Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

40k forgeworld finally legal

Πήγαινε κάτω 
+14
Tzortz
Rommel
Aerico
Nepenthe
Laskoulas
krikol
R.J.Dio
PeacenLove
Sn4k30r
Nireas
lord limenix
kyrgkikas
Blood Guzzler
dikakos
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lord limenix
Hero
Hero
lord limenix

Αριθμός μηνυμάτων : 805
Τόπος : Markopoulo
Currently Playing : Death korps of Krieg
Registration date : 09/10/2009

40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 04 Μάης 2015, 23:43

Έλα χριστέ και παναγιά!!!
ΜΑ ΤΙ ΕΙΠΑ???? scratch
Γιατί ρε παλικάρι φαγώθηκες μαζί μου??
Σε έβρισα?Σου επιτέθηκα?
Εγώ με τον RIO μιλούσα , πώς βρεθηκα μαλωμένος με σένα?
Δεν παρεξηγήθηκε αυτός , εσυ γιατί?
15 άτομα είμαστε όλοι και όλοι.
Δέν είναι καθόλου καλό στο άσχετο να χεζόμαστε .... και από forum κιόλλας.
Μιά χαρά σε εκτίμηση σε έχω δέν θέλω μια μαλακία να μας χωρίσει!!
ΣΑΓΑΠΩ .... ΜΗΝ Μ'ΑΦΗΝΕΙΣ I love you Very Happy Very Happy Very Happy

(πλάκα κάνω ... ξεκώλλα)

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 00:25

Κυριοι, ειπαμε. Συζηταμε κοσμια, χωρις φοβο και χωρις παθος. Νομιζω οτι ειμαστε σοβαροι ενηλικες και μπορουμε να κανουμε κουβεντα για τα πλαστικα παιχνιδακια μας.

Θελω να σταθω σε κατι πολυ σωστο ομως που ειπε ο Rommel. Ολοι μας κρινουμε απο την προσωπικη, περιορισμενη μας εμπειρια, χωρις να υπαρχει αντικειμενικο κριτηριο. Ετσι κ αλλιως στο 40κ δεν υπαρχει κατι αντικειμενικα ανικητο. Το παιχνιδι ειναι πετρα-ψαλιδι-χαρτι και οι eldar δεν αποτελουν εξαιρεση σε αυτο.

Παντως αμα υπηρχε καλη θεληση απο ολους να ομογενοποιηθει το ελληνικο pool παικτων θα ειχαμε κανει τεραστια προοδο σε οτι αφορα το 40κ. Ομως να που εξακολουθουμε να μιλαμε για προσωπικες εμπειριες, ο καθενας με τον κυκλο του κτλ.

Μονο αγαπη, παιδες.
http://stefoserpent.deviantart.com/
Rommel
Knight
Knight
Rommel

Αριθμός μηνυμάτων : 302
Τόπος : Πειραιάς
Registration date : 15/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 01:18

Στεφανε με εκνευρίζει το γεγονός του να ειρωνευόμαστε απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε και ειδικά απο άτομα όπως ο Γιώργος (RJDIO) που γνωρίζω πάνω απο 15 χρόνια. Εχεις δίκιο οτι η αντίδρασή μου ήταν υπερβολική και σου ζητώ συγγνώμη.

Τώρα για την ουσία, το πρόβλημα της ελληνικής κοινότητας για μένα δεν είναι αν τα FW μοντέλα ή οι Eldar είναι σπασμένα, αλλά οτι δεν υπάρχει κοινότητα για να το κρίνει αυτό. Υπάρχουν κάποιες ομάδες παιχτών που παίζουν κάποιοι στο Μαρκόπουλο, κάποιοι στον Πειραιά, κάποιοι στην Νικαια, κτλπ που παίζουν μεταξύ τους μια φορά τα 5 χρόνια. Με αποτέλεσμα εγώ που παίζω εναντίον eldar τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα να πιστεύω οτι έφαγαν nerf και με τα FW μοντέλα που τα έχω δει 2-3 φορές στο τραπέζι να τα θεωρώ σπασμένα. Δεν νομίζω οτι φράσεις του τύπου "ενας wraithknight σκοτωσε έναν blood thirster επειδή στα δύο ζάρια έφερε ένα 6αρι, οπότε ειναι σπασμένος" βοηθάνε στο να γίνει μια συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί η αντιστοιχου επιπέδου απάντηση απο την άλλη πλευρά είναι "με το invisible draigostar μου σκοτωσα 3 lords of war/gargantuan/super duper wow wraithknights σε τρεις γύρους χωρίς να με ακουμπήσουν"
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 01:36

Καλα, ουτε οι Αμερικανοι ουτε κανενας αλλος εχει καταφερει να το λυσει.
Το τι ειναι σπασμενο ειναι σχετικο. Για παραδειγμα, τα Night Scythes ηταν σπασμενα αλλα επειδη αποτελουσαν κομματι του βασικου κορμου του codex, καναμε μουγκα και τα δεχομασταν. Ταυτοχρονα, μοναδες της FW μικροτερου ή αντιστοιχου Power level προκαλουσαν την αγανακτηση του αντιπαλου επειδη ακριβως ηταν FW...
Απλα τωρα το παιχνιδι περναει σε αλλη φαση και το παλιο single codex 40k πεθανε εδω και καιρο. Οποτε θα ηταν καλο να τα βαλουμε ολα στο τραπεζι, σε οτι αφορα τουρνουα.

Δεν ξερω τι αλλο να πω, μιλαμε για το αν θα επιτραπουν ή οχι μοντελα που καποιος αγορασε και εβαψε, κρινοντας με βαση προσωπικες εκτιμησεις και τετοια...οπως εχει ηδη ειπωθει, τον τελευταιο λογο θα τον εχουν παντα οι TO's.

Καλο θα ηταν παντως σε φιλικες συζητησεις να μην υπαρχει "οπαδικο" κλιμα και να μην προσπαθουμε να μειωσουμε ο ενας ουτε την ικανοτητα ουτε την εμπειρια του αλλου. Δεν ξερεις ο καθενας σε τι συχνοτητα παιζει ή σε τι επιπεδο παιζει, εγω αυτο που βλεπω ειναι πως στους πυρηνες hardcore παικτων που εχουν μεινει, υπαρχει ανταγωνισμος και ορεξη για δοκιμες.
http://stefoserpent.deviantart.com/
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 09:19

Rommel έγραψε:
Στεφανε με εκνευρίζει το γεγονός του να ειρωνευόμαστε απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε και ειδικά απο άτομα όπως ο Γιώργος (RJDIO) που γνωρίζω πάνω απο 15 χρόνια.

Δηλαδη τους άγνωστους μπορούμε να τους μπινελικώνουμε κομπλέ?

και για να μη λετε οτι ΜΟΝΟ τρολάρω συνεχεια, να πω και κάτι σοβαρουτσικο. Αυτη η "ομογενοποίηση" παιχτών που αναφέρθηκε παραπάνω μου φανηκε λιγο ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά θα ηθελα λιγο περισσότερο info. Δηλαδη εννοειτε εγω που εχω DA και Skitarii μονο, να μου διαθέσετε ολους τους υπολοιπους στρατούς για να παίξω και να βγάλω άποψη?
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
krikol
Champion
Champion
krikol

Αριθμός μηνυμάτων : 233
Τόπος : Αθήνα
Currently Playing : Chaos Daemons, Everblight, Yu Jing, Axis Japan
Registration date : 06/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 10:12

Nepenthe έγραψε:
Μονο εγώ πιστευω εδωμεσα πως ο νέος παίκτης προτιμάει να μαθαινει κερδίζοντας κιολας που και που και όχι οταν δευτερο γυρο εχετε δωσει τα χέρια?

O νέος παίχτης προτιμάει να μαθαίνει κερδίζοντας γιατί κάποιος του έδειξε αυτόν τον τρόπο και όχι από μόνος του. Αν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι στις 10 φορές μπορεί να χάσεις τις 8 ή και το ανάποδο, όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια, και του εξηγήσεις κάποια πράγματα δεν θα έχει αυτήν την αντίδραση. Βέβαια το να κάτσει να του το εξηγήσει αυτό κάποιος δεν είναι υποχρέωση κανενός, αλλά μετά μην απορούμε γιατι δεν έρχονται στα τουρνουά κόσμος ή τα παρατάνε μετά από 2-3 game ??? Σε αυτό το μακροσκελέστατο post κρυβεται η απάντηση.
krikol
Champion
Champion
krikol

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 10:17

Nepenthe έγραψε:
Όπως και να το κανουμε, τα τουρνουα που οργανωνουν τα μαγαζια, δεν τα ενδιαφέρει να γινεται καλό παιχνίδι, τα ενδιαφέρει να μαζευτει κόσμος. Νομίζεις οτι ο διοργανωτής (που κονομάει από το τουρνουα) θα ενδιαφερθει αν εχουν ερθει 1000 άτομα και οι 992 παιζουν eldar? μη σου πω θα παει να αναψει και μια λαμπάδα στο ονομα του matt ward (ή του αντιστοιχου matt ward του διαστήματος).

Αν αναφέρεσε στο εξωτερικό μπορεί να ισχύεια αυτό δεμ ξέρω, αλλά στην Ελλάδα σε διαβεβαιώ πως όχι, ευτυχώς.
krikol
Champion
Champion
krikol

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 10:19

Lone Wolf έγραψε:

και ίσως κατασκευή μίσιον..

Αυτό είναι πολύ καλή ιδέα, την οποία και εφάρμοσε ο Παναγιώτης στο τελευταίο τουρνουά ππου είχαμε κάνει, και μπορώ να πώ ότι είχε αρκετή επιτυχία και έδωσε μία άλλη πνοή στο game. Με προβλήματα μεν, οκ δεκτό, αλλά μπαλανσαρε λίγο τα army. Μικρό δείγμα μεν αλλά, it's a start.
krikol
Champion
Champion
krikol

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 10:23

Blood Guzzler έγραψε:

Μετα απο το τελος της 5ης ολοι περιμενουν να ξαναγινει το παιχνιδι οσο ανταγωνιστικο ηταν πρωτου βγουν οι GK το 2011. H GW 4 χρονια τωρα επιμενει στη θεση της πως το παιχνιδι απευθυνεται σε πιτσιρικια με πλουσιους μπαμπαδες και ευκαταστατους χομπιστες που θα αγορασουν τη μινιατουρα, και ΟΧΙ το παιχνιδι.

Ναι πολύ σημαντικό point αυτό μην το ξεχνάμε.
lord limenix
Hero
Hero
lord limenix

Αριθμός μηνυμάτων : 805
Τόπος : Markopoulo
Currently Playing : Death korps of Krieg
Registration date : 09/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 12:52

Χαίρομαι που είμαστε εντάξει Rommel.cheers
Καλό το γαμωπαίχνιδο , αλλά στα 10 χρόνια που παίζω , μου έχει κοστίσει
2-3 φιλίες/γνωριμίες.
Ορκίστηκα να μήν ξανασυμβεί.
Απλά δέν αξίζει.
Releaser...
Hero
Hero
Releaser...

Αριθμός μηνυμάτων : 653
Registration date : 08/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 16:42

Παιδιά τόσα χρόνια που είμαι παίκτης, κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Τα πράγματα είναι απλά: ό,τι είναι legal παίζει όσο σκατένιο και να είναι, αν δεν θέλεις δεν παίζεις μαζί του.-
Εγώ πχ καθόμουν και έπαιζα ανούσιες μάχες στο fantasy παλιά αλλά είχα πλήρη επίγνωση με τι έπαιζα και τι μπορούσα να κάνω με αυτά που είχα.

Τα τουρνουά πάντα θα έχουν ανταγωνισμό και όποιος θέλει να πάει το ξέρει. Αν θες ένα χαλαρό παιχνίδι, δεν πας.

40k παίζω με Dark Eldar και εισπράττω αλλά αυτό μου αρέσει και το κάνω εις γνώση μου παίζοντας με ό,τι legal έχω. Δεν μπορώ να απαγορεύσω στον άλλο να βάλει ό,τι legal έχει αλλά αν δεν έχω όρεξη δεν θα παίξω.

Τα παιχνίδια που βγάζει η GW αυτά είναι, αν δεν σας κάνουν σταματάτε να τα παίζετε και ασχολείστε με άλλα. Υπάρχουν πολλά που είναι και παρεξηγημένα ή που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Και πιθανόν να μην χρειάζεται να βάλεις υποθήκη το σπίτι σου, το αμάξι σου, τη γυναίκα σου, το σκύλο του γείτονα και την κρέμα καραμελέ που έχεις στο ψυγείο για να πάρεις μοντέλα επειδή η GW έβγαλε ό,τι της κά***σε μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Βγαίνει Rulebook/Codex και θέλεις νέο στρατό. Ξέρω οτι κάποιοι θα πάθουν σοκ αλλά ναι, υπάρχουν και άλλα wargames και δεν είναι υποχρεωμένοι να παίζουν fantasy/40k.

Πόσο πιο απλά δηλαδή? Ξέρω και μαζόχες που γκρινιάζουν συνέχεια αλλά ό,τι πα**ριά βγάλει η GW θα πάνε και θα το αγοράσουν σε χρόνο μηδέν. Oπότε σε αυτούς θα πω, life is a b*tch, suck it.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Releaser... στις Τρι 05 Μάης 2015, 16:56, 1 φορά
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 16:55

ο Ριλισερ εχει δικιο γιατι μου εφτιαξε το ΑΒ (απλα ειναι σε φουλ πρασινο φοντο wtf Razz) σα το συνδεσμο του Παο στο Γκυζι ειναι η οθονη μου Razz
Releaser...
Hero
Hero
Releaser...

Αριθμός μηνυμάτων : 653
Registration date : 08/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 16:56

Ναι αλλά πόσο πιο ξεκούραστο είναι από το μπλε, έχεις ιδέα? Razz
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 17:05

Laskoulas έγραψε:
ο Ριλισερ εχει δικιο γιατι μου εφτιαξε το ΑΒ (απλα ειναι σε φουλ πρασινο φοντο wtf Razz) σα το συνδεσμο του Παο στο Γκυζι ειναι η οθονη μου Razz

KAYLA
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 17:07

Not ... Razz
Sn4k30r
Spamlord
Spamlord
Sn4k30r

Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Τόπος : Larisa
Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!!
Registration date : 30/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 40k forgeworld finally legal    40k forgeworld finally legal  - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 05 Μάης 2015, 17:13

+1 releaser. Life is simple!

40k forgeworld finally legal
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Forgeworld
» Forgeworld Mini's
» forgeworld
» Forgeworld

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer 40K :: Warhammer 40K General Discussion-
Μετάβαση σε: