Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 32 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
Θέμα: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 17:49
Mε ψήνει η ιδέα του fantasy(κατι και το hype της εθνικής , κατι οτι αρεσαν τα ελφακια(wood elves) στην δικια μου. Για πειτε μου που μπορω να δω lore για high elves, wood elves, dark elves και vampire counts. Και αν πες οτι ξεκινουσαμε που ξεκιναμε και τι διαβαζουμε ? Κυριως lore θελω να δω αν με πορωνει και μετα παμε και στο παιχνιδι.
Sedekiel Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 206 Registration date : 15/10/2008
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 18:06
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 18:08
Vlad Von Carstein, Konrad Von Carstein and Manferd Von Carstein... ξεκίνα να ψάχνεις για αυτούς και σιγά σιγά θα μάθεις το background των VC
Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 32 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 18:16
Κομπλε κομπλε
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:11
Νατον και ο νιρεας που με κοροϊδεύει
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:34
Τι να κανουμε πεσαμε στην αμαρτια xD
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:40
Να Πάρεις wind τότε
Πάρε βαμπιρια ρε άσε τα ελφακια
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:44
Με τραβανε αλλα δεν καταλαβαινω στο lore τι γινεται με τους von Carstein. Τελικα πεθαινουν με τελευταιο διαδοχο τον mannfred? Η συνεχιζεται η ιστορια τους με καποιον αλλον?
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:45
Εγω είμαι ανάμεσα σε 3 στρατούς .
Ogres Vampire counts Lizards
Απλα περιμένω να γυρίσω απο εβδομάδα Πειραιά να διαβάσω λίγο τα βιβλία
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:47
Α θα σου πρότεινα να παίξεις στρατο που να σου αρέσει το playstyle. Το lore το διαβάζεις για σένα δεν θα το παίξεις το named char σχεδόν ποτε στο φαντασυ
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 19:49
Lizards ειναι ωραια. Ogres μπλιαχ . Βαμπιρια εχουν ωραια ιστορια αλλα αν τελειωνει ετσι ειναι let down για εμενα. Wood elfs με ψηνουν αρκετα αλλα ελλαδα δεν εχουμε και πολλα μαγαζια να βρουμε μινιατουρες πολυ περιορισμενο το range τους. Και βρεττονοι με το protector de la luth salvadar concept τους αλλα εχουν το ιδιο προβλημα με τα wood elfs .
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 20:08
Βρίσκεις wood elves άμα σου αρέσουν τόσο πολύ δεν είναι πρόβλημα αυτό .
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 20:10
τα μαγαζια μπορουν να σου φερουν οτι θες ... αρκει να τα πουλαει η GW..
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 20:52
Nireas έγραψε:
Lizards ειναι ωραια. Ogres μπλιαχ . Βαμπιρια εχουν ωραια ιστορια αλλα αν τελειωνει ετσι ειναι let down για εμενα. Wood elfs με ψηνουν αρκετα αλλα ελλαδα δεν εχουμε και πολλα μαγαζια να βρουμε μινιατουρες πολυ περιορισμενο το range τους. Και βρεττονοι με το protector de la luth salvadar concept τους αλλα εχουν το ιδιο προβλημα με τα wood elfs .
εχω περίπου 7.000 πόντους γουντ ελβς. αν θέλεις να παίξεις σου δίνω όποτε το ζητήσεις.
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 20:58
Flames έγραψε:
Nireas έγραψε:
εχω περίπου 7.000 πόντους γουντ ελβς. αν θέλεις να παίξεις σου δίνω όποτε το ζητήσεις.
Πεφτω λιγο μακρια Ευχαριστω για την προθεση παντως.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 21:03
χα! τότε προφανώς δεν ξέρεις ότι πάω ακόμα και Αγγλίες προκειμένου να παιξω. μιλάμε για τρέλα. που μακριά δηλαδή? πχ φετος με καλέσανε Νέα Ζηλανδία και το σκέφτομαι!
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 21:06
xa0x0a0 Εγω ειμαι Βεροια καστορια ειμαι και θεσσαλονικη πεταγομαι αν βολεψει καμμια φορα
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 21:08
καλά το ρωτας? εννοείται. καντε κανενα τουρνουα σαλόνικα και πετάγομαι για πλάκα. εχω τουλάχιστον 5-6 φίλους πάνω.
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 21:08
Αμα αποφασιστει θα σε πω για να με κανεις tutorial
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 21:13
μιλα με σαμπκουαντουμ!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 21:34
Ρε το παιδι ειναι γεννημενος Σκινκ Τσιφ ! σαυρες παιχταρα μου , φαντασου τους ιεροσυλους κονκισταδορες να πατανε τα ιερα εδαφη μας , η ομιχλη να σκεπαζει τα παντα , η απλα ετσι να .... νομιζουνε μεχρι τη στιγμη που η γη αρχιζει να τρεμει , οχι δεν ειναι σεισμος μεσα απο το ασπρο νεφος αρχιζουνε να μεγαλωνουνε σκιες μεχρι που ξεπροβαλουνε οι θηριωδεις ΣΤΙΓΚΑΝΤΟΝ (σα το νησι του κινκ κονγ η ανασα τους εκανε την ομιχλη ) ρουθουνιζοντας αγρια και πεφτοντας στους καταπατητες με τους χαυλιοδοντες τους να τους τσακιζουνε , αγριοι πτεροδακτυλοι εφορμουν πανω τους τους σηκωνουνε στον αερα και τους πετανε απο ψηλα , ενω ο ουρανος σκοτεινιαζει απο τα χιλιαδες τζαβελιν που σκεπαζουνε την οικουμενη , αναμεσα σε ολα αυτα ξεπροβαλει o εκλεκτος των Αρχαιων Θεων στη γη "Ο Αυτοκρατορας των Πεντε Ηπειρων και των Εφτα Ωκεανων το Μαστιγιου του Αζουλ το Ξιφος του Περουν το Λιονταρι του Sotek ο Ηλιος και ο Ουρανος της Lustria ....Ο Κουκουλκάν "Το Φιδι Με Φτερα" ο θεος του ουρανου κι ο σοφός δημιουργός των νόμων. "Αυτος που συμμετειχε στη δημιουργια του κοσμου τις Τέσσερις πρώτες Εποχές,ο αρχοντας και δημιουργος της Πεμπτης Εποχης του κοσμου,αρχηγος και σημαιοφορος της Μεγαλης Στρατιας της Λουστρια" ΣΛΑΝ ρε !
και σαυρες μη το σκεφτεσε
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 22:08
Laskoulas έγραψε:
αναμεσα σε ολα αυτα ξεπροβαλει o εκλεκτος των Αρχαιων Θεων στη γη "Ο Αυτοκρατορας των Πεντε Ηπειρων και των Εφτα Ωκεανων το Μαστιγιου του Αζουλ το Ξιφος του Περουν το Λιονταρι του Sotek ο Ηλιος και ο Ουρανος της Lustria Το ολοκαίνουριο μποτάκι του Altdorf....
corrected for typos
Nireas Spamlord
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Σαβ 17 Αυγ 2013, 23:58
Τα σαυρακια ωραια ειναι. Ειδικα τα monstrous τους τα σπανε. Jurassic park θα κανω αμα ξεκινησω και ξεκινησω με lizards
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Κυρ 18 Αυγ 2013, 00:34
List χωρίς bastiladon , φαγητό χωρίς αλάτι απλα .
iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
Θέμα: Απ: Warhammer fantasy Κυρ 18 Αυγ 2013, 16:07
Οι Vampire Counts συνεχίζουν ακόμα να υπάρχουν. Η ιστορία πέφτει στον Manfred. Φαινόταν να έχει εξοντωθεί στην τελευταία μάχη με τους ανθρώπους (μετά το ξόρκι που έκανε το στρατό του Manfred να καταρρέει), αλλά ένας necromancer βρήκε το σώμα του στους βάλτους της Sylvania. Με κόστος της ζωής του, επανέφερε τον Manfred στη ζωή και τώρα, κρυμμένος στη Sylvania φαίνεται να επωφελείται από τον πόλεμο της Αυτοκρατορίας κ του Χάους. Αυτός είναι η σκοτεινή παρουσία της Sylvania που αναφέρει το βιβλίο ότι περιμένει να κάνει την κίνησή της
Επίσης, υπάρχει και η Lahmia (έτσι νομίζω λέγεται), η μεγάλη πόλη από κρύσταλλο Εκεί ζουν τα βαμπίρ από τη γενεαλογία, όχι των Carsteins, αλλά των Lahmians. Οπότε Vampire Counts υπάρχουν έτσι κι αλλιώς
Εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις Vampire Counts, Bretonnians ή Wood Elfs για τη fantasy γοτθική-μεσαιωνική ατμόσφαιρα τους, το πλούσιο background τους και για τις καλύτερες και πιο σχετικές μινιατούρες IMO για fantasy παιχνίδι
Συμφωνώ απόλυτα όμως με αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για τον τρόπο παιχνιδιού του κάθε στρατού. Εγώ εχω Empire και έτυχε να μου αρέσει και ο τρόπος παιχνιδιού γιατί δεν είναι μονότονος: εχω καλό shooting, magic και καλό close combat, σε συνδιασμό, μια ποικιλία που σε άλλους στρατούς που πχ βασίζονται σε deathstars units δεν υπάρχει. Οπότε πάρε γνώμες για τον τρόπο παιξίματος του στρατού π σε ενδιαφέρει και ρώτησε σε σχετικά forum του εξωτερικού, που υπάρχουν αποκλειστικά για έναν στρατό, τι να περιμένεις από εκείνον σε μια μάχη