Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Menoth 50 pts? | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Πεμ 26 Σεπ 2013, 19:55 | |
| Λοιπόν έφτασε ο Ορέστης. Πάμε ένα ένα.
Reznik (56) Reckoner Fire of Salvation Scourge of Heresy 2 x Vassals Choir min Errants + UA Bastions Bastion Seneschal Hierophant Wracks
eFeora + Judicator γιατί το bondareis παίρνει 4 focus και δίνει παντού continuous fire effect. Επίσης του κολλάς πάνω και το Escore και παίρνει +2 movement. Γενικά αν κάπου παίζει η Judi είναι με τη eFeora.
Αν αποφασίσεις να κάνεις αγορά Menoth πες μου πρώτα και μετά κάνε το μαγικό click. Παίζει να έχω αυτό που θες άβαφτο ή βαμμένο αν δεν έχεις αρχίσει να τα βάφεις ακόμα. Γενικά επειδή θα τους δώσω, μίλα πριν αγοράσεις και θα τα βρούμε. | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 10:49 | |
| Επανέρχομαι με ερώτηση για vengers..... το θέμα με την Καβαλαρια μου αρέσει πολυ αλλα παρατήρησα ότι όσοι έπαιξαν Kreoss3 στο παγκόσμιο ένα είχαν μέσα vengers. Με 3 μάχες που έχω παίξει μου φάνηκαν αρκετά εύθραυστο unit για τους πόντους τους, αλλα με αρκετή δυνατότητα ζημιάς. Το threat τους είναι απλα απίστευτο αλλα με προβλημάτισε ότι στις λίστες του παγκόσμιου σπαμμαραν πεζικα.
και για να μην ξεχνιόμαστε..... Π0υτς@ και πεος μόνο απο τον Kreoss!!!!! | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 11:42 | |
| Δεν σας προλαβαίνουμε πια εσάς τα παπαδοπαίδια .... άπειροι menoth απλά άπειροι ... Το tier του είχε παίξει ο Ορέστης εναντίων μου , και μου φάνηκε ότι δίνει . Αλλά πολλά λεφτά ... Πάντως με το WTC κρίνοντας και από λίστες των cygnar είδα πολλά πράγματα που δεν μου κόλλαγαν να πω την αλήθεια ... Είναι πολλά τα λεφτά όμως μάνα μου για spam ιππικά | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 12:35 | |
| Ρε την μια μονάδα την έχω. Θα προξαρω και μια ακόμα και βλέπουμε. Απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση ότι δεν είδα πουθενα να τους βάζουν με τον Kreoss3..... Ας μας πει και ο μεγάλος γκουρού Ορεστης τι έχει δει και ο ιδιος... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 12:47 | |
| Ρε φερτε Μενοθ στην ΟΡΔΗ !!! πειναμε ! | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 12:49 | |
| Παίξε intercessor κ revelations of the creator list. Τίμια, θεματική κ τσεκουρατη! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 12:53 | |
| Λεεγε ρε ... τρελανε μας ! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 12:56 | |
| Για την tier Μιλάμε , ή χύμα ; | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 12:57 | |
| Για την τιερ σκεφτόμουν εδω και καιρο αλλα παραμένω πρόβληματισμενος μετα απο δοκιμές... | |
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 13:04 | |
| | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 15:05 | |
| Η βιωσιμότητα τους κατα κόρον σε συνδυασμό με το κόστος.... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 16:39 | |
| Tσαντιζομαι που δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα λετε Σορρυ για το σπαμ ! Αλλα καποιος θα πρεπει να μου πει ΚΑΘΕ λεπτομερια ... γιατι απο διαβασμα βαριεμαι ... :Ρ Κωστα ! Ετοιμασου ! Οταν ερθεις Αθηνα μαχες ! ΥΓ. filthy MenoΘ's you shall suffer ! | |
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 16:57 | |
| Γιωργο δε σημαινουνε τιποτα , επιτηδες το κανουνε και τα λενε επιτηδευμενα για να σε νευριασουνε | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 17:41 | |
| Κοίτα Κώστα θα στο πω απλά. Τα ιππικά ψοφάνε. Κάνουν φοβερή ζημιά αλλά ψοφάνε.
3 ιππείς για μένα έχουν ρίξει heavy για πλάκα. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει το spam.
Για μένα οι επιλογές είναι 2 για τον καβαλάρη.
1. Ιππικά, 2 heavies και errants για να triggareis το Warpath και να πιασεις το tier. 2. 3 Heavies, support pieces, errants, indrians και παίζεις χωρίς tier.
Εγώ τον είχα αγοράσει γιατί γούσταρα τα ιππικά οπότε έπαιζα την πρώτη εκδοχή. Είναι αυτό που λένε όλοι. Τι ακριβώς να περιμένεις από τη λίστα σου. Αν θέλεις κάτι να ανοίγει armor και heavies τότε ο Kr3oss της πρώτης εκδοχής το κάνει για πλάκα. Τώρα αν παίζεις με Retri κατά κύριο λόγο, λογικό είναι να ψιλοπίνεις από το shooting. Δεν ξέρω πρέπει να το δεις πιο σφαιρικά.
Αυτά. | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 18:04 | |
| Θα σχολιάσεις κ τη δική μου λίστα με τον epic kreoss καλέ μου forau??? PS Αύριο αν προλάβω θα κατέβω πειραια. Οπότε θέλω μάθημα! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 18:15 | |
| Ποια είναι η δική σου ρε Eddie. Δεν την είδα.
Και θες να παίξεις eKreoss?
Πολλά τα λεφτά μάνα μου...
Να διευκρινίσω άλλο ο pKreoss (pop and drop), άλλο eKreoss (πολύ καλό Tier), άλλο eeKreoss (ο καβαλάρης). Έχει 3 διαφορετικούς. | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Menoth 50 pts? Τετ 04 Δεκ 2013, 19:38 | |
| - forau έγραψε:
- Κοίτα Κώστα θα στο πω απλά. Τα ιππικά ψοφάνε. Κάνουν φοβερή ζημιά αλλά ψοφάνε.
3 ιππείς για μένα έχουν ρίξει heavy για πλάκα. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει το spam.
Για μένα οι επιλογές είναι 2 για τον καβαλάρη.
1. Ιππικά, 2 heavies και errants για να triggareis το Warpath και να πιασεις το tier. 2. 3 Heavies, support pieces, errants, indrians και παίζεις χωρίς tier.
Εγώ τον είχα αγοράσει γιατί γούσταρα τα ιππικά οπότε έπαιζα την πρώτη εκδοχή. Είναι αυτό που λένε όλοι. Τι ακριβώς να περιμένεις από τη λίστα σου. Αν θέλεις κάτι να ανοίγει armor και heavies τότε ο Kr3oss της πρώτης εκδοχής το κάνει για πλάκα. Τώρα αν παίζεις με Retri κατά κύριο λόγο, λογικό είναι να ψιλοπίνεις από το shooting. Δεν ξέρω πρέπει να το δεις πιο σφαιρικά.
Αυτά. Χμμμμ. Για το πρωτο θα πάω μάλλον..... Κοιτα κι εμένα μου αρέσουν τα ιππικα οποτε θα κάνω focus (pun intended.... ) εκει και βλέπω. Υγ θέλω εμοτικον menoth.".... | |
| | | | Menoth 50 pts? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |