Δεν ξέρω αλλα η αίσθηση μου είναι πώς χωρίς το campaign δεν δίνει και πολύ το παιχνίδι.
Από την άλλη ούτως ή άλλως τα TAGS είναι τεράστια επένδυση και μπορούν να βγουν off σε ένα γύρο. Ενώ δεν δίνουν τη δυνατότητα να σηκώσεις διπλή squad στα campaign missions. Το πρόβλημα που είχα εγώ είναι πώς αν επίλέξεις το TAG και πας για μια squad των 10 τότε ποιος θα προτοπάρει τις εντολές?
Οι engies με τους hackers, τα smoke grenades για να καλύψεις το χώρο ή το TAG που για να βγάλει τα λεφτά του πρέπει να προχωρήσει το μισό πεδίο και να φτάσει τις μαζορέτες του αντιπάλου για να του κόψει εντολές. Δεν ξέρω πιστεύω πώς το heavy flame είναι σαφως καλύτερο από το HMG και για να το παίξεις πρέπει να πας κοντά.
Άσε που σε όλους του Yu Jing πληρώνεις το καλό CC ability το οποίο μάλλον είναι άχρηστο στο παιχνίδι.
Anyway πολύ οραίος ο Guijass !!!
Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
γενικά τα τάγκς αυτό κάνουν καλά τους ράμπο... οπότε αν δεν θές να παίξεις αυτό το στίλ απλά δεν τα παίρνεις ... προσοπικά πάντως στα νέα σενάρια του ITS(παραδισο σορι δεν εχω το βιβλιο καν) που μπορείς να παίξεις με διπλές λίστες δεν θα τους ελεγα όχι.. για μάχες σε στίλ ανιχιλεισιον και κουαντραντ κοντρολ κλπ θα έχουν σίγουρα μια θέση στον ήλιο..
απο κεί και πέρα το πως θα διαχειριστείς τα όρντερ που έχεις είναι ουσιαστικά όλο το παιχνίδι... τι θες να κάνεις να φας τις τσιρλιντερ του άλλου, να κάνεις τα objective, να του φας τους δικούς του σπεσιαλιστες για να μην μπορει να κανει αυτος πχ τα δικά του.. διαλέγεις και παίρνεις..
για μένα είναι καλύτερο να παίξω με ένα κομπατ γκρούπ και να έχω και ποιο φανταχτερα παιχνίδια όπως visors HMG ninja hackers μέσα πάρα με είκοσι πλέμπες... αλλά είναι πιστέυω ζήτημα τι βολέυει τον καθένα... δλδ αμα είναι να τρώς όλα τα όρντερ επειδή ο παραμέντικ σου έιναι παλτό και σε πατάει ο άλλος μετα γιατί δεν έχεις και σύ ένα δύο σκληρά καρίδια να στήσεις ένα supresion fire και να βάλεις μια νάρκη δεν μου πολυαρέσει...
forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
lol παίζω με την κοπέλα μου σπίτι γενικά έχω JSA και combined. κυρίως παίζουμε 200 πόντους γιατί δεν έχω αρκετό τερέν για ποιο μεγάλο τραπέζι αλλα και για να μην παίρνει πάνω απο μια ώρα..
θα τελειώσω κάτι μοντέλα που βάφω και θα ανεβάσω και batrep στο youtube σε μια δεκαριά μέρες ελπίζω να βγεί καλό!
Meraklis Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 747 Registration date : 08/11/2010
Ισως θα βγουν πιο δυνατα τα μοντελα σου, εαν σταματησεις αυτο το μαυρο Lining που κανεις πανω τους. Αντιθετα μιας και δουλευεις με πορτοκαλι, δοκιμασε να κανεις κοκκινο-καφε ή καλυτερα μπλε σκιες, οι οποιες ομως να μην ειναι τοσο ορισμενες γραμμες.
Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012