Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:02 | |
| Τρελα πορωτικο faction , ενταξη εχω δει μερικες φυλες ακομα (κρυξ μενοθ καντορ) , ειχα πιασει και στα χερια μου τη Λεγεωνα αλλα εχω να αναφωνησω μονο Τρολ αρ καμινκ φορ γιου ! μου αρεσουνε και μου ταιριαζουνε νομιζω¨Π
Τεσπα λιγα φωτα και λιγες λυσεις σε αποριες που εχω.
Ξεκιναω με Μαντρακ τον επικ η τον θοργουντ ? δεδομενο οτι ο θοργουντ εχει το σκιλλ να εχει "σκρολ" σε μια αττακ. Eρωτηση Ι) αν παιξω τον θοργουντ το φιτ του δε φαινετε ελαφρα πιο τακτικο απο του επικ που ειναι απλα ωμο? απο οσο εχω δει στις μαχες που παρακολουθω εκτος απο το ριτς , το να κανεις μια εχτρα κινηση (το φιτ λεει αμα σφαξεις ενα εχθρο με το οβερτεικ-το φιτ δηλαδη , τοτε κανεις μια εξτρα κινηση 1" , νομιζω ειναι σημαντικο να ανοιγεις τη γραμμη του αντιπαλου , σφαζεις χωνεσε βαρας τα ρεστα αττακ.) αντιθετα το επικ φιτ λεει 1 εξτρα αττακ για καθε εχθρο που εχεις μπροστα αλλα οχι κινηση.Οκ τουμπανο και αυτο, αλλα ρωταω μημπος του απλου ειναι πιο υπουλο και δε το υπολογισει ο αντιπαλος τοσο. 1" +2 με το ριτσ χτυπας τα παντα σε ακτινα 3 απο καθε μοντελο σου χωρια το τσαρτζ. Και τα 2 φιτ τουμπανα φαινονται το επικ πιο δυνατο σε μπρουταλιτι το αλλο πιο τακτικο ισως.
(επισης και ο γκριμ ανγκους καλο φιτακι εχει -3δεφ νοτ μπαντ απλα πρεπει να εισαι κοντα στον αλλο)
στις μοναδες , οκ φτηνα κορμια με τους fenblades , μου αρεσαν και οι λονγκ ραιντερς αλλα ακριβοι, επισης εχω ακρετο σουτινκ οι burrowers δυνατοι αλλα σε μικρο ρειντζ , οι bushwhackers φτηνια και συνδιαζουνε και σουτινκ και ξυλο.τελος για να κλεισω με τα κορ , 2 μοναδουλες απο 5 whelps για να τα εχω αποκλειστικα να κλεινω διαδρομους στον εχθρο και να μεταφερω τη ζημια που τρωει ο μαντρακ ειναι χρησιμα ? τα 5 2ποντοι λολ.
απο λαιτ τζακ
1-2 pyre troll ? για το αοε κυριως εκτος αν δε θελω αοε σε σουτινκ αφου , θελω με τα ξυλοφιτ θα τσοπαρω ανελεητα.ερωτηση , αυτα εχουν ενα σπελλ που δινουνε σε φιλικη μοναδα μπαφ στο ξυλο , μπορω να βαλω 2 και το 1 να κανει στο αλλο μπαφ και να ξοδευουνε μετα τα φιουρις τους για μπουστ και τρελο ξυλο? η να βαλω το slag troll ? me rof2? και εχει και καλητερο ματ ντεφ στρ. νομιζω ειναι και ιδιοι ποντοι.
στα χεβι νομιζω ξεχωριζει ο Μουλγ ανσιεντ εχει και 19 αρμορ λολ με ματ 7 θα χτυπα αλυπητα και θα αντεχει. σα συμπληρωμα τρολλ μπομπερ η μπλιτζερ ?
Μανδρακας επικ 1χ10 τριλλκινκ τσαμπιονς 10π 1χ10 φενμπλειντς 8π 2χ5 whelps = 4p 1 σλαγκ τρολλ =6 1 σλαγκ τρολλ =6 Μαλγκ ο Αρχαιος =12 (η να βαλω 2 γομαρια τετοια?) 1χ9 κρελλ γουοριορς = 6 ατατσμεντ=2 συνολο = 54
χοντρικα πανω κατω δεν εχω διαβασει τους τυπους με τα βαρελια μπυρας κατι σολο κτλ.
για πειτε γενικες οδηγιες = κατευθηνσεις να δω λιγο το φως.
Γκιφ ινφο ασαπ | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:14 | |
| | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:17 | |
| Ωραία αρχικά ποιους warlocks έχεις στα χέρια σου?
Όχι αυτούς που θες να πάρεις, αυτούς που έχεις. | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:17 | |
| Εγώ αν και άπειρος πάνω στο παιχνίδι, τη μοναδική φορά που κατάφερα να παίξω τουλάχιστον το feat του chieftain mandrak μου έκανε ακριβώς αυτό το ύπουλο που σκέφτεσαι και κέρδισα το παιχνίδι εκεί που φαινόταν χαμένο. Troll axer να χτυπά τη μονάδα μπροστά απο τον αντίπαλο κάστερ. Μπροστά μια ίντσα προς τον κάστερ, δεύτερο κίλ στην ίδια μονάδα απο ρίτς και τσούπ μία ίντα ακόμη προς τον κάστερ. Τέλος κίλ τον κάστερ με ρίτς και άγιος ο θεός! Ααααα ρε λάσκουλα τι στρατό σου δίνω!!! | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:18 | |
| καλα μιλαμε σου παει το faction γαντι! δεν εχω εικονα, δεν εχω παιξει εναντιον τους, θα σε διαφωτισουν οι υπολοιποι! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:21 | |
| Πατρινέ eSevy combo με pReznik το χω?
Το αφεντικό και ο μπράβος... μιλάμε τέρμα φλαφαδούρα και με μια πινελιά-πουτανιά Ορεστάκου μέσα. | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:22 | |
| για λεγε το χεις? | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:28 | |
| Κοιταχτε , τα λιτζιον απο θεμα κονσεπτ μου αρεσανε , δρακοι ταργαρυεν -στο μυαλο μου- με θυελογεννητη τη Λιλιθ. αλλα μολις ειχα δει βαμενα τα τρολλ του Γιατρου , μου αρεσανε παρα πολυ. επισης συνδιαζουνε 2 πολυ καλα utility απο οσο εχω παρακολουθησει το παιχνιδι. εχουνε reach και tough (oλοι το εχουνε αυτο ? η πρεπει να εχουνε συγκεκριμενο icon px τα whelp φυσικα και δεν εχουνε ριτς και ταφ , απλα πως το βλεπω , πιο μαρκ ειναι) ετσι ιδιως το tough ειναι πολυ ασταθμητος παραγοντας και μπορει να αλαξει το ρου μιας μαχης. ασε που εχουνε και γαματα Μοτο οι ηρωες , σε στυλ Μολων Λαβε και γουσταρω. Νομιζω θα τη βρω μαζι τους την φαση (αμα παιζει και καμια τρολιτσα καλη) τωρα απο καστερς εχω (καρτες γιατι για μοντελα θα σε διαφωτησει ο Αντρεας , γιατι εγω εκτος απο τους φελμπλεντερ δε ξεχωριζω αλλους ,ααα και αυτους με το κανονι στα χερια τους ξεχωριζω ) Madrak Ironhide Thorwood Chieftain Madrak Ironhide World Ender Hoarluk Doomshaper Shaman of the Gnarls Hoarluk Doomshaper Rage of Dhunia Grissel Bloodsong Fell Caller Grimm Angus Borka Kegslayer Alandra Truthslayer Oracle of the Glommerwood αυτους εχω τις καρτες εκτος αν ξεχναω καποιον (τους δοκιμαζω ολους , ιν προξυ we trust:P) | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:29 | |
| Το χω και δίνει πολύ καλά με τα σενάρια του 13. Δεν ξέρω τι θα γίνει άμα τα αλλάξουν αλλά το πρόβλημα τελικά ήταν ένα.
Αν η μία λίστα σπάει στα 2 efficiently και παίζει 7 στα 12 σενάρια ανεξαρτήτως match up, κοινώς σε κάποια παίζει λίγο καλύτερα, σε κάποια (eMorv) κάπως εως αρκετά χειρότερα, τότε τι παίζει με τα τελευταία 5 σενάρια που έχουν μια ζώνη?
Η λύση απλή και δοκιμασμένη στον Κύκλο. JACKWALL !!! Και ποιον caster έχει ο Menoth για να παίζει πολλά jacks????
... ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
ΑΛΛΑ, και εδώ έρχεται η πινελιά-πουτανιά του παππούλη και λέει... αδερφέ μην σκας, κάπου εκεί στο Imer υπάρχει ένα αγόρι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Θέλει να γίνει warcaster αλλά ακόμα δεν το χει. Παρόλα αυτά κουβαλάει μαζί του 4 focus και κουμαντάρει και ένα jack μόνος του, ένα reckoner άμα λάχει... Πώς τον λένε παππούλη αυτό τον τύπο?????
εεε? οεο??? | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:34 | |
| Λοιπόν Μήτσο για να μην χάσεις το τόπι.
Διάβασε τις κάρτες από τους Locks που έχεις και διάλλεξε έναν που σου φαίνεται κομπλέ για να τον παίξεις.
Πάνω σε αυτόν θα χτίσεις μια λίστα. Καμιά 50αριά παιχνίδια με αυτόν θα καταλήξεις στο περίπου τι να περιμένεις από αυτόν. Τότε ξεκινάς και έναν 2ο για να καλύψεις όσο το δυνατόν περισσότερα κενά του πρώτου.
Θα πάρει καιρό αλλά κατέληξε σε έναν που να σου αρέσει και πες. Να δεις spell list, feat, abilities να σου δώκουμε και εμείς ιδέες, να τα βάλεις και στο τραπέζι γιατί στο χαρτί όλα καλά φαίνονται.
Για παράδειγμα οι burrowers που έλεγες πιο πάνω είναι για γέλια σαν unit αλλά με τον eMadrak απλά είναι auto include λόγω feat.
Θα τα δεις απλά πες έναν lock για να ξεκινήσουμε να τον κοιτάμε. | |
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:37 | |
| @αντρεας , εννοεις τους κριελ γουοριρος ? εχουνε και μια προσευχη απο το παρτι λιντερ καλη. η το λαιτ τζακ τρολλ αχερ ?
επισης στα μερσεναρις καρτς βλεπω κατι συμμαχους σα Κροχιγκορ, oi katorman pose WTF !
Ορεστη
"Our enemies are countless and our friends few.We must unite as one people or face extinction" Madrak it is για αρχη !!! | |
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:40 | |
| επισης ορεστη δες τι εχω απο την αγγελια και πες μου τι συμπληρωμα χρειαζετε για να το παραγγειλω | |
| | | georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:42 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Τρελα πορωτικο faction
^^ Ετσι!! Μητσο για αρχη δοκιμασε αυτο: System: Hordes Faction: Trollblood Casters: 1/1 Points: 25/25 Chief Madrak Ironhide (*6pts) * Troll Axer (6pts) * Dire Troll Mauler (9pts) * Trollkin Runebearer (2pts) Krielstone Bearer and 3 Stone Scribes (3pts) * Krielstone Stone Scribe Elder (1pts) Trollkin Fennblades (Leader and 5 Grunts) (5pts) * Trollkin Fennblade Officer & Drummer (2pts) Janissa Stonetide (3pts) Prime Madrak, να τον συνηθησεις, spell list, feat, και ποσο αντεχει στις μαπες και φυσικα το fury σαν management- ειναι 5ρης και θα νιωθεις στεναχωρα. Axer λογω ανιμους, και transfers, mauler για heavy φαπες + animus (3 str), runebearer βοηθαει το 5ρη madrak, kirelstone επιδει ειμαστε τρολς και παμε χερια αλυσίδα σαν συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ(+2 arm σε ενα radius που κανονιζεις εσυ αναλογα με ποσα fury θα τους δωσεις, γι αυτο μπαινει και ο runebearer πιο πανω για να βοηθήσει να βάλεις πολλά στην αρχη και να εχεις για τα upkeep σου) krielstone elder κανει την πετρα ακομα πιο δυνατη με το να buffarei +1 να προστατευει απο τα dots μερικων που χρησιμοποιουν fire "wink wink" κλπ! fennblades λογω του reach, λογω του καλου synergy με το feat, λογω του mini feat του οfficer, λογω του 13 p+s, λογω του 14 p+s απο stone, διαλέγεις και παίρνεις! και φυσικα janissa stonetide η κουκλα με το πηγουνι! ακολουθει τον madrak πιστα και βαζει μπροστα απ ολους ενα τοιχος, +4 def shooting +2 def melee, block charge lanes, επισεις, tecktonic shift κουνας ενα αντιπαλο μοντελο 3'', τωρα κοντα σου, μακρια σου, δεξια, αριστερα για ν ανοιξεις charge lanes εσυ θα δεις! Ελπιζω να βοήθησα κάπως αλλα θα τα δεις και στη πορεία. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:44 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- "Our enemies are countless and our friends few.We must unite as one people or face extinction"
Madrak it is για αρχη !!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! αμα σε δω θα σου τριψω τη κοιλια! | |
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:45 | |
| Mαλγκ ο Αρχαιος νο ? οι φενμπλειντς πολυ καλοι , μου αρεσουνε και τα εχω τα μοντελα. για τα αλλα δε ξερω | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:46 | |
| - forau έγραψε:
Πώς τον λένε παππούλη αυτό τον τύπο?????
εεε? οεο??? μηπως τον λενε...... Tristan???????? | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:47 | |
| Αυτη ειναι 25αρα, ο Μulg einai 12 pts και ειναι και δυσκινητος, θελει παρεα εναν Axer... στους 35 θα τα δουμε dont worry | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:48 | |
| Gatorman Posse.
Πολύ καλό unit αλλά ο Troll δεν τους χρειάζεται. Έχει.
Λοιπόν ο Madrak Ironhide, Thornwood Chieftain ή αλλιώς pMadrak είναι bufferάς. Δεν δίνει το ξύλο που γράφει ο επικός και είναι καλή αρχή για να μάθεις το game.
Λοιπόν ξεκινάω από το feat που παρατήρησες πρώτος. Όντως κάνει αυτό που λες βαράς προχωράς ξαναβαράς.
2 πράγματα για να προσέξεις. Το μικρό control area στο οποίο μέσα πρέπει να βρίσκονται τα παιδάκια που επηρεάζονται από το feat. KAI το πιο βασικό. Το feat πιάνει και τον ίδιο τον Madrak που με reach και overtake ξηλώνει ένα unit ολόκληρο μόνος του. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:48 | |
| - Achaian έγραψε:
- forau έγραψε:
Πώς τον λένε παππούλη αυτό τον τύπο?????
εεε? οεο??? μηπως τον λενε...... Tristan???????? Hoarluk Doomshaper!! ελεος τρισταν ελεος | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:51 | |
| | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:53 | |
| Εννοώ το τρόλ άξερ.
Τα μοντέλα που έχεις είναι τα παρακάτω (αν δεν ξεχνάω κάτι)
Madrak epic Madrak chieftain Janissa troll axer troll impalers x2 dire troll mauler dire troll bomber earthborn dire troll kriel warriors leader + 5grunts UA caber throwers x3 fennblades 9grunts krielstone bearer 5grunts UA stone scribe elder trollkin runebearer
Φυσικά έχεις και όλες τις κάρτες οπότε πρόξυ παίζεις ότι θές. | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:54 | |
| Tristan Durant. !!!
Λοιπόν από spells όλα τα λεφτά είναι το Surefoot. Για το spell αυτό όλα τα trollia πάνε παρεούλα. Το carnage σου λύνει κάπως τα χέρια με το high def αλλά πρέπει να προσέξεις κάτι σημαντικό. Το +2 att roll το δίνει εναντίον ENEMY models στο control area. Και με 10" κανείς δεν γάμησε... τουλάχιστον πολύ.
Τα abilities είνα ψιλό εύκολα να τα πιάσεις και το scroll στην ουσία σου γλυτώνει το charge attack στο assassination run. | |
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:55 | |
| - georap έγραψε:
- Laskoulas έγραψε:
- "Our enemies are countless and our friends few.We must unite as one people or face extinction"
Madrak it is για αρχη !!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! αμα σε δω θα σου τριψω τη κοιλια! Dafak ! oust Μλκα γιωργο τι 25ρα Ροφλ. 50ρι κατευθειαν ρε φιλε , στα βαθια η τιποτα , δεν ειμαστε για τουτοριαλ , οκ θα ειμαι αργος , αλλα θα μαθω ασαπ. θελω να δω το παιχνιδι σε φουλ σκειλ και δεν εχω κανα προβλημα στο να πινω αρκει να μην ειναι πεοτζους. οποτε 50ρι ρε φιλε !!! για αυτο μου φανηκανε λιγα τα μοντελα και λεω τι σουπερ οπλα θα εχει βαλει Oποτε για δωσε 50ρι , σε σχεση με αυτα που εχω, δηλαδη τι εχει γραψει ο αντρεας , επισης αν ειναι κατι για συμπληρωμα πειτε το να το παραγγειλω απο γουορζον. αλλα συντομα Επισης μαχη αυριο ? γιατι σημερα λογικα δε παιζει. αλλα αυριο θελω 100% | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 16:59 | |
| Σήμερα παίζει μόνο πανδοχείο αν το ψήνεις. Αύριο κάτι μπορεί να γίνει και πρέπει οπωσδήποτε να δω το Pacific Rim. | |
| Θέμα: Απ: Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep Τετ 11 Σεπ 2013, 17:00 | |
| Δε μπορω να τα κουβαλησω εκει ε αυριο στις 5 , 7 θα εχεις φυγει | |
| | | | Outnumbered?Ha!that means theaxers earn their keep | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |