνισμού και της ελευθερης οικονομιας μου έχουμε (????) σας παρέθεσα και εγώ την πρόταση μου ! | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:27 | |
| Τι κάφρος που είσαι! 4 Ιουλίου όμως θα πλερώσεις για τις αμαρτίες σου.. | |
| | | Aerico Hero
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:29 | |
| 7 το απογευμα προσγειώνομαι οπως θυμάσαι ! Πρώτα εχει θάλασσα και μετά θα έρθει είτε το hive fleet με τις φρεσκοβαμμένες κατσαρίδες είτε το craftworld ! Depends στο πόσες κατσαρίδες θα έχω βάψει ! | |
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:39 | |
| πφφφ μην μου πειράζετε τους νεους παίκται! αερικό γι αυτή σου την κίνηση οι ορδες των όγκρες θα σε ποδοπατήσουν βαναυσα (κάποια στιγμή). εισαι και μακριά γμτο | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:40 | |
| αντε ρε κι εσυ που θες να ποδοπατήσεις το ελφάκι... μεγάλη δοξα θα πάρεις | |
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:42 | |
| πφφφ καλά θα παίξω κ εγω με ελφς να τον εχμ αυτό που κάνουν τα ελφ στα άλλα ελφ τέλος πάντων. | |
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:44 | |
| gay alert! αυτά να τα λετε μονο μετα τις 12 που εχουν κοιμηθει τα παιδια. Η ΕΡΤ εκλεισε οχι το ΕΣΡ | |
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 16:47 | |
| αερικό ετοιμάσου έρχεται η κρίση του Ασούριαν ξεστρατισες και πρέπει να καεις παραδειγματικά. | |
| | | Orkwolves Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ηλικία : 47 Τόπος : Κορινθος Registration date : 24/04/2012
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 17:26 | |
| Αν μου επιτρέπετε η ερωτηση ποσο θα μου κοστιζαν με τα ταχυδρομικα ενα Necron tombBlades , Necron Canoptek Wraiths , Space wolves pack ; | |
| | | Aerico Hero
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 17:48 | |
| @orkwolves: Μπες στο site της GW και δες πόσο κάνουν. Σε αυτά πρόσθεσε 8-10Ευρώ για τα έξοδα μου + 3-4Ε για την κουτα που θα τα βάλω μεσα (και αν θες και κανενα χαρτζιλικακι) και βάλε και κανενα 25-35Ε μεταφορικά και είσαι μέσα !
@flames: Αν γίνει κανενα event το καλοκαίρι που θα είμαι ελλάδα θα έρθουν οι φόινικες του ασουριαν να σας κάψουν όλους ! Ειδικά όσους θέλουν να κάνουν καινούργιους εμφυλίους πολέμους στηριζόμενους σε προφάσεις για την στήριξη των αδυνατων !!! | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 18:03 | |
| | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW Τετ 12 Ιουν 2013, 18:13 | |
| - Aerico έγραψε:
- Ετοιμάζω ποστ, πές σχόλια:
Αγαπητοί συμφορουμιτες,
όντας μέλος αυτής της κοινότητας για πολλά χρόνια είπα να κάνω και εγώ το κάτι τις μου για να βοηθήσω την κοινόητα.
Όπως πολλοί θα γνωρίσετε εδώ και κάμποσο καιρό διαμένω μόνιμα στην ολλανδία, οπότε είπα να το εκμεταλευτώ. Σε συνέχεια του προηγουμενου ποστ, https://greekwargaming.forumgreek.com/t8571-topic#194832 το οποίο τόσο άδικα φημώθηκε , σας κάνω γνωστά τα εξής :
Μπορώ να πηγαίνω εγώ να σας αγοράζω απο το gW shop της περιοχής μου και να σας τα στέλνω ελλάδα, προφανώς με δικά σας έξοδα με μόνο 1-2 Ε παραπάνω απο την τιμή της GW ανα κουτάκι ! Και όχι 3-5 όπως ο ανταγωνιστής ! Θα τηρηθεί σειρά προτερεότητας !! Τουλάχιστον όταν ετοιμάζεις trolling post, πρόσεχε τα copy-paste από τα pms που αντάλλαξες με τους φίλους σου. Locked | |
| | | | Νέος στο χώρο του εμπορίου στρατών της GW | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |