Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014   Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeΠαρ 15 Αυγ 2014, 21:27

Για αρχη να κανω μια γενικη ανασκοπηση της ομαδας, θα μας παρομοιαζα με τη Δανια του 1992 που λογω του εμφυλιου στη Γιουκοσλαβια τη πεταξανε εγω απο το Γιουρο και φερανε απο τις παραλιες και τα μπανια τη Δανια η οποια εκανε την εκπληξη και το σηκωσε (Το Euro 1992) εχουμε ομως μια μεγαλη διαφορα , εχουμε στην ομαδα μας πολυ μεγαλητερα ονοματα απο εκεινη τη Δανια , αυτοι ειχανε τοτε το Σμαιχελ και το Λαουντρουπ , επτρεψτε μου ομως να πω οτι η δικη μας ομαδα , χωρις ιχνος αλαζονειας εχει μια φουρνια απο τα μεγαλα ονοματα στο χωρο του Χαμερ γενικα.
Συνεπως στα ματια μου , μονο εκπληξη δεν ητανε η 3η θεση , παρα το γεγονος οτι τη πανυγιρισαμε οσο δε πηγαινε , απλα μας εφυγε το αγχος και η καταρα του μονιμου ακολουθου του Μπιγκ 4 , τωρα πια ελπιζω αυτο να μας απελευθερωση σα χωρα και ομαδα , εκτιμω οτι η ομαδα αυτη ειχε περιθωρια και για παραπανω πραγματα αφου 2-3 παιχτες μας εχουνε την αδιαμφησβητητη ποιοτητα για παραπανω ποντους που η ατυχια μας στερησε. δε θα πω οτι δεν ειχαμε και τυχη σε μερικα σημεια, ομως αυτο που μου εμεινε ητανε μια ομαδα με 8 παιδια να μη σκυβουνε το κεφαλι , με τολμω να πω 8 ισες προσωπικοτητες απο πλευρας σκληραδας πανω στο τραπεζι , κατι που το συναντουμε ΜΟΝΟ στη Πολωνια και τη Δανια , γιατι και η Ιταλια ακομα δεν εχει 8 ισους, αυτο δε που με χαροποιει ειναι οτι υπαρχουνε απο πισω και αλλες σπουδαιες προσωπικοτητες για να συνεχισουνε το εργο και να εμφανιστει η ομαδα ακομα πιο δυνατη του χρονου.
Για τη μαχη οροσημο με τη Δανια , δε θα πω ειμαι σιγουρος αλλα θα πω οτι ελπιζω αυτο να ητανε το Ματζικερτι για ολο το Big-4 , αντιμετοπησαμε μια ομαδα με τρομερη αυτοπεπιθεση, μια ομαδα η οποια ητανε με ολα της τα αστερια παρων , που μας αντιμετωπισε στο θεμα του παιρινκ και τη συμπεριφορα σαν ιθαγενεις , σα να παιζανε με τη Νεα Ζηλανδια  , με υφος Παππα , σιγουροι οσο δε παει για τη 100ρα που θα μας ριχνανε , ισως να μην ειχανε και αδικο , αφου αλλες φορες το κανανε , αυτη τη φορα ομως ειπαμε ΟΧΙ.
Δε θελω να ειμαι υπερβολικος , αλλα πιστευα τοσο πολυ οτι θα τους κερδισουμε και πιστευω οτι απο δω και περα καθε χρονο θα πεφτει σφαλιαρα , αλλυπητη γ@@# για τους φιλους Δανους.
Αυτη η μαχη απεναντι σε μια υπερομαδα για τα δεδομενα μας , ας ειναι οδηγος οτι και το Μπιγκ φορ ματωνει και ας συνεχισουμε να το ματωνουμε , ητανε η πιο σπουδαια νικη στην οποια Ιστορια της Εθνικης , η αν δε σας αρεσει η λεξη εθνικη , η πιο σπουδαια νικη ολα τα χρονια που παει η ομαδα.Ακομα και η νικη μας εναντια στη Πολωνια στο σπιτι τους πριν 2-3 χρονια δεν ειχε την ιδια σημασια , αφου ηδη το ειχανε σηκωσει και πανυγηριζανε , εμεις διψαγαμε για μια καλη θεση και αυτοι παιζανε απλα για να τελειωση , οχι χαλαρα , αλλα οχι σιγουρα τοσο σκληρα οσο αν διακυβευεται ενα μεταλιο.Ενα μεταλιο το οποιο ητανε το Μηλο της Εριδας αναμεσα στην ομαδα μας και τους Δανους φετος.Δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο αυτους αντιθετα οι Δανοι και ο καθενας που θελει να μας αντιμετωπισει θα πρεπει να ξερει οτι εχει μπροστα μια ομαδα στα τελευταια 3 ΕΤΣ με 15 νικες και 3 ητες , 2 απο ιταλους και 1 απο γερμανους.
(Θελω μονο να κανω μια παρατηρηση , ας μη σεβομαστε τη φανελα της Ιταλιας τοσο πολυ , πρεπει να τους ριξουμε τη μουρη στη λασπη και αυτων !)
Αυτοι πρεπει να μας υπολογιζουνε πια !
Συχαρητηρια λοιπων σε αυτη την ομαδα και στις προηγουμενες γιατι ολες βαλανε το λιθαρακι τους για αυτο το μεταλιο.
Φτανει η φλυαρια και παμε στις μαχες.

1η Μαχη Vs Belgium.

Ογκρε , εκτιμηση γυρω στο 14-6
Απο τις λιγες φορες που με επιασα αισιοδοξο , βεβαια παντα παιζει ρολο και ο τροπος παιξιματος του αντιπαλου, η τυχη, τα τεραιν και φυσικα ζαρια ειναι.
Ειχε 3χ6 μπλετσερς ,κανονι, ενα ντεθσταρ με χεβεν μαγο 3 σκυλακια 3χ10 γκομπλιν.

Διαλεξε μερια , στηθηκε μακρια απο οσο μπορουσε απο τα περισοτερα τσουκα μου απλωσε τις αναλωσιμες μοναδες του και κρατησε τα παντα τερμα αριστερα οπως βλεπω.
Απο τη πλευρα μου ειχα μια μεγαλη λιμνη κεντρο και αριστερα ετσι διαλεξα να περασω τα τρολ απο εκει και περιφεριακα τα ορκ. Ητανε η πρωτη μου επαφη με τα τεραιν του ΕΤΣ και ομολογω οτι δε περιμενα να με δυσκολεψει ετσι , εφοσον βεβαια σε αυτη τη μαχη ειχα το ρολο του κυνηγου και αυτος ετρεχε και με εφθειρε.
Προσεκτικος παιχτης , κραταγε τα παντα εξω απο τις 6" για να μη δινει πανικ , γενικα το στυλ παιχτη που μου αρεσει να αντιμετωπιζω με τη νοοτροπια take everything and give them nothing.
Δεν εχω πολλα να πω για τη μαχη , περασε μια φορα το κομητη , εφαγε ενα μηχανημα ,εσκασα αλλα 3-4 εγω , πραγμα λογικο οταν εχεις 8 μηχανες να βαρανε ολες με μισφαιρ τσαρτ.δε παιξαμε ποτε ουσιαστικο και σοβαρο cc με ταισε τα μικρα του , πηρε τα δικα μου περιφεριακα, το χελχαρτ του στις 20" ευτηχως δεν εφερε καποιο μισκαστ να με πονεσει.Απο το 1ο γυρο και μετα περασα στους επομενους 5 γυρους τη πατουσα αρκετες φορες , παιζει μεσο ορο να την εφερνα 3-4 φορες στο 4+ αλλα και στις 5 φορες τελειωνε με 1 και τη γυριζε σε μενα , με αυτα και αυτα ετσι εφαγε και ενα μηχανημα και απο τη πλευρα του μου εκοβε μονο τη Τηλεμεταφορα για ευνοητους λογους , να μη τον φτασω-.-.Εγω δυστηχως δεν εφερα σε ολους αυτους τους γυρους παρα μονο 2 χιτ στη πατουσα και ολα ητανε βελακι και μακρια ... στο 1 χιτ μαλιστα σε 6 μοντελα με παροντα και τον εντι εφερα 4 ασσους το ειδε και εφριξε και αυτος -.- εφαγα ομως το κανονι και 2 μοναδες μπλετσερς + τα φτηνα περιφεριακα του , ητανε αρκετο να μου δωσει τη νικη για 220π και το 11-9.
Nτεσου , ο φιλος να χοροπηδα και να φωναζει οποτε η πατουσα πηγαινε δεξια και αριστερα , δηλαδη συνεχεια Razz και οι γυρω μου να νομιζουνε οτι χανω, ενω ουσιαστικα ελεγχα τη μαχη απλα δε μπορουσα να παρω παραπανω ποντους.
Ηθελα κατι παραπανω το κυνηγησα το πιεσα αλλα δεν επαιζα και μονος, γενικα τρακαρα πανω στη λιμνη , απο εκει και επειτα ομως προσαρμοστικα στις επομενες μαχες.
Στα γενικα μου αρεσε ο τυπος μετα μιλαγαμε για τη μαχη πολυ καλο κλιμα γενικα μεταξυ Ελλαδας και Βελγιου , απο τα καλητερα σοβαρα παιδια του ΕΤΣ , γιατι δεν ηρθανε μονο για μπυρες αλλα για να ριξουνε και φαπες.ολοι η ομαδα εχτρα φιλικη ! βγαλαμε και φωτο αρκετες θα δοκιμασω πιο μετα να τις ανεβασω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014   Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeΔευ 18 Αυγ 2014, 11:29

Δώσε κι άλλο πόνο ντε!
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014   Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeΔευ 18 Αυγ 2014, 15:42

(Sorry για την ερώτηση αλλά δε ξέρω... οι λίμνες στο ETC τι διαφορά έχουν; πιό μεγάλες; άλλοι κανόνες;...  Embarassed )
http://www.shieldwolfminiatures.com
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014   Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeΔευ 01 Σεπ 2014, 11:50

τωρα που χαλαρωσα λιγο απο το πηξιμο στο γραφειο , αν και καθυστερημενα θα γραψω 1-2 πραματακια και για τις αλλες μαχες.

@σολεγκα
Οι λιμνες ειναι 12" απο οσο προσεξα , τοποθετημενες στο κενρο και λιγο προς δεξια ειτε αριστερα το θεμα ειναι οτι ο αντιπαλος που θελει να παιξει αμυντικα και να σε περιμενει πηγαινει απο τη πλευρα και πισω της λιμνης , τις πιο πολλες φορες σου δινει και απο τη πλευρα σου και ενα ιμπασαμπλ.Στα ορκ ειναι το θεμα οτι πρεπει να προχωραω σα φουσκα για να δινω το λντ στις 12.

@Ψητο
2η Μαχη. Βουλγαρια
Νταρκ Ελφ
Με τα Σκοτεινα Ξωτικα ειναι μια ιδιομορφη κατασταση , η μαχη ειναι ανοιχτη και νομιζω οτι εξαρτατε κυριως απο το πως θα παιξει ο αντιπαλος μου , θα δοκιμασει να με διαλυσει με τον ηλιο , να ερθει φουλ μπροστα ρισκαροντς και αυτος να φαει μαπες σουτινκ μαγεια , η να κατσει πισω και να μαζεψει ποντους απο τα περιφερειακα μου κανοντας με εμενα να βγω μπροστα αρα και να φαω πιο ευκολα τον Ηλιο.
Πιστευα ομως γενικα οτι θα υπερισχισω απεναντι στα Νταρκ Ελφ και για αυτο τα εβαλα 3+ , μια νικη δηλαδη στο 12-8 ειτε ενα 10-10 στο φιναλε στη χειροτερη αλλα με γενικη μου διαθεση και αποψη οτι τα νικαω.
Παμε στη μαχη.

Αντιπαλος μου ενα αρκετα καλο παιδι , συμπαθης , τον λεγανε Γιορνταν , τον φωναζα Τζορνταν και γελαγε Razz

Διαλεγει μερεια και Ω που στηνεται ,πισω απο τη λιμνη Razz ριχνουμε τα σπελλ , φερνω τη πατουσα με το μικρο , δε τη κραταω τελικα φερνω και τηλεμεταφορα και πατουσα με το μεγαλο , τα δυο βασικα μου σπελλ. ριχνει αυτος , δε φερνει Ηλιο ... αμεσως σηκωνομαι , ενω ολη την ωρα ημουνα κατηφης λογω της λιστας του και του Ντεθ και αρχιζω λιγο το σταντ απ κομεντι "Now we play my friend Jordan , NOW WE PLAY" :p Μη τα πολυλογω στηνετε απο τη μια ακρη στην αλλη , εγω στηθηκα σχετικα μαζικα προς τη λιμνη αλλα ετσι ακριβως απεναντι του απο τη μαγισσα και τους τοξοτες του.
Ειμαι τυχερος ενω εχει και +1 παιζω πρωτος ... στη μαγεια του τρωω το σκρολ , και στο σουτινκ ειμαι αρκετα ευστοχος και τρωο μια λαιτ καβαλρυ (εμεινε μονο οπηγασατος ζωντανος) και μια αλλη περνει πανικ. ενω στο μουβμεντ εχω προχωρησει Φουλ μπροστα του με τα τρολλ σε 7+2 φορμετιον για να κανω συνεχη τζαρτ με μεγαλο φροντ σε ολο το μετωπο αφου εχει πολλα λαιτ καβαλρυ (4) παιζει ο φιλος φερνει ολους τους πηγασατους μπροστα παει 2 εναπομεινοντες λαιτ καβαλρυ στο ενα μανγκλερ πανω πεθαινουνε , του λεω πανικ στο χαρακτηρα που ητανε κοντα στο μανγκλερ , ακριβως διπλα ( ητανε αυτος με το 3+ γουορντ) το χανει και φευγει , μου λεει εκανα λαθος επρεπε να παω πρωτατο λαιτ και μετα τον ηρωα , του λεω ναι , το σκεφτομαι λιγο ,ειναι καλο παιδι φιλικος του λεω , καντο δε με πειραζει , αληθεια , πες οτι πηγες μετα, λεει οχι εκανα λαθος πρεπει να το πληρωσω , λεω δε με πειραζει πραγματικα καντο τζορνταν , επειμενει και αυτος και οκ το αφησα.
χανει ετσι ενα ηρωα τον αλλο γυρω απο το να κανει τσαρτζ , ριχνω στο δικο μου γυρο ολο το σουτινκ στο λορδο του. τον σκοτωσα , προχωραω φουλ μπροστα το τσαριοτ τσαρτζ σε μια λοκς του σπαω ... μου κανανε 2 γουντ τους εκανα 4 -λολ... , στο δικο του γυρο κανει ενα φαιλντ τσαρτζ στο ενα πηγασατο ο αλλος πεφτει πανω στη μια μηχανη βτ, ο  3ος ραλιαζει , 3ο γυρο δικο μου τσαρτζ τα τρολλ στο βτ , με τη μαγεια του εξαφανιζω τους τοξοτες , μενει μονο η μαγισσα , σουτινκ παει κ ο 2ος πηγασατος , τελειωνει ο γυρος με οβεραν τα τρολλ στο 2ο βτ , πλεων μακρια απο τζενεραλ αλλα δε με ενοιαζε, τη δουλεια τους τη κανανε.
στο δικο του γυρω φερνει τον 4ο πηγασατο κοντα στις αλλες μηχανες ο 3ος εχει κανει ατυχο οβεραν δε φτανει το 2ο ΒΤ και του ριχνω 2 βτ 2 doom diver 2 lobba ,φερνω στα 2 βτ χιτ αλλα 1 στο γουντ στο δδ μισφαιρ ,στο 2ο χιτ, 1 χιτ, 1 στο γουντ και 2 λοββα ΧΙΤ και τα 2, το 1 ασσο στο χιτ το αλλο 1 στο γουντ, το αναφερω οχι γιατι ημουνα ατυχως οπως μπορει να πει καποιος , απλα γιατι ετσι ειναι η μαγεια και η τυχη στο παιχνιδι , προσωπικα δε με επηρεαζει καθολου αρνητικα ακομα και ο ασσος , ξερω οτι ζαρι ειναι και θα μου δωσει αργοτερα κατι καλητερο , τωρα 4 ασσους μετα 4 6ρια ,οπως και ο αντιπαλος μου θα μπορουσε να ειχε κανει οβεραν καλητερο, ειτε να μην ειχα φερει εγω τοσα χιτ στα λομπα ειτε στο 5+ στα τσουκα. δεν ειχα παραπονω απλα γελαγαμε λιγο με τους 4-5 ασσους στη σειρα και γενικα το να κλαιμε για το ζαρι , λες και φερνει μονο σε μας ασχημα ειναι το λιγοτερο αστειο. στα υπολοιπα, εχω κανει σουιφτ ρεφορμ το πεζικο σε μεγαλο φροντ να μη ξεφυγει η μαγισσα ο λορδος στην ακρη δινει λντ στο μονο τρολλ , κανω τσαρτζ ρεαρ στλ 3ο πηγασατο , εχω ριαρ 1 γουντ τσαρτζ αυτος κανει 2 γουντ στο τρολλ , αυτο πηγε να φαει και σπαει , τον πιανω , προηγουμενος εχω σκοτωσει και μαγισα ειμαι φουλ σχεδων σε ποντους οτι και να παρω, ο 4ος και τελευταιος πηγασατος μου τρωει τις υπολοιπες μηχανες και απλα μετα τον κοιταω δε ρισκαρω μαγεια κτλ.

τελικο αποτελεσμα
17-3 υπερ μου.
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014   Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014 I_icon_minitimeΤρι 02 Σεπ 2014, 18:49

Tο κέρασες μπύρα μετά το παλικάρι; Cool
http://www.shieldwolfminiatures.com

Grork The Kingslayer -Orcs ETC 2014
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Grork the Kingslayer !
» Grork The Kingslayer
» Grork the Kingslayer Return ...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: WHFB Battle Challenges and Reports-
Μετάβαση σε: