Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Πεμ 05 Δεκ 2013, 15:35 | |
| Λοιπόν το λιστάκι το έχω παίξει και αλλάξει 150 φορές πραγματικά.
Το ξεκίνησα στους 35 πόντους και σιγά σιγά και μέσα από πολλές δοκιμές το έφτασα στους 50.
Νομίζω πώς με αυτή τη λίστα συνειδητοποίησα πώς καταλήγεις στο list building στο warmachime. Άπειρα tries (thnk you Xari Prokopiou piou piou), άπειρες πίτσες (γαμημένε Karchev), άπειρα failed caster kills (γαμημένε Stalker) μετά συνειδητοποίησα και τι κάνει και πώς παίζει και τι μπορώ να περιμένω από αυτή και τι όχι. Πάμε λοιπόν...
pKrueger (55) - Electrocution (όταν καταλήγω σε μια λίστα μου αρέσει να τις δίνω όνομα - ξέρω είμαι μεγάλος geekos) -Megalith (11) -Stalker (10) -Feral (9) - Gorax (4) Full Druid + UA (9) Tharn Bloodweavers (5) Shifting Stone (2) Shifting Stones (2) Blackclad Wayfarer (2) Gallows Grove (1)
Η σκέψη μου για αυτή τη λίστα είναι semi control/semi spell slinging. Ξεκινώντας να κοιτάζω τη λίστα ακόμα και τώρα σκέφτομαι πώς μέγιστη σημασία είναι τι προσφέρει ο caster σαν εργαλείο στα match ups μου. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι το Feat. 3 3" aoe pow 10 damage AUTO HIT. Σε αυτό σκέφτομαι 3 applications. 1. Ο αντίπαλος είναι στόκος/δεν ξέρει/δεν έχει ξαναδεί/συνδιασμός των προηγουμένων και μαζεύει τα παιδάκια του κοντά οπότε στο feat turn απλά το impact είναι τεράστιο. 2. Ο αντίπαλος είναι ψιλασμένος σε μέτρια επίπεδα οπότε χρειάζονται ανταλλαγές για να ελέγξω το πεδίο, κοινώς πρέπει να του δώσω στόχους που να είναι μαζεμένοι για να μαζέψει και εκείνος παιδάκια ώστε να στο δικό μου γύρο να τα πάρω με το feat. 3. O αντίπαλος μου είναι ο Προκοπίου πιου πιου, ξέρει ακριβώς τι θα κάνω, είναι και 10 καντάρια καλύτερος παίκτης από εμένα και δεν πέφτει στην παγίδα. Τότε πάμε για solos. Στη λύση 3 πιάνουμε λίγα πράγματα αλλά σημαντικά. Η εναλλακτική λύση 3 είναι για γερούς λύτες και επειδή συνήθως καταλήγει να πετάει όλα τα fury για boosted rolls, πρέπει να υπάρχει τρόπος να γυρίσει ο Krueger σε safe spot, κοινώς πέτρες port back. Άρα θέλει set up πριν γίνει οτιδήποτε. 3α. Σπάνιο πλάνο αλλά που και που μπορεί και να χρησιμοποιηθεί, μπορεί να παίξουμε τα 3 aoes γύρω από μία ζώνη ή ένα objective ώστε να εμποδίσουμε παιδάκια να μπουν μέσα. Σπάνιο αλλά καμιά φορά πιάνει τόπο.
Αφήνοντας πίσω το feat μια γρήγορη ματιά στο spell list μας δίνει 2 anti infantry spells. Τόσο τα tendrils όσο και το chain lightning είναι spells φτιαγμένα για να πετάνε έξω παιδάκια. Και ενώ το Lightning Tendrils (model/unit gains reach,electro leap, electricity immunity) ψάχνει φανερά υποψήφιο target, είναι το chain lightning που στην πραγματικότητα χρειάζεται ένα target και πρόβλεψη. Φαινομενικά είναι εύκολο να παίξεις ένα offensive spell αλλά το συγκεκριμένο είναι tricky. Ο μισός σκοπός τη λίστας είναι να μπορεί να σκοτώνει infantry. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο αντίπαλος παίζει "cannot be targeted by spells" infantry, π.χ. Errants, ή ακόμα χειρότερα είναι ψιλιασμένος και κρατά τα παιδάκια του σε τέτοιο formation ώστε να μην μπορείς να targetareis τα μοντέλα που θέλει? Χρειάζεται πρόβλεψη λοιπόν.
Τα 2 controlάτα spell του Krueger είναι το Deflection και το Tornado. Το πρώτο είναι απλό. Το castareis και ψιλοπροστατεύεις τη λίστα από shootia και spellia. Το 2ο από την άλλη πλευρά είναι tricky και ο λόγος που αυτή η λίστα πήρε το tourney. Στο 2ο γύρο έτυχε να παίξω με τον Greg και να δεχτώ ένα άνοιγμα που δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Το κακό με το να παίζεις τουρνουά με παίκτες που έχεις παίξει λίγες φορές στο παρελθόν και ταυτόχρονα να παίζουν εναντίον σου caster που δεν έχουν ξαναπαίξει κάνει τα πράγματα δύσκολα. Ο Greg έπαιξε full επιθετικά και πέταξε τα πάντα μπροστά με την προοπτική οι ανταλλαγές που θα κάναμε θα ήταν εις βάρος μου. Ακριβολογώντας στο τέλος του 1ου γύρου του Greg είχα στα μούτρα μου ένα κολοσό με 20arm και 60 κουτιά και ένα jack με 20arm και 34 κουτιά. Και τα 2 ήταν μέσα στο control area του caster του για τον επόμενο γύρο ώστε ότι μείνει όρθιο να μπορεί να πάρει full focus και να μου κάνει τους λύκους κομμάτια. Χρειάστηκα 2 λύκους για να ρίξω τον κολοσό ίσα ισα. Κακή ανταλλαγή για μένα γιατί θα είχε το jack για να μου πάρει 1 ίσως και 2 λύκους και οι Orboros δεν γουστάρουν ανταλλαγές. Λοιπόν εκεί ήταν όλα τα λεφτά το tornado. Το castara μέσα από node πίσω από τον Ivan και κατάφερα να τον προχωρήσω 2" βγάζοντάς τον έξω από το control του Strakhov και καθιστώντας τον "άχρηστο" για ένα γύρο. Όσο χρειαζόμουν για να μπορέσω να τον ρίξω με τα δικά μου heavy.
Τέλος μια ματιά στον caster over all. Κουνέλι με 13" threat, fly και sustain attacks στο όπλο. Κοινώς αμυντικά 3/10 και επιθετικά 7/10. Δεν ρίχνει τα πάντα αλλά αν έχει φορτωθεί ο αντίπαλος caster με wounds είναι πολύ πιθανό και να τον ρίξει αν πετύχει η boostaristi πρώτη attack.
To battlegroup. Stalker/Gorax για τα heavies. Feral/Gorax για τα 2o wave vs heavies. Feral/Lightning Tendris vs infantry spam. Και ο Megalith για transfers, το καταπληκτικό animus και τη δυνατότητα να κάνεις ένα free chain lightning το γύρο στην πλευρά που έχει γίνει deploy.
Από units. Druids για να προστατεύουν τη λίστα τον πρώτο γύρο, να αυξάνουν το threat στο 2ο, να βοηθούν το σενάριο στον 3ο και από κει και πέρα αν μείνει έστω και ένας όρθιος είναι bonus. Bloodweavers για το dispel και για 2ο target στα tendrils. Gang και reach = deadly combo. Shifting Stone. Εδώ είναι όλα τα λεφτά της λίστας. Όταν όλα τα άλλο failάρουν και δεν υπάρχει δυνατότητα για spell targeting, πορτάρω τις πέτρες στο σημείο που θέλω και δίνω το spell πάνω τους. Αυτόματο arching σε d6 μοντέλα (chain lightning) και βγάζω μοντέλα εύκολα, όμορφα, γρήγορα.
Για solos ο αγαπημένος μου blackclad κυρίως για να μου δίνει extra threat αλλά και για το spray και φυσικά το δεντράκι Gallows Grove γιατί είναι ωραίο να μπορεί να channelareis μέσα από node και να βρίσκεται ο lock πίσω στην ασφάλεια.
Γενική σκέψη. Έχεις παιδιά με high def/low arm, mid def/mid arm τότε αυτή η λίστα τα ψήνει. Έχει heavy με κάτω από 11" threat τότε αυτή η λίστα τα κάνει outthreat. Έχεις stealth? Το αγνοώ. Έχεις spells είμαι προστατευμένος. Έχεις shooting και δεν είσαι everblight έχεις ένα γύρο για να σκοτώσεις τους druids μετά είμαι στα μούτρα σου. Είσαι contolas, είμαι και εγώ και θα μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη αλλά πάντως δεν θα πάρεις το τραπέζι εύκολα.
Τι δεν κάνει. 1. High arm infantry (shield walls κτλ). Τον πίνω. 2. Multi wound infantry. Τον πίνω. 3. Μultiple heavies. Τον πίνω. 4. Greater threats (αμφιβάλλω αλλά...). Τον πίνω. 5.Electricity immunity. Τον πίνω.
Λίγο πολύ αυτά. Σκέφτομαι να ξανακατεβάσω αυτή τη λίστα στο επόμενο τουρνουά τώρα που ο κόσμος ξέρει τι κάνει. Θέλω να δω πόσο καλά μπορώ να αντιμετωπίσω καταστάσεις όταν ο άλλος δεν βρίσκεται προ εκπλήξεως.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την forau στις Πεμ 05 Δεκ 2013, 22:01, 1 φορά | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Πεμ 05 Δεκ 2013, 15:48 | |
| Μου αρέσει πολύ ο Καράφλας για να είμαι ειλικρινής . ήταν μια από τις επιλογές μου όταν σκεφτόμουν orboros. Μου αρέσει το κρυφό κλειδί της λίστας που δεν φαίνεται με την 1η ματιά . | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 07:37 | |
| Καλημερα, Σου αξιζουν μπραβο , οχι μονο που συμμετηχες και κερδισες το τουρνουα , αλλα και για το report / αναλυση της λιστας αργοτερα ! Για την λιστα δεν μπορω να σχολιασω κατι μιας και δεν ειμαι ακομη σχετικος . Απλα μια παρατηρηση να κανω σαν "war gamer" πανω σε αυτο που ειπες : - Παράθεση :
- Τι δεν κάνει.
1. High arm infantry (shield walls κτλ). Τον πίνω. 2. Multi wound infantry. Τον πίνω. 3. Μultiple heavies. Τον πίνω. 4. Greater threats (αμφιβάλλω αλλά...). Τον πίνω. 5.Electricity immunity. Τον πίνω. 1. Ποσο συχνα υπαρχει κατι τετοιο ? Μιλαμε για 1 μοναδα στους 50π η για ολοκληρο στρατο ? Πχ εχθες πρωτη φορα δοκιμασα το δωρο του Εντυ (dakkadakkadakka) και ειδα οτι με 20 , shieldwallz , οι Orboros ειχαν ενα θεματακι οπως το λες . Αλλα στο τουρνουα που ησουν αντιπαλος με Greg, κερδισες. 2. Γιατι αν ειναι multi wound ? Δλδ αν ειναι μονοwound με το σπελλ μας "αφηνουν" ? Δεν θα εχεις χρονο/ταχυτητα να το κανεις και 2η/3η/Χη φορα ? Επειδη μου αρεσε το chain γιαυτο ρωταω ;Ρ 3. Δεν ξερω αν καταλαβα καλα ,αλλα εννοεις τα aJAX ? ;p 4.- 5. Ειναι δυσκολο να βρεθει στρατος/μοντελα immune ? Εκτος και ειναι Orboros η υπαρχει γενικα αρκετα σε καθε στρατο ? Γενικοτερα "βλεπω" οτι σε ενοχλει το multi armored shit . Eιναι κατι που ενοχλει την λιστα σου η γενικοτερα τους Orboros ? Δεν υπαρχει τροπος να τα αποφυγεις η να κανεις focus αλλου ? Με την ταχυτητα του στρατου σου δεν μπορεις να "ξεφυγεις" ? Ενας μικρος Druid,soon ArchDruid, tzortz. | |
| | | moric Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 44 Currently Playing : 4th Company Blood Angels/Protectorate of Menoth Registration date : 19/06/2012
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 09:31 | |
| 1 μονάδα είναι αρκετή με πολύ armor γιατί το γύρο που χρειάζεται θα μπλοκάρει αυτά που θέλεις να πάρεις και 1 γύρος είναι αρκετός πχ απο menoth η temple flameguard φτάνει το 23 armor με 12 κορμιά. Τα μοντέλα με πολλά wounds συνήθως δέ τα σκοτώνεις 1shot και γι αυτό αποτελούν πρόβλημα. Jacks και heavy beasts που κυρίως οι λίστες με τα πολλά heavy είναι hordes. Απο cygnar σχεδόν το μισό βιβλίο μη πω παραπάνω λέει immune electricity (ο belial ξέρει να μας πεί καλύτερα)
| |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 09:33 | |
| Γιώργο , η λογική του wormahordes στηρίζεται σε τουλάχιστον 2 λίστες . Η συγκεκριμένη λίστα με τον συγκεκριμένο caster κάνει καλά 2 πράγματα . Control objectives σε συνδυασμό με infantry clearence. Είναι για να τα "βάζει" με High DEF low ARM δλδ . To Feat ενός caster καθώς φυσικά και το spell list , καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τι είδους building πρέπει να κάνεις . Ετσι δουλεύει ο caster αυτός δλδ . Η δεύτερη λίστα θα είναι για κάτι άλλο και όσο μπορεί θα καλύπτει τις αδυναμίες της πρώτης . Ετσι πάει . Ο στρατός σαν στρατός όπως τον είχαμε συνηθίσει από το hammer δεν έχει να κάνει με τις επιλογές και τις στρατηγικές , ο Warlock τις καθορίζει . | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 13:24 | |
| Λοιπόν κοίτα τι γίνεται Γιώργο.
Λίγο πολύ το έπιασαν τα παιδιά αλλά θα σου πω πώς το βλέπω εγώ ακριβώς για τη συγκεκριμένη λίστα και γενικότερα για το στρατό.
Ξεκινώντας από το στρατό θα σου πω πώς κατά τη γνώμη μου είναι φτιαγμένος για να χτυπάει τα πράγματα σεναριακά. Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα έχεις caster kills, απλά δεν θα είναι του στυλ έχω 10028583572" threat και θα πάω για caster kill γιατί δεν υπάρχει άλλο τραπέζι. Τα δικά σου caster kill θα βγαίνουν γιατί πιέζεις τον αντίπαλο σε σενάρια και δεν μπορεί παρά να βγει μπροστά και ενδεχομένως να κάνει και το λάθος. Για αυτό ίσως τα cks από τον κύκλο πονάνε τόσο και πάντα βλέπεις αυτή την αγωνία στο πρόσωπο του αντιπάλου όταν πέτρες πορτάρουν πέτρες, casters chargaroun friendly models και movement shenanigans από άλλο πλανήτη μέχρι να κάνει land η πρώτη σφαλιάρα.
Από εκεί και πέρα ο στρατός κατά 70% έχει ένα μεγάλο θέμα. High arm infantry. Γιατί 70%? Γιατί σε όλα τα πράγματα παίζει ρόλο ο caster. Ο Kromac με 2 stalkers και Ghetorix ρίχνει shield walls, multi wound ότι γουστάρεις και αγαπάς. Αλλά χάνει αλλού. Αυτό που σου κάνουν οι άλλοι με τα high arm βέβαια μπορείς να τους το κάνεις και εσύ με eBaldur και 21 arm και 8 με 35 wounds όλη η λίστα. Εξαρτάται τι θες να παίξεις και τι λίστες θέλεις να combareis. Αυτό που είπαν τα παιδιά λίγο πολύ παραπάνω.
Τώρα ειδικά για τον pKrueger. 1. Τα multi wound μοντέλα δεν επαιζαν πολύ αλλά με τα υπέροχα UAs που έχουν βγάλει τα έχουν βάλει πίσω στο παιχνίδι. Πέρα από τους αδιάφορους shield wall man-o-wars που έχουν την ταχύτητα της χελώνας υπάρχουν οι εκνευριστικοί Bastion με το μάγκα που τους healarei, οι δικοί μας λύκοι με τις διπλές attacks και το heal, τα ogres των Blight και ενδεχομένως άλλα που δεν έχω δει. Οπότε ναι είναι σχετικά μεγάλη η συχνότητα. 2.Γιατί τέτοιο θέμα με τα multi wound? Βασικά αυτή είναι η ερώτηση του 1000000 ευρώ. Μόλις πιάσεις αυτό πιάνεις και όλο το νόημα του παιχνιδιού. Το machine αντίθετα με άλλα rulepacks πάει να μιμηθεί κάποια πράγματα από το σκάκι (προς θεού δεν είναι ούτε κοντά σε στρατηγική αλλά κάποια βασικά θέλει να τα βάλει μέσα). Είναι λοιπόν ένα παιχνίδι ανταλλαγών. Παίρνεις κάτι και χάνεις κάτι άλλο. Τώρα οι orboros είναι ένα faction που σιχένεται τις ανταλλαγές. Απλά δεν τις μπορεί. Κάθε ανταλλαγή πρέπει να είναι υπέρ σου. Δεν σου συγχωρεί τη παραμικρή μαλακία. Γιατί είμαστε γρήγοροι, δέρνουμε με τους κουβάδες αλλά τα πόδια μας είναι σαν του Ταρλατς. Επίσης όλα αυτά τα πληρώνουμε σε πόντους άρα δεν έχουμε τόνους από εναλλακτικές για τις ανταλλαγές μας. Τέλος όλα τα πράγματα που βάζουμε σε μια λίστα πρέπει να κάνουν κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν προλάβουν να το κάνουν υπάρχει θέμα. Και επειδή το κούρασα καταλήγω για τα multi wounded. Αν χρειάζομαι 3 παιδάκια για να ρίξω ένα με 8 wounds τότε αφενός κάνω bunch up και τα blasts με λιώνουν και αφετέρου δίνω 10 παιδάκια για 4 του αντιπάλου που παίζει μετά και μπορεί να μου πάρει με διπλές attacks 6. Κοίτα τώρα τι έγινε. Με 10 του πήρα 3 και με 3 μου πήρε 6 (αρκεί να πετύχει και είναι σχετικά εύκολα μιας και τα περισσότερα multi wounder έρχονται με mat7 ή κάποιο spell για να ανεβάζουν mat). Στον επόμενο γύρο τα δικά μου 4 που δεν έχουν πια charge και είναι engaged (bunched up) δεν μπορούν να ρίξουν ούτε 1 δικό του (pow 9 + 2d6 VS arm 18 + 8 wounds, do the math) και στο γύρο του παίρνει και τα τελευταία 4 και μόλις έχασα μια μονάδα για καμία δική του. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να μιλήσω για σενάρια που απλά αφήνουν 6 8wounds στην άκρη της ζώνης και την κρατούν για πάντα. Νote: ξέρω πώς την έπαιξες με το chain lightning και πραγματικά γαμάει 9 στις 10 φορές αρκεί να ξέρεις που θα το ρίξεις. Σκέψου μόνο αυτό. Chain lightning = 2d6+10 damage στο κάθε μοντέλο. Σκέψου τι ζημιά κάνει σε ενα arm16 8wound μοντέλο on average (1 wound) και σε ένα 1 wound shield wall + iron zeal arm 21 μοντέλο (0 wound). Κοινώς χέζε ψιλά και αγνάντευε.
3. Εννοώ πάνω από 3 heavy jacks ή heavy beasts στη λίστα. Τότε υπάρχει θέμα.
4.Υπάρχουν combos με μεγαλύτερα threats αλλά επαναλαμβάνω combos. Αν το αναγνωρίσεις προσπαθείς να το σπάσεις και μετά είσαι οκ. Όπως αναγνωρίζεις τα decks στο magic ένα πράγμα.
5. Οι orboros έχουν μόνο τους druids και των blackclad immune στο electricity. Οι cygnar από την άλλη το μισό βιβλίο. Μιλάμε για πολλά γέλια... | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 13:33 | |
| - Tzortz έγραψε:
Πχ εχθες πρωτη φορα δοκιμασα το δωρο του Εντυ (dakkadakkadakka) και ειδα οτι με 20 , shieldwallz , οι Orboros ειχαν ενα θεματακι οπως το λες . Αλλα στο τουρνουα που ησουν αντιπαλος με Greg, κερδισες.
tzortz. Προφανώς και είχαν θέμα με τα man-o-wars γιατί πάω στοίχημα πώς δεν παίξατε σενάριο οπότε έπρεπε αναγκαστικά να πας να τους δείρεις και όπως σου έγραψε και παραπάνω δεν είναι εύκολο. Αν υπήρχει σενάριο το πρόβλημα θα το είχαν οι man-o-war με το speed 4 και shield wall γιατί αλλιώς αν τρέξουν δεν έχει shield wall (κάθε unit μπορεί να πάρει μόνο ένα order και το run/charge όπως και το shield wall είναι orders) και με arm 16 δεν είναι και τόοοοοσο φόβητρο. Ο Greg δεν έπαιζε κανένα mutli wound μοντέλο. Αντίθετα είχε 13 μοντέλα με arm 13, 5 μοντέλα με arm 11 και 6 μοντέλα με arm 14 και το chain lightning είναι 2d6+10. Κάνε τα μαθηματικά και θα δεις πόσο εύκολο ήταν να σκοτώσω τα παιδάκια του, άσχετα αν έφερε και 10 tough στα 15 rolls στην αρχή. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 15:55 | |
| Εγω ειχα Καντοριανους .... :Ρ Ο Γκρεγκ πηρε τον στρατο του ΝισταΖ . Μονο Druids εχω απο Orboros , ελπιζω το ΣΚ να παρω ακομα κατι (ασχετα με το αν δεν ξερω τι ... ουτε τι λοκ θελω δεν εχω ιδεα ακομα , μου αρεσουν ολοι ;ρ ) Δεν παιξαμε σεναριο ...Πρωτη μου μαχη ηταν . Μαλλον δεν τα ειπα σωστα... Ο Greg ειχε το starting απο Orboros και εγω απο Κhador επισης απο το starting ( αυτα που μου εκανε δωρο ο Εντυ στο τουρνουα και τα εδειχνα??? ) . Η δοκιμη εγινε ετσι απλα για να δω τους λυκους απο καποιον που ξερει κατι παραπανω οσο να 'ναι γιατι στα χερια μου τα μισα θα τα ξεχναγα. Δεν ειχε chain Lightning , απλα εγω το διαβασα και μου αρεσε σαν ιδεα , μαζι με teleport και healing spells . Tελικα ο Greg με αφησε να κερδισω για να γλυκαθω ! Eιναι evil λεμε Ευχαριστω για τις απαντησεις στις ...εμ λιγο χαζες ερωτησειςμου! ΥΓ. επισης να προσθεσω οτι ο Γρηγορης ειναι αυτος που πριν 13χρονια μου εδειξε warhammer στην Καισσα του Πειραια ... AGoT επισης (ασχετα με το οτι δεν ασχοληθηκα ;ρ ), 40Κ πριν 8?χρονια ... Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Παρ 06 Δεκ 2013, 16:13, 1 φορά | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List Παρ 06 Δεκ 2013, 16:11 | |
| Πορωσου και κατεβα ! | |
| | | | pKrueger 50 pts - Warzone Tourney Winning List | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |