Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 40k forgeworld finally legal | |
|
+14Tzortz Rommel Aerico Nepenthe Laskoulas krikol R.J.Dio PeacenLove Sn4k30r Nireas lord limenix kyrgkikas Blood Guzzler dikakos 18 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dikakos Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ηλικία : 41 Τόπος : Πειραιας Registration date : 04/05/2013
| Θέμα: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 12:43 | |
| | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 14:35 | |
| Οπως λεει και στα σχολια του αρθρου, η FW παντα ηταν μια legal επιλογη. Επειδη ηταν ομως κατι εξτρα, κατι που δεν περιλαμβανονταν στα βασικα Codices που ειχαμε ολοι, ηταν κοινος τοπος οτι η FW ηταν λιγο " cheat", απο τη στιγμη που το 99% των παικτων ουτε χρησιμοποιουσε τις μοναδες ουτε ηξερε καν τι κανουν...
Βεβαια, οπως εχει γινει το game πλεον το Codex δεν αποτελει βαση και πολλοι στρατοι βασιζονται στα εξτρα supplements για να παιξουν με αξιοπρεπεια. Σε αυτο το κλιμα, με λιστες με 7 Detachments, Formations και ολες αυτες τις αηδιες, ειναι πολυ δυσκολοτερο να αποκλεισεις την χρηση FW μοναδων. Προσωπικα δεν ειμαι υπερ του να επιτρεπονται ελευθερα FW. Ειναι μια τεραστια μαζα κανονων που ερχεται να προστεθει ηδη στον σωρο βιβλιων που ειναι διαθεσιμα απο τη GW... και επισης ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κατσεις να μελετησεις τους κανονες της FW μιας και βγαζει νεα βιβλια συνεχεια και θελει ΤΡΕΛΟ ψαξιμο να βρεις σε ποιο Imperial Armour ειναι οι τελευταιοι κανονες καθε μοναδας... | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 15:06 | |
| Προβλεψη...το κοινο θα συρρικνωθεί και αλλο!Το walk and play θα παει περιπατο!Οι μικρες κοινοτητες θα απομονωσουν τους power-gamers στέλνοντας τους στο διαολο!!Λιγοι θα πανε παρακατω αλλοι θα παιξουν μπασκετ και αλλοι θα πουλησουν τα μοντελα τους σε εξευτελιστικες τιμες ωστε να γινουν βορρα στα σαγονια του Blood Guzzler!H θα ποσταρουν σε τιμες οτι να ναι και δεν θα τα αγοραζει κανεις (Ο Νεπενθες-ης ξερει για ποιους μιλαω)!
Πλεων η μπαλα ειναι στους ελάχιστους Τ.Ο. στο χερι τους ειναι να βγαλουν τη φετα απο το ψυγειο!Στην δουλεια μου λεμε ''Adapt or Die''.Η θα κατσετε να συμφωνησετε τι στο καλο θελετε απο το παιχνιδι .Η θα κατσετε να παιζετε 5-6 ατομα μεταξυ σας αποκλειωντας απο μονοι σας τον βλακα που θα σας σπασει τα @@ με το νεο uber-super-mega expensive models spam army list που του αγορασε ο μπαμπας!
Εμενα αυτη η αλλαγη με βολευει παντως!Θα αγορασω τα συλλεκτικα μοντελα space marine που μου λειπουν σε ακομα καλυτερες τιμες! | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:11 | |
| Οι μονάδες/μοντέλα της FW έχουν πάψει εδώ και καιρό να θεωρούνται "σπασμένα".
Σίγουρα δέν έχουν κάτι αντίστοιχο του waveserpent spam,wolf lords deathstar ή τη νέα Necron unkillable leechguard.
Άντε να βάλουμε κάνα Sicaran,Contemptor dreadnought ή το πανάκριβο Fire raptor.
Έχω 5000 πόντους death Korps of Krieg και είναι 50-50 να κερδίσω orcs/tyranids/marines/chaos ... χάνω για πλάκα από Eldar/Necrons/SW.
Free FW λέω εγώ. Μόλις τα παίξει λίγο ο κόσμος θα δεί ότι δέν είναι τπτ σοβαρό.
Όσο για τους παραπάνω κανόνες που θα πρέπει να μάθει , είναι όλα γραμμένα στο battlescribe , στα entries των FW μονάδων.
Τώρα αν σας έκατσε άτομο που έλεγε ψέμματα για τους FW κανόνες (και εγώ έχω παίξει με τέτοιο άτομο) ... έ τι να πώ?
Υ.Γ. - Μιλάω για νορμάλ μονάδες. Η αλήθεια είναι ότι στα super heavies τα FW είναι πολύ δυνατα Βλ. FW imperial knights (acheron/castigator) , typhon siege tank κ.α.
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:20 | |
| Δεν λεει τα παντα στο battlescribe ( τουλαχιστον οχι σε ολα τα data repositories). Οταν εψαχνα παντως για το ομαδικο να βρω τα updated entries μου ειχε βγει η πιστη για να βρω 2 μοναδουλες ( σε ποιο βιβλιο ειναι + το να "βρω" το βιβλιο). Η αληθεια παντως ειναι ( το συζητουσα και με τα παιδια του BOW), πως αυτη τη στιγμη ειναι δυσκολο να τα κρατησεις εξω τα FW. Αλλα οπως παντα, δεν υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση, ουτε το community μπορει να βρει ακρη... | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:28 | |
| Δε με λές ... για το επόμενο ομαδικό (με το καλό να κάνεις) ... σκέφτεσαι να κάνεις τπτ για τα Eldar? θα μιλήσεις με τους Cpt? Θα bannάρεις απλά super heavies & D-weapons από το rulepack? θα τα αφήσεις έτσι? Τι σκέφτεσαι?
| |
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:34 | |
| Θα ηταν καλητερα να ξεκινησουμε ενα νεο thread γι αυτο, αλλα τεσπα:
Οπως ηδη εχω πει, προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να αφηνουμε ελευθερια στο παιχνιδι, να παιζει ο καθενας οτι γουσταρει. Πλεον, οπως εχει γινει το πραγμα, και κυριως λογω των detachments τυπου Decurion, δεν εχει νοημα να κυνηγαμε το 2 source 40k βαζοντας σελιδες περιορισμων. Χωρις να θελω να το υπεραναλυσω εδω, προς το παρον κατευθυνομαι σε μειωση ποντων σε 1500 και απολυτη ελευθερια σε οτι αφορα τα detachments. Μονος περιορισμος παντα θα ειναι τα super heavies με κλασσικο οριο το 499 pts.
Καπως ετσι το σκεφτομαι, αλλα παντα θελω να το συζηταμε ολοι μαζι. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:37 | |
| To email απο την ιδια την forgeworld δεν αρκει ασπουμε? Πρεπει να βγει ο προεδρος και να βγαλει υπουργικο διαταγμα για να ισχυσει? | |
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:41 | |
| Το email δεν ειναι επισημο. Η FW παντα ηταν μια επιλογη που ( οπως ελεγαν και στα παλαιοτερα White Dwarfs) ειναι για fun battles με τη συγκαταθεση του αντιπαλου σου. Επι της ουσιας, καθε supplement, formation, super heavy κτλ κτλ ( περαν του codex) χρησιμοποιηται με συγκαταθεση του αντιπαλου σου. Αν σκασω εγω σε φιλικη μαχη με στρατο με 8 detachments και ο αντιπαλος μου αρνηθει να παιξει, θα εχει δικιο εφοσον το " επισημο" 40κ αυτη τη στιγμη οριζεται απο τα rulepacks των μεγαλητερων τουρνουα ( Adepticon, Nova Open, ETC, Caledonian) και η κοινοτητα φτιαχνει λιστες με αυτη τη λογικη. | |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Κυρ 26 Απρ 2015, 17:44 | |
| Ok. Άνοιξε νέα συζήτηση κάποια στιγμή ,αν θέλεις, και λέμε τις γνώμες μας. Ας δούμε και τα νέα τυράκια στο τραπέζι πρώτα.
Απλά φοβάμαι όταν αν στο επόμενο ομαδικό , φτάσει να κάνουν πλάκα οι eldar/necrons με τους υπόλοιπους , θα σταματήσει ο κόσμος να έρχεται. Εγώ πρωσωπικά (και άλλλοι σαν εμένα) δέν έχω πολύ χρόνο για τουρνουά και αν είναι να έρχομαι για να ξεκαβλώνει ο Eldar πάνω μου ... κάθομαι και σπίτι μου.
| |
| | | Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Δευ 27 Απρ 2015, 00:24 | |
| H λογικη GW-FW εχει ξεφυγει και δεν υπαρχει καν η ιδεα πλεον να κανεις all around list και να πας σε τουρνουα απλα σπαμαρεις οτι δυνατο υπαρχει. απο εκει και περα η FW δεν ηταν ποτε balanced oυτε θα ειναι ποσο πιο απλο απο τη λογικη π.χ : γιατι να παιξω σαπιο predator-dreadnough οταν ΚΟΙΤΑ! Sicarans και contemptors κτλπ....
Ισως για να ευχαριστηθεις πλεον game πρεπει να συμφωνησεις απο πριν με τον αντιπαλο σου τι θα παιξετε ωστε να ευχαριστηθεις παιχνιδι... γιατι καθε φορα που πας να παιξεις εβλεπες Wave serpents spam,bikes,thunderwolves, centurions pods, και τωρα απλα θα βλεπεις units undying necrons, D-Wraithknights ktlp.... το παιχνιδι επαψε να ειναι competitive απο τι στιγμη που δεν μπορεις να κανεις all around list... απλα πετας broken units.. | |
| | | PeacenLove Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Currently Playing : Necrons Registration date : 23/03/2015
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Δευ 27 Απρ 2015, 00:42 | |
| ... Οι spam lists ήταν προϊόν της 5ης+ Γιατί δεν ήταν φανταστικές οι λίστες με Taudar, Demonology spam και 3 Anni barges / 5 nightscythes? | |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τρι 28 Απρ 2015, 11:09 | |
| Το spam το αντιμετωπίζεις εύκολα με Highlander format. There can be only one!!! | |
| | | R.J.Dio Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : CSM,Dark Elves Registration date : 14/02/2013
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τρι 28 Απρ 2015, 17:05 | |
| Εγώ λέω να μπανάρουμε τους Eldar , τους Necrons ,το Leviathan , τους δράκους και τους Centurions...... Κι εγώ κράζω την εταιρία για τις τόσο συχνές και ραγδαίες αλλαγές αλλά από τη στιγμή που συνεχίζω να παίζω ακολουθώ τις ορέξεις της. Δε φταίει κανένας παίχτης από τη στιγμή που είτε του το επιβάλλει η εταιρεία είτε του το επιτρέπει , έχει σκάσει τα ωραία του λεφτά και κόπο/χρόνο να τα φτιάξει Τα τοπικά μπαναρίσματα μόνο κακό κάνουν στην κοινότητα (από τη στιγμή που οι βασικοί κανόνες το επιτρέπουν) Τα FW τόσο καιρό λογικό ήταν να περιορίζονται ή να απαγορεύονται ή να μην τα δέχονται αντίπαλοι Ήταν κομμάτια άλλης εταιρίας , εκτός βασικού βιβλίου GW και εκτός των codices , με βασικό προορισμό το abuse Όταν θα τα συμπεριλάβει η GW , θα βάλει και τους δικούς της κανόνες και θα κάνουμε όλοι μόκο
Btw.....έχετε καταλάβει ότι πέραν των Wraithknights και του ακριβού flyer, οι Eldar έφαγαν τουλάχιστον αισθητό nerf και αν δε βγάλουν κάποιο combo της προκοπής (όπως έγινε δηλαδή και με τους necrons) θα έχουν σοβαρά προβλήματα εναντίον αρκετών στρατών? Όχι μόνο δεν έχω Eldar αλλά τους τρώω στη μάπα τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα εδώ και 2 χρόνια....και πάλι δε μπορώ να διαβάζω να μην πω τι. Και που να δούμε και τα επόμενα codices που απ'ότι φαίνεται θα έχουν χειρότερες χοντράδες
Τώρα αν στην Ελλάδα έχουμε τόσο ισχυρή tournament oriented κοινότητα (εδώ γελάμε) και ακολουθήσουμε rulepack εξωτερικού (αν αλλάξουν κι εκεί κάτι ραγδαία ) τότε ξαναμιλάμε. Προς στιγμήν παρακαλάμε να παίξουμε καμιά μάχη | |
| | | R.J.Dio Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : CSM,Dark Elves Registration date : 14/02/2013
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τρι 28 Απρ 2015, 17:18 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
- Θα ηταν καλητερα να ξεκινησουμε ενα νεο thread γι αυτο, αλλα τεσπα:
Οπως ηδη εχω πει, προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να αφηνουμε ελευθερια στο παιχνιδι, να παιζει ο καθενας οτι γουσταρει. Πλεον, οπως εχει γινει το πραγμα, και κυριως λογω των detachments τυπου Decurion, δεν εχει νοημα να κυνηγαμε το 2 source 40k βαζοντας σελιδες περιορισμων. Χωρις να θελω να το υπεραναλυσω εδω, προς το παρον κατευθυνομαι σε μειωση ποντων σε 1500 και απολυτη ελευθερια σε οτι αφορα τα detachments. Μονος περιορισμος παντα θα ειναι τα super heavies με κλασσικο οριο το 499 pts.
Καπως ετσι το σκεφτομαι, αλλα παντα θελω να το συζηταμε ολοι μαζι. Και βασικά αυτό..... με τα detachments αν αρχίζεις και πειράζεις πράγματα θα καταντήσεις fantasy etc , απλά άλλο game | |
| | | Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τρι 28 Απρ 2015, 19:53 | |
| Δεν υπαρχει περιορισμος πλεον, απλα στα φιλικα διαλεγεις αν θες να παιξεις ή οχι, και στο τουρνουα ειναι καθαρα θεμα διοργανωτη τι κανονες θα βαλει. Με detachment ή χωρις , με LoW ή χωρις με FW ή χωρις... οπως και το point limit π.χ 300-500points FW. Μην ξεχνιομαστε παλια λεγαμε Αllies ή χωρις.... τωρα το game παιρνει μορφη Apocalypse με D....κτλπ, και γιατι μετα να μην παιζουμε και υnbound αφου το παιχνιδι αρχιζει και γ@#$ ασχημα σκεφτειτε αλλαγες απο allies-unbound, Lords of wars και Forgeworld....detachment και Formation 1000000++, οποτε γνωμη μου καλυτερα pure codex και τπτ αλλο απο τοσο αχανες περιβαλλον θα ηταν πιο ομορφο σαν game απο τι στιγμη που δεν βλεπεις πλεον 40k... αλλα κατι Knights και Wraithknigthts allies κτλπ....
| |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τρι 28 Απρ 2015, 19:54 | |
| R.J. Dio .... εεε ... μπορώ να σκεφτώ πολλές και όμορφες και γραφικές και flaming και ότι θές απαντήσεις , να σου δώσω.
Επειδή όμως γράφεις ότι .... τα Eldar έφαγαν ... χριστέ μου :-( .... nerf .... θα συγκρατηθώ και θα πώ απλά ότι διαφωνώ 100% με όσα λές.
(Ειμαι λίγο ειρωνικός , το ξέρω , συγχώρα με ) | |
| | | krikol Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ηλικία : 42 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : Chaos Daemons, Everblight, Yu Jing, Axis Japan Registration date : 06/04/2013
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τετ 29 Απρ 2015, 11:20 | |
| Η GW σε αφήνει πια να παίζεις οτι θες όσες φορές θες. Δεν νομίζω, αν δεν κανω λάθος, ότι έχει κανόνες για τουρνουά. Σου αφήνει το ελεύθερο να κάνεις ότι θες, με ίσως κάποιους περιορισμούς. Δεν νομιζω οτι υπάρχει λόγος να βάζουμε επιπλεόν περιορισμούς σε ένα παιχνίδι, ναι ειναι ενα παιχνίδι. Το παιχνίδι σε πολλά σημεία μπορεί να είναι unbalanced, συμφωνώ, αλλα βάζοντας και άλλους περιορισμούς το παιχνίδι, αρκετές φορές, γίνεται ακόμα πιο unbalanced. Όταν παίζεις σπίτι σου μπορείς να βάζεις ότι θες, ακομα και μπουκάλια μπύρας για drop pod !!!! που λεει και ενας φίλος...!!!!! Όταν θες να πας σε ενα τουρνουά απλά διαβάζεις τους κανόνες και αν δεν σε ευχαριστούν απλα δεν συμμετέχεις. Όσο για τα μοντέλα της FW δεν νομιζω τώρα πια ότι ειναι τόσο δυνατά όσο ήταν παλιά. Ή για να το πω πιο σωστά, είναι δυνατά αλλα κάποιος που δεν έχει μοντέλο FW μπορει να αντιμετωπίσει ένα τετοια. Τα Formation που βγαίνουν τώρα στα Codex είναι πάρα πολύ δυνατά και καμια φορά Overpowered. Άσε που πολλά απο τα μοντέλα της FW ειναι και ωραία μοντελιστικά και δείχνουν πολέ ωραία πάνω στο τραπέζι με το κατάλληλο βάψιμο και terrain. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μονο παιχνίδι, ειναι και μοντελισμός το hobby. Αυτά από εμένα | |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τετ 29 Απρ 2015, 12:39 | |
| Θέλω να εξηγήσω την λογική μου στο γιατί στην παρούσα φάση , είμαι υπέρ κάποιου είδος περιορισμών στα τουρνουά. -Πάμε πρώτα για τον θεσμό των τουρνουά. Ωραία είναι να παίζεις με τον φίλο σου , χαλαρά στο σπίτι , αλλά κάποια στιγμή θέλεις να παίξεις και με άλλους ανθρώπους. Να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και με άλλους. Τα τουρνουά είναι ο τρόπος που το κάνεις. Win or lose τα τουρνουά σε γεμίζουν εμπειρίες , σε σπρώχνουν να βελτιώσεις τις τακτικές σου και τις λίστες σου. Σε βάζουν να βάψεις τα μοντέλα σου Καλός ή κακός , τα τουρνουά δίνουν ζωή στο παιχνίδι ... it is it's lifeforce. Games χωρίς τουρνουά με καλή παρουσιά κόσμου , χάνονται πολύ γρήγορα. Πρέπει λοιπόν τα τουρνουά να ειναι μια εμπειρία που να σε κάνει να θέλεις να ξαναπάς.Και ξανα ...και ξανα ..και ξανα. Ακόμα και αν χάσει 3 στις 3 μάχες , φεύγοντας θα πρέπει ο κάθε παίχτης να λέει .... -" Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου , είχα 50-50 πιθανότητες με τον αντίπαλο μου και για λόγους τακτικής/deployment/λίστας έχασα.it's OK , την άλλη φορά θα τα πάω καλύτερα." Με δεδομένο ότι η GW δέν ασχολείται με τουρνουά και οι στρατοί που φτιάχνει δέν είναι balanced , πέφτει σε εμάς (την κοινότητα) να βρούμε έναν τρόπο να οργανωνουμε βιώσιμα τουρνουά. Είναι μόνο πρός όφελός μας , γιατί ... Α) Θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου στο παιχνίδι και Β) θα φέρει και άλλους πάιχτες. Ιδέες για rulepacks: -Ηighlander format.πολύ καλό.Ένα μόνο από κάθε μονάδα.No more spaming. -No formations, CAD only.Στο Αthens Open το εφαρμόζουν. Πλάκα πλάκα βοηθάει στο να κρατήσεις τα Necrons/New Eldar από υπερτυρολίστες. -FW Yes/No. πρωσωπικά ειμαι υπέρ της FW. Όπως και να έχει , δέν είναι heresy , να προσπαθήσουμε να δώσουμε σε κάθε πάιχτη μία ίσα ευκαιρία να πάιξει με τον στρατό που αγαπάει. | |
| | | R.J.Dio Champion
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τετ 29 Απρ 2015, 12:40 | |
| - lord limenix έγραψε:
- R.J. Dio .... εεε ... μπορώ να σκεφτώ πολλές και όμορφες και γραφικές και flaming και ότι θές απαντήσεις , να σου δώσω.
Επειδή όμως γράφεις ότι .... τα Eldar έφαγαν ... χριστέ μου :-( .... nerf .... θα συγκρατηθώ και θα πώ απλά ότι διαφωνώ 100% με όσα λές.
(Ειμαι λίγο ειρωνικός , το ξέρω , συγχώρα με ) Μπα....καθόλου ειρωνικός , απλά υπερβολικός. Για τους περιορισμούς με κάλυψαν οι υπόλοιπες απαντήσεις | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τετ 29 Απρ 2015, 13:07 | |
| Παντως το τουρνουα εχει ενα ρουλ πακ φτιαγμενο απο τον εκαστοτε διοργανωτη , η επιτυχια ή η αποτυχια ενος εβεντ εξαρτατε απο την προσελευση. Προφανος απο τη στιγμη που πας στα τουρνουα αποδεχεσε και τους κανονες και παντα οι παιχτες κατα τη γνωμη μου προσαρμοζωνται στους κανονες και οχι οι κανονες σε μια μεριδα παιχτων.
Ετσι νομιζω. και μιλωντας γενικα για ολα τα συστηματα ,απο τη στιγμη που η ουσια ειναι η διασκεδαση και ο χαβαλες με πειραγματα και το ανταγωνιστικο σκελος περιοριζετε (αναλογα βεβαια και το ειδος του παιχνιδιου)ποιος ο λογος να χαλιεστε ? πηγαιντε να διασκεδασετε με οτι ρουλ πακ εχει το καθε μαγαζι.
Στο φιναλε μη ξεχνατε οτι αυτο που φαινετε σε σας σωστο για να νερφαριστει σε καποιον αλλο παιχτη φαινετε πολυ αδυναμο και θελει Μπαφ ή αυτος ο κανονας που ποτε δε χωνεψατε και σας χαλαγε για καποιον αλλο παιχτη μπορει να ειναι η πεμπτουσια της ανδρεναλινης του παιχνιδιου
Οπως εχουμε διαφορα αποψεων σε ωραια πλασια παντα,για το τι θελουνε τα Ελνταρ, μεταξη τζι τζει οκοτσα (r.j.dio) και Λιμενιξ (Στεφανο) γιατι ειναι φυσικο ο καθενας να εχει την υποκειμενικη του αποψη για το παιχνιδι και για τους στρατους, οποιος απο τους 2 σας λοιπων εκανε τουρνουα και εφτιαχνε το ρουλ πακ ο αλλος θα διαφωνουσε. Ολα ειναι υποκειμενικα λοιπων και βασιζοντε στο προσωπικο μας γουστο και συμπαθεια η αντιπαθεια ενος στρατου.
Προσωπικα ειμαι εναντια σε καθε αυθαιρετη προσωπικη υποκειμενικη παρεμβαση στην ουσια του παιχνιδιου και των βιβλιων (αν και παω πολλα χρονια ΕΤΣ , εκει αποδεχομε την AR επιτροπη οσο και να διαφωνω μαζι τους σα τον δημιουργο του ρουλπακ), απο τη στιγμη κιολας που κανεις δε μπορει να συμφωνησει ιδιαιτερα, και ολα αυτα ανοιγουν κυκλους ποστ και διαφωνιες αναλογα με τη προσωπικη μας αποψη, απεναντι σε αλλες προσωπικες αποψεις, για το τι ειναι σωστο και "δικαιο" και φυσικα σπανια βγαινει καποιο αποτελεσμα.
Αφηστε λοιπων να αποφασιζει ενας για τα ρουλ πακ , αυτος που διωργανωνει τα τουρνουα και απλα αν σας αρεσει πηγαινετε παιχτε νικηστε χαστε και διασκεδαστε. Αυτο πιστευα παντα αυτο συνεχιζω να πιστευω. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τετ 29 Απρ 2015, 16:13 | |
| εγω παντως δεν εχω καταλάβει γιατι γκρινιάζουν όλοι με τα eldar. Δεν εχω χασει ποτέ από eldar | |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Τετ 29 Απρ 2015, 17:40 | |
| Fun moment. προχθές κάναμε playtest τα νέα Eldar. Eldar Vs Deamonkin. Bloodthirster προσγειώνεται , για να πάει την επόμενη γύρα να κάνει assault έναν WraithKnight. Έχει 5+ invu και το πάει 2+ , με το βιβλίο (+2) και άλλο ένα +1 από το table των deamons. Thirster λοιπόν με 2+ invu. Eldar turn. WK πυροβολάει τα 2 κανόνια του ... both hit. Φέρνει 2 και 6. Ο δαιμονοπαίχτης σηκώνει τα ζάρια για να σώσει. - Μπρρρ ... κιτς ... κιτς ... που πά ρε καραμήτρο??? 6άρι στο D-weapon δέν επιτρέπει invu saves Τσίμπα 6+D6 wounds. και Ζώ για την στιγμή που θα δώ 4 WK σε κάνα τουρνουά | |
| | | Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Πεμ 30 Απρ 2015, 12:38 | |
| imperial guard Platoon commander (μαζι με guardsmen) με power weapon κανει assault ασε 5 long fangs με wolf priest. O θεος ο μήτσος μποτσάρει στα ζάρια των λύκων, και εγω σκοτώνω τον πριεστ και ενα λύκο. Οι λύκοι χανουν τον πανικό και σπάνε. φερνω παραπάνω ινιτιατιβε και χάνει αλλον εναν. Τον πήρα μετα για μπύρες να τον παρηγορήσω. Ποιο ειναι το συμπέρασμα ; Μπαν platoon commanders ? Ετσι και το παράδειγμα σου απο πάνω, απλά έτυχε | |
| Θέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal Πεμ 30 Απρ 2015, 13:38 | |
| Στεφανε, σκεψου ομως οτι βαρεσε και σε ζουμερο στοχο και εφερε και το 6ρι του...του κατσε δηλαδη...
Μου χει τυχει κ εμενα να πεσει 5δα μαρινακια με 1 meltagun διπλα σε land raider crusader-λατερνα με 4+ invu απο DA librarian και με 1 pene να τρωω Explode, pinned κ' αντε γεια... ειναι μερος του παιχνιδιου αυτο ομως και δεν ακουω πολλους να γκρινιαζουν για τα melta της guard με tank/monster hunters, ignores cover και Split fire..
Για βαλε στον eldar να παιξει απεναντι σε flyrants...βαλε τον wraithknight να βαραει ork trukks να δουμε ποσο αξιζει... οσο μπουρης και να 'ναι, 3+ save εχει. Δεν σου λεω πως οι Eldar δεν ειναι σπασμενοι, κανονικα δεν θα επρεπε καν να μιλαω γιατι δεν εχω δει το καινουργιο βιβλιο στο τραπεζι, αλλα πιστευω πως η φαση με τα Eldar ειναι κ λιγο το βαβα του new shit. | |
| | | | 40k forgeworld finally legal | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |