Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| My filthy empire strikes at Manchester! | |
|
+8Reaper Fellipe iron man Laskoulas tsaks89 ragnar Tzortz Flames 12 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 17:11 | |
| μα gt κανονες εχει το σουηδικο αγαπητε | |
| | | Reaper Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 404 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : Destruction and Chaos Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 17:15 | |
| δεν εχω παρει μερος ποτε ουτε ειχα ξνακουσει κατι περαν απο σενα τωρα τελευταια!επισης δικαιολογουμε γιατι 1 χρονο παιζω μονο WHFB!Forgive me master!!xaxaxa!θα σε ενημερωσω λογικα μεθαυριο για το τι στρατο θα παιξω! | |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 17:24 | |
| ναι ρε εννοειται ρε ταλενταρα μην νομιζεις τωρα τελευταια εγινε μοδα το σουηδικο κ εγω κανα χρονο ασχολουμαι σιγα τον μαστερ πφφφφ βγαλε κατι εμετικο!!!! | |
| | | Reaper Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 404 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : Destruction and Chaos Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 17:25 | |
| αν σε παιξω με Ogres 2400 τι εμετικο ν βγαλω?αν σε παιξω με αλλο στρατο δεν θα τον ξερω καλα! | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 17:51 | |
| Ωραία περάσατε βλέπω! μπράβο πάντα τέτοια!! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 18:19 | |
| Πολυ καλα ραπορτα ! Σε ευχαριστουμε για την "τζουρα" !
Μπραβο για τις θεσεις σας παιδια , πολυ καλη επιδοση !!! Αλλα θελετε μπουνιες που δεν βγαλατε φωτο :-(
Σωτηρη νομιζω πρεπει να κανεις μια "mini αναλυση" του συστηματος .... βλεπω αυτο και το κλασσικο της GW να αγκαλιαζει ολο και περισσοτερο κοσμο , οποτε γιατι οχι ?
| |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 20:42 | |
| αμε πολυ ευχαριστως γενικα ειναι περισσοτερο απλο απ όσο φαινεται. όποιος θελει ξερει που θα με βρει!!!! | |
| | | SonOfEidolons Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 104 Ηλικία : 35 Τόπος : Nεα Σμυρνη Currently Playing : Beastmen Registration date : 29/09/2012
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 21:40 | |
| επιτρεποντε special characters? | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 21:48 | |
| Nα κανεις μια mini αναλυση εννοουσα σε καποιο post εδω βασικα :Ρ | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 22:09 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Nα κανεις μια mini αναλυση εννοουσα σε καποιο post εδω βασικα :Ρ
+1 | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 22:18 | |
| ok αυριο πρωτα ο θεος!!!!ναι, επιτρεπονται τα παντα | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 22:30 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 104 Ηλικία : 35 Τόπος : Nεα Σμυρνη Currently Playing : Beastmen Registration date : 29/09/2012
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τρι 04 Μαρ 2014, 23:45 | |
| και εμενα θα με ενδιεφερε να συμετασχω σε κατι τετοιο με ενα καλο rulepack κοντα στο βασικο της GW(αν οχι το ιδιο) με καλο κλιμα παντα | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 17:02 | |
| GW + good rulepack = impossible | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 17:23 | |
| pls αυτα τα σχολια σε άλλο θρεντ οκ? μην αρχισουμε παλι etc,etψι κλπ κλπ
ο κοσμος μπορει να κρινει μονος του. αν παρακολουθουσες λιγο τις εξελιξεις θα έβλεπες ότι οι ποσοτικα μεγαλυτερες "αγορες" αυτη τη στιγμη (αμερικη/αγγλία) παιζουν "out of the book" + sweedish pack ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και μετα άλλα. δηλαδη σε αυτους το απευθειας τζιτι αρεσει.
οκ δεν ειναι υπερπαικτες με iq 400 που εχει πχ ο μεσος πολωνος/δανος (που θα μου πανε κ αυτοι θα τους πετυχω σε κανενα τουρνουα χεχε) αλλα μπορει να τους ενδιαφερει απλα να περνανε καλα.
και αν θελεις και για ελλαδα οι μονες ενεργες κοινοτητες με >5 παικτες (πορτο ραφτη,ίλιον) παιζουν gt καθαρο. | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 17:50 | |
| το παιδι η8ελε ενα "καλο" rulepack και εγω απλα του ειπα οτι το rulepack της ΓW ειναι ΓΤΠ τωρα για τα αλλα που λες Σωτο συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ , ΠΟΣΟΤΙΚΑ μπορουν να παιζουν οτι 8ελουν οπως και τ αφου το κανει 90% του πληθυσμου πρεπει να ειναι σωστο , ετσι ? - Παράθεση :
- It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Jiddu Krishnamurti
για εμενα το ΓΤ και το ruleless pack tis GW δεν ειναι καλο ρυλεπακ , το Swedish κατι κανει ΑΛΛΑ εχει πολλα μειονεκτηματα και πολλα tricks για να το "σπασεισ" γιατι εγω εβγαζα λιστεσ ΕΤΣ λβλ με κατι 10-11 κομπ , οποτε μην μου λες βαλανσεντ και πρασινα αλογα θα συμφνησω οτι ειναι καλυτερο απο την τραγωδια που εχει γινει το ΕΤΣ αλλα απαχει ΠΟΛΥ απο το καλο ρυπεπακ κατεμε. βεβαια δεν ειναι και δικο τους το φτεξιμο , οπως και να μαρκεταρισ το προιον οσο μαρκετινγ οσο ωραιο package κτλ κτλ στο τελος θα ειναι το ιδιο προιον , αμα πουλας χωμα θα ειναι χωμα και αμα πουλασ χρυσο θα παραμεινει χρυσο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ με λιγα λογια, το warhammer ειναι μουφα στρατεγυ γαμε , εχει βασικα λα8η στο στρατεγυ μοδελο του , οτι και να κανεισ οτι βαλανψε μικρο changes και να κανεις ειναι απλα ενα face lifting , αμα δεν αλλαξεις core mechanics που τα ρυλεπακσ δεν 8ελουν να κανουν θα εισαι κολημενος σε ενα υνβαλανσεδ συστεμ | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 17:58 | |
| παντος ειμαι και εγω οπαδος του GT διοτι δεν μου αρεσουν οι περιορισμοι μου αρεσει να παιζω το παιχνιδι ως εχει(βεβαια αυτο μπορει να γινει μονο με φιλικο κλιμα και να μην παει να μου κατεβασει ο αλλος οτι ποιο σπασμενο κυκλοφορει αφου δεν παιζουμε για το champions league αλλα για να περασουμε καλα) συγνωμη για το σπαμ | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 18:10 | |
| ρε συ χρυσομυγα πηγαινε και αναζητησε/φτιαξε το τελειο υπερσυστημα. απλα όταν το βρες και εισαι 50 χρονων και συνηδειτοποιησεις ποσα χρονια fun εχασες ελα να μου πεις. μπαλανς δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο στα βιβλια. ειδικα στα γουοργκειμς που εχουν φτιαχτει απο "κανονικα" μυαλα και όχι τιποτα υπερεγκεφαλους.
όσο πιο περιπλοκο ένα συστημα, τοσο πιο ινμπαλανσντ. δες την ίδια την φυση...υπερπολυπλοκη και καρααδικη. το λιονταρι θα κατασπαραξει το προβατο και τουμπεκι ψιλοκομμενο όλοι...χαχαχαχα ban lions!!!! τις αδικιες των στρατων συμπληρωνει ένα γερο μυαλο και μια καλη παικτικη εμπειρια. και ναι και ένα ρουλπακ. αλλα και παλι....όλα τα άλλα ειναι other words to be loved κατ εμε. αν γουσταρεις, παιζεις. αν δεν γουσταρεις δεν παιζεις και τα φορτωνεις στο ρουλπακ, στο ζαρι, στον φλειμς κλπ κλπ. τοσο απλο.
ον τοπικ, το παιδι ειπε θελει ένα καλο ρουλπακ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. δηλαδη πιο σαφης δεν θα μπορουσε να γινει! | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 19:34 | |
| - Flames έγραψε:
- ρε συ χρυσομυγα πηγαινε και αναζητησε/φτιαξε το τελειο υπερσυστημα. απλα όταν το βρες και εισαι 50 χρονων και συνηδειτοποιησεις ποσα χρονια fun εχασες ελα να μου πεις.
μπαλανς δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο στα βιβλια. ειδικα στα γουοργκειμς που εχουν φτιαχτει απο "κανονικα" μυαλα και όχι τιποτα υπερεγκεφαλους.
όσο πιο περιπλοκο ένα συστημα, τοσο πιο ινμπαλανσντ. δες την ίδια την φυση...υπερπολυπλοκη και καρααδικη. το λιονταρι θα κατασπαραξει το προβατο και τουμπεκι ψιλοκομμενο όλοι...χαχαχαχα ban lions!!!! τις αδικιες των στρατων συμπληρωνει ένα γερο μυαλο και μια καλη παικτικη εμπειρια. και ναι και ένα ρουλπακ. αλλα και παλι....όλα τα άλλα ειναι other words to be loved κατ εμε. αν γουσταρεις, παιζεις. αν δεν γουσταρεις δεν παιζεις και τα φορτωνεις στο ρουλπακ, στο ζαρι, στον φλειμς κλπ κλπ. τοσο απλο.
ον τοπικ, το παιδι ειπε θελει ένα καλο ρουλπακ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. δηλαδη πιο σαφης δεν θα μπορουσε να γινει! Παιζει να ειναι και το σωστοτερο ποστ που εχεις κανει ever +1 | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 20:09 | |
| το ποιντ μου ειναι οτι το current καλο δεν ειναι πραγματικα καλο alla relatively καλο γτ το γαμε ειναι μουφα
αλλα ναι στο κατω κατω οτι αερολογιες πουμε εμεις ο κα8ενας διαλεγει οτι 8ελει απλα αυτοs ρωτησε και εγω απαντησα
note : burn warhammer | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 20:32 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Flames έγραψε:
- blah blah
Παιζει να ειναι και το σωστοτερο ποστ που εχεις κανει ever
+1 παιδι μου παταω τα -αντα σε μερικους μηνες πρεπει να το υποστηριζω!!!! δηλαδη θα σου ριχνω 16 χρονια. οποτε αν με δεις στο λεωφορειο θα πρεπει να μου παραχωρησεις τη θεση χαχαχαχα | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 20:39 | |
| 15,5 ! Δεν μου αρεσουν οι υπερβολες ... :Ρ
Σοβαρα τωρα , πρεπει να φτιαξεις το ποστ . Μια αρχη με τους κανονες , ενα σχολιασμο απο κατω σχετικα με αυτο αλλα και γενικοτερα τις εντυπωσεις σου ... Μετα απο 2 τουρνουα με πολυ καλες θεσεις , εχεις και την εμπειρια να το κανεις αλλωστε !
Ελα τωρα ,αφου ξερεις απο αυτα , μην σλακαρεις ! | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 21:06 | |
| ok ok!!! μεχρι αυριο θα το χεις (πφφφ λες και μιλαω στο αφεντικο μου ενα πραμα) αλλα θα μου υποσχεθεις ότι θα κανεις τουρνουα !!!!! | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 21:24 | |
| Mα δεν θελω μεχρι αυριο , θελω να το φτιαξεις μεσα στο ΣΚ , να ειναι ΣΟΥΠΕΡ , με φωτογραφιες και ολα . ΜΟΝΟ ετσι ο κοσμος θα τρελαθει !
Γιαυτο στο ζηταω Σωτηρη , να φτιαχτει ο κοσμος , να ΖΗΤΗΣΕΙ και ετσι ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !!! ειπαμε....
ΖΑΡΙΑ ΜΑΧΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ! | |
| Θέμα: Απ: My filthy empire strikes at Manchester! Τετ 05 Μαρ 2014, 22:18 | |
| gmti φωτο δεν εχω αλλα υποσχομαι να κανω σουπερ αναλυση σουηδικου! πολυ ωραιο το ρητο αυτο, ευγε
| |
| | | | My filthy empire strikes at Manchester! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |