να κατεβασω και τα χαι ελβς και τον δρακο? παρότι θα ειναι λοκο να "κοντραριστουμε" κ επισημως μνιεχ μνιεχ θεωρω
1. ο νανος σου είναι πολύ μπροστα διοτι έχει σωστό μπειζινγκ κλπ κλπ. ειναι πιο "για διαγωνισμό ρε παιδί μου". και ναι θελω να το παρεις το αξιζεις. αλλο η...πολιτικη αξιολογηση κ άλλο η ...τεχνικη χαχαχαχα 2. σιγα μην φερω κ όλη την βιτρινα. το να παρω όμως διαγωνισμί στρατου είναι ότι καλύτερο ίμχο, ειδικα ΤΩΡΑ!!!!! λοιπον μπαινω να δηλωσω συμμετοχη αντε με επεισες!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Για λόγους υπεράνω των δυνατοτήτων της IPMS Ελλάδος και του ΠΟΛΚΕΟΑ , με σημερινή (29/10/2013) επιστολή εκ μέρους των υπευθύνων που διαχειρίζονται τους χώρους του πρώην Ελληνικού, μας έγινε γνωστό ότι ο εκθεσιακός χώρος του ΠΟΛΚΕΟΑ δεν είναι πλέον διαθέσιμος για την έκθεση μας (και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση ......)
Ο νέος χώρος του 32ου Διαγωνισμού - Εκθεσης της IPMS Ελλάδος, είναι το "Ολυμπιακό Ακίνητο ΧΟΚΕΪ", 300μ. ανατολικά του ΠΟΛΚΕΟΑ
Για τυχόν μικρο-αλλαγές στον προγραμματισμό των επιμέρους δραστηριοτήτων της έκθεσης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Για την ώρα, συνεχίζουμε με όσα έχουν εξ' αρχής ανακοινωθεί σε ότι αφορά την ΟΕ κλπ. (Έκθεση στο Ελληνικό, Αύριο Τετάρτη στήνουμε και από Πέμπτη παραλαμβάνουμε εκθέματα). Πάμε γερά και δε μασάμε!!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Ο πρώτος επίσημος διαγωνισμός GAMES WORKSHOP τελείωσε με επιτυχία!
Η ομαδάρα των Εξαρχείων τα μάμησε όλα!
Πηραμε 10 από τα 11 χρυσά μετάλια του Paintathlon! (στην δωδέκατη κατηγορία δεν πήρε μέρος κανένας)
Best model of the show by GD η αφεντιά μου!
Best model of fantasy of IPMS ο Κυρικάκος με τον Αζραελ!
Συντομα κι αλλες φωτό!
Ο εκπρόσωπός της GW που μου μίλησε μου ειπε πως είναι πολύ ευχαριστημένος και του χρόνου το ήβεντ θα είναι μεγαλύτερο, με όλες τις κατηγορίες του GOLDEN DEMON και θα έχει και τουρνουά!!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!
Μην λείπει κανεις!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aphelion στις Κυρ 03 Νοε 2013, 23:21, 1 φορά
aphelion Arch Spammer
συγχαρητηρια και παντα τετοια. να φαινεται και η Ελλαδα στους δυσκολους αυτους καιρους. εγω δεν θα μπορουσα να κατεβω = αποχωριστω τον στρατό μου για πανω απο μια μερα με τι πο τα! τι να κανς, κολληματα.