Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus | |
|
+5Achaian Papajohn Flames mandragora Laskoulas 9 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 14:33 | |
| Πρωτη επισκεψη στο σπιτι του ντοκ , του δημητρη (εχουμε πολλους γιατρους πια στη παρεα μας) , καταπληκτικος τυπος , οποτε πρεπει ανταγωνιστικος και οποτε πρεπει καθετε να σε βοηθηση να μαθεις και να ανταπεξελθεις , μου αρεσουνε πολοι οι μαχες μαζι του. Μολις ειδα τα τεραιν και τη τεραστεια συλογη απο μινιαουτερες που εχει επαθα εμφραγμα σχεδον , πηρα το κινητο και αρχισα , το ποσο τελεια και το ποσο γαματα ειναι τα μοντελα και τα τεραιν βαμενα ειναι απιστευτη η μεταμορφωση του καθε παιχνιδιου με μινιατουρες. Παμε λιγο γρηγορα στο ζουμι. Η Αυτου Εξοχοτης Mountain King ! σε κλιμακα σε σχεση με τα απλα τρουπς. Τα κορ του στρατου μου. οι fenblades. Oι Κριελ warriors. με τις πιπιζες μας και τα λαβαρα και τις γκαιντες ! ερχονται οι ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ ! Το κοριτσι μας ! η αρχηγος του στρατου , πεφτει αυτη γκειμ οβερ ! Γκρισελλα το Τραγουδι του Αιματος. 2 Light Warbeast (2 κουβαδες ξυλου , σα σπεσιαλ τσοις , γαμοτη δεν εβγαλα τον Μαλγκ με το κλαμπ του τεσπα) Ο Αξερ και ο Ιμπαλερ , οι διοσκουροι προστατες τις Γκρισελα ! Επανερχομαι με το πεδιο της μαχης το σεναριο και την αντιπαλη στρατια του σκοτους. Παω να κανω καφε | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 14:45 | |
| To σεναριο ητανε ως εξης. Υπηρχανε 2 ζωνες (το διαφανο πλαστικο) που απο το τελος του 2ου γυρου του 2ου παιχτη οποιο faction ειχε μονο αυτο μοντελα εκει μεσα επαιρνε 1 ποντο , αν ειχες και τον αρχηγο σου επαιρνες 2. αν ειχες καταστρεψει τη στρουγγυλη μαυρη βαση στο κεντρο αλλο 1ποντο (η καθε διαφανια ειχε απο μια βαση) οποιος φτασει 1ος του 5π νικα , ειτε οποιος καθαρισει τον αρχηγο του αλλου , σα το σκακι. Η μισητη αντιπαλη παραταξη οι Δυναμεις της Σκιας και του Σκοτους. οι Αβαφτες Δυναμεις του Φωτος Μano vs Mano To παιχνιδι ετοιμο να ξεκινηση ! | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:08 | |
| Οι καρεκλίτσες πάνε μαζί με καναπεδάκι ή μόνες τους; | |
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:12 | |
| Ο ετερος δημητρης ειχε ενα λορδο καστερ που πρωτη φορα ειδα (θα μου πεις σιγα το νεο νουμπα εχεις δει 3-4 απο τους 120 και μιλας) απλα οσες μαχες εχω δει και οσες μαχες εχω παιξει οι καστερ κρυβονται για να μη πεθανουνε , κανουνε σπελλ απο μακρια , σουτινκ , μπαφαρουνε τις μοναδες τους γιατι αμα χαθει ο καστερ γκειμ οβερ ειπαμε.Αυτος ομως εδω ο Λιχ Κινγκ ητανε κατι διαφορετικο ητανε κυριολεκτικα το Αβαταρ του Αδη στη γη , η μαστιγα της καταστροφης , ο κομιστης του θανατου και εφυγε βουρ μπροστα (οσοι ξερουνε το γκειμ προφανος και τον γνωριζουνε) εγω εμεινα ομως γιατι πρωτη φορα το ειδα , κατι τοσο θρασυ και τελικα κατι που δε πεθαινει οντως απο ... συμβατικα μεσα. + οτι επαιζα ενα σεναριο που δε με βολευε γιατι επρεπε να μοιρασω τις δυναμεις μου για τις 2 βασεις (ουτε και τον αντιπαλο ομως γιατι και αυτος εχει ΑΟΕ σπελλ που μπαφαρουνε τις δυναμεις του καιτα θελει ολα στις 12" γυρω απο το καστερ) και ειχα και εγω για πρωτη φορα "προδοσει" τον Μαντρακ και ειχα διαλεξει την Γκρισελα (που νομιζω θα μεινω καιρο μαζι της επισης μου αρεσει και ο Μποργκα , θα τον δοκιμασω και αυτον) και επαιζα ενα καστερ που δεν ηξερα καλα τους μηχανισμους του , αν και με ξετρελανε. 1ο γυρο και ερχετε σφαιρα πανω μου (το παιχνιδι σε "αναγκαζει" να επιζητας το close combat αφου ετσι κερδιζεις ποντους και ετσι εχεις και τις ζωνες, αμα κατσεις πισω , σα κορνερ χαμμερ εχεις χασει, σε τιμωρει το ιδιο το παιχνιδι , να μια καλη ιδεα για να βελτιωθει το φαντασυ ) Να πω οτι τελικα ενιωσα απο το στησιμο οτη ειχα κανει λαθος, επρεπε μιλωντας και με ντοκ να βαλω ολα τα τερατα με τη μαγισσα απο τη μια πλευρα (αν και δεν ενιωθα ανετα να την εχω με 3-4 φιγουρες -τεραστειες οκ- μονη , γιατι ετσι ειδινα διαδρομους για να ξεφυγει κατι να της την πεσει, και τα πεζικα ολα απο την αλλη πλευρα) τελικα επαιξα οπως μου αρεσει με δυναμεις ισοροπημενες στα πλευρα και δεξια λιγο πιο υπεροχη λογω παρουσιας του καστερ.Κατι πρεπει να κανω παντως για το τερας αριστερα μενει στο 3-4ο γυρω παντα μακρια απο το καστερ και δε παιρνει μπαφαρισμενες εντολες. Προχωραμε και εμεις ! 2ο γυρο μας εχει κατακλυσει -.- Τσαρτζ διαολε ! Για τη τιμη τον Trollbloods !!! Ο λορδος του ειναι λιγο αναποφασιστος , και οι 2 στρατοι ριχνουνε τα τρουπς μας πολυ ξυλο , εγω εχω και το πλεονεκτημα τον 3 τερατων , ο αντιπαλος μου ειχε ενα λορδο που οσο ειχε τα 6 πρασινα τοκενς (ειναι ακτιονς που μπορει να τα χαλασει για να μπουσταρει νταματζ χιτ να παρει αττακ παραπανω απο το προφιλ του , αν δε τα χρησημοποιει ομως περνει τον αριθμο αυτο σε μπονους στην αμυνα , πρακτικα με το +6 ειναι σχεδον αθανατος απο τα συμβατικα μου τρουπς ,τον χτυπανε με αρκετα - τα τερατα μου.Ειχα ομως τη τζανισα μια αλλη γκομενα και του εκανα τρεμορ τον πεταγα πισω 3" καθε γυρω η πλαγια μακρια απο τη λορδισα μου και δεν ασχοληθηκα καθολου μαζι του , αφοσιωθηκα στις υπολοιπες μοναδες του και αυτον τον αφησα να σφαζει οτι θελει , του πηγα κοντα και 1 μεγαλο μου τερας για να τον απασχολω. 3ος γυρος εχουμε φιταρει και οι 2, πολυ σφαγη και αιμα, η μαγισα μου στην ακρη της βασης δεξια με το τοιχος να μεσολαβει για να κρυβομαι απο το λορδο του , αν πεταγε να ερθει κοντα και μεινει (μαρτσαρει δηλαδη) τον περιμενε ο Μαλγκ να του τις βρεξει , σιγα σιγα παντως καθαριζα την δεξια ζωνη απο αντιπαλα τρουπς (α ρε vengeance ποσο τα σπας , και ειχα και την μαγισα να τραγουδα για μπονους αττακ , και αλεθα) αριστερα μαυρη καταπιολα φυσικα , απλα αμυνομουνα οσο μπορουσα καθηστεροντας το μητσο απο το να μου αδιασει τη ζωνη, ειχα καμπερωσει εκει το 1 τερας (ερθμπορν) και τους κριελ warriors και χτυπαγα οτι με πλησιαζε και σταθερα αιμοραγουσα απο εκει. ομως δεξια ειχα σπασει 1ος το ενα ομπζεκτιβ και ειχα παρει 1ποντο ενω ο μητσος το ειχε αφησει στα αριστερα με ... 1hp (εκανε με 3 αττακ με 4 ζαρια καθε νταματζ οτι εβλεπε στα ζαρια -8-9 14hp) μποτσαρε. Δεξια πλευρα Κεντρο μονος ο μαμιας λιχ κινγκ Αριστερα | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:28 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- ποσο γαματα ειναι τα μοντελα και τα τεραιν βαμενα ειναι απιστευτη η μεταμορφωση του καθε παιχνιδιου με μινιατουρες.
χαιρω πολύ Σωτος, που θελεις και να προξαρεις στο χαμερ. οσο για τα ρεστα, θελω κ εγω να με μαθεις ω μεγαλο πνευμα του γουοργκειμινγκ. απο που αγοραζω μινιατουρες???? | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:30 | |
| - Flames έγραψε:
- απο που αγοραζω μινιατουρες????
Από όλα τα online stores.... Δώσε ρε Λασκούλα φωτορεπόρτο στο λαό!!!! | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:37 | |
| δεν θελω ον λαιν, προτιμω να στηριξω τα ελληνικα καταστηματα! δεν πουλαει κανενα καταστημα ρε σεις???? λασκουλα ξεχασα, πολύ καλό ριπορτ κιόλας ρε. αυτα τα τεραστια στρθγγυλα που είναι σαν ...κεφαλια δυτων τι είναι??? | |
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:40 | |
| Φτου εγραφα μια ωρα το τελος της μαχης και το εσβησα καταλαθος φφς παμε παλι. αυτοι με τα κεφαλαι δυτων ειναι κατι weapon masters ριχνουνε ζημια με 4δ6 το περισοτερο που βαρα κανεις. αν δεις ο στρατος του γιατρου δεν εχει "μεγαλα πλασματα" γιατι αυτοι οι δυτες κανουνε τη δουλεια αυτων , + οτι ο εχει 1-2 σολο χαρακτηρες που αμα σκοτωσουνε ενα λιβινκ αντιπαλο του περνουνε τη ψυχη και τον βγαζουνε μοντελο στις μοναδες με τους δυτες , δε τελειωνεις ετσι ευκολα μαζι τους.
Οι κριχ - οι αντεντ δηλαδη με εντυπωσιασαν , αλλα ειναι νομιζω για παιχτη εμπειρο , εχουνε απειρες παραμετρους με τα σολο χαρακτηρες τα σπελλ κτλ. Πολυ ωραιος στρατος.
ερχομαι για το τελος της μαχης. | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:42 | |
| - Flames έγραψε:
δεν πουλαει κανενα καταστημα ρε σεις???? τσου. | |
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Σαβ 28 Σεπ 2013, 16:07 | |
| Lich King Χμμμ που να παω ? Δεξια η Αριστερα ? σε ποιους να τον φορεσω ? γιαμ γιαμ γιαμ κολατσο ολοι 4ους γυρος και επιτελους η ζωνη ειναι δικη μας ! οπως βλεπετε εχω βαλει και τον καστερ πισω απο τον Μαλγκ , κοτ κοτ κοτ το λαγουδακι η Γκρισελα με αυτην ομως μεσα στη βαση σκοραρω 2π και παμε 1-3 (ενδιαμεσα αν δε το ανεφερα φυσικα και καταστρεψε αριστερα το ομπζεκτιβ ο ντοκ) καθηστερησα και τον Λιχ κινγκ , εφερε η τζανισα (ενα απο τα ελαχιστα ταφ που εφερα-.-) tough στο μπρεθ του δαιμονα εζησε και τον εστειλε 3" μακρια ωστε να μη μπορει να βλεπει για τσαρτζ. Αριστερα ομως μαυρος ολεθρος , σιγα σιγα οι δυναμεις μας πεσανε ηρωικα μεχρι τελευταιο πολεμιστη. 2-3 το σκορ. οσο ομως ειχα τη περιοχη δεξια με το καστερ μου μεσα στον επομενο δικο μου γυρω θα επερνα 2π και θα πηγαινα 3-5 οποτε δεν ειχε αλλη επιλογη ο Ολεθρος και ηρθε κατα πανω μου. εκει επειδη πιστευα οτι ειχα το πανω χερι , δεν ειχα δει οτι χωραγε να μπει ο λιμουτσοδαιμονας αναμεσα μου και το πληρωσα. τσαρτζαρει το μαλγκ ! με αφηνει ετοιμοθανατο , χαλα ομως 3 απο τα 6 τοκεν του για να μπουσταρει , δεν εχω αλλη επιλογη αφου οσο ειναι εκει αυτος δε μπορω να σκοραρω , να τον τυλιξω σα γαρδουμπα και η Γκρισελα ειτε να πεθανει ηρωικα και το ονομα της να τραγουδιετε στο περασμα των αιωνων απο ολους τους Fell Callers η να τσακισει το κακο για παντα. ο μαλγκ θεραπευται οσο χρειαζετε για να ριξει φαπες. αλλα ειναι πολυ τουμπανος ο τυπας ο λιχ και δε μασα του κανω μονο 4hp ειχε φαει και αλλα 3 απο την αρχη εχει μεινει με 14 τον βαρανε ολοι οι γυρω , τον γρατζουνανε , τον βαρα η τζανισα η μονη με καλες πιθανοτητες για ζημια γιατι εχει ενα αμπιλιτι να ριχνει το αρμορ στο μισο του αντιπαλου , τιποτα μποτσα , δεν εχω αλλη επιλογη αφου θα χασω ειτε απο καστερ κιλλ ειτε απο σημεια , να στειλω την Γκρισελα , απο το στομα της ακουγουνται μαγικες επικλησεις των αρχαιων πατεραδων της στα Ιερα Βουνα των Fell Caller ο αερας αρχιζει να γυριζει γυρω απο τον Lich King γοργα ,ο οποιος μουγκριζει απο μισος και γυριζει να την κοιταξει , σηκωνει το ΘΕΡΙΣΤΗ το μεγαλο οπλο του η Γκρισελα το αποφευγει και ριχνει στο 8+ με 2 ζαρια να κανει χιτ , τον χτυπα , ριχνει 3 ζαρια μπουστ ζημια φερνει 6-5-6 - Δοξα στους Fell Callers εχει πολυ μειον αλλα ειναι ετοιμοθανατος , βαραω και τη 2η παλι στο 8+ ξαναχτυπω και τον σκοτωνει παλι με κατι τρελα ζαρια.Τρομερη μαχη , πολυ αιμα , ανειπωτη σφαγη στο πεδιο. Συμπερασματα το ζαρι σε αυτο το γκειμ επειδη ριχνεις μαξ 4 ζαρια ειναι μεσος ορος. φερνεις 1-1 , 1-2 και αμεσως μετα 12 και 11 το εχω δει παρα πολλες φορες. Σα παιχνιδι εχει κατι που μου αρεσει πολυ , περα απο τα σεναρια τα οποια εμποδιζουνε το αμυντικο παιχνιδι , το αντιπαθητικο κορνερ χαμερ και απελευθερωνει τους παιχτες να παιξουνε επιθετικα. αν κατσεις πισω θα χασεις απο ποντους γιατι το ιδιο το παιχνιδι σε τιμωρει αρα πας μπροστα , αρα κανεις μαγεις μπαφ και χτυπιεσε μεχρι θανατου με τον αντιπαλο.Και στην αρχη εκει ειναι επικο, οταν ορμανε ολοι με ολους , μου θυμιζει ταινια που ορμανε 2 στρατοι και αμεσως η μαχη γινετε επιμερους ατομικες μονομαχιες , πραγματικα αν δε παιξεις δε το βιωνεις αυτο. αλληλοσκοτωνωνται ολοι. και οταν μεινουνε λιγες μοναδες , οταν αστοχεις (λιγοτερα ζαρια λιγοτερες αττακ) ειναι σα να ειναι τοσο αποκαμωμενοι οι πολεμιστες που με το ζορι σηκωνουνε το οπλο τους να βαρεσουνε , τσακισμενοι απο την κουραση και αστοχουνε. ειναι φοβερα ρεαλιστικο αυτο. γιατι ολο το γκειμ ειναι μονομαχιες μοντελων , σκοτωνεις εκει σε μαχαιρωνουνε πισοπλατα ενα βημα πιο μπροστα κτλ. Και το καλητερο. κανονες. οτι θες , οτι αποριεα , οτι ερωτηση ειναι ηδη απαντημενη στο ρουλμπουκ, δεν εχει ερμηνειες ,δεν εχει αυτο κανει εκεινο και αναιρει το αλλο , αλλα το δικο μου ρουλινκ κτλ. εινα τα παντα σαφη , χωρις κενα. πολυ καλο. τελος αυτα τα παιχνιδια θα επρεπε να τα εχει παραδειγμα η GW , οπως η Blizard βλεπει τις καλες ιδεες απο τα αλλα mmorpg και τις αξιοποειει στο δικο της μοτιβο , στα πλαισια της πολιτικης της , ετσι και ο γκου γου θα επρεπε να παρει ωραιες ιδεες και να της τροποποιηση στα μετρα του παιχνιδιου της. Εχει πολλα καλα αυτο το παιχνιδι θα ηθελα να τα δω και στο χαμερ. Θα ξαναπαιξω αμεσα με τον ντοκ , μενουμε 2 τετραγωνα διαφορα , δηλαδη τελεια. και ελπιζω συντομα να γινει κανα τουρνουα σε αυτο το παιχνιδι που ειναι παρα πολυ ενδιαφερον. Τελος η καλητερη εβερ μινιατουρα για Deamon of Prince Nurgle , πραγματικα απιστευτη ! | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 29 Σεπ 2013, 03:02 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- .......
Και το καλητερο. κανονες. οτι θες , οτι αποριεα , οτι ερωτηση ειναι ηδη απαντημενη στο ρουλμπουκ, δεν εχει ερμηνειες ,δεν εχει αυτο κανει εκεινο και αναιρει το αλλο , αλλα το δικο μου ρουλινκ κτλ. εινα τα παντα σαφη , χωρις κενα. πολυ καλο.
τελος αυτα τα παιχνιδια θα επρεπε να τα εχει παραδειγμα η GW , οπως η Blizard βλεπει τις καλες ιδεες απο τα αλλα mmorpg και τις αξιοποειει στο δικο της μοτιβο , στα πλαισια της πολιτικης της , ετσι και ο γκου γου θα επρεπε να παρει ωραιες ιδεες και να της τροποποιηση στα μετρα του παιχνιδιου της. Εχει πολλα καλα αυτο το παιχνιδι θα ηθελα να τα δω και στο χαμερ.
..... Ακριβως αυτο! ειναι μαγικο αλλα ταυτοχρονα τοσο απλο το ποσο δομημενο καλα ειναι απο κανονες το παιχνιδι. Εξαιρετικο report Μητσο! Ευγε!!!!! αντε και στα δικα μας.... | |
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 29 Σεπ 2013, 09:14 | |
| να εισαι καλα ! Γκρισελα και τα μυαλα στα καγκελα !!!
| |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 29 Σεπ 2013, 17:26 | |
| Δεν έχω λόγια. Εξαιρετικό report για κάποιον με 10 μάχες background.
Λοιπόν κανονίστηκε. 15 Οκτώμβρη θεού (Menoth) θέλοντος και καιρού (Krueger the Stormlord) επιτρέποντος ξεκινά η λίγκα στον Πειραιά.
Θα σηκώσω σύντομα τους κανόνες και τα restrictions. Μέχρι τις 10 του μήνα θα περιμένω τις λίστες σε mail. Το σίγουρα είναι πώς θα παίξουμε 2 list format, 50 pts, WTC style clock.
Αυτά προς το παρόν. | |
| | | georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 29 Σεπ 2013, 17:48 | |
| Πολυ καλο report Μητσο, ειναι και ο αλλος Μητσος μορφη ολα τα παρεχει σπιτι του απο terrain και τραπεζι ετοιμο μεχρι βαμενους στρατους. Μπραβο στον ντοκ για αλλη μια φορα.
Οσο για την Grissel.... ειδικα την επικ... ειναι Π ό ν ο ς! | |
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 29 Σεπ 2013, 22:32 | |
| Καταρχην θενξ για τα "καλα" λογια , αλλα νομιζω ειναι εξαιτειας της ευνοιας , να μη παιζουμε με χρονο. ξερω οτι αργο γιατι κοιταω τις καρτες μια μια , και κυριως γιατι εχω μπροστα μου τελειως αγνωστες ακομα λιστες, μοναδες , feat/combo και απλα περιμενω να την φαω. Οποτε βασικα πανε σε σας τα καλα λογια οχι σε μενα. Γενικα οσα παιδια εχω παιξει μεχρι τωρα και επειδη μπηκα κατευθειαν στο 50ρι χωρις να περασω απο πιο μικρα σταδια , θελει πολυ υπομονη, και μεχρι τωρα την εχουνε δειξη. το καλητερο στο γκειμ ειναι ο χρονος. ναι εχει σα το σκακι χρονομετρο -ροφλ- (σοβαρα) για να κανεις το γυρο σου. ουτε στολινκ ουτε τιποτα.60 λεπτα ο καθενας να παιξει ολους τους γυρους. δε προλαβες να παιξεις ? σορυ μαν εχασες , επομενος. κτλ (ακους φαντασυ?) Πραγματικα καταπλήκτικη και καταλυτικη η παρουσια χρονομετρου.Φερνει λιγο απο μπλαντμπολ αυτο και ειναι + Στη λιγκα φυσικα και μεσα. βεβαια για το ρολο του πιοματος , και ειμαι σιγουρος ο χρονος θα με @@μαησει σιγουρα , με τη καμια δε θα προλαβαινω, θα δωσω ομως το καλητερο για να ανταπεξελθω και σε απουσια γνωσεων και σε θεμα ταχυτητας. Εμενα μου αρεσουνε τα τουρνουα και να βλεπω κοσμο να παιζει. Το καλυπτεται ? μεσα ! Μεσα στη βδομαδα θα δοκιμασω και αλλο καστερ. ο ενας που θα κατεβω απο τους 2 στη λιγκα σιγουρα ειναι η γκρισελα. με ψηνει και ο μαντρακ ο επικ με τιερ4 , ειναι ο μονος που εχω τα μοντελα σε αυτο το τιερ και δινει και καλα μπαφ. θα δουμε. | |
| | | Nistass Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 228 Ηλικία : 42 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Registration date : 27/07/2011
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 01 Δεκ 2013, 22:30 | |
| μαμάκα πραγματικά θα σου αγοράσω κινητό δώρο τα βίασες τα μονδέλα του γιατρού................ plus===---- πρέπει να μας εξετάσει γιατί μας πέταξες τα μάτια έξω | |
| | | Gatoulas Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Ηλικία : 47 Currently Playing : Warmachine/Hordes Registration date : 22/12/2013
| Θέμα: Απ: Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus Κυρ 22 Δεκ 2013, 20:45 | |
| Γεια σας παιδες! Ειμαι ο μακας, ο Δημητρης (ο ματιατρος), τον οποιο τρολαρε και κατεσφαξε ο αρχοντας Λασκουλας. Μολις τωρα φιλοτιμηθηκα να κανω λογαριασμο στο φορουμ και ειδα το καταπληκτικο ρηπορτ του Δημητρακη. Ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια. Ηταν πραγματικα φοβερη μαχη με δραση, εναλλαγες και πολυ ξυλο κι απο τις δυο πλευρες. ΣΟΥΠΕΡ!!! | |
| | | | Grissel Bloodsong vs Lich Lord Terminus | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |