Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ερωτησεις Hordes. | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Ερωτησεις Hordes. Δευ 23 Σεπ 2013, 10:38 | |
| αν εχω τον Troll Impaler και καστατω το animus του "target friendly models range weapons gane snipe (+4range) μπορω να το κασταρω σε ολοκληρη μοναδα scatter gunners ? η σε ενα μοντελο ή warbeast. απο οτι ειδα αν καποιο ανιμους γινετε σε μπιστ το λεει , ταργκετ φρεντλυ γουορμπιστ. εδω λεει για μοντελο απλο η και για μοναδα ?
| |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Δευ 23 Σεπ 2013, 12:25 | |
| Εαν λέει Models είναι μοντέλα . Εάν λέει Model/unit τους πιάνει όλους . | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Δευ 23 Σεπ 2013, 12:50 | |
| Mαλλων θα εννοει 1 μοντελο γιατι δε λεει γιουνιτ απλα εχει πλουραλ. θα εννοει τα "πολλα" οπλα ενος μοντελου.
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Δευ 23 Σεπ 2013, 13:15 | |
| δεν έχει Plural το είδα τώρα λέει model's (με απόστροφο) ranged weapon . Συνεπώς μιλάει για ένα . Για να το δίνεις στον bomber το σκέφτεσαι ; | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Δευ 23 Σεπ 2013, 13:17 | |
| Στο χεβι warbeast , απλα ελεγα μη το επαιρνε και μοναδα. οι scatter gunners πετανε σπρει ? η κανουνε κανονικη σουτια, βασικα ασε θα δω τις καρτες καπου τις εχω χωσει. | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Δευ 23 Σεπ 2013, 13:19 | |
| μπορεί να το πάρει 1 οποιοδήποτε μοντέλο μέχρι και warlock . | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τρι 01 Οκτ 2013, 09:32 | |
| Eρωτηση Εχουμε τη Γκρισελα και κασταρει το Hallowed Avenger σε ενα Τρολ Μπλιτζερ. δηλαδη οταν ενα μοντελο μου πεθανει σε 5 ιντσες απο το heavy warbeast να μπορει αυτο να τσαρτζαρει -μια φορα. αν εχω παιξει πριν το μπλιτζερ και εχει πανω του 4 fury. με εμποδιζει αυτο να κανω το τσαρτζ ? επισης τσαρτζαρω , βαραω και μετα μπορω να κανω και σουτινκ ? λογω virtuoso ability του μπιστ ? (this model can make mele and ranged attack during same close combat action.when this model makes its intial attacks it can make both is initial ranged and melee attack) Δηλαδη μου ψοφα ενας Κριελ γουοριος στις 5" τσαρτζ μαπες (με τα 2 χερια) και μετα και ενα σουτινκ στο ιδιο η αλλο εχθρικο μοντελο?
Επισης θα κατεβει κανεις πειραια για μαχη? | |
| | | georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τρι 01 Οκτ 2013, 16:13 | |
| αν εχω παιξει πριν το μπλιτζερ και εχει πανω του 4 fury. με εμποδιζει αυτο να κανω το τσαρτζ ?
Οχι κανονικα εκτελειται το charge. Και ειναι χωρις fury λογο του σπελ. Ειναι το ιδιο σπελ σαν του Testament of menoth, μπορει να με διορθώσει και ο forau. επισης τσαρτζαρω , βαραω και μετα μπορω να κανω και σουτινκ ? λογω virtuoso ability του μπιστ ? (this model can make mele and ranged attack during same close combat action.when this model makes its intial attacks it can make both is initial ranged and melee attack)Ναι Δηλαδη μου ψοφα ενας Κριελ γουοριος στις 5" τσαρτζ μαπες (με τα 2 χερια) και μετα και ενα σουτινκ στο ιδιο η αλλο εχθρικο μοντελο?Ναι Βασικα το ΗΑ ειναι καλο για αργα melee beasts Mulg mauler etc... στον Blitzer Μπορεις να δωσεις hoof it και με το ανιμι του impaler να βρεθει σε καλυτερη θεση για τον επομενο γυρο. Το μονο με τον blitzer και το ΗΑ + Ανιμι του Blitzer ειναι να charge + animi push back models 3'' για zone control! Αλλα σαν beast suckarei γενικα | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τρι 01 Οκτ 2013, 17:40 | |
| Είναι το ίδιο spell με το ToM.
Πραγματοποιείται χωρίς fury. Ακόμα και αν μπορείς να το forcάρεις, δεν μπορείς να boostareis attacks και damage. Πραγματοποιείται ακόμα και αν το beast είναι εκτός control area. Κάνεις μία attack μόνο. Αυτή η attack είναι boosted damage. Δεν ρίχνεις όλες τις initial. Δεν κάνεις τις extra λόγω του virtuoso για 2 λόγους.
1. This model can make melee and ranged attacks during the same CLOSE COMBAT ACTION, κάτι που πραγματοποιείται στην normal activation του beast. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορείς να forcareis. 2. When this model makes its INITIAL ATTACKS....κάτι που δεν ισχύει αφού εσύ πραγματοποιείς μόνο την charge attack.
Το εκπληκτικό με αυτό το spell είναι πότε θα κάνει ο αντίπαλος λάθος και θα το triggarei. Αν το κάνει κοντά στο τέλος των δικών του ενεργοποιήσεων τότε μπορείς να κάνεις reposition το beast εκεί που θες για ένα ενδεχόμενο caster kill. Αν το κάνει στην αρχή των δικών του ενεργοποιήσεων μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις ένα beast από μία θέση που δίνει στον αντίπαλο τη δυνατότητα να το ρίξει με ένα δικό του heavy.
Τρία πράγματα για να προσέξεις. 1. Το spell λέει CAN και όχι MUST, οπότε το triggareis όποτε θες εσύ και. 2. Το spell λέει enemy model... όπως για παράδειγμα ένα enemy objective. 3. Το σημαντικότερο κομμάτι είναι το εξής. Μπορείς να chargareis μοντέλα που είναι φανερό πώς δεν φτάνεις απλά και μόνο για να αλλάξεις lane vector ή να έρθεις πιο κοντά σε κάτι που θες να απειλήσεις στον επόμενο γύρο.
All in all εξαιρετικό spell αν δεν το περιμένει ο αντίπαλος, μέτριο προς καλό αν το έχει φάει μια φορά και ξέρει τι να περιμένει.
Αυτά... | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τρι 01 Οκτ 2013, 18:01 | |
| 1. This model can make melee and ranged attacks during the same CLOSE COMBAT ACTION, κάτι που πραγματοποιείται στην normal activation του beast. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορείς να forcareis. 2. When this model makes its INITIAL ATTACKS....κάτι που δεν ισχύει αφού εσύ πραγματοποιείς μόνο την charge attack.
αχα! | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τρι 01 Οκτ 2013, 22:37 | |
| Thanks παιδια , μιλησα και απο μαγαζι με γκεοραπ και τα παμε το σπελλ ειναι αρκετα καλο , αλλα το συμπερασμα ειναι αλλο
Η Γκρισελα τα ΣΠΑΕΙ !
γιωργο η ορεστη στειλτε ενα λινκ για να δω και την επικ, αν και αυτη που παιζω ειναι τουμπανη ηδη ! | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τετ 02 Οκτ 2013, 01:14 | |
| http://battlecollege.wikispaces.com/Grissel2το κακο γενικα με τη grissel ειναι οτι θελει κοσμο και γενικα οι λιστες της βγαινουν ακριβες για τη τσεπη....γενικα εναι φοβερη και στα 2 φορμς της για σεναρια και τζαμαρισμα του εχθρου γι αυτο της εχει βγει και το ονομα Queen of Jams | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τετ 02 Οκτ 2013, 09:25 | |
| Koιτα πιστευω εχω πολυ λαο.
10 Kriel warriors + UA 10 Fenblades warriors +UA 1 Axer 1 Malg 1 (heavy warbeast εχω δοκιμασει earthborn/dire troll bomber) 1 janisa 1 fell call hero 4 krielstone bearers και grisella φυσικα.
μλκα ειναι απειρος κοσμος , πλυμηρα τρελη , τρομαχτικη ευκινησια με το vengeance των Φενμπλειντς + το απλο τραγουδι της γκρισελα (ουτε καν φιτ λολ) για 1 ακομα αττακ καθιστα το στρατο τρομερα ταχυ.Κατι που ο αντιπαλος δε το βλεπει με τη μια , γιατι φανταζουμε δυσκινιτοι. επισης οι Κριελ warriors που μου λετε οτι δεν ειναι καλοι. με το μπαφ του λιντερ τους +2melee+2damage και το μπαφ απο τον fell caller hero που το χωνω αναμεσα τους πανε +4ματ +2 νταματζ δηλαδη 9ματ και 12pns υπολογισε οτι μπορει η γκρισελα να τους δωσει +1αττακ στο μιλι ε οτι ερθει κοντα ψοφα.Εχεις και το tough που ειναι ασταθμητος παραγοντας και παντα μπορει να χαλασει τα σχεδια του αντιπαλου. Γενικα vengeance με φενμπλειντ απο το ενα πλευρο , φελλ κολερ+κριελ πολεμιστες απο το αλλο πλευρο και τραγουδια κλεινης σα λαβιδα τον αντιπαλο στη μεση (βεβαια παιζει και αυτος). Μλκα αν αλαζα κατι θα ητανε η τζανισα ,πραγματικα ειναι ολα τελεια. Μενει να κατασταλαξω και στο 2ο heavy warbeast. επισης μπορει να δοκιμασω συνδιασμο earthborn + dire troll bomber που τα εχω κιολας. Και ισως να εβγαζα τζανισα και πετρες (αν και ο ορεστης εχει δικιο οι πετρες ειναι κυριως για τα μπιστ -2νταματζ σε καθε αττακ που δεχονται) και να εβαζα και μια μοναδουλα σουτινκ πχ αυτους με τα σπρει. Γενικα παντως το να παιζω μονο 50ρια με εσωσε απιστευτα απο χρονο και κοπο (και το συνιστω για ολους) , ειχα στις 2/3 πρωτες μαχες προβλημα να κατανοησω τα suquence αλλα τωρα επειτα απο καθε μαχη τα παω ολο και καλητερα/ταχυτερα, με εχει στρωσει ο φοραου στη πιεση , γιατι γιατρος και γκρεγκ ειναι χαλαροι με το χρονο ενω ο κλαρινογαμπρος ο αλλος ολο γρηγορα και γρηγορα.χτες με γκρεγκ παιξαμε 90 λεπτα. προλαβαιναμε και δευτερη , και με σεναριο φυσικα. Πρεπει ουτως η αλλως να μαθω να παιζω γρηγορα γιατι αλλιως θα με @@ ο χρονος. Σημερα θα ξαναπαιξουμε λιγο μετα τις 5 , οποιος θελει κατεβαινει. | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τετ 02 Οκτ 2013, 12:17 | |
| Καλά άπειρος κόσμος δεν είναι. Επίσης αν δεν σου έρθουν τα tough rolls, η άμυνα της λίστας είναι και για το πέος. Όλα τα λεφτά είναι οι πέτρες με τα heavies. Εκεί αρχίζει να γίνεται ο τζόγος. Μιλώντας με μαθηματικά. Ένας Stalker με warp strength και primal, αν chargarei free λόγω hunters mark πάνω στο Mulg (κάτι που μάλλον είναι εύκολο) του γράφει 9 (charge) + 4 (fist) + (4x6) (sword focus attacks) = 9+4+24= 36 wounds. Ένα περισσότερο δηλαδή από αυτά που έχει ήδη. Και μιλάμε για το πιο heavy hitting non character στο game. Kαι ΑΝ πετύχουν όλες οι επιθέσεις (λογικό με mat . Χωρίς τις πέτρες δεν χρειάζεται καν hunters mark, απλά με τις βασικέ attaks πέφτει. Από κει και πέρα το μεγάλο effect είναι οι μεσαίες βάσεις και το tough. Για τις μεσαίες βάσεις δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Για το tough μπορώ να σου πω, πώς αν γίνει τόσο ενοχλητικό θα το μετάρουν όλοι, grevious wounds, gallow grove, bone grinders και άλλα πολλά. Αυτό που με χάλασε στο λιστάκι είναι πώς όλα είναι το ένα πάνω στο άλλο. Δεν υπάρχει A.D. ούτε για να σώσεις τη ζωή σου και αν σου γυρίσει κάποιος το τραπέζι εκεί που θέλει η λίστα δεν προλαβαίνει να πάει με αξιώσεις. Γενικά είναι πολύ πιο δύσκολο και να την buildareis αλλά και να την παίξεις την γκόμενα σε σχέση με τον Madraka, και για αυτό μάλλον οι νίκες είναι πολύ πιο rewarding. | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Τετ 02 Οκτ 2013, 12:27 | |
| Bασικα Ορεστη ειναι αρκετος ποιοτικος κοσμος. δεν ειναι μια μαζα χαρτινη. για το τι κανουνε ειναι αρκετα. Αλλα ουτως η αλλως δεν εχω δει παρα ελαχιστα απο αντιπαλους καστερ και φατριες. Για τη Dark Mother τι λες ? πως σου φαινετε ? πραγματικα παντως νομιζω η γκρισελα ειναι ο καλητερος καστερ μαζι με τον doomshaper με το φρι φιουρι στα τζαρτζ και το +3σπιντ απο οσους εχει το αρχικο βιβλιο (+ το coad). Θα δοκιμασω και αυτον , μαλλων σημερα , αν και με εχει πορωσει ασχημα η Γκρισελα και δε θελω να λεει οτι ξενοκοιταω Για τη τζανισα παντως εχω μια αμφιβολια για το utility της. κανει και 3 ποντους ρε πστη. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Πεμ 03 Οκτ 2013, 08:52 | |
| H Jannisa ειναι απ τα πολυ καλα σολο αν οχι το καλυτερο character solo που εχεις στο στρατο. Μπορει να μη τη χρησιμοποιεις σωστα ακομα για να δεις το full potential της. Ο τοιχος ειναι απο τα abilities που χρειαζεται ο στρατος, βασικα που χρειαζονται ορισμενοι warlocks, με brick set up οπως Madrak, Grissel, Doomy, Bokra, Calandra. Στους shooting locks δε μπορω να πω οτι χρειαζεται και τοσο.. Το 2ρο της σε σημασια ability το shift enemy model 3'' εξισου καλο.. το armor piercing δε του δινω σημασια γιατι σπανια θα το χρησιμοποιησεις.
Τωρα για Grissel, η δυναμη της ειναι το buff που δινει στα τρουπς. Η αντοχη της και το fury της που ειναι μεταξυ doomy και madrak. Οι λιστες της ειναι που καλες για zone control + jamming. Θελει οπωσδηποτε kriel warriors + chronicler, longriders, champions+ skaldi και light beasts οπως pyre + storm. Γενικα θελει warrior models και οπως καταλαβαινεις αυτο ειναι και το μειον της στα clock matches, ο λαος που πρεπει να κανουνησεις.
Και να σου δωσω ενα παραδειγμα jamming... Ξεκινας με Kriel warriors run 12'' πεζεις grissel κουνιεται και κασταρει hoof it up στον στανταρντ μπερερ που καθεται πισω απ τους warriors βαζει ολο της το fury στο stone πεζει το stone δινει +2 arm και με elder immune to continius effects, τελειωνεις με τα υπολοιπα και στο τελος κανει kick in το hoof it up και οι warriors πανε 5'' ακομα οποτε ξεκινας με in yo face warriors immune to cont effects +2 arm και chronicler buff στις 17'' + 7 η 10 αναλογα το αν πεξεις 1ος 2ρος.. Τον γυρο του αντιπαλου θα χασεις σιγουρα 5-6 (εξαρταται και το tough roll) μονετλα μπροστα αναλογος το στησιμο αλλα στον δικο σου η 2ρη γραμμη με τους τυπους με τα μενιρ chargaroun με heroic ballad απο grissel και σαρωνουν ανετα 1 heavy η 2 light. | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Πεμ 03 Οκτ 2013, 09:36 | |
| Nαι ρε αφου τους παω 9ματ και 12πνς και μπορω να δωσω και 2η μιλι απο το τραγουδι της γκρισελα (ουτε καν το φιτ). αν και συνηθως την 2η αττακ τη δινω στους φενμπλειντς , vengeance +1attack/fearless επιπλεον μετα τα τσαρτζ/μουβ με reach ειναι ανεκτιμητο. βαζω και τον φελ κολ χιρο μαζι με τους kriel και μπαφαρει. Η τζανισα ρε γιωργο παντα τη βαζω αναιξερετος τη λιστα εχω παιξει και τα 3 αμπιλιτι. με το γιατρο πηγαινα 3" πισω το Λιχ , χτες με γκρεκ τσαρτζαρε για 1 καλο χτυπημα τον Μαυρο Ιβαν βαζω τοιχο παντα οταν δε κανω τα υπολοιπα. Ομως δε τη θεωρω απαραιτητη πια μετα απο τοσα παιχνιδια. Αλλα προφανος ειναι καλη. Η γκρισελα ειναι απλα ΘΕΑ με ολα τα γραμματα καπς , ειναι ο καστερ που μου ταιρειαζει τερμα. Δεν εχω τι ιππικο , και δε θελω να προξαρω τοσο πολυ ειπαμε.εδω δεν εχω καν τη γκρισελα και βαζω το μαντρακ proxy, και κριελ εχω 6 -.- αλλα βαζω 10+ua(προχυ σσσσσ μη μας δει ο φλειμς ) για τους τσαμπιονς εχω αλλη αποψη , δε με εχουνε ενθουσιασει.Προτιμω τους Fenblades + Kriel στη θεση τους. για μενα ειναι υποδεεστερη οι τσαμπιονς απο οσο εχω δει μεχρι τωρα και τα εχω δοκιμασει ολα. Γενικα το μονο προβλημα μου ειναι το χρονομετρο.απο θεμα κατανοησης του δικου μου στρατου ειμαι καλα, δε κανω πολλα λαθη στη κατανομη φιουρι και sequency στα μοντελα.απλα δε ξερω καλα τους αντιπαλους και αυτο ειναι το μεγαλητερο προβλημα η σκεψη τι θα συναντησω ενω ο χρονος τρεχει Τεσπα με τον καιρο ολα. Εχω και μια λιστουλα με τον Ντομσειπερ και μια με τη Μαυρη Μητερα (ριρολ 1-2 στα χιτ νταματζ ενα γυρο) δεν εχω χρονο να δοκιμασω και τους 2 καλα πριν τη λιγκα. ο ενας καστερ σιγουρα θα ειναι η Γκρισελα η απλη ομως. και ο 2ος αναμεσα στο ντομσειπερ και το μαντρακ για πιο φαστ κ ομως παιχνιδι. Σημερα να δε παω πανορμου σε μια εταιρεια θα ξανακατεβω πειραια, μιλαμε να ερθεις για παρεα και καφε ! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Πεμ 03 Οκτ 2013, 13:57 | |
| Αυτό με το 1 heavy ή 2 light είναι λιγάκι άκυρο πραγματικά.
Μπροστά από τα heavies υπάρχουν παιδάκια που πρέπει να πέσουν, αν πέσουν. Τα infantry δύσκολα ρίχνουν heavies γιατί αφενός δεν έχουν το damage output και αφετέρου δεν υπάρχει χώρος για να κάνουν land το charge.
Αυτό που είδα λίγο από τα Trollia είναι πώς δεν έχουν τούμπανο signature unit. Δεν έχει errants, MHSF, gun mages, druids, nihillators για παράδειγμα. Αλλά υπάρχει πάντα ο αστάθμιτος παράγοντας του tough.
Όλα τα παραπάνω είναι όντως σωστά εκτός από 2 σημεία που διαφωνώ τέρμα. Ποιοτικός κόσμος ΔΕΝ είναι οι Fell. Ακόμα γέλανε οι Cygnar, οι Μenoth, οι Orboros και σίγουρα έχουν ψοφήσει στα γέλια οι Retri. Τα παιδάκια του Troll λένε απλά tough και μεσαία βάση. Κοινώς αυτό που λέει ο Γιώργος. Jam jam jam and Ram Jam.
Το 2ο κόλλημα μου με τη λίστα είναι πώς δεν υπάρχει αρκετό τραπέζι για να την απλώσεις. Αν από τις 48" στήνεις στις 38" κάτι έχει πάει λάθος. Τα παιδιά στις άκρες ΔΕΝ θα φτάσουν ποτέ. Γιατί απλά δεν το κάνει το faction. Πρέπει να το δεις αυτό. Δεν νοείται να στήνεις παιδάκια πίσω από παιδάκια αν δεν έχουν shield wall. Απλά δεν υπάρχει λόγος.
Αυτό που πρέπει να καταλάβείς είναι πώς όλη η λίστα παίζει για να παίξουν τα 2 heavies. Όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες. Γελάω απλά με το 12Def 16Arm όταν υπάρχουν 7Mat μάστορες ή 8Rat μάστορες. Απλά τον πίνουν. Εκεί έρχεται το tough and all your hard work goes to nothing.
Κοίτα και το ιππικό. Είναι το καλύτερο ιππικό στο παιχνίδι. | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Πεμ 03 Οκτ 2013, 14:11 | |
| Εμενα παντως βαση αποτελεσματων με εχει δειξη οτι ειναι δυσκολοκαταβλητη. βεβαια οπως λες δεν εχω παιξει με orboros , δεν εχω παιξει σιγκναρ ρετρι λεγεωνα. ε δε φταιω εγω σε αυτο. εχεις πιο σφαιρικι αντιληψη του παιχνιδιου αλλα εγω μιλαω με τα μεχρι τωρα δεδομενα που εχω βιωσει στις μαχες. Επισης δε καταλαβαινω το ... αγχος για το σκορ. εχανα εχτες 3-0 , καστερ κιλλ νικησα, προχτες 2-0 2-5 , οι τρολλ αργουνε , ισως γιατι τους παιζω εγω ετσι αλλα οταν στρωσουνε τη κολαρα τους στο τεραιν και οπως λες παιξει και ο ασταθμητος πραγοντας του tough δε κουνιουντε. Επισης το feat της Γκρισελα ειναι απλα επικο και ειτε αυτο ειτε το τραγουδι το απλο κανουνε το στρατο να κανει double move χωρις μαλιστα να τρωω free strikes... Eγω νομιζω οτι θελω απλα μια μοναδα να κανει advance. για αυτο ισως να δω καπιο theme army με tier.
Πρεπει να παιξω με μια πλειαδα παιχτες να δω διαφορετικες λιστες να φαω μαπες να δω καστερς και σιγα σιγα να φερνω τη λιστα στα μετρα μου και στο μετα της εποχης. Τωρα οταν παιζω με σενα το γκρεκ και το γιατρο ε τα ιδια ειναι. απλα κερδιζω experience λογω οτι μαθαινω καλητερα το ΔΙΚΟ μου στρατο και ταυτοχρονα βλεπω αποχρωσεις απο τα faction που παιζετε. Plus οτι στη πλειοψηφια περιμενω να την φαω , γιατι δε ξερω καν τι κανουνε οι αντιπαλοι αν δε το δω στη πραξη. ειναι ενα προβλημα που οσο περνα ο καιρος μειωνετε. Το θεμα ειναι να ξεχωρισεις τη λογικη τη δικη σου με τις γνωσεις σου στο παιχνιδι και τις δικες μου που το συναντο πρωτη φορα.αυτα βλεπω αλλα καθε φορα προσπαθω ππως λεει και ο Σαμαρας "ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ" :p να ρουφαω εχπεριενς.
Τωρα σημερα θα κατεβεις ?να παιξουμε, αν παιζει και κανεις αλλος μου λες. εγω θα παω κατα τις 5 !!! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Πεμ 03 Οκτ 2013, 14:17 | |
| Κοίτα το εφέ του χάνω 3-0 και το γυρνάω με caster kill είναι γιατί ο αντίπαλο δεν αναγνωρίζει πότε πρέπει να βάλει το casteraki μέσα για dominate. Είναι λάθος του αντιπάλου σου και όχι τακτική δική σου. Θα το δεις και εσύ σε λίγο.
Τώρα για το δυσκολοκατάβλητη. Με 10 errants σε πέτυχα και σε woundara σχεδόν με όλους για 2 γύρους. Έφερες τα tough για 3 γύρους και κράτησες τη ζώνη contested. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα stats από τα παιδάκια αλλά με το γεγονός πώς σε αυτή τη λίστα δεν μπορούσα να κόψω το tough. Όταν θα αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό θα το metaroyn όλοι και θυμίσου τα λόγια μου.
Το tough θα είναι εκεί όπως και να χει. Τα σενάρια βοηθούν ιδιαίτερα αυτή την κατάσταση γιατί με ένα tough μπορείς να γαμήσεις το πλάνο του άλλου. Θα δούμε γενικά... | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Πεμ 03 Οκτ 2013, 14:21 | |
| Mαλιστα Μπαμπα ! Μαχη !!! γκιφ ανδ καμ ! δοκιμαζω παντως συνεχεια και διαφορετικα πραγματα. | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Παρ 04 Οκτ 2013, 11:46 | |
| Εγώ θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τα καινούργια σενάρια , αν και πόσο θα αλλάξουν για το 2014 . Το SR 2013 είναι πλέον στην δύση του και πρέπει να περιμένουμε να δούμε . Ο χρόνος της μάχης είναι πολύ σημαντικός μιας και είναι σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα σενάρια μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος ή ο χειρότερος εχθρός . Το 3-0 που λογικά θα το δείς 3ο γύρο και μετά , ειδικά σε σενάριο που δεν έχει kill box ο παίχτης που παίζει για domination δεν θα μπει καν στον κόπο θα σου πάει για ένα 2-0 και θα παίζει με τον χρόνο αναγκάζοντας τον αντίπαλο να σπεύσει να καλύψει την διαφορά και ίσως να κάνει λάθη .
Είναι πολύ μεγάλη ιστορία . Οπως λέει ο ορέστης είναι μαλακία να πας για το 3-0 νωρίς , (μάλλον θα παίζει και killbox ) γιατί προυποθέτει domination με caster και μάλλον δίνεις του αντιπάλου την ευκαιρία να κάνει caster kill στον γύρο του.
Τεσπά το WM είναι μακράν και by far ¨οτι καλύτερο έχω παίξει σε tabletop games , και σίγουρα έχει καντάρια στρατηγικής και ελάχιστο ζάρι .
Εμείς σαν μικρό community που είμαστε , δεν έχουμε δει δυστυχώς παρά μόνο το 45% του παιχνιδιού (εγώ ούτε καν ) σε ποικιλία casters .
Εχει δρόμο η ιστορία ... | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Παρ 04 Οκτ 2013, 13:03 | |
| Νομίζω πώς ο Σπύρος το έχει νιώσει το ρολόι πολύ καλά....
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φάτσα στο dice down... | |
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Παρ 04 Οκτ 2013, 13:22 | |
| H πιο διδακτική μάχη , η οποία αποτέλεσε αφορμή να γράψω τα παραπάνω ήταν η τελευταία μας που έγινε ακριβώς αυτό που περιγράφω . Και ας μην είχαμε την πίεση του χρόνου . έβαλα caster μέσα σου έδωσα την ευκαιρία και κέρδισες . Ετσι απλά δεν παίζει μπότσα σ΄αυτά τα πράγματα . Είναι σαν το σκάκι καθαρά . | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Ερωτησεις Hordes. Παρ 04 Οκτ 2013, 13:42 | |
| Ναι το θυμάμαι αυτό.
Ήσουν καθαρά από πάνω και έβαλες τη γκόμενα μέσα για τον extra πόντο.
Είναι αυτό που λέω, τα μισά πράγματα που λένε οι κάρτες και τα σενάρια είναι τελικά παγίδα. Το ότι μπορείς να το κάνεις δε σημαίνει πώς πρέπει να το κάνεις. | |
| | | | Ερωτησεις Hordes. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |