Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? VIII | |
|
+18DiChaos stormcaller Khar Vader Abducted47 kiour_gr iron man Asarnil the Dragonlord Arkham talazorn iatroblast (t) Laskoulas Tzortz admin Sn4k30r Darthmitsos georap BiG GoBBo sagemonk 22 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:15 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
- ogyon έγραψε:
- υπερβαλουμε λιγο για την απεραντη γαματοσυνη μας ως ελληνες, η ιδεα μου ειναι..?
οπως και να εχει...
ξερει κανεις εαν το SH τελικα σημερα ειναι ανοιχτο, καθως και το εαν εχει βασεις για μηχανες? plz πμ me για να περασω να τσιμπησω καποιες εαν ισχυουν οι παραπανω 2 συνθηκες..
E ligo η ημερα, λιγο η ξενιτια, βλεπω και τους χαφτες εδω. Δεν ειναι και λιγα τα κατωρθωματα μας ως εθνος. Βεβαια δεν ειναι και λιγες η μαλα"#%ες μας ουτε. αλλα αστα αυτα για τις αλλες 363 μερες του χρονου. σε καταλαβαινω ετσι οπως το θετεις και πιστευω οτι κι εγω καπως ετσι θα ενιωθα εαν ημουν μακρυα.. Απλα λεω να μην το ζοριζουμε.. Ετσι κι αλλιως η συμβολη των ελληνων στο 2ο παγκοσμιο δεν ειχε να κανει τιποτα με την δηθεν επαναστατικη αποφαση του Μεταξα να πει ΟΧΙ.. Ο απελευθερωτικος στρατος, το ανταρτικο κλπ, καθως και οι Τεραστιοι κρητες που διελυσαν τους αλεξιπτωτιστες, δεν νομιζω να συμμεριζονταν τον βασιλεια.. (κατι εχω ακουσει απο καποιους που ειναι εν ζωη ακομη, οτι τον θεωρουσαν ρουφιανο και προδοτη..) Κατορθωματα εχουν γινει σε αυτον τον τοπο.. ως εθνος δεν ηταν τοσο μεγαλα, μιας και αυτα που γιναν στην αρχαιοτητα δεν ακουγαν σε τιποτα που να λεγοταν εθνος-ελλαδα. (βλεπε σπαρτιατες, θηβαιοι, αθηναιοι, μακεδονες κλπ). Παρολ'αυτα υπηρξαν και μεγαλες κυλιδες σε αυτον τον τοπο για της οποιες πολυ συχνα θα επρεπε να κρυβομαστε : Καταστροφη του αρχαιου πολιτισμου στο ονομα μιας νεας θρησκειας, υποδουλωση πολλων λαων στο ονομα ενος Αλεξη, προδοσια των ιδιων των οικογενιων στους φασιστες (τουρκους-γερμανους-ιταλους) κ.α. οποτε το να νιωθουμε πατριωτισμο, γιατι αγαπαμε τον τοπο μας ΟΚ, αλλα ο εθνισμος ειναι θεμα..) |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| το να είσαι υπερήφανος για την ιστορία σου είναι θεμιτό. Το να είσαι αλλαζόνας είναι το μεμτό . μην μπερδεύουμε τον πατριωτισμό, με των φυλετικό ρατσισμό και τον σωβινισμό .
Αλοίμονο εάν εμείς οι Ελληνες δεν είμαστε περίφανοι για την ιστορία μος μιας και είναι ότι έχει απομείνει . | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Κάποτε η Σοφία Βέμπο τραγουδούσε στα παιδιά του μετώπου. Όταν τελείωσε λοιπόν, είδε ένα παλικάρι με κομμένα πόδια να κλαίει. Πήγε κοντά και τον ρώτησε "Γιατί κλαις παιδί μου; Κλαις για την κατάστασηή σου;" Και τι είπε αυτός: "ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ 2 ΠΟΔΙΑ. ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ 2 ΠΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΑ"! Εγώ αυτούς τους ήρωες, τους 1000 φορές πιο Έλληνες από εμένα θα τους τιμάω πάντα, και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου αν δώσει ο Θεός... |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:22 | |
| - Belial έγραψε:
- το να είσαι υπερήφανος για την ιστορία σου είναι θεμιτό. Το να είσαι αλλαζόνας είναι το μεμτό . μην μπερδεύουμε τον πατριωτισμό, με των φυλετικό ρατσισμό και τον σωβινισμό .
Αλοίμονο εάν εμείς οι Ελληνες δεν είμαστε περίφανοι για την ιστορία μος μιας και είναι ότι έχει απομείνει . isxuuuuueeeii |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:29 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:31 | |
| Συμφωνω με οσα ειπατε ολοι και ισος ειπα μια κουβεντα παραπανω το παιρνω πισω (σαν και εμας κανεις) . Δεν υποτιμο τα αλλα εθνοι καποια μου αρεσουν κιολας, Ας τημισουμε τους ηρωες οπως σωστα ειπατε. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:35 | |
| Btw είδε κανείς εχθές χαρδαβέλλα ; . ήθελα να ήξερα ποιος π@## είπε στα βατράχια να κάψουν την σημαία .... και μετά θα βγούν καλή ώρα σήμερα και θα μας κάνουν "μάθημα" περί πατρίδας και ιστορίας και τι άλλο δεν ξέρω ...
χώρια τις δηλώσεις στο παρελθόν όταν κάποιοι νεαροί έκαιγαν την Ελληνική Σημαία στο πολυτεχνίο . | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:37 | |
| Μια χαρά τα είπες Kiour no worries . Είναι πλέον γνωστό ότι οι Ελληνες του εξωτερικού το βλέπουν πιο "ζεστά" το θέμα και αυτό δεν είναι κατακριτέο τουλάχιστον από εμένα | |
| | | Darthmitsos Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:38 | |
| ego exo na diloso oti ellada prepei kai aniki stous ellines kai se kanenan allon !!! :O(einai off topic ksero ) | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:43 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
- Συμφωνω με οσα ειπατε ολοι και ισος ειπα μια κουβεντα παραπανω το παιρνω πισω (σαν και εμας κανεις) .
Ενοχος.. Σε καταγγελω γουγουνι.. LoL.. Δεν απευθυνομουν στις δηλωσης σου σε οσα εγραψα ρε συ, και σιγουρα δεν καταφερομουν εναντιων σου. Απλα μου εδωσες την αφορμη για ολο το διδακτισμο που σας επεβαλα. Παντως , δεν ξερω για τους Ελληνες, ομως ενας φιλος μου ναυτικος λεει, "σαν τις Βραζιλιανες τιποτα αλλο στον κοσμο".. Πολλοι τον πιστευουν. (εγω δεν κανω δηλωση περι αυτου μιας και παντρεμενος.. ) ειναι και η μερα τετοια που ειμαι στην πριζα απο τωρα για το βραδι να αντιμετωπισω καθε εθνικισμο που τυχον προκυψει στην παρεα. Ξεσπασα πανω σου βρε αδερφε.. DOING@ |
| | | Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:51 | |
| Και να χαιρόμαστε σαν Έλληνες που έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε παραδόσεις, κουλτούρα και πιστεύω. Αν και δεν πιστεύω σε θρησκείες.
Όχι όπως εδώ που όλα έχουν γίνει ένα και ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει. Και αν τολμήσεις να δείξεις τα πιστεύω σου σε αποκαλούν ρατσιστή η ναζιστή. Εδώ έχουν τον άγιο τους (που είναι ο αγιος Γεωργός) και όπως κάνει μια πορεία/παρέλαση είναι skinhead και φασιστής και όχι πατριώτης.
Οποτε πάλι καλά που έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με τις "αναπτυγμένες" χώρες.
Kαι μετά κάθομαι και ακούω τους BNP (το ακροδεξιό φασιστικό κόμμα στο UK) που είναι όντως ναζιστές και φασίστες αλλα έχουνε γίνει τόσο soft που στα μισά που λένε με βρίσκουν σύμφωνο γιατί τα υπόλοιπα κόμματα έχουν στήσει κόλο και κάνουν ότι τους πούνε.
Εδώ οι moemethanoi ζήτησαν τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά τα χριστούγεννα και το πήγαν το θέμα στην βουλή για ψήφο... και στο τέλος δεν πέρασε για μερικούς ψήφους.... | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:53 | |
| - Kratch Von Carstein έγραψε:
- ego exo na diloso oti ellada prepei kai aniki stous ellines kai se kanenan allon !!! :O(einai off topic ksero )
Poioi einai oi ellines? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:53 | |
| emeis sorry file alla den anexomai ton tipo pou fermae apo alli xora na tromakrati ton kosmo opos exo akousi gia tin athina se mia perioxi | |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:57 | |
| Dld ama ena zevgari Kinezon zoun edo 20 xronia, to paidi tous pou tha genithei edo kai den kserei na milaei kinezika...einai ellinas? | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:58 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 11:59 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:03 | |
| - Kratch Von Carstein έγραψε:
- oxi dn einai
To pardeigma pou edosa prin einai alithino. Enas filos mou apo tin geitonia einai kinezos kai ipiretei ston elliniko strato mazi mou...ara einai ellinas. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:04 | |
| kanonika den prepei na theorounte ellines aftes einai malakies | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:06 | |
| εγω λεω να μαζεψουμε τους μεταναστες να τους κανουμε σαπούνι ρε σοβαρευτείτε οι μετανάστες φταίνε που έχουμε χαραμοφάηδες πολιτικούς και διάτρητα σύνορα? |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:08 | |
| Ελα ελα ελα που καθε γιορτη και Πασχα ξεκιναμε τετοια θεματα . Μην σας στειλω στα υπογεια της ΓΑΔΑ . Warhammer reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:08 | |
| Oloi oi metanastes, indoi, alvanoi, pakistanoi, kinezoi prepei na pane piso stin afriki! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:11 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:15 | |
| πάντως το θέμα του ρατσισμού έχει πολύ γέλιο, γιατί π.χ. και οι Σπαρτιάτες θεωρούσαν τους Αθηναίους κατώτερους και πιο "σοφτ" (loverboyz LOL) και ας τους θεωρουμε σημερα εμεις και τους δύο Ελληνες και οι Θεσσαλονικείς θεωρούν τους Αθηναίους κατώτερους και θυμάμαι πόλύ καλά στο στρατό τι ρατσισμό είχα φάει ως Πειραιώτης ανάμεσα σε θεσσαλονικείς |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:16 | |
| ta sinora stous albanous ta anikse o mitsotakis nmz ; O tous efere gia doulous mas piran kai tis doulies kai se afto fteme emeis dioti apo ti mia plebra o ellinas pou exei to magazi leei na proslabo ton albano pou doulebei 1 mina gia 300-500 i na paro ton ellina pou theli standard 700 kai den doulebei san to skili ton albano? kai pareksigoumaste.opos leei enas filos mou prepei na paroume tous katapaltes apo ta louna park kai na tous petaksoume piso stin xora tous | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:27 | |
| Ολα αυτα ειναι μαλακιες .
Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι , σιγουρα υπαρχουν κλεφτες , σιγουρα υπαρχουν νταβατζηδες , σιγουρα υπαρχουν καλοι , σιγουρα υπαρχουν δουλεφταραδες .
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το 80% θελουν να φυγουν πισω στην χωρα τους μολις "πιασουν" την καλη . Και πανω απο το χρημα βαζουν τα παντα . Οπως το να δουλευουν στην ζουλα απο τα αφεντικα τους , οπως να μην εχουν μαγαζι η ΤΕΒΕ και να δουλευουν με λιγοτερο μεροκαματο απο τον Ελληνα που ειναι αναγκασμενος να εχει ΤΕΒΕ / ΙΚΑ / νοικι . Οταν εγω παω σε ενα μαγαζι και λεω "δουλευω με 25 ευρω το μετρο" και μου απαντουν " μα ο Χ μου εδωσε προσφορα με 20 " , λυπαμαι , αλλα αυτος μου τρωει το ψωμι μου γιατι δεν εχει καθε 2 μηνες 800 ευρω ΤΕΒΕ ουτε κολλαει ενσημα(250-350ευρω τον ΜΗΝΑ αναλογα με χρονια / οικογενεια / παιδια ) στους αλλους αλλοδαπους / Ελληνες εργατες που δουλευουν μαζι του . Φυσικα και δεν ειναι ολοι ετσι το ξαναλεω . Το κρατος δεν βοηθαει ουτε τους μεν ουτε τους δεν . Αλλα αυτο ο μεσος Ελληνας που ΖΕΙ καθημερινα και ΒΛΕΠΕΙ αυτον που του περνει το ψωμι δεν θα κατσει να πει οτι το κρατος του το περνει , πρωτα το μυαλο του θα παει σε αυτο που ΥΠΑΡΧΕΙ .
Παρακαλω πολυ ΟΣΟΥΣ δεν εχουν ΖΗΣΕΙ τους ξενους , την καθημερινοτητα τους , τις οικογενειες τους , τον τροπο σκεψη τους , να μην σχολιαζουν πανω σε αυτο το θεμα εγκυκλοπαιδικα η απλα επειδη εχουν διαβασει 1-2-5-100 βιβλια παραπανω . Και καλο θα ηταν να μην μιλαμε εκ του ασφαλους . Γιατι γιατροι Αλβανοι / Ρουμανοι / Ινδοι / κλπ ειναι 200 στην Ελλαδα (που περνουν και τα ιδια λεφτα δλδ αλλα τεσπα ) ενω Αγροτες / Οικοδομοι / φθηνα εργατικα ειναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ .
Η αληθεια δεν ειναι εκει , ειναι καθε μερα εξω στους δρομους .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Τετ 28 Οκτ 2009, 12:31, 1 φορά | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? VIII | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |