Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Steam and jaws Cygnar report | |
|
+8Lone Wolf Papajohn Tzortz Laskoulas Gatoulas krikol Achaian belial 12 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Steam and jaws Cygnar report Κυρ 22 Δεκ 2013, 22:13 | |
| Λοιπόν καταρχήν να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα μέρος σε OFFICIAL τουρνουά της privateer press μέσω του boxes of war . Θυμάμαι πριν από περίπου ένα χρόνο τέτοια εποχή , κοιτάγαμε με τον georap , battle report σε ένα κανάλι Ολλανδών , και ψηνόμασταν να το αρχίσουμε και αναρωτιώμασταν εάν ποτέ θα βλέπαμε τουρνουά στην Ελλάδα Έστω και σε μη "offcial" mode . Τον Μάρτιο που ξεκίνησα γνώρισα τα παιδιά (Ορέστη , Μπανάβο , Τσούμη (λατρεία εσένα θα σε περιλάβω μετά!!!!!) Σμαραγδάκη , τζίμη , παρασκευό κτλ κτλ . και είδα ότι ψιλο τουρνουαδάκια θα παίξουν οπότε κομπλέ . Ε 9 μήνες μετά , βλέπω κάρτες - tokens για steamroller ! και όχι μόνο αυτό , βλέπω και ολοένα αυξανόμενο αριθμό παιδιών , να μπαίνει στο παιχνίδι μακάρι να κρατήσει έτσι . Προσωπικά αριθμός κλειδί είναι το 32άρι τουρνουά για τα invitationals (τι λέω τώρα ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) .
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Boxes of War που ασχολήθηκε με το setting και μας έδωσε την ευκαιρία να παλεύουμε για τα tokens . Tέλος επίσης ένα ευχαριστώ στον Ορεστάκο (forau) γιατί ενώ ξέρω πολύ καλά το πόσο θέλει να αγωνίζεται για τα tokens και το γουστάρει τρελά , προτίμησε να μείνει απέξω και να θυσιαστεί για official Press ganker - Judge που είναι απαραίτητο . Εδώ μάλιστα νομίζω ότι του το χρωστάμε όλοι μας .
Πάμε τώρα στα του τουρνουά .
Γενικά
Τελικός απολογισμός 2 νίκες 1 ήττα θέση 5η (πάλι ) . Αν και πέρασε από 40 κύματα ή λίστα (θα την αναλύσω πιο κάτω ) και αφού οι τελικές αποφάσεις πάρθηκαν στις 9.30 το πρωί κυριολεκτικά , πρακτικά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος . Έλεγα και ξαναέλεγα στα παιδιά όλη την προηγούμενη εβδομάδα , ότι μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μανατζάρω τον κολοσσό με 10 μεσαίες και 5 μεγάλες βάσεις ανάμεσα . έτσι έγιναν κάποιες αλλαγές και η λίστα διαμορφώθηκε στην παρακάτω :
Major Victoria Haley (*5pts) * Stormwall (19pts) * Squire (2pts) Arcane Tempest Gun Mages (Leader and 5 Grunts) (6pts) * Arcane Tempest Gun Mage Officer (2pts) Black 13th Gun Mage Strike Team (4pts) Lady Aiyana & Master Holt (4pts) Storm Lances (Leader and 4 Grunts) (11pts) Anastasia di Bray (2pts) Journeyman Warcaster (3pts) Stormblade Captain (2pts)
1ος Γύρος vs Kromac (Παρασκευόπουλος)
Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο kromac είναι ένας caster με ασύμμετρες απειλές από 3 beasts (η λίστα είχε Ghetorix 2 stalkers ) .
Η τακτική μου ήταν να του κλειδώσω τον ghetorix σε cc με τους lancers και να κοιτάξω να κρατήσω πίσω τα υπόλοιπα , να σπάσω 2 objectives και να πάω για μια χαλαρή σεναριακή νίκη .
Στην πράξη πήγε πολύ καλύτερα μιας και το δεξί μου φλανκ (Storm Lancers ) έδωσαν τρελό πόνο , πήραν Ghetorix όλο , έσπασα το obj και άφησα τον ένα stalker στο 1 κουτάκι . ένα γελοίο και ανεπίτρεπο λάθος εκ μέρους μου έδω την ευκαιρία στον Γιώργο να πάρει την νίκη με caster kill καθώς αντί να τραβηχτεί πίσω η haley (δεν είχε killbox και να περιμένει τον άλλο γύρο να σκοράρει έκατσε στην άκρη της ζώνης , με αποτέλεσμα να με φτάσει ο λύκος και να πάρει το caster kill . It was a lesson to be learned .
Αποτέλεσμα caster kill κατά μου (1-0 στο σενάριο κέρδιζα) .
2ος Γύρος Vs Madhammer (Μαδραγόρας)
Οταν ο πάνος μου είπε ότι είναι το τρίτο του παιχνίδι συνολικά που παίζει EVER στο WM και παρόλα αυτά κατέβηκε σε τουρνουά , ειλικρινά στην υπόληψη μου ανέβηκε πάρα μα πάρα πολύ σαν παίχτης γιατί πολύ απλά δεν κολώνει . Παίζει στρατό που δεν είναι ανταγωνιστικός και βρέθηκε σε τουρνουά με 5 colossals ανάμεσα ... Πραγματικά μπράβο Πάνο και ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα στα τραπέζια ! .
Για την ιστορία κέρδισα με caster kill .
3ος Γύρος Vs ........ Menoth (Παναγιώτης Τσούμπης) το el classico του warmachine με διαφορά !!!
Αφού λοιπόν έχω χάσει την ευκαιρία να παίξω για την τρίτη θέση για 1 point στα tie breakers , η κληρωτίδα αυτή την φορά κάνει τα "δικά " της και αποζημιώνει τους πανταχού φίλους τους WM με την Μητέρα των μαχών ... Belial - Moric και όποιος αντέξει ....
Εδώ το Παιχνίδι πήγε αργά και βασανιστικά αναγνωριστικές κινήσεις από τους 2 παίχτες με τον Τσούμπη φανερά προβληματισμένο για το ότι έχει απέναντι κολοσσό με 24 arm στο shooting και πρακτικά αδύνατο να δουλέψει το pop and drop του pkreoss . Μάλιστα στην αμηχανία του έκανε σοβαρό λάθος και μου έδωσε killbox οπότε με το τέλος του 2ου γύρου ήμασταν ήδη 2-0 υπέρ μου . στον γύρο μου η haley έκανε αυτό που κάνει πολύ καλά πήρε dominate σημαία , και οι Lancers μαζί με b13th σπάσανε το άλλο objective .
Scenario win 5-0 καθαρά .
Επίλογος :
Θέλω για άλλη μια φορά να πω ότι το επίπεδο του τουρνουά παρόλο που ήταν ανταγωνιστικό , ήταν ΑΨΟΓΟ από όλα τα παιδιά . Πραγματικά ομορφαίνει τις κυριακές μας αυτό το πράγμα .
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και συγχαρητήρια στους νικητές !
| |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 00:11 | |
| Να πω ξανά ότι ζηλεύω? Συγχαρητήρια παιδιά.... Άντε και στα επόμενα.... | |
| | | krikol Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ηλικία : 42 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : Chaos Daemons, Everblight, Yu Jing, Axis Japan Registration date : 06/04/2013
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 00:41 | |
| Εμείς απο την μεριά μας θα κάνουμε οτι ειναι δυνατον να υποστηρίξουμε το παιχνίδι και οχι 32 αλλα 102 παίχτες να παίζουμε Warmachine. Άλλωστε μας αρέσει και εμάς οπότε ένας λόγος παραπάνω. Ο Ορεστης φυσικά και αξίζει χίλια μπράβο για αυτο που κάνει και νομίζω οτι το γουστάρει και θα συνεχίσει να το κάνει. Τις ευλογίες σου(που εισαι?) πάτερ Menoth για περισσότερα τουρνουά. Ευλόγησον......!!!!!! | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 11:07 | |
| Ρε Κώστα ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να σας έβλεπα σ΄ένα τουρνουά . | |
| | | Gatoulas Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Ηλικία : 47 Currently Playing : Warmachine/Hordes Registration date : 22/12/2013
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 12:30 | |
| Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο εμενα στα παιδια απο το Boxes of War για ολη την υποστηριξη που παρεχουν στο νεοφερτο (στην Ελλαδα) παιχνιδι, στον Ορεστη που εχει δωσει ψυχη και νου για να αναπτυχθει σωστα η κοινοτητα και φυσικα σε ολους τους παιχτες κυριως για την ωριμοτητα και την αξιοπρεπεια τους. Ηταν πραγματικα ενα πολυ ωραιο event. Παμε για το επομενο!!! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 12:46 | |
| ερχετε ΣΚ κανονιστε το, δηλαδη ποσα μελομακαρονα να φαμε , ας ριξουμε και καμια φαπα με τα δαιμονακια μας | |
| | | Gatoulas Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Ηλικία : 47 Currently Playing : Warmachine/Hordes Registration date : 22/12/2013
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 12:54 | |
| Το ΣΚ ειμαι free. Να οργανωθουμε! | |
| | | krikol Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ηλικία : 42 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : Chaos Daemons, Everblight, Yu Jing, Axis Japan Registration date : 06/04/2013
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 13:41 | |
| Καλά τα λέτε όλοι αλλά καμιά φορά τα λόγια είναι φτωχά σε σύγκριση με αυτό που περάσαμε τις προάλλες...... Περιμένουμε στα επόμενα τουρνουά όσους δεν ήρθαν..... See below ''Steam and Jaws'' | |
| | | krikol Champion
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 13:55 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 14:03 | |
| Eπος απλα ! | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 17:15 | |
| - belial έγραψε:
- Ρε Κώστα ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να σας έβλεπα σ΄ένα τουρνουά .
τι να πω ρε Σπυράκο έχω ξενερωσει τη ζωή μου...βλέπω μεγαλεία πάνω από το αυλάκι και απλά ζηλεύω.... Δεν γίνεται όμως να ανεβώ μόνος μου Αθήνα.και τα λίγα παιδιά που είναι πλέον στο Πατρινό community,είναι πολύ διστακτικοί για να ξεκινήσουν... Ασε που λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν... Οπότε βλεπω τις μινιατούρες μου άλλη μια φορά να μαζεύουν σκόνη.... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 17:48 | |
| Κωστα , αν και ασχετο με το τοπικ του Σπυρου ( σορρυ ξανθια γαλανοματα υπαρξη ) , νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα κανεις αν το ξερουμε "καιρο πριν" να κανετε ενα τουρνουα WM στο κλαμπ σας και να ερθουμε μια βολτα . Μπορω να το κανονισω αν θελεις , παρε με τηλ και εχω στο μυαλο μου αρκετα πραγματακια για να βοηθηθουμε ολοι μας . | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 17:56 | |
| - Achaian έγραψε:
- belial έγραψε:
- Ρε Κώστα ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να σας έβλεπα σ΄ένα τουρνουά .
τι να πω ρε Σπυράκο έχω ξενερωσει τη ζωή μου...βλέπω μεγαλεία πάνω από το αυλάκι και απλά ζηλεύω.... Δεν γίνεται όμως να ανεβώ μόνος μου Αθήνα.και τα λίγα παιδιά που είναι πλέον στο Πατρινό community,είναι πολύ διστακτικοί για να ξεκινήσουν... Ασε που λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν... Οπότε βλεπω τις μινιατούρες μου άλλη μια φορά να μαζεύουν σκόνη.... Σταμάτα την κλάψα μαρή!! Εγώ στρατό έχω, χρόνο δεν έχω!! Πάντως παρ' όλο που είμαι απροπόνητος ψήνω να ανεβούμε σε κανένα τουρνουαδάκι να παίξουμε να φάμε ξύλο αρκεί να είναι μετά τον Φεβρουάριο..... | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 19:02 | |
| ψήνομαι να ξεκινήσω Convergence of Cyriss αλλά κάποιος πρέπει να με μάθει να παίζω κιόλας ακόμα έχω κάτι σπιτάκια σπίτι... τα οποία μου φαίνονται καλά για γουόρμασιν τεραιν.. | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 19:26 | |
| Και εγω θελω ενα-πολλα μικρο-μεγαλο εισαγωγικό παιχνιδι!Ετσι για να πουμε ενα μεγαλο ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ GW!!! πωπωπω το strom wall του belial ειναι φανταστικο!Πρεπει να πατω και εγω ενα! | |
| | | Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 19:29 | |
| και σαν ασκετος και γω να ρωτήσω αυτά τα γιγαντιαία τέρατα είναι μαστχαβ για competitive gamming? η τα βάζετε απο άποψη? | |
| | | belial Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 19:39 | |
| Δεν μπορώ να σου πω για το σύνολο των Colossals - Gargantuans . Must have δεν είναι τίποτα , απλά άλλα βοηθάνε και έχουν καλά synergies με τους casters και άλλα όχι . | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 19:58 | |
| κατάλαβα βασικά υποθέτω ότι έπρεπε να πω συγχαρητήρια για το ραπόρτο... αλλα σαν κάφρος με κονιορτοποιημένο εγγέφαλο που είμαι... | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 20:15 | |
| τι χρειαζόμαστε πχ απο κανόνες?
υπάρχει κάτι στο νέτ ή θέλουμε rulebook? | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 22:02 | |
| Τα βιβλία μπορείς να τα κατεβάσεις από torrent.
Μετά κοιτάς μινιατούρια και διαλλέγεις αυτά που σαρέσουν.
Τα collosals/gargantuans είναι το ίδιο competitive με το να είχες 2 jacks/beasts στη θέση τους.
Είναι προσωπική άποψη αν θα τα συμπεριλάβεις και αν ταιριάζουν στο playstyle του caster σου.
| |
| | | Guindor Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα-Άλιμος Currently Playing : Skorne Registration date : 19/10/2013
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 22:17 | |
| Εγώ πάντως είμαι μέσα άμα κανονιστεί να φορτώσουμε 2 αμάξια κόσμο και να κατέβουμε Πάτρα να γνωριστούμε και από κοντά! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 22:25 | |
| - Guindor έγραψε:
- Εγώ πάντως είμαι μέσα άμα κανονιστεί να φορτώσουμε 2 αμάξια κόσμο και να κατέβουμε Πάτρα να γνωριστούμε και από κοντά!
Γιαυτο ακριβως περιμενω τηλ απο τον Κωστα η τον Σπυρο ! Για να κανουμε ξανα ταξιδακι ! | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 22:40 | |
| μμ απο κάστερ 2 ξεχωριστούς δεν θές? ένα για κάθε λίστα..
σε τεραίν τι απαιτίσεις έχει πάνω κάτω?
κανένα λίνκ σε χάρτες?
αμα έρθετε πάτρα δεσμεύομαι να σερβίρω σπετζοφάι! | |
| | | Lone Wolf Hero
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Δευ 23 Δεκ 2013, 22:43 | |
| έχετε κανένα λίνκ για τεραίν με χάρτες? | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Steam and jaws Cygnar report Τρι 24 Δεκ 2013, 00:08 | |
| θα μιλησουμε για τα περαιτερω, θα ειμαστε σε επικοινωνια. Ευχαριστουμε για το ενδιαφερον, ελπιζω να τα καταφερουμε να σας δουμε και κοντα μηπως και ψηθουν και αλλοι για να μπουν στο παιχνιδι εν Πατραις. τον Papajohnη μην τον ακουτε ολο στα Ιντερνετια μεσα ειναι αλλα μετα εχει παντα "διαβασμα".... | |
| | | | Steam and jaws Cygnar report | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |