Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| ερωτηση για mercs | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: ερωτηση για mercs Σαβ 24 Αυγ 2013, 18:42 | |
| διαβαζα το βιβλιο των mercenaries και εχω την εξης απορια.
μιας και εχουν διαφορετικα ειδη warcaster σημαινει οτι οι μοναδες ειναι περιορισμενες? Η παιρνω οτι θελω? πχ εχω warcaster Fiona the Black. μοναδες, jacks etc μπορω να παρω μονο απο τους πειρατες η και απο τα υπολοιπα mercenarie types (rhul και τους knights οτι ειναι τελος παντων) ? | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Σαβ 24 Αυγ 2013, 21:19 | |
| Μπορείς να φτιάξεις ότι θέλεις απο το βιβλίο , απλα κάποια jacks των rhul για παράδειγμα παίζουν με rhul warcasters . Κατα τα αλλα παίζουν όλα και έτσι είναι το σωστό . Ποιο - ποια caster σκέφτεσαι ; | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Σαβ 24 Αυγ 2013, 21:41 | |
| Άκυρο !!!
Οι Mercs παίζουν είτε με τα contracts είτε με τα Tiers. Δεν μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, όπου θέλεις. Διάβασε διεξοδικά το βιβλίο. Δεν έχουν δυνατότητα για "free pick" λίστες. Είτε παίζεις με contract (π.χ. Seaforge Commission), είτε με Tier.
Αυτά. | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 07:53 | |
| οκ και κατι ακομα: στο τιερ της Fiona λεει μπορεις να παρεις Thamarite mercenary units/thamarite character solos. τι στο δαιμονα ειναι αυτα? εχω φαει το βιβλιο και βλεπω μονο 2-3 references. 1) η τυπισσα κανει ενα unit της thamarite cultists 2) ολες οι η μοναδες της ειναι cultists in tier 1. 3) ενας witch hunter που εχει animosity vs thamarites (ασχετο) ΥΓ: ααααχ θα με φανε αυτες οι πειρατινες. μια η Scarre και τωρα η Fiona πανε τα λεφτα πανε!! (καλα ας ξεκινησω πρωτα με τη Fiona και θα παρω και την αλλη αργοτερα ) | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 08:45 | |
| - forau έγραψε:
- Άκυρο !!!
Οι Mercs παίζουν είτε με τα contracts είτε με τα Tiers. Δεν μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, όπου θέλεις. Διάβασε διεξοδικά το βιβλίο. Δεν έχουν δυνατότητα για "free pick" λίστες. Είτε παίζεις με contract (π.χ. Seaforge Commission), είτε με Tier.
Αυτά. Ωπα δλδ άμα βάλω Ασλίν δεν παίζει με όλο το βιβλίο ; . μαλακία . Η Scarre στους cryx ξέρω ότι είναι άλλη είναι αυτή ; | |
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 08:58 | |
| - belial έγραψε:
- forau έγραψε:
- Άκυρο !!!
Αυτά. Ωπα δλδ άμα βάλω Ασλίν δεν παίζει με όλο το βιβλίο ; . μαλακία .
Η Scarre στους cryx ξέρω ότι είναι άλλη είναι αυτή ; μια χαρα παιζει. εχει cygnar and menoth. οποτε παιρνει μια χαρα contracts και εχει και το τιερ της. H Scarre ναι ειναι πειρατινα στους cryx. Η Fiona ειναι πειρατινα στους mercs. τι να κανω μανα μ. μου αρεσουν οι πειρατινες πως να το κανουμε | |
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 09:23 | |
| Τα σπάει η scarre την είδα in action προχθές ! .πολύ καλή .
| |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 11:11 | |
| Και να φανταστείς ότι είδες την pirme.
Η καλή είναι η epic. | |
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 11:20 | |
| εγώ ξέρω ότι έχω γεμισει 7500000 μινιατούρια και δεν ξέρω τι να παίξω ffs με κατέστρεψες !
| |
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 11:50 | |
| - forau έγραψε:
- Και να φανταστείς ότι είδες την pirme.
Η καλή είναι η epic. re forau για πες λιγο τι ειναι τα thamarite units? | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 16:04 | |
| Thamarite είναι η Fiona και οι Sea Dogs και όσα units βγουν από την εταιρεία με αυτό τον τίτλο κάτω από το όνομα τους.
Επίσης υπάρχει εκεί γιατί κάποια units (βλέπε Precursor Knighs) δεν παίζουν με Thamarite Units ή Casters (βλέπε Fiona).
Γενικά ενώ η Skare είναι μια καλή (prime) ως εξαιρετική (epic) επιλογή, η Fiona είναι μέτρια για να ξεκινήσεις.
Από την άλλη παίζει ρόλο και το meta στο μέρος που βρίσκεσαι. Δεν ξέρω που ακριβώς παίζεις και τι ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις αλλά ενώ η Skarre είναι πλήρως ανταγωνιστική, η Fiona είναι μέτρια στο 70% των match ups και ανταγωνιστική σε ένα 20%, ενώ υπάρχει πάντα και αυτό το 10% που τον πίνεις auto. | |
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 16:47 | |
| - forau έγραψε:
Γενικά ενώ η Skare είναι μια καλή (prime) ως εξαιρετική (epic) επιλογή, η Fiona είναι μέτρια για να ξεκινήσεις.
Από την άλλη παίζει ρόλο και το meta στο μέρος που βρίσκεσαι. Δεν ξέρω που ακριβώς παίζεις και τι ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις αλλά ενώ η Skarre είναι πλήρως ανταγωνιστική, η Fiona είναι μέτρια στο 70% των match ups και ανταγωνιστική σε ένα 20%, ενώ υπάρχει πάντα και αυτό το 10% που τον πίνεις auto. κοιτα δεν εχω παιξει καμια μαχη ως τωρα, κοιταω να αποφασισω αναμενσα στις 2 να αρχισω να μαζευω μοντελα. το τι παιζει στο τοπικο (αυστραλεζικο) μετα δεν εχω ιδεα. Δεν με καιει κιολας. H Scarre ειναι σουπερ αλλα τωρα μου εχουν καρφωθει και οι mercs που εχουν και αυτοι πειρατες στο μυαλο. τα abilities της Fiona μου αρεσαν εχει καποια πολυ καλα κολπακια απο οτι καταλαβαινω τουλαχιστον. λογικα θα τις αγορασω και τις 2 αλλα θελω πρωτα να αφοσιωθω με τη μια να μαθω το παιχνιδι και να φτιαξω στρατο και μετα βλεπουμε για την αλλη. | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: ερωτηση για mercs Κυρ 25 Αυγ 2013, 16:50 | |
| Πάρε τη Skarre, οι Cryx είναι εγγύηση. | |
| | | | ερωτηση για mercs | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |