Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| chaos space marine | |
|
+6ursarkar E. creed R.J.Dio mtgfanatic kiour_gr Blood Guzzler astorath 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
astorath Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 73 Ηλικία : 42 Τόπος : κως Currently Playing : warhammer 40k Registration date : 04/02/2012
| Θέμα: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 17:35 | |
| ρε παιδες καλησπερα.....θα ηθελα να μου πειτε μερικες γνωμες για τους χαοτες εγω παιζω berzerkers αλλα βλεπω οτι στο σουταρισμα εχω θεμα..οι obliterators ειναι καληη λυση αλλα σκεφτομουνα και defiler τι λετε | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 18:02 | |
| Για shooting εχεις τις εξης επιλογες:
Helldrake Obliterators ( Mark of Nurgle απαραιτητο) Tau Allied Detachment
Με αυτη τη σειρα.
Επισης, ποσταρε αν θες τη λιστα σου, να δουμε αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που να δενει με τον τροπο παιχνιδιου σου. | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 18:07 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
- Για shooting εχεις τις εξης επιλογες:
3 helldrakes 2 helldrakes 1 Helldrake Obliterators ( Mark of Nurgle απαραιτητο) Tau Allied Detachment
Με αυτη τη σειρα.
Επισης, ποσταρε αν θες τη λιστα σου, να δουμε αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που να δενει με τον τροπο παιχνιδιου σου. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 18:08 | |
| Μεγαλη υποθεση ο δρακος ρε γμτ...βασικα ειναι η πρωτη μοναδα που θα χρειαστει ο Chaos παικτης...και η δευτερη..και η τριτη... | |
| | | astorath Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 73 Ηλικία : 42 Τόπος : κως Currently Playing : warhammer 40k Registration date : 04/02/2012
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 18:28 | |
| ναι απλα μου φαινεται πολυ ποντοι που μενω εξω για τοδευτερο γυρο και ανπαιζεις δευτερος εχεις προβλημα....μισο για τιλιστα | |
| | | astorath Warrior
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 18:49 | |
| chaos lord jaggernaut axe of blind fury plasma pistol sigil of corruption mark of khorne
10 berzerkers plasma pistol melta bomb phino 10 berzerkers plasma pistol meltavbomb rhino 10berzerkers plasma pistol melta bomh rhino
3 obliterator mark of nurgle 10 cultist για να κρατανε το odjecive στη μερια σου και σκεφτομαι μια εξαδα bikes μαζι με τολορδο...μετα εχω δυλλημα | |
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 19:24 | |
| Δεν ξερω αν η προσωπικη σου εμπειρια με τους berzekers σου εχει δειξει οτι αξιζουν, παντω προσωπικα πιστευω οτι απο το βιβλιο σου εχεις καλητερες επιλογες... Τελως παντων, οπως τη βλεπω τη λιστα σου, θα μπορουσες να βαλεις chaos land raider αντι για τα rhino, μιας και οι berzekers το χρειαζονται για να εχουν σοβαρες ελπιδες να φτασουν απεναντι Εν ολιγης, προτεινω το εξης - Παράθεση :
HQ
Chaos Lord- 170 Juggernaut, AoBF, SoC,MoK
Troops 10 Berzekers ( 1 Champion wt power Axe, 2 Plasma Pistols, Icon of Wrath) - 260 10 Berzekers ( 1 Champion wt power Axe, 2 Plasma Pistols, Icon of Wrath) - 260 10 Cultists- 50
FA Helldrake- 170 Helldrake- 170
HS
Chaos Land Raider - 240 Dirge Caster, Dozer Blade
Chaos Land Raider - 240 Dirge Caster, Dozer Blade
3x Obliterators - 228 MoN
Αυτα βγαινουν στους 1788 ποντους, αφηνω κ κατι για επιπλεον εξοπλισμο προσωπικης επιλογης. Ο λορδος κρυβεται πισω απο τα land raider, τα οποια ελπιζεις να μη σπασει κανενα melta, αλλιως πας μπροστα και σπας μουτρα. Λιγοτερα κορμια, απειρως πιο αξιοπιστο positioning. Οι 3 oblis βγαζουν καποιο ποιοτικο shooting και καλα θα κανεις να μαθεις ποτε τους κρατας πισω και ποτε τους στελνεις μπροστα με deep strike. Τα land raider ειναι πολυ αξιοπιστα, αφενος διοτι σπανε δυσκολα, αφετερου γιατι δεν μασανε απο difficult, και με το dirge caster κοβεις ολο το overwatch...σε match up εναντιων tau αυτο απο μονο του μπορει να σου παρει το παιχνιδι, φιλε μου.. Οι μεν berzekers, ειναι 20 παιδια που θελουν προσοχη, καθενας που χανεις σε ποναει, αλλα εχουν το καλο οτι κανουν re-roll το charge range με το icon, που μετραει πολυ. Οι δρακοι ειναι auto-include, ποτε κατω απο 2, σε καμια λιστα. ΠΟΤΕ. Εν ολιγης, πιστευω οτι δεν ειναι η καλητερη λιστα που μπορεις να χρησιμοποιησεις σαν χαοτης, αλλα ειναι απο τις καλητερες λιστες που βγαζει το μοτιβο που διαλεξες. Εναλλακτικα, μπορει να εβαζα 2 λορδους με term armor μεσα στα land raiders. | |
| | | astorath Warrior
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 20:02 | |
| για πιο competive λιστα θεωρεις οτι πρεπει να παω σε thousons sons η plague marine;; το defiler δε προτινεται;; | |
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 20:09 | |
| Κοιτα, η φουλ ανταγωνιστικη Chaos Space marine λιστα ειναι η εξης: - Παράθεση :
Sorcerer
10 cultists 10 cultists Helldrake Helldrake Helldrake
3 Obliterators wt MoN 3 Obliterators wt MoN 3 Obliterators wt MoN
Imperial Guard Allies
Company Command Squad- 50 10 Veterans, 3 Meltaguns in Chimera
Vendetta
Manticore
Το Defiler ειναι απαραδεκτο. Αν θες ριξε μια ματια και σε αυτο το αρθρο: http://amethystxenos.blogspot.gr/2013/11/competitive-chaos-space-marines-in-6th.html | |
| | | astorath Warrior
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 20:57 | |
| χμμ...μαλλον εχουμε αλλαγη σχεδιου ευχαριστω για τις πληροφοριες | |
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 23 Δεκ 2013, 22:41 | |
| Να σαι καλα. Παντως να ξερεις οτι οι Chaos μπορουν να παιξουν και φουλ assault λιστα με το καταλληλο build. Αλλα μιας και δεν το εχω δοκιμασει, αλλα και δεν το εχω δει να topαρει καποιο event, δεν μπορω να στο προτεινω ανετα. | |
| | | mtgfanatic Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Currently Playing : Space Marines Registration date : 13/04/2013
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 24 Δεκ 2013, 06:27 | |
| Να δω τον Astorath με allies Tau να με κανει outshoot και τι στον κόσμο. Στο τοπικό μας meta έχουμε πολλούς marine players οπότε το defiler ειναι πολύ καλό για τους πόντους του.Για competitive δεν έχω γνώμη. Πως και δεν έχει η λίστα μια chaos havocs με autocannons? 9 Obliterators είναι το μεγαλύτερο μέρος της λίστας σε πόντους (684). | |
| | | R.J.Dio Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : CSM,Dark Elves Registration date : 14/02/2013
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 24 Δεκ 2013, 09:42 | |
| - mtgfanatic έγραψε:
- Να δω τον Astorath με allies Tau να με κανει outshoot και τι στον κόσμο.
Στο τοπικό μας meta έχουμε πολλούς marine players οπότε το defiler ειναι πολύ καλό για τους πόντους του.Για competitive δεν έχω γνώμη. Πως και δεν έχει η λίστα μια chaos havocs με autocannons? 9 Obliterators είναι το μεγαλύτερο μέρος της λίστας σε πόντους (684). Αφού παίζουν πολλοί marines όπως λες, οι 2 δράκοι επιβάλλονται (εγώ θα έβρισκα λόγο ύπαρξης και στον 3ο μου δράκο σε αυτή την περίσταση ). Το Defiler υπήρχε σαν επιλογή πριν βγουν οι Heldrakes....πλέον τη δουλειά του την κάνουν αυτοί πολύ καλύτερα,με λιγότερους πόντους και στα fast attack slots που δεν έχεις κάτι άλλο της προκοπής σε non-full assault λίστα (εκεί θες κάνα spawn). Όσο για το αν σε αγχώνει το ότι θα έχεις τους Heldrakes σε reserves...αν έχεις παίξει αρκετά παιχνίδια με τους Chaos σε αυτή την έκδοση, θα έχεις καταλάβει ότι από τη στιγμή που δε μπορείς να βγάλεις assault λίστα που να μη στη διαλύσουν από το shooting που κυκλοφορεί και επειδή είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλεις άλφα στράικ λίστα επίσης(θέλει να κάτσουν πολύ καλά συνδιασμοί Ahriman[για τα infiltrates],Land Raider,Spawns,Maulerfiends και να φτάσουν σε assault γεμάτα,συν του ότι αυτές οι λίστες έχουν πολύ ζόρι στους πόντους) ,ο chaos marine παίχτης δεν έχει λόγο να έχει πράγματα στο τραπέζι στην αρχή του παιχνιδιού. Η πιο ανταγωνιστική λίστα που έχω παίξει ως τώρα είναι η εξής: -Aegis + comms relay -20 cultists -15 cultists -2 Heldrakes (baleflamer) -2x3 Obliterators (mark of Nurgle+veterans) -1x2 Obliterators (mark of Nurgle+veterans) -6 Terminators (combi-melta,power fists,mark of Tzeentch) -Be'lakor Αν δε μπορείς να βρεις τη μινιατούρα ή το Dataslate για τον Be'lakor μπορείς να βάλεις έναν απλό λόρδο ως εξής: Terminator armour,combi-melta ή bolter,power ή chain fist,mark of nurgle,gift of mutation,sigil of corruption(4+ invu) και τον βάζεις στη μια τριάδα obliterators βγάζοντάς τους και το veterans.(μια χαρά μου δούλευε έτσι πριν βγει ο Be'lakor). Προφανώς αλλάζεις και τους cultists 10-10-11 για να έχεις την αναλογία των reserves. Αυτά imho | |
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 24 Δεκ 2013, 12:01 | |
| Ωραια τα πε ο R.J.Dio Belakor δεν εχω σκεφτει μαζι με Chaos Space marines...μονο με δαιμονες τον εκοβα να παιζει...αλλα δεν ειναι ασχημη ιδεα, invisibility στους oblis σπερνει.. Οι 6 terminators σου δουλευουν; Εναντια σε Tau εχουν θεμα....Ισως να τους εκοβα για 3ο δρακο | |
| | | R.J.Dio Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : CSM,Dark Elves Registration date : 14/02/2013
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 24 Δεκ 2013, 16:23 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
- Ωραια τα πε ο R.J.Dio
Belakor δεν εχω σκεφτει μαζι με Chaos Space marines...μονο με δαιμονες τον εκοβα να παιζει...αλλα δεν ειναι ασχημη ιδεα, invisibility στους oblis σπερνει..
Οι 6 terminators σου δουλευουν; Εναντια σε Tau εχουν θεμα....Ισως να τους εκοβα για 3ο δρακο Ε...αυτά είναι ανάλογα με το τι παίζετε περισσότερο στο τοπικό meta. Εγώ τους βάζω γιατί είναι τα αγαπημένα μου μοντέλα και κόλλησαν στη λίστα αυτή σαν ένα obliterator-like unit ακόμα....απλά αν μπουν όπως τα υπολογίζω (που συνήθως μπαίνουν με το relay) ,παίζουν το ρόλο ενός ακόμα deep striking/melta unit.Αν λοιπόν πέσουν μαζί με τους obliterators και ο αντίπαλος πιεστεί και χαλάσει shooting πάνω τους αντί για τους obliterators,δε με χαλάει καθόλου να θυσιαστούν. Τώρα μόνοι τους έχουν γενικά θέμα.Κανα 2 μάχες τους είχα βάλει και τον λόρδο μέσα αλλά τον προτιμώ στους obliterators. Btw o Be'lakor το κάνει το invisibility πάνω του 4 στις 5 φορές.Τραβάει το πιο πολύ shooting | |
| | | ursarkar E. creed Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 342 Τόπος : Athens,Orestiada Currently Playing : Ig ,Chaos Space Marine ,Chaos Daemons(Αν πετύχει το summoning!!) Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 30 Δεκ 2013, 16:00 | |
| HQ:Chaos Lord,Mark of Khorne,Axe of Blind Fury,Sigil of Corruption,Juggernaut HQ:Chaos Lord,Mark of Nurgle,Burning Brand of Skalanthrax,Power fist,Sigil of Corruption
TROOPS:8XPlague Marines,1xmeltagun,1xplasmagun,power fist,Rhino-Dozer Blade TROOPS:30Xcultists,2xflamers TROOPS:20Xcultist,2xflamers
FAST ATTACK:Helldrake,Baleflamer FAST ATTACK:Helldrake,Baleflamer FAST ATTACK:5XChaos Spawns,Mark of Nurgle
HEAVY SUPPORT:2XObliterators,Mark of Nurgle,Veterans of the Long War HEAVY SUPPORT:2XObliterators,Mark of Nurgle,Veterans of the Long War HEAVY SUPPORT:2XObliterators,Mark of Nurgle,Veterans of the Long War
Kαι αυτό είναι ένα all-around ¨χαοτικό" στήσιμο,κυρίως αν θες "καθαρόαιμο " χάος...Πολλά μοντέλα,ξύλο ,αξιοπρεπές shooting και distraction units...Δύο Δράκοι είναι καλοί ,τα spawns είναι ότι πρέπει για να "κλειδώσουν" ένα επικίνδυνο unit για όλο το παιχνίδι (πιθάνο...) ή να τραβήξουν πυρά..Είναι beasts ,με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγετε και θεωρώ πως είναι το δεύτερο πιο αποτελεσματικό fast attack unit,αφήνοντας πίσω τους bikers... | |
| | | krikol Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ηλικία : 42 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : Chaos Daemons, Everblight, Yu Jing, Axis Japan Registration date : 06/04/2013
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 30 Δεκ 2013, 18:07 | |
| - R.J.Dio έγραψε:
- mtgfanatic έγραψε:
- Να δω τον Astorath με allies Tau να με κανει outshoot και τι στον κόσμο.
Στο τοπικό μας meta έχουμε πολλούς marine players οπότε το defiler ειναι πολύ καλό για τους πόντους του.Για competitive δεν έχω γνώμη. Πως και δεν έχει η λίστα μια chaos havocs με autocannons? 9 Obliterators είναι το μεγαλύτερο μέρος της λίστας σε πόντους (684). Αφού παίζουν πολλοί marines όπως λες, οι 2 δράκοι επιβάλλονται (εγώ θα έβρισκα λόγο ύπαρξης και στον 3ο μου δράκο σε αυτή την περίσταση ). Το Defiler υπήρχε σαν επιλογή πριν βγουν οι Heldrakes....πλέον τη δουλειά του την κάνουν αυτοί πολύ καλύτερα,με λιγότερους πόντους και στα fast attack slots που δεν έχεις κάτι άλλο της προκοπής σε non-full assault λίστα (εκεί θες κάνα spawn). Όσο για το αν σε αγχώνει το ότι θα έχεις τους Heldrakes σε reserves...αν έχεις παίξει αρκετά παιχνίδια με τους Chaos σε αυτή την έκδοση, θα έχεις καταλάβει ότι από τη στιγμή που δε μπορείς να βγάλεις assault λίστα που να μη στη διαλύσουν από το shooting που κυκλοφορεί και επειδή είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλεις άλφα στράικ λίστα επίσης(θέλει να κάτσουν πολύ καλά συνδιασμοί Ahriman[για τα infiltrates],Land Raider,Spawns,Maulerfiends και να φτάσουν σε assault γεμάτα,συν του ότι αυτές οι λίστες έχουν πολύ ζόρι στους πόντους) ,ο chaos marine παίχτης δεν έχει λόγο να έχει πράγματα στο τραπέζι στην αρχή του παιχνιδιού. Η πιο ανταγωνιστική λίστα που έχω παίξει ως τώρα είναι η εξής:
-Aegis + comms relay -20 cultists -15 cultists -2 Heldrakes (baleflamer) -2x3 Obliterators (mark of Nurgle+veterans) -1x2 Obliterators (mark of Nurgle+veterans) -6 Terminators (combi-melta,power fists,mark of Tzeentch) -Be'lakor
Αν δε μπορείς να βρεις τη μινιατούρα ή το Dataslate για τον Be'lakor μπορείς να βάλεις έναν απλό λόρδο ως εξής: Terminator armour,combi-melta ή bolter,power ή chain fist,mark of nurgle,gift of mutation,sigil of corruption(4+ invu) και τον βάζεις στη μια τριάδα obliterators βγάζοντάς τους και το veterans.(μια χαρά μου δούλευε έτσι πριν βγει ο Be'lakor). Προφανώς αλλάζεις και τους cultists 10-10-11 για να έχεις την αναλογία των reserves.
Αυτά imho Τί ξέρουμε για Belakor, και που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες ? ξέρουμε statistics? | |
| | | tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 30 Δεκ 2013, 19:10 | |
| 1 Hades Autocannon για Anti-flyer | |
| | | astorath Warrior
| Θέμα: Απ: chaos space marine Δευ 30 Δεκ 2013, 19:29 | |
| νομιζω τα spawn πανε μεχρι 4 | |
| | | R.J.Dio Champion
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 31 Δεκ 2013, 07:57 | |
| - tomahawk έγραψε:
- 1 Hades Autocannon για Anti-flyer
Άλεξ...το ένα Hades σε 2 δράκους δεν πάει πουθενά. Ακόμα και στους 3 να το βάλεις, αν ο αντίπαλος παίξει σωστά...θα σου βγάλει τον ένα με το Baleflamer. Θα χάσεις πολύ από anti-infantry δύναμη και θα μείνεις με ένα πράμα που θα πρέπει να κάνει και hits.(το BS 3 είναι γτπκ). Vector strikes ftw. | |
| | | ursarkar E. creed Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 342 Τόπος : Athens,Orestiada Currently Playing : Ig ,Chaos Space Marine ,Chaos Daemons(Αν πετύχει το summoning!!) Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 31 Δεκ 2013, 11:17 | |
| Tα spawns πάνε μέχρι 5 και με Mark of Nurgle(toughness 6) ένα πλήρες unit είναι μόλις 10 πόντους πάνω από ένα Helldrake...Πολύ καλό deal ,κατά την ταπεινή μου γνώμη,για ένα fearless,multi wounds(3 έκαστο),beast unit με ουσιαστικό immunity στο instant death,εκτός αν πέσεις πάνω στο τερατoύργημα του Mat Ward,τους Grey Knights... Προσωπικά, όσο αφορά τα Fast Attack με σειρά κόστους-απόδοσης,θα τα τοποθετούσα ως εξής:
1.Ηelldrake(Δεν χρειάζεται να ειπώθει κτ παραπάνω...) 2.Chaos Spawns(Λογω fearless και πολλών wounds,λίγο πάνω από τους bikers) 3.Chaos Bikers(Αν μπορούσαμε μόνο να τα κάνουμε troops όπως οι loyalists...) 4.Raptors(Kαλοί ,τα jump packs "λένε'' στην 6η,αλλά φρονώ πως υστερούν έναντι των bikers..) 5.Warp Talons (Ξυλεμπορικό unit,χωρίς αssault grenades,χωρίς καμμία shooting προοπτική το οποίο ουσιαστικά εξειδικευεται στο να "κόβει" το 3αρι αρμόρ ,σ';ενα codex γεμάτο από τέτοιες προοπτικες...και δεν είναι καν fearless...)
Για το Hades Autocannon δεν ξέρω.....Στα 3 ίσως το 1 να είχε κάποια προοπτική κυριως ενάντια σε Flyers όπως η Vendetta και το Stormraven τα οποία αντέχουν το Vector strike και μπορούν με τη σειρά τους να κατεβάσουν ένα Helldrakr σχετικά εύκολα... | |
| | | R.J.Dio Champion
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 31 Δεκ 2013, 19:55 | |
| - ursarkar E. creed έγραψε:
- Tα spawns πάνε μέχρι 5 και με Mark of Nurgle(toughness 6) ένα πλήρες unit είναι μόλις 10 πόντους πάνω από ένα Helldrake...Πολύ καλό deal ,κατά την ταπεινή μου γνώμη,για ένα fearless,multi wounds(3 έκαστο),beast unit με ουσιαστικό immunity στο instant death,εκτός αν πέσεις πάνω στο τερατoύργημα του Mat Ward,τους Grey Knights... Προσωπικά, όσο αφορά τα Fast Attack με σειρά κόστους-απόδοσης,θα τα τοποθετούσα ως εξής:
1.Ηelldrake(Δεν χρειάζεται να ειπώθει κτ παραπάνω...) 2.Chaos Spawns(Λογω fearless και πολλών wounds,λίγο πάνω από τους bikers) 3.Chaos Bikers(Αν μπορούσαμε μόνο να τα κάνουμε troops όπως οι loyalists...) 4.Raptors(Kαλοί ,τα jump packs "λένε'' στην 6η,αλλά φρονώ πως υστερούν έναντι των bikers..) 5.Warp Talons (Ξυλεμπορικό unit,χωρίς αssault grenades,χωρίς καμμία shooting προοπτική το οποίο ουσιαστικά εξειδικευεται στο να "κόβει" το 3αρι αρμόρ ,σ';ενα codex γεμάτο από τέτοιες προοπτικες...και δεν είναι καν fearless...)
Για το Hades Autocannon δεν ξέρω.....Στα 3 ίσως το 1 να είχε κάποια προοπτική κυριως ενάντια σε Flyers όπως η Vendetta και το Stormraven τα οποία αντέχουν το Vector strike και μπορούν με τη σειρά τους να κατεβάσουν ένα Helldrakr σχετικά εύκολα... Συμφωνούμε στα περισσότερα. Απλά στην κατάταξή σου σταματάμε να διαβάζουμε μετά το 2....είναι χαοτική η διαφορά από το 2 ως το 3. Αν τα bikes ήταν troops προφανώς θα κάναμε άλλη κουβέντα. Στους 3 δράκους βάζω κι εγώ αναγκαστικά έναν με hades απλά λέω ότι δε μου δίνει πάντα κάτι παραπάνω. Υ.Γ. ο ένας από τους κολλητούς παίζει grey knights,necrons,grey knights/necrons lists οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω πάθει Matt Ward overdose. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τρι 31 Δεκ 2013, 21:50 | |
| Chaos space marines σαν troops γτ τους αποφευγεται οπως ο διαολος το λιβανι ολοι? Ο μονος ειμαι που τους παιζω κανονικα ο_Ο? - astorath έγραψε:
- νομιζω τα spawn πανε μεχρι 4
Μεχρι 5 πανε ειναι 1 το αρχικο μεχρι +4 μπορεις να προσθεσεις. | |
| | | krikol Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ηλικία : 42 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : Chaos Daemons, Everblight, Yu Jing, Axis Japan Registration date : 06/04/2013
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τετ 01 Ιαν 2014, 01:09 | |
| Νομίζω οτι ειναι ακριβοί οι chaos marines για troops. Ή βαζεις cultist ή βάζεις plague marines οι οποίοι είναι απέθαντοι. 3+ armour, FNP 5+, toughness 5 ????? Ooooooh my f@cking Nurgle God. Undead..... | |
| | | Sedekiel Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 206 Registration date : 15/10/2008
| Θέμα: Απ: chaos space marine Τετ 01 Ιαν 2014, 11:58 | |
| Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Έστω ότι χρησιμοποιούμε μονάδα μέτρησης RPP (resilience per point) για να δει κάποιος πόσο αντέχει μία μονάδα. Ο τύπος RPP = ((1/(to hit*to wound*fail save*fail FNP/wounds))/cost)*100
Weapon CSM RPP DeathGuard RPP Cultists RPP
Lasgun 141 240 151 Bolter 71 88 57 PG 14 11 45 Autocannon 42 35 45 LC 14 11 45 Rail Rifle 70 76 60
Αρχίζει και δημιουργείται ένα pattern. Μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών θέλουν τα troops να κρατάνε objectives, καταλαβαίνεις γιατί οι cultists είναι η πρώτη επιλογή και οι Plague marines δεύτερη. | |
| | | | chaos space marine | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |