Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| SKORNE there will be blood | |
|
+6belial Laskoulas Flames tomahawk forau iron man 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: SKORNE there will be blood Σαβ 25 Ιαν 2014, 12:15 | |
| μια πρωτη προσπαθεια να φτιαξω λιστα αρχικα βαζοντας μοντελα που μου αρεσουν εμφανισιακα αλλα και να κανουν και κατι συνδιαστηκα (δεν εβαλα immortals που ειναι οι αγαπημενoi μου στην αλλη λιστα)
Tyrant Xerxis molik karn (11) titan gladiator (Cool 2X6 paingivers bloodrunner (10) 6 catphrat cetrati (11) 6 catphrat incidiarii (9) 4 Beast Handlers (3) tyrant commander \standar (3)
55 συνολλο λιγο πετσα ειναι πολυ προβλεψιμη στο τι θα κανει στο battlefield
ακουω γνωμες αλλαγες!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Δευ 27 Ιαν 2014, 15:55, 1 φορά | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Σαβ 25 Ιαν 2014, 12:47 | |
| Ο Xerxis δίνει 5 και όχι 4.
Άρα 55.
Πρέπει οπως και δήποτε να βρεις πόντους για να βάλεις Beast Handlers. Μin 2 pts.
Σε σχέση με την υπόλοιπη λίστα οι Bloodrunners είναι σαν να έχεις Ferrari δίπλα σε Fiat... Aλλά μπορεί και να δώσει υπό συνθήκες. Γενικά είναι καλή για να δεις πράγματα και αν εξαιρέσεις τους κατάφρακτους όλα τα πράγματα που έχεις μέσα θα τα παίξεις και στις άλλες λίστες που θα φτιάξεις. | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Σαβ 25 Ιαν 2014, 12:54 | |
| ειναι υποχρεωτικο να ειναι 55? δηλαδη δεν ειναι legal η λιστα?
ενταξει βγαζω τον σολο paingiver και βαζω handlers!! | |
| | | tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Σαβ 25 Ιαν 2014, 18:02 | |
| | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Σαβ 25 Ιαν 2014, 18:47 | |
| ε ναι ειπα σιγα σιγα να ξεκινησω και εγω... | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Σαβ 25 Ιαν 2014, 19:05 | |
| οι σκορνιτες ειναι σουπερ κορνιτες ? | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 12:33 | |
| μετα απο λιγο διαβασμα Tyrant Xerxis molik karn (11) titan gladiator ( 2X6 paingivers bloodrunner (10) 6 catphrat cetrati (11) 6 catphrat incidiarii (9) 4 Beast Handlers (2) agonizer (2) μου περισσευουν και 2 ποντακια... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 12:52 | |
| Σουπερ μαγκα μου ! Υ/Γ Αντε πες στο μπαναβο να κατεβει αυριο με τις καρτες να τις κανεις καμια κοπια η κατι αλλο μεχρι να ερθει το πακετο σου και να παιξεις φυσικα 2-3 μαχες 25ρια ! | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 14:35 | |
| tyrant xerxis ... εκεί σταμάτησα να διαβάζω . Makenda 2 και Molik ! | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:06 | |
| Στο Avatar έχει το Λεωνίδα των 300, και στη λίστα επιλέγει Tyrant Xerxes... Για να ισορροπήσει το κάρμα! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:11 | |
| lol σωστος ο λανσε ! Μακεντα και τα μυαλα στα καγκελα , αλλα θα τη παρει πιο μετα, τωρα θελει να οργωσει Πειραια και Βυρωνα με τις γαλερες του Ξερξη ! (αν και θα παρει 1 ουπς σορυ 2 @@ ) | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:21 | |
| το τι θα παρω ασε να το ξερω εγω καλυτερα παντως αν μου δωσει καποιος στρατο σκορνε να παιξω σε κανενα τουρνουα μεσα στο ΣΚ θα του ειμαι ευγνωμων μεχρι να παρω τα δικα μ... | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:25 | |
| Εγω σου ειπα να σου βρουνε και για το τουρνουα της πατρας , τερατα να προξαρεις εχω ! απο μοναδες ισως εχω 5-8 βασεις μεσαιες επισης. το σημαντικο παρε τις καρτες του στρατου ! επισης λες να παμε με ποντρικ και να πουμε κ σε αλλους για αυτο ? http://www.cowboytv.gr/2014/01/26/ena-akoma-lan-tournament-for-hearthstone/αυτο το ΣΚ δεν εχει παλι αγκοτ , αν δε γινει κ τουρνουα γουορμασιν πτσο μας παμε για χερντ ! | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:30 | |
| - belial έγραψε:
- tyrant xerxis ... εκεί σταμάτησα να διαβάζω . Makenda 2 και Molik !
τι εχει ο xerxis ρε? για πες??? | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:31 | |
| Η Μακεντα με το Μολικ Καν τι κανει ειναι το θεμα αλλα σημασια εχει απλα να πιασεις ενα καστερ και να παιξεις λιγες μαχες για να δεις τους μηχανισμους του παιχνιδιου , μετα θα πιασεις και ενα αλλο κτλ. στο τελος καλο ειναι να κατασταλαξεις σε 2-3 και να τους λιωσεις ! | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:41 | |
| ποια απο ολες τις makenda... ???? | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:44 | |
| Τα σπάει ο ξέρξης Πάνο δεν είναι ότι χάνει κάπου απλά η makeda είναι makeda . Άσε που σε μια νουβέλα γυρίζει η μακέντα και λέει του ξέρξη " Μην ανησυχείς μικρέ μου ξέρξη δεν θα πάθω τίποτα " . Ε όχι να παίξουμε και με τους Ιπποκόμους και τις δευτεράντζες ! . Μακέντα 2 λέμε . Υ.Γ το μόνο πρόβλημα ίσως είναι ότι θα πρέπει να μιλήσεις με Ανεξέλεκτο μήπως έχει στοκ μακεντα 2 γιατί τις έχει πάρει όλες | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:47 | |
| ποια ειναι η 2 ρε τρελε ειμαι και λιγο noob βασικα ολες οι μακενδες ειναι καλες που τις διαβασα!!! η 2η λιστα που σκεφτομουν ηταν με μακενδα αλλα κατσε πρωτα να παιξω αυτην με τον ζερξη | |
| | | Guindor Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα-Άλιμος Currently Playing : Skorne Registration date : 19/10/2013
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:49 | |
| Βρε για δες ποσοι ειδικοι στους Skorne βρέθηκαν εδω! Όλοι έχετε και μια @@ να πείτε! Εγώ το μόνο που θα σου πω Παναγιώτη είναι πρώτα να αποφασίσεις τι θέλει η λίστα σου να κάνει και μετά να προσανατολιστείς εκεί, γιατί στην λίστα σου βλέπω πραγματά που κάνουν λίγο απο όλα! Λίγοι είναι οι locks/casters που μπορούν να βγάλουν ΚΑΛΕΣ overall λίστες και ο Xerxis δεν είναι απο αυτούς.
Πάντα αυτό είναι η άποψη μου δεν είναι και ο κανόνας! | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:53 | |
| κοιτα σκεφτομουν το overall για αρχη να μπορω να παιξω με ολα τα αλλα faction αξιοπρεπως!! για αρχη οπως ειπα εβαλα μοντελα που μου αρεσουν εμφανισιακα αλλα και να συνεργαζονται κιολας τωρα μπορει να λεω και μαλακιες και να ειναι πετσα το σκεπτικο μου ... σιγουρα θελω ξυλο melee γιαυτο μου αρεσε ο xerxis και οι cetrati. | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:54 | |
| Ρε ξεκολλάτε με την eMak και τον Molik bullet.
Αφήστε το παιδί να μάθει το παιχνίδι με ένα straightforward warlock.
Xerxis ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.
| |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 15:58 | |
| χαχαχα καλα ναι επειδη παντα σε ενα παιχνιδι ξεκιναω fluff πρωτα μετα παιζω οτι πιο σπασμενο μπορει να βγει αλλα ο ζερξης μου φαινετε καλος... με λιγο απο τις συμβουλες του forau Tyrant Xerxis molik karn (11) titan gladiator (Cool 2X6 paingivers bloodrunner (10) 6 catphrat cetrati (11) 6 catphrat incidiarii (9) 4 Beast Handlers (3) tyrant commander \standar (3) @guindor για πες και εσυ καμια συμβουλη για την λιστα .... | |
| | | Guindor Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα-Άλιμος Currently Playing : Skorne Registration date : 19/10/2013
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 16:12 | |
| To θέμα είναι οτι ο Xerxis έχει 10" ctrl και περιορίζει τον ΜΚ οπότε δεν παίρνεις το full απο τον ΜΚ. Απο την άλλη ο ΜΚ είναι το καλύτερο beast στο παιχνίδι οπότε και έτσι δίνει πίεση. Στα σενάρια που έχει παραπάνω απο ένα control zone/flag etc θα πρέπει να σπάσεις τον στρατό σου σε 2 κομμάτια κάτι που δεν βολεύει τον Xerxis οπότε θα έχεις μόνο τους BR για να jam/contest...κατα τα άλλα έχεις 3 τρόπους να crackareis armor (TG,MK,cetrati) 3 τρόπους για infantry clearance (BR που στην ουσία ειναι demi,incidiarii) και 3unit με Pathfinder.
Σαν overall λίστα δεν είναι άσχημη (εκτός vs cryx θα σε πιάσουν τα κλάματα) αλλά δεν είναι και super... Δώσε όσα games μπορείς για να δεις τουλάχιστον τι κάνουν αυτά τα unit και σε τι υστερούνε και μετά θα την μοντάρεις όπως την θες εσύ! | |
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 16:27 | |
| Nαι αλλα ο Μολικ Καν παιζει μονο σε μια λιστα και επειδη 2η λογικα θα εχει μακεντα ο Μολικ Καν θα παει εκει. Ισως να μη τον εβαζες καν και να εβαζες καποια αλλα πραγματα εκτος αν δε παιξεις μακεντα οποτε νπ.
Πχ και εγω εχω το Μαλγκ ενα κτηνος του πολεμου αλλα τον εχω βαλει ελαχιστες φορες γιατι παιζει κυριως με doomshaper/Μαντρακ.
τεσπα αυτα ειναι πρωιμα που σου λεω.
Δοκιμασε την οπως λες για να παρεις το βαπτισμα του πυρος και βλεποντας ανοιγει η ορεξη !
τεταρτη λεμε 6μιση 7 ! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: SKORNE there will be blood Δευ 27 Ιαν 2014, 16:33 | |
| Μαλακίες του λες τώρα.
Μπορεί να παίξει ότι θέλει για 2η λίστα. Και στο φινάλε αν θέλει κοτσάρει εκεί τον Molik και τον αλλάζει με τον Tiberion. Same cost. | |
| | | | SKORNE there will be blood | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |