Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| The Wrath Of Prometheus - Steel Rain | |
|
+4Blood Guzzler Nireas 6+ h34dnotf0und 8 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 14:17 | |
| Κάνω ακόμα μια προσπάθεια να φτιάξω μια δυνατή Drop Pod λίστα με το καινούριο βιβλίο. Παραδοχές: 1. Οι Salamanders δεν είναι το δυνατότερο Chapter του βιβλίου, το κατατάσω 3ο ή 4ο, αλλά δεν κάνω ξεφτιλίκια να τους έχω μοντελισμένους/βαμμένους έτσι και να παίζω άλλο chapter. 2. Δεν παίζω με SCs 3. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα πόσο πολύ βιάζουν οι δράκοι. Αν βρω απέναντι 3-4 από δαύτους δίνω ένα ωραίο concede με συγχαρητήρια για την πραγματική πρωτότυπη λίστα και πάω στον επόμενο αντίπαλο. 4. Ίσως να έπρεπε να μην έχω τα αεροπλάνα σε μια full DP list και να πήγαινα για 9 ή 11 Pods, αλλά α) Μου αρέσουν β) Μου βγήκε ο πάτος να τα βάψω και θέλω να τα έχω στο τραπέζι για την ψυχική και καρδιοαγγειακή μου υγεία! Αυτά! Γνώμες plzzzzzz!! - Παράθεση :
- HQ
- Chapter Tactics: Salamanders
- Captain
- Librarian
- Command Squad (5 Flamers) /in Drop Pod
- Command Squad (5 Grav-guns) /in Drop Pod
ELITES
- Sternguard Veterans (6, 6 Combi Melta) /in Drop Pod
- Sternguard Veterans (6, 6 Combi Grav) /in Drop Pod
- Sternguard Veterans (6, 4 Combi Flamers, 2 Heavy Flamers) /in Drop Pod
TROOPS
- Tactical Squad (6, Flamer, Combi Flamer) /in Drop Pod
- Tactical Squad (6, Flamer, Combi Flamer) /in Drop Pod
FAST ATTACK
- Stormtalon (Typhoon Missile Launcher)
HEAVY SUPPORT
- Stormraven (TL Multi Melta, TL Lascannon) | |
| | | 6+ Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 14:38 | |
| Ι λικε πολλα ιπταμενα αυγα!!! Οπως ηδη ξερεις :-D Γιατι 6αδες? Κ γιατι μονο 2 τροοπς? Σου αντεχουν?
Το γαμισες στα μελτα ρε τρελε! Δεν μπορεις να μοιρασεις τα μελτα με μερικα πλασμα? Κατα τα αλλα δειξε τι σημαινει μπαρμπεκιου... στις 8 λογικα θα ειμαι αθηνα κ σε κλεινω!! ααα.. τωρα το ειδα.. ρε με 2 χαρακτηρες δεν πρεπει ο ενας να ξεκιναω εκτος ντροπ ποντ?? | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 14:48 | |
| Από melta μια εξάδα έχω ρε, for when the random Land Raider appears.
Τα πλάσμα είναι της μοδός το ξέρω, αλλά μου τη σπάει να σκοτώνω τα μοντέλα μου με το gets hot, και το κάνω πολύ αποτελεσματικά όποτε τα έχω δοκιμάσει.
Με τις 6αδες μου βγαίνουν πιο πολλά αυγά τον πρώτο γύρο. Εκεί που έριχνα 20 special και combi όπλα, τώρα ρίχνω 28. 9 CF, 6 CM, 6 CG, 5 GG, 2 HF, αντί για 6 CF, 4 HF, 10 CM.
Ναι πρέπει να στήσω 1 χαρακτήρα. Θα βάζω τον Libby κρυμμένο κάπου. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 16:40 | |
| Πρωτο γυρω τι βαζεις μεσα ετσι ωστε να εχεις τα υπολοιπα στα reinforcements? | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 16:59 | |
| Οι troops πάντα στο τέλος προφανώς. Τα 4 πρώτα ανάλογα τι θα δω απέναντι. Αν δω LR, σίγουρα τα melta. Αν δω λαό τα 2 flamer. Αν δω ΜΕQ/TEQ τα 2 grav. Αν δω high T MCs πάλι τα grav. Και πάει λέγοντας. Αυτό μου αρέσει, ότι διαλέγω ανάλογα με τη λίστα του άλλου. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:03 | |
| Μαρεσει απλα θα εβγαζα την μια elite και θα εβαζα μεσα παραπανω troops. Γενικα εχει ωραια λογικη. | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:16 | |
| - h34dnotf0und έγραψε:
- Κάνω ακόμα μια προσπάθεια να φτιάξω μια δυνατή Drop Pod λίστα με το καινούριο βιβλίο.
- Παράθεση :
:αλλά δεν κάνω ξεφτιλίκια να τους έχω μοντελισμένους/βαμμένους έτσι και να παίζω άλλο chapter.
δεν παίζω με SCs
3. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα πόσο πολύ βιάζουν οι δράκοι. Αν βρω απέναντι 3-4 από δαύτους δίνω ένα ωραίο concede με συγχαρητήρια για την πραγματική πρωτότυπη λίστα και πάω στον επόμενο αντίπαλο. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Παράθεση :
1. Competitive
2. Cute Fluffy bunny always last place in tournaments reserved for fluffy bunnies who get pet by competitive apex predator players who enjoy holding fluffy bunny playerz in deir cruel competitive hands!
Διαλεγεις ειτε το 1 ειτε το 2 και κανεις το χαβαλε σου. | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:24 | |
| @Nireas
To σκεφτόμουν και εγώ, γιατί έχω λίγα troops, αλλά το θέμα είναι τι να βγει.
Αν βγούν τα melta έχω πρόβλημα με τα ψηλά AVs. Αν βγούν τα grav δεν θα έχω αρκετό punch για τα high T MCs. Αν βγούν τα flamers θα είμαι ξεφτίλας γιατί θα παίζω Salamanders χωρίς πολλά flamers.
@Guzzler
OK ας διατυπώσω καλύτερα. Ψάχνω μια δυνατή λίστα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς δράκους και SCs. Και στην τελική, αν εξαιρέσεις 1-2 εμετίλες το πολύ(τις οποίες σε ένα ομαδικό τουρνουά μπορείς να αποφύγεις), νομίζω ότι με όλα τα άλλα παίζω καλά.
Εσύ τι θεωρείς ότι έχει μια ιδανική λίστα Salamanders; Επίσης ποια στοιχεία θεωρείς ότι πρέπει να έχει μια ανταγωνιστική λίστα από το καινούριο βιβλίο; | |
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:36 | |
| Εγω θεωρω οτι πρεπει να ξεπερασεις ανοητες προκαταληψεις τυπου " δε βαζω sc, δε βαζω allies, δε βαζω μαγιονεζα στο σαντουϊτς"
Και δεν το λεω αυτο μονο και μονο επειδη, οχι εσυ, αλλα και ΠΟΛΥΣ ακομα κοσμος το λεει οτι ειναι " προσωπικη προτιμηση" ενω δεν ειναι παρα μονο προσκολληση σε ξεπερασμενες αντιληψεις για το παιχνιδι, αλλα και γιατι παρ οτι πολυς κοσμος επιλεγει να παιξει ετσι, εχει και την απαιτηση να νικαει και να βριζει ολους εμας που προσπαθουμε να παιζουμε σοβαρα.
Συγνωμη κ ολας αδερφε για το επιθετικο μου υφος αλλα πραγματικα εχω κουραστει να ακουω απο κοσμο" ΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΕΚΡΟΝΣ; ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ" " ΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΒΑΛΕΣ 4 ΔΡΑΚΟΥΣ; ΝΤΑΞΕΙ QQ TO VILLAGE ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Σ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΟΥ"
" ΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩΣΕΣ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΕΦΡΟ ΣΤΗ GWΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΟΥΔΙΑ ΣΟΥ;"
Φανταζομαι οτι εγινα κατανοητος. Το χω ξαναπει και στο παρελθον, δικαιωμα του καθενος να παιζει οπως γουσταρει, οτι γουσταρει και με οποιους γουσταρει. Οταν ομως πανε σε τουρνουα ή σε events οπου παιζουν με αλλο κοσμο, τοτε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να βριζουν και να κατηγορουν τον αλλο που θελει να παιξει σοβαρα.
Back in topic, τα μαρινια αυτη τη στιγμη ειναι δυσκολο να παικτουν ανταγωνιστικα. Δεν ειναι autoplay οπως αλλοι στρατοι ( tau, eldar), και θελει να ριξεις πολυ καψιμο και δοκιμη για να βγαλεις λιστα αξιολογη. Η προσωπικη μου γνωμη, τα drop pod lists πλεον υποστηριζονται αποκλειστικα και μονο απο λυκους. Αλλιως, παλι fluffy bunny... | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:50 | |
| - Παράθεση :
- Φανταζομαι οτι εγινα κατανοητος. Το χω ξαναπει και στο παρελθον, δικαιωμα του καθενος να παιζει οπως γουσταρει, οτι γουσταρει και με οποιους γουσταρει. Οταν ομως πανε σε τουρνουα ή σε events οπου παιζουν με αλλο κοσμο, τοτε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να βριζουν και να κατηγορουν τον αλλο που θελει να παιξει σοβαρα.
Ωρέ πας καλά ωρέ; Δεν είπα ρε σε κανέναν τι να κάνει και πώς να παίξει. Ούτε κορώνες κραξίματος έριξα για net lists. Ας κάνει ο καθένας ότι αγαπάει. Είπα τι μπορώ να κάνω ΕΓΩ με τα μοντέλα που έχω. | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:53 | |
| Ε, κατι διαβασα για helldrake users που δεν μου αρεσε καθολου...
Τεσπα, οπως σου ειπα και πριν, ειναι δυσκολη drop pod λιστα με marines, ποσο μαλλον salamanders. Η tactical ειναι σκουπιδι απο καθε αποψη, οι centurions δεν παιρνουν pod για dedicated transport....τι να βαλεις μεσα; Τι να ριξεις; Ισως μια command squad να αξιζε αλλα και παλι, πολυ χαλι... | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:58 | |
| - Παράθεση :
- Ε, κατι διαβασα για helldrake users που δεν μου αρεσε καθολου...
Ε τι να κάνουμε τώρα, 3+ δράκοι χαλάνε φιλίες είναι γνωστό χαχα. Αυτό που είπα είναι στην ουσία ότι αναγνωρίζω τη σοβαρή αδυναμία της λίστας μου απέναντι σε δρακολίστες και ότι αδυνατώ/αδιαφορώ να την επιλύσω. Μίλησα λοιπόν για τη δικιά μου νοοτροπία και όχι του φίλτατου digimon luva αντιπάλου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την h34dnotf0und στις Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:59, 1 φορά | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:58 | |
| Εγω θα μοιραζα τα οπλακια αναμεσα στις 2 elite. Jack of all trades master of none αλλα μπορει να δωσει. | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:59 | |
| Ε ρε παιδια εγω δλδ που παιζω 2 δρακους και 2 forgefiend τι σημαινει οτι ειμαι digimon lover? Ειναι ομορφα μοντελα απλα | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 18:01 | |
| Άστα αυτά σε καταλάβαμε. Αν και είπα. Για τον τίτλο του digimon luva πρέπει να έχει τρείς. Με 4 παίρνεις και τη ζώνη. | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 18:24 | |
| - Nireas έγραψε:
- Ε ρε παιδια εγω δλδ που παιζω 2 δρακους και 2 forgefiend τι σημαινει οτι ειμαι digimon lover? Ειναι ομορφα μοντελα απλα Razz
Tα 2 δεν ειναι προβλημα!Βασικα ουτε και τα 3 ειναι αλλα...Οταν παιζεις εξω απο τον κυκλο των τουρνουα και πας να κατεβασεις 3 δρακους , 3 riptides , 3 wraithknights κλπ κλπ ειναι λογικο να σου δωσω το χερι και να σου πω ''εισαι μεγαλος παικτης φιλε μου λυπαμαι για το πεος σου''. Φυσικα και οταν ο αντιπαλος σου πει ''Ρε Νιρεα δοκιμαζω μια δυνατη λιστα για τουρνουα θα με παιξεις?'' τοτε το θεμα αλλαζει και εχεις καθε δικαιωμα να τον σοδομησεις αγρια μεχρι να βγαλει αιμα! Το powerplaying δεν εινα θεμα roster αλλα χρονου | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 18:54 | |
| Γενικα δεν ειμαι fun τον πολλων spam units γτ στο επομενο κοντεξ απλα θα κλαιω τα 50 ευρα για τον τριτο δρακο ακομα χειροτερα για τον 4. Fluffy iron warriors band ειναι η λιστα που παιζω και δεν ειναι και τοσο δυνατη μετρια θα ελεγα. Το καναμε ντιραιλ το ποστ πειτε για τους σαλαμανδρες του κυριου δεν βρισκει το κεφαλι του. | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 19:11 | |
| Δεν ειναι ακριβως Derail ειναι και μια εμμεση απαντηση στον HnF για το conceed!
M αρεσει η λιστα αλλα σιγουρα θα εβαζα 3 δεκαδες tactical με drop pods! Eπισης θα convert-αρα εναν Vulcan οχι μονο επειδη ειναι καλος στο παιχνιδι αλλα ωστε να δειξω και στους υπολοιπουν οχι και τοσο ταλαντουχους μοντελιστες πως γινετε ενα καλο conversion! Επισης θα μ αρεσε και μια 5αδα termies ετσι για οπτικους λογους! | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Κυρ 27 Οκτ 2013, 20:42 | |
| - kyrgkikas έγραψε:
- Nireas έγραψε:
- Ε ρε παιδια εγω δλδ που παιζω 2 δρακους και 2 forgefiend τι σημαινει οτι ειμαι digimon lover? Ειναι ομορφα μοντελα απλα Razz
Tα 2 δεν ειναι προβλημα!Βασικα ουτε και τα 3 ειναι αλλα...Οταν παιζεις εξω απο τον κυκλο των τουρνουα και πας να κατεβασεις 3 δρακους , 3 riptides , 3 wraithknights κλπ κλπ ειναι λογικο να σου δωσω το χερι και να σου πω ''εισαι μεγαλος παικτης φιλε μου λυπαμαι για το πεος σου''.
Φυσικα και οταν ο αντιπαλος σου πει ''Ρε Νιρεα δοκιμαζω μια δυνατη λιστα για τουρνουα θα με παιξεις?'' τοτε το θεμα αλλαζει και εχεις καθε δικαιωμα να τον σοδομησεις αγρια μεχρι να βγαλει αιμα!
Το powerplaying δεν εινα θεμα roster αλλα χρονου Προσωπικα, αμα μου πεις " Στεφανε, παμε να παιξουμε ενα παιχνιδακι χαλαρο και fluffy", τοτε ναι, θα σου φερω κ εγω μια λιστα της πλακας, μια ιδεα που μου φαινεται καλη αλλα δε στηριζεται απο τους κανονες κτλ κτλ Αλλα αμα κανω thread για μαχη, κανονισουμε, και αρχισεις να μου γκρινιαζεις και μα μου σου του, τοτε εγω θα ειμαι που θα σου δωσω το χερι και θα σου πω " εισαι μεγαλος νουμπας φιλε μου, λυπαμαι που χαλασες τα λεφτα σου στο 40κ αντι να τα παρεις σε playmobile". | |
| | | Just_a_Justicar Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 272 Ηλικία : 31 Registration date : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Δευ 28 Οκτ 2013, 07:34 | |
| Aν και θεωρω πως το πλαισιο επιλογων που εχεις θεσει ζημιωνει την αποτελεσματικοτητα της λιστας, ιδου οι προτασεις μου:
-Με τοσα special οπλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε καποιον librarian με presience για να αυξησεις την ζημια που θα προκαλεσουν. Ενας Tigurius για παραδειγμα (με ultramarines allies) θα εκανε θαυματα με τις δυναμεις και το warlord trait του, οπως και οι librarians απο τους λοιπους SM battle brothers. -Οπως προαναφερθηκε, δυο 6αδες για troops ειναι ανεπαρκεις, ειδικα σε μια λιστα που δεν εχει κατι να κρυψει. -Ο Captain πιστευω δεν εχει λογο υπαρξης στην συγκεκριμενη λιστα. Ο Librarian χωρις προσβαση σε divination παρομοιως δεν εχει να πει πολλα. -Skyhammer missile launcher θεωρω αξιζει πολυ περισσοτερο απο το typhoon στο stormtalon. -Καταλαβαινω οτι εχεις βαλει πολλα flamers για να μεγιστοποιησεις την αποδοση του chapter tactics των salamanders, ομως εχω την εντυπωση πως το 'χεις παρακανει. Ειδικα στην command squad ειναι κριμα να χαραμιζεις 5 special weapon slots αποκλειστικα για flamers. -Mιας και ανεφερες τα ομαδικα τουρνουα, θα μπορουσες να επενδυσεις περισσοτερους ποντους στο κομματι 'drop pods' και να μην ασχοληθεις καθολου με flyers. Ειδαλλως ενα Stormraven πιστευω πως ειναι υπεραρκετο γι' αυτο το σκοπο. | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Δευ 28 Οκτ 2013, 11:01 | |
| με τοσα pods μηπως μια ομαδα Vanguard, kai aera?!!! μπορουν να κανουν deep Strike stis 6 an exeis beacon se 1-2 pods. | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Δευ 28 Οκτ 2013, 12:25 | |
| Kiour πλεον οι vanguard των vanilla δεν κανουν ds και κατ ευθειαν assault. Μονο με BA allies γινεται ακομα αυτο | |
| | | dreal Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 966 Τόπος : Peiraias - Fenris - Bearcave Currently Playing : Space Wolves - Necrons - Tau - Eldar - Death korps Of Krieg Registration date : 30/12/2012
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Δευ 28 Οκτ 2013, 12:41 | |
| εγω θα ελεγα να βαλεις μεσα μια ομαδα legion of the damned που εχουν κ αναπτηρα μαζι τους | |
| | | Just_a_Justicar Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 272 Ηλικία : 31 Registration date : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Δευ 28 Οκτ 2013, 12:46 | |
| αν σου μεινουν ποντοι βαλε και λιγο dreal στην λιστα | |
| Θέμα: Απ: The Wrath Of Prometheus - Steel Rain Δευ 28 Οκτ 2013, 13:02 | |
| Ως προεδρος του Λαϊκου Κινηματος " Παραγων Αρκουδα" - Κινημα για τις Αρκουδες της Κοιλαδας της Μεσσηνιας απαιτω ο κυριος Dreal οπως αλλαξει το avatar του προφιλ του ωστε να τηρηθει ευλαβικα ομοιομορφια αναμεσα στα μελη του κινηματος. Ευχαριστω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Blood Guzzler στις Δευ 28 Οκτ 2013, 13:08, 3 φορές συνολικά | |
| | | | The Wrath Of Prometheus - Steel Rain | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |