Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Nidzilla vs Traitors | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 13:08 | |
| Αν αξιώσει ο Θεός και είμαστε καλά, σκέφτομαι να κατέβω και στα 3 events 40κ μέσα στον επόμενο μήνα (Πάτρα, Πειραιά και fair). Προσπαθώ να αποφασίσω τι στρατό να κατεβάσω. Οι traitors είναι σίγουρα εντυπωσιακοί στην όψη, με conversions και χαοτικά σύμβολα, Βαλκυρίες, πολύ firepower, αλλά δύσκολος στη μεταφορά και η μάχη κρατάει αιώνια. Ο nidzilla είναι πιο εύκολος στη μεταφορά, πιο γρήγορα κυλάει η μάχη, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι τόσο αποτελεσματικός. Anyway, θα σας καταθέσω λίστες και για τις 2 περιπτώσεις. Ήδη διορθώνω λίστα 1500 Nidzilla. Ερώτηση: ένα Κάρνιφεξ που κουβαλάει barbed strangler, μπορώ να ονομάσω το όπλο αυτό talons, ή τα crushing claws να τα πω talons, αλλιώς δε μου βγαίνουν καλά οι αριθμοί. |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 13:19 | |
| για το fair θες σίγουρα WYSIWYG (what you see is what you get) οπότε αν το μοντέλο έχει 2 set of talons δεν μπορείς να τα βαφτίσεις barbed strangler... σε τουρνουά της γειτονιάς δεν νομίζω να ενοχληθεί κανείς P.S. be a man και παίξε Nids close combat |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 13:33 | |
| Ξέρεις ότι μ'αρέσει να παίζω σαν άντρας ! Αλλά τα 2 από τα 3 καρνιφέξια που μου δωσες δεν παίζουν σαν ελίτ, γίατί το ένα έχει τα crushing claws και το άλλο το barbed strangler. Θέλω το ένα από αυτά να έχει 2 talons, για να οπλίσω τα δικά μου με 2 ranged όπλα το καθένα... |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 13:47 | |
| ναι πες μας τωρα οτι φταιμε φτιάξε τα δικά σου ελίτ! τα δικά μου κάρνιφεξ παίζουν ανδρικά ως heavy support |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 14:23 | |
| Τι φταίτε βρε; Εσύ για heavy support τα πήγαινες, εγώ τα θέλω elite, για να φορτώσω τα δικά μου με 2 ranged όπλα το καθένα. Θα πρέπει να βρω κάποιο τρόπο να ξεκολλήσω τα χέρια στα δικά σου, ώστε το ένα να πάρει και τα 2 talons... |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 15:20 | |
| δεν τα ειχα κολλησει εγω οποτε δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι... |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 15:23 | |
| Έκανα λάθος! Είναι εντάξει!!! Χωρίς upgrades και με talons και barbed strangler είναι ακριβώς 113 πόντους, οπότε πιάνεται Ελίτ!!! |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 17:10 | |
| ειδες που εισαι γκρινιαρης? ε? ολοι οι καλοι χωρανε ΟΕΟ |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Τετ 14 Οκτ 2009, 17:16 | |
| Εγώ γκρινιάρης; Πως σου πέρασε αυτή η ιδέα; |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Πεμ 15 Οκτ 2009, 02:10 | |
| Nidzilla light 1500ptsHQ1) Hive Tyrant ( 2 TL Devourers, Winged, Warp Field)=166 ELITE1) 3 Warriors (deathspitters, scything talons, Enhanced Senses, Extended Carapace)=93 2) Carnifex (2 scything talons, Adrenal Glands +1 WS)=105 3) Carnifex (scything talons ,barbed strangler)=113 TROOPS1) 18 Gaunts (fleshborers)=108 2) 7 Genestealers (extended carapace, flesh hooks, scuttlers)=168 3) 7 Genestealers (extended carapace, flesh hooks, scuttlers)=168 4) 7 Genestealers (extended carapace, flesh hooks, scuttlers)=168 HEAVY SUPPORT1) Zoanthrope (Warp blast, Synapse Creature)=65 2) Carnifex (Barbed Strangler, Venom Cannon, Enhanced Senses, Extended Carapace)=173 3) Carnifex (Barbed Strangler, Venom Cannon, Enhanced Senses, Extended Carapace)=173 H βασική ιδέα είναι η εξής: Ο Τυρανος πέφτει με deep strike για να αποφύγω το πολύ shooting. Αν πέσει καλά με 12 βολές tl reroll to hit, reroll to wound κάτι γίνεται. Οι genestealers μπαίνουν με outflank και παίρνουν flesh hooks για να βαρέσουν πρώτοι τους εχθρούς που θα είναι σε cover. Τα Gaunts προστατεύουν το όποιο objective, ενώ οι warriors και ο zoanthrope παρέχουν synapse σε όποιον χρειάζεται. Τα heavy Carnifexes βαράνε ανελέητα (ελπίζω και εύστοχα), ενώ τα 2 Elite μαζεύουν το αντίπαλο shooting και επιτρέπουν (Suicidal Fexes ) στις λοιπές μονάδες να δρουν. Παρακαλώ τις απόψεις σας. Σκεφτόμουν και 1 Lictor, απλά για να μπουν γρήγορα οι outflank και το deep strike και να διαλέξω εγώ την πλευρά. Αξίζει; Περιμένω προτάσεις. Thanks!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metaller στις Πεμ 15 Οκτ 2009, 10:26, 1 φορά |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Πεμ 15 Οκτ 2009, 09:59 | |
| ΙΜΟ θα εβγαζα τον ενα zoanthrope εξω - ειναι ακυρος απο μονος του... ή βάζεις 3 ή κανένα επειτα θα αλλαζα το warp field σε ενα απλό 2+ save ετσι χωραει ενα lictor που σχετικα εξασφαλιζει την εισοδο των 2 squads genestealers με outflank στον 2o γυρο επισης 4 carnifex ειναι nidzilla light, έπρεπε να βαλεις αλλα δυο για να παρεις τον τιτλο! |
| Θέμα: Απ: Nidzilla vs Traitors Πεμ 15 Οκτ 2009, 10:26 | |
| Ναι το σκέφτηκα μετά ότι είναι λίγο light! Αλλά πόσα να βάλω, οι stealers θα κάνουν τη δουλειά. Τον zoanthrope τον βάζω, απλά γιατί μέχρι τώρα δε με έχει απογοητεύσει ποτέ, δεν έχει πεθάνει και ποτέ! Θα το σκεφτώ για τον lictor όμως, γιατί στην ουσία 4 μονάδες reserve θα βοηθηθούν από αυτόν. Αλλάζω τον τίτιλο σε Nidzilla light, μου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα! |
| | | | Nidzilla vs Traitors | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |