Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Our enemies are countles and our friends few. | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 12:00 | |
| Για να ξεφυγουμε το σπαμ απο το προηγουμενο ποστ λιστα. και αφου διαβασα ολες τις καρτες το βιβλιο ειδα και 2-3 βιντεο στο youtube, εψαξα και λιγο στα φορουμ εκανα μια λιστα απο μοντελα που εχω. Madrak Ironhide (6p)
Janissa Stonetide (3) Troll axer (6) Troll Impaler (5) Troll Impaler (5) Dire Troll Mauler (9) Earthborn Dire Troll (10) Kriel Warriors (4) Leader+5grunts Trolkin Fenblades Apes ( leader+9grunts Krielstone bearer & stone scribes(4) leader+5grunts Stone Scribe Elder(1)3 light beast 2 heavy αρκετοι warriors (αν και θα ηθελα αλλη μια φενμπλειντς καθως το αμπιλιτι τους αμα ψοφησει ενας η εχτρα κινηση λεει και γενικα για το ριτς τους αλλα δε ξερω αν αξιζει να βγαλω ενα λαιτ μπιστ , ασε που δεν εχω αλλους φελμπλειντς) τζανισα που τωρα που τη διαβασα λεει πολλα , επισης αν καταλαβα απο οσο εχω δει στο τραπεζι οποια αντιπαλη μοναδα δεν εχει pathfinder για να περασει το φραχτη η δε μπορει να παρει με καπιο σπελλ ουσιαστικα αχρηστευετε μπροστα απο την κυρα ? βαζει το wall μπροστα απο μαντρακ η απο αντιπαλη μοναδα και τους κοβει το τσαρτζ (βασικα πρεπει αν το σκεφτομαι σωστα , να υπολογισεις το advance με το νταμπλ κινηση πανω απο το φραχτη να μη σε φτανει ο αντιπαλος ουτε ετσι.) γενικα πολυ καλο αμπιλιτι εστω και στις 5". και τελος μαντρακ πολλα κουτια , υποσχονται ξυλο μενει να μαθω να τους κουναω. επισης για το μελλον μου αρεσαν οι burrowers και το κομπο που διαβασα με το +4 ματ για να πανε ματ 8 και να βαρανε με πνς15 οπως και ο φελλ κολερ με το μπατλ κραι του ειναι καλος γενικα πως βλεπετε τη λιστουλα ? θα δωσει καμια φαπα ? γιατι θα ρουφηξει σιγουρα αλλα να ζησουμε και εμεις να δωσουμε κανα ξυλο. | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 12:39 | |
| Έχεις πολλά beasts σε 5άρι lock.
Κάθε γύρο θα παίρνεις threshold checks ή τα μισά beasts δε θα παίζουν.
Βγάλε κάνα light kai proxare warriors για Trollkin Champions. Κοινώς βγάζεις warriors, impaler, scribe και βάζεις Champions (10).
| |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 12:45 | |
| Επίσης μόλις πρόσεξα.
Δεν έχεις UA στους F/Blades. Μαλακία χάνεις 2" κίνηση, fearless, pathfinder για τον crucial round. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 12:49 | |
| Ok προξαρω το ατατσμεντ στους μπλειντς για το φιουρι οκ θα περνω τεστ αλλα ο κανονας δε λεει αμα το χασω ορμαω στο κοντινοτερο μοντελο στο ΛΟΣ , δηλαδη υποθετουμε εχθρο και βαραω μια μπουστ αττακ σε χιτ κ νταματζ? αμα εχω ριξει και το φιτ ? αν το εχω πιασει λαθος , τοτε ναι θα βγαλω ενα - 2 για παραπανω πολεμιστες. | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 12:55 | |
| Το πρόβλημα δεν είναι τι θα χτυπήσεις. Επίσης όταν θα πάρεις το check το feat θα έχει τελειώσει. Δεν είναι για όλο το game. Είναι για ένα round = 2 turns, κοινώς το γύρο σου και το γύρο μου.
Το πρόβλημα είναι πώς όταν το beast φρενιάσει και κάνεις την attack, δεν ενεργοποιείται ξανά. Κοινώς για ένα γύρο το ξεχνάς και επειδή παίζει και ο αντίπαλος μάλλον δεν θα το έχεις στον επόμενο γύρο.
Κάτι τελευταίο για να έχεις υπόψη σου. Τα light beasts δεν δέρνουν περισσότερο από τα παιδάκια. Συνήθως τα παίρνεις για εκείνη τη μικρή γωνιά της κάρτας που λέει animus. Οπότε δεν χρειάζεσαι 2 από το ίδιο για να έχεις το animus του.
Αυτά. Για μένα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να στριμώξεις μέσα και τους champions γιατί με overtake εργοστάσιο, 7 mat, reach και καρνάγιο από το lock απλά σπέρνουν. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 13:01 | |
| To Παιχνίδι είναι θέμα ανταλλαγών . Εάν φάει berserk το beast για να τζαρτζάρει κάτι άσχετο και μετά το χάσεις , μάλλον κάτι θα έχει πάει στραβά νομίζω . Η ουσία είναι να κάνει και να προσφέρει αυτό που θέλεις εκεί που το θέλεις και όταν το χρειαστείς (timing) μετά θα το χάσεις οκ , αλλά δεν θα σε νοιάζει . έχεις control area 10 , έχει έχεις 5 beasts Imo Πολύ . Κράτα axer (για το amini κυρίως και τα 2 Heavy ) είναι υπέρ αρκετά . Αποψη μου είναι να μην παίξεις 50 πόντους από την αρχή , κάτσε στους 25 - 35 και προσθέτεις . τα τουρνουά έχουν χρόνο και δεν μπορείς να μάθεις εκεί πάνω και στο φιλικό που θα δοκιμάζεις λίστα , είναι περισσότερο για να δεις πώς δουλεύουν τα trolls Και να μάθεις τα abilities των μονάδων - σόλο παρά να buildareis λίστα . μετά από 10 μαχούλες με ΧΡΟΝΟ και αφού έχει μάθει να βασικά για να μην σου τρώνε χρόνο και να έχεις και αυτοματισμούς , αλλάζεις σκαλί . Αυτά | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 14:07 | |
| Δε διαφωνω πολυ, αλλα ειναι αναλογα την οπτικη. με λντ9 και 10 αμα εχω1 φιουρι περισω μπορω να ρισκαρω ενα λντ σε αυτους τους αριθμους.αν στο δικο μου προηγουμενο γυρο εχει δωσει πολυ ξυλο , αν στο δικο σου ζω ακομα , παει να πει οτι κατι δεν εκανες εσυ καλα οποτε αμα ζω μετα το φορτωμα απο τοκεν και ερθει ο επομενος δικος μου οτι ζημια κανω κερδος ειναι , ασε που μπορει να φερω και το λντ με καλα %. το ρισκο δεν ειναι κακο. δε λεω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που λετε και μαλλων θα βγαλω ενα λαιτ αλλα δε το ξερω το παιχνιδι και τους κινδυνους και αμα δε παθω δε θα μαθω μονο απο ινφο. οχι ρε 50 πιο πολυ θελω μερικες μαχες στα 50 απλο ξυλο για να μπω κατευθειαν. τα αλλα ειναι τροχοπεδη. 50ρικο και φαπες να ισιωσω χωρις ρολοι , σιγα ποσο πιο αργα θα ειναι , θα μου λετε κιολας. κομπλε νομιζω. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 14:11 | |
| countless με δυο s ρε χαμένε. μου θέλετε και wysiwyg στα μοντέλα, αλλά στα γραπτά το ξεχνάτε, ΝΟΥΜΠΑΔΕΣ | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 14:21 | |
| Δεν έχει να κάνει με το αν το φέρεις ή όχι. Μπορεί να το φέρνεις συνέχεια. Τα fury δε φεύγουν από πάνω μέχρι να τα leechάρεις ή μέχρι να φρενιάσει το beast.
Κοινώς είτε το φέρεις είτε όχι τις βασικές attacks θα κάνει. Από την άλλη να πάρεις το ρίσκο αν υπάρχει κάτι για να κερδίσεις. Δεν υπάρχει τίποτα που να σου δίνει ο 2ος impaler που να μην το παίρνεις από τον 1ο ή από τα extra παιδάκια που θα έβαζες αν τον είχες πετάξεις έξω.
Τέσπα θα τα δεις και στο τραπέζι. | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 14:57 | |
| το u/a των φελμπλειντς δε το εχω , ποσο κανει σε ποντους τι κανει και πως βρισκω την εκτυπωση εβγαλα το ιμπαλερ και τους πολεμιστες κριελ και εβαλα τη 5δουα με το ΜΑΤ7 οντως ψιλο τουμπανα αυτα. | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 15:17 | |
| 2pts Set Defence = +2 Def against charges Mini feat 1/game fearless pathfinder terror +2" when charging
Ότι πρέπει δηλαδή. Επίσης warriors min + impaler = 9 pts Champions max = 10pts
Πρέπει να βρεις 1 πόντο ακόμα. | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 15:20 | |
| εβγαλα και τον Scribe elder 5+4+1 βασικα θελω 2 για να βαλω το ατατσμεν αυτο.
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 15:22 | |
| βγάλε τους 2 impaler εάν δεν βγαίνει αλλιώς . Τα support solo απαγορεύονται ρητά να βγούν από την λίστα τον trolls . Εϊναι η δύναμη τους | |
| | | georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 15:52 | |
| impalers + bomber, your list no bomber, gtfo impalers! | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 15:59 | |
| Xλωμο προσωπο μιλας με τη γλωσσα της αληθειας... | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 16:10 | |
| Eπισης θα κατεβει κανεις πειραια για μαχη ? η να παω καλλιθεα με τον φλειμς για γουορχαμερ?
| |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 16:14 | |
| Ενταξει ο πελατης θα ερθει μιλαω για τον φοραου. (ενταξη εχω ταλεντο κ κωμικο ) georap εσυ δουλευεις ? κατεβα να τα λεμε. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 16:20 | |
| ειμαι κομματια μητσο, μου πε κι ο σπυρος αλλα θα τη πεσω. Αυριο θα κατεβω για ενα καφε αμα θες, αλλα σημερα ειμαι με μια ωρα υπνο απο χτες. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 16:25 | |
| αμα βαλεις παντως warriors τελικα στη λιστα βαλε elder support. Κατι που πρεπει να ξερεις θα το δεις και πιο μετα, τα τρολς σε στατιστικα σε σχεση μ αλλους στρατους ειναι λιγο χαμηλα, γι αυτο εχουν αναγκη τα σολο support για buffs. Και επιμενω να παιξεις 25αρα γι αρχη πιο πολυ για το resource management mechanic αλλα τεσπα.... #ΒΕLIEVE2013 | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 16:25 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Πεμ 12 Σεπ 2013, 16:29 | |
| ο ορέστης και εγώ θα κατέβουμε πάντως . | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Παρ 13 Σεπ 2013, 10:14 | |
| Συμπερασματα. Οκ πολυ ωραιο γκειμ , επαιξα χτες με τον Ορεστη , σε 50ρι , φανταζομαι του τα εκανα τσουρεκια , ευτηχως ητανε και σπυρος κοντα και επριζα και αυτον αλλα γενικα με βοηθαγανε και οι 2. με πισω κινησεις καλητερη οργανωση στα φιουρι. ειδα πολλα πραγματα. πιστευω οτι με 2-3 ακομα 50ρες μαχες, θα μπορω να κουναω αυτονομα και να εχω καταλαβει το στρατο μου.Το κυριοτερο προβλημα ειναι οτι δε ξερω ο αντιπαλος τι εχει απο στατς. δηλαδη κατα ποσο η καθε αντιπαλη μοναδα τι μπορει να πληγωσει και σε πιο βαθμο απο τις δικες μου μοναδες.Αυτο με κανει λιγο αργο ,πιστευω οτι μετα απο λιγες μαχες και αν εχω δει μεριακ φακτιον να μην εχω αλλο προβλημα. Σημερα μαχη με γκρεγκ. αμα ερθει και κανεις αλλος , δεν εχει και μπασκετ θα ειμαστε κομπλε.
Στη λιστα.
Madrak Ironhide (6p)
Janissa Stonetide (3) Troll axer (6) Malg the ancient (12) Earthborn Dire Troll (10) Trolkin Fenblades Apes ( 8 ) leader+9grunts UA (3) Champions (10) leader +4 grunts Krielstone bearer & stone scribes(2) leader+3grunts Stone Scribe Elder(1)
Noμιζω ειμαι ακριβως 56 ας το τσεκαρει και καποιος με το αρμι μπιλντερ του παιχνιδιου | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Παρ 13 Σεπ 2013, 10:22 | |
| Mη σου πω οτι ισως πρεπει να βγαλω τον αξερ και με αλλους 2 ποντους βαλω αλλους 10 φελ μπλειντς , να ερχονται αλλεπαληλα τα κυματα. Μπροστα η απλη 10δα απο πισω η 10δα η 2η με το ατατσμεντ που τους κανει φιαρλες , παθ φαιντερς επισης καποιος μου πεταξε ενα μινι φιτ ενος σολο οτι κανει τη μοναδα εθιριαλ και περναω στο γυρο μου μεσα απο τις δικες μου ? Ποιος το κανει αυτο? να εχω τη 10 τη 1η σαν ασπιδα απο πισω οι τσαμπιονς με τη 2η δεκαδα και τρελη τσοπα ινκομινκ αμα γινοτναι εθιριαλ για 1 γυρο. | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Παρ 13 Σεπ 2013, 10:40 | |
| O Αxer από την στιγμή που μπαίνει ο mulg θα μείνει μέσα . + 2 movement ΚΑΙ pathfinder ? με το 4 spd του Mulg θα έχει ένα Threat range 9 με το reach οι 2 ίντσες του axer σε πάνε στο 11 που είναι περίπου το magic number .
ούτε κατά διάνοια μην το σκέφτεσαι Imo . | |
| Θέμα: Απ: Our enemies are countles and our friends few. Παρ 13 Σεπ 2013, 10:48 | |
| επίσης επειδή δεν το έχεις δει το εφέ , μιλάς να βγάλεις ένα μοντέλο και να βάλεις 10 χωρίς UA . Σκέψου και το εξής θα έχεις περίπου 30 μοντέλα σε μεσαίες βάσεις για στήσιμο χωρίς advance deployment , σε μια λίστα που παίζει brick . Πολλοί θα είναι εκτός range στο feat turn και 2 heavy hitting beasts με πολύ μικρό threat . Aκόμα και ο earthborn εάν δεν του κάτσει το τερραίν δεν έχει threat τι θα πρωτοβάλεις σε 10 ίντσες γύρω γύρω από τον mandrak για το feat κτλ κτλ . 1 light beast το θέλεις εκεί πίσω και μάλιστα ο axer είναι πολύ τίμιος και πολύ καλό Infantry clearance . Εχθές για πρώτη 50άρα μάχη έπαιξες μια χαρά . | |
| | | | Our enemies are countles and our friends few. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |