Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:29
mias kai se eida tzortz kati off-topic tous peires tous pistoliers kai to cannon? an ne ola kala?
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:30
Kratch Von Carstein έγραψε:
opos leei enas filos mou prepei na paroume tous katapaltes apo ta louna park kai na tous petaksoume piso stin xora tous
Και μετά όταν τελειώσουμε εμείς, θα μας στείλουν οι αμερικάνοι με τους δικούς τους καταπέλτες όλους αυτούς τους φυγόδικους μετανάστες που έχουν πάει εκεί τόσο καιρό, και οι Αυστραλοί το ίδιο, και οι Γερμανοί το ίδιο και θα πήξει ο τόπος στο κηφηναριό και πάλι δεν θα βρίσκουμε δουλειές και θα κλαιγόμαστε.
Γενικά σαν Έθνος πιο πολύ έχουμε κερδίσει από το όλο θέμα "μετανάστευση" παρά έχουμε χάσει. Τώρα αν το ξερό μας το κεφάλι μας φταίει που οι μετανάστες προκόβουν πιο πολυ από εμάς γιατί ειναι πιο εργάτικοι ή γιατι σε τελική ανάλυση η χώρα-πατρίδα τους τους φροντίζει εκ του μακρόθεν, ε δεν νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε το πογκρόμ.
Darthmitsos Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:33
koita file abrio methabrio tha gini polemos kai tha mas parei o diaolos.prin milousate gia istoria to kserete pos oute to 30% tis istorias exei apokalifthi? afto einai ligo fobos tis amerikis gt ntou perimeni na mas kanei i ameriki sto telos olous tha mas parei o diaolos arga i grigora
KAI OXI RE FILE dn to sikono to albanaki pou eixe gini thema gia to labaro na thelei na kanei albaniko koma stin xora mou na paei na gamithi tha pao na paro karampina na tou tinakso ta miala
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:37
Οχι ακομη δεν μου εχουν ερθει Blood .
Νepenthe , συμφωνω μαζι σου , εχουμε κερδισει παρα πολυ . Και εμενα οι γονεις μου ηταν στην Γερμανια το 1980-1981 και δουλευαν . Και εγω εχω στην δουλεια μου 10 ξενους με ενσημα και 5 Ελληνες με ενσημα .
Ποτε δεν ομως --η τουλαχιστον σε ελαααχιστες περιπτωσεις-- οι Ελληνες δεν δημιουργησαν προβληματα ουτε με τις αρχες , ουτε με διωγμους ( Οι Ιταλοι εδιωξαν ΟΛΟΥΣ τους Ρουμανους που δεν ειχαν νομιμα δουλεια προσφατα , το ιδιο θα κανει και η Ισπανια συντομα ) , ουτε ποτε μα ποτε ειχαμε καποιο θεμα . Αυτο δεν το λεω εγω , αλλα οι στατιστικες , μιας και εγω ουτε βιβλια διαβαζω , ουτε διανοουμενος το παιζω , ουτε φιλοαμερικανος , ουτε ιντελεκτουαλ του κωλου , ουτε τιποτα . Εγω απλα τα ζω και με επιρεαζουν που αυτο ειναι ανωτερο απο ΚΑΘΕ βιβλιο και καθε αποψη . Οταν εχεις το αυγο στον κωλο τοτε πεπει να μιλας , αν εισαι στην δουλεια σου που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σε ενοχλησει απο τους Αλοδαπους μπορεις να λες οτι θελεις χωρις να σε νοιαζει , αλλα η αληθεια δεν ειναι εκει , το ξαναλεω.
Darthmitsos Spamlord
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:38
pane sto taxidromio na deis den figane sistimena
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:39
Αν δεν εχω χαρτακι δεν μπορω να παω ετσι γεια σας ηρθα :Ρ
Darthmitsos Spamlord
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:40
gt? fasi tha exei xD
Darthmitsos Spamlord
na kses ego ta estila ebala kai 3 gramatto sima oxi 1 oxi 2 alla 3!!!
Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
derailed...
Opou New Orleans Valte Greece...
.. naked she sleeps on my floor
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:41
Εγω δεν ξερω , εβαλα την γυναικα μου να τα παει :Ρ
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:47
Εγώ απλά ειμαι αντίθετος προς κάθε είδους γενίκευση. Δεν μπορούμε να λέμε άντε έτσι να φύγουν οι μεταναστες κλπ. Προσωπικά μεγαλώνοντας στα δυτικά προάστεια συγχρωτιζόμουν καθημερινά με Αλβανους και Πακιστανούς μετανάστες και αυτό που παρατήρησα ειναι πως όσοι είχαν έρθει με τις οικογένειες τους κλπ ήταν παναγίτσες και άριστοι οικογενειάρχες. Τα προβλήματα τα δημιουργούσαν κάποιοι άεργοι κηφήνες κάθε φορά, οπότε συμπεραίνω εύκολα πως το να κοπροσκυλιάζεις όλη μέρα σε ένα καφενείο και να πίνεις μπύρες δεν είναι θέμα εθνικότητας, αλλά εγκεφάλου (ή έλλειψης αυτού).
Γι'αυτό και πρέπει να κοιτάμε λίγο μακρύτερα πριν αρχίσουμε να δέρνουμε κλπ.
ΥΓ: το να κάνει ένας άνθρωπος κόμμα σε μια δημοκρατική χώρα ειναι νόμιμο δικαίωμα του. Το αν θα πρεσβεύει τον ακραίο φασισμό ή τους αλβανούς ή ότι άλλο θέλει να πρεσβεύει ειναι θέμα του ιδρυτή του. Το να του σπάσεις το κεφάλι όμως ειναι παράνομο, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν μπορείς να σπας όσα κεφάλια δεν σου αρέσουν. Σκέψου άλλωστε πως σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει το δικό σου κεφάλι. Οπότε σαν κοινωνία προτιμούμε να μην σπάει κανένα κεφάλι παρά να ζούμε διαρκώς με τον κινδυνο να μας την πέσουν 30 νοματαίοι και να μας ρημάξουν επειδή έτυχε να διαφωνούμε
Darthmitsos Spamlord
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 12:49
ela re file tora me doulebeis? tha dextes esi stin xora sou to albanaki na kanei komma epidi peire kouragio gia to labaro? oxi na sou bgalo ta miala thelo na me piasoun kai na me baloun mesa kathos tha tou troo ta sikotia
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 13:21
Nepenthe έγραψε:
Τώρα αν το ξερό μας το κεφάλι μας φταίει που οι μετανάστες προκόβουν πιο πολυ από εμάς γιατί ειναι πιο εργάτικοι ή γιατι σε τελική ανάλυση η χώρα-πατρίδα τους τους φροντίζει εκ του μακρόθεν, ε δεν νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε το πογκρόμ.
δεν φταιει το ξερο κεφαλι.. Το αδειο κεφαλι φταιει. Νιωθουμε ολοι Ελληναρες με βαθυ DNA (παρα τη σκλαβια απο τουρκους κλπ - μιας και το DNA μας δεν νιωθει) και αναπαυομαστε τοσο πολυ στην δοξα και τα μεγαλεια των παλαιων προκατοχων του τοπου που ζουμε (ακομη κι εαν εχουν περασει 2000++ χρονια απο τοτε) που δεν μας κανει ουτε καν ενα "κλικ" οτι για να ζηταμε μεγαλεια και δοξες κατι θα πρεπει να κανουμε κι εμεις απο το να παρακμαζουμε. Βεβαια σε καθε περιοδο παρακμης , οι ακρεες ιδεες οπως αυτες που εκφραζει ο Κρατς, ειναι συχνο φαινομενο. Απλα αντι να το ενισχυουμε θα επρεπε να το χρησιμοποιουμε ως καμπανακι οτι εχουμε πιασει πατο.. τεσπα..
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 13:33
Παιζω Warhammer Online στην 42'' τηλεορασηηηηηηηηηη του σαλονιου !
εχω κατουρηθει 5-6 φορεσ απο την χαρα μου !
Darthmitsos Spamlord
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 13:51
xD
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 14:22
Tzortz έγραψε:
Παιζω Warhammer Online στην 42'' τηλεορασηηηηηηηηηη του σαλονιου !
εχω κατουρηθει 5-6 φορεσ απο την χαρα μου !
δοκιμασε DAIPERS. Τα βαζει η αδερφη μου στο γιο της και ειναι πολυ ευχαριστημενη.. LoL
Ισχυει παντως οτι μαμει μεγαλη οθονη για gaming.. Παιζαμε Tekken στον projector και ειχαμε χαθει τελειως...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 15:06
εμεις ειχαμε κανει προβολη pr0n σε projector - εκει να δεις γελιο
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 15:17
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 16:39
!!!!!!!
Darthmitsos Spamlord
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 16:39
ahm? :O
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 16:43
Corum έγραψε:
εμεις ειχαμε κανει προβολη pr0n σε projector - εκει να δεις γελιο
ηλεκτρονικη μαστουτρα ενα πραμα εεε???
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 18:23
28 post prin gino ultra spammer!
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 18:41
!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 18:44
Kiour_gr έγραψε:
28 post prin gino ultra spammer!
το 2000 ειναι ultra spammer? χαμηλος ο στοχος
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? VIII Τετ 28 Οκτ 2009, 18:58
Σπέρα πάιδες Μετά απο 2,5 βδομάδες η maelstrom μου έστειλε email λέγοντας πως είναι στην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ θέση να μου ανακοινώσει πως η παραγγελία μου εστάλη σήμερα