Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 40K Guild Wars: The Rebirth? | |
|
+12belial Sephiroth LeonidasL Papajohn το Μινιον Aerico Cegorach Tzif admin Trollzor Vabap Bap Bap Blood Guzzler 16 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: 40K Guild Wars: The Rebirth? Πεμ 18 Μαρ 2010, 13:52 | |
| Kάποια στιγμή έχασα κάπως το ενδιαφέρον μου για 40κ και είδα ότι εγκαταλείφθηκε γενικά η ιδέα. Τώρα ξαναβρήκα ενδιαφέρον με τις νέες Τυρανίδες και προτείνω, αν σας ενδιαφέρει και σας, να το ξαναβρούμε από κει που το αφήσαμε, δηλ. να ξαναθέσουμε την ιδέα για 40κ Guild Wars. Υπάρχουν ομάδες, πχ οι Seals, 2 ομάδες από Πανδοχείο, 2 από Πάτρα, και ο Πειραιάς μπορεί να βγάλει 1-2. Ας βγουν τετράδες, όπως πχ στη β κατηγορία Φάντασυ, κι ας ακολουθηθεί το σύστημα Φάντασυ. Δε χρειάζεται να γίνεται και 4 φορές το χρόνο, και 2 πχ καλές θα είναι για αρχή. Ας κανονίσουμε μια ημερομηνία μες το καλοκαίρι πχ ή αρχές Μαιου, πριν τα Φάντασυ Guild Wars. Πείτε μου τι σκέφτεστε!!! Να το πράξουμε ή να θαφτεί εντελώς η ιδέα; |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Πεμ 18 Μαρ 2010, 16:07 | |
| Απο το καλοκαιρι εγω και 3 φιλοι μου θα φτιαξουμε καλη τετραδα. Προς το παρον ομως..πανελληνιες! | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Πεμ 18 Μαρ 2010, 17:38 | |
| Ναι μεσα αλλα αν δεν βρεθουν τουλαχιστον οι εκπροσωποι των ομαδων για καφε και κουβεντουλα δεν θα τρεξει τπτ! Μητσαρα μιλα και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Πεμ 18 Μαρ 2010, 20:54 | |
| - Vabap Bap Bap έγραψε:
- Ναι μεσα αλλα αν δεν βρεθουν τουλαχιστον οι εκπροσωποι των ομαδων για καφε και κουβεντουλα δεν θα τρεξει τπτ! Μητσαρα μιλα και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
λολ..? Ο ανεξελεγκτος πηρε τη θεση μου ως καπταιν.. οποτε τι να πω?? Στην τελικη και που ελεγα, τι εγινε? αισχος ,χαλια, γαμω, υπεροχα και βαλε.. Ποτε θα παμε για καφε??? Εχω και βαμμενο warboss τωρα πια.. Τσκ Τσκ Τσκ |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Πεμ 18 Μαρ 2010, 21:48 | |
| - ogyon έγραψε:
- Vabap Bap Bap έγραψε:
- Ναι μεσα αλλα αν δεν βρεθουν τουλαχιστον οι εκπροσωποι των ομαδων για καφε και κουβεντουλα δεν θα τρεξει τπτ! Μητσαρα μιλα και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
λολ..? Ο ανεξελεγκτος πηρε τη θεση μου ως καπταιν.. οποτε τι να πω?? Στην τελικη και που ελεγα, τι εγινε? αισχος ,χαλια, γαμω, υπεροχα και βαλε.. Ποτε θα παμε για καφε??? Εχω και βαμμενο warboss τωρα πια.. Τσκ Τσκ Τσκ Sorry το ξεχασα... Γιωωωωωωωωωωωωωωργοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Παρ 19 Μαρ 2010, 13:52 | |
| To μόνο που χρειάζεται είναι μαγαζί και ημερομηνία πιστεύω. Δε χρειάζονται καφέρες, Βαλβέρδε και σουβλάκια. Και 3 και 4 ομάδες για αρχή την κάνουν τη δουλειά... |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 23 Μαρ 2010, 17:15 | |
| Λοιπον, επειδη το θεμα ειναι ψοφιο, και θα προτεινα να το ζεστανουμε ολιγο, εχω να πω τα εξης:
Μονο και μονο στο πανδοχειο, ειμαστε (μαζι με τους γλυφαδιωτες) κοντα στους 20 που παιζουμε 40κ.Εαν μαζευτουν και οι υπολοιποι που παιζουν , γινεται ανετα ενας μεγαλος σωρος απο 4αδες.. Ενα πραμα που μας τα κανει δυσκολα ειναι ο περιορισμος που ειχε θεσει ο Τζιφ οπου ελεγε να μην υπαρχουν ιδια αρμι στην καθε ομαδα.. αυτο μας τα εμπλεξε λιγο λογω του οτι δεν αφηνει τις παρεες ευκολα να κανουν ομαδα (μια ολοκληρη παρεα μπορει να παιζει Marines για παραδειγμα, αλλα ετσι δεν μπορουν να κανουν ομαδα). Αυτο που προτεινω ειναι να αφαιρεσουμε αυτον τον περιορισμο μια και εξω.. Ετσι , αυτοματως πιστευω θα δημιουργηθουν μπολικες τετραδες.. Ετσι, (εαν συμφωνειται με την αφαιρεση του περιορισμου καταρχην), προτεινω οποιηδηποτε εχουν αλλους 3ς φιλους που παιζουν, ασχετως στρατου, να φτιαξουν μια τετραδα και να αρχισουμε να τις παιζουμε. Τι λετε??? |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 23 Μαρ 2010, 18:54 | |
| Παίδες, αυτό που λείπει είναι η κεντρική οργάνωση. Είναι δύσκολο να κανονίσουμε μέσω φόρουμ. Δεν το βλέπουν όλοι, ή αρκετά συχνά για να συμμετέχουν σε όλες τις συζητήσεις.. Επίσης επαναλαμβάνω ότι, υπάρχει ομάδα Πάτρας, Λάρισσας, Σαλονίκης, και η Πάτρα βγάζει και 2 ομάδες αν γίνει σωστή οργάνωση. Εγώ προτείνω να δωθεί "εξουσία" σε ένα άτομο a.k.a. "Συντονιστής", του οποίου το καθήκον θα είναι να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τους "Captains" a.k.a. προεστούς της κάθε πόλης-κράτους, να πάρει πιθανές ημ/νίες ΚΑΙ περιοχές ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ των τουρνουά, και κατ'όπιν να ξεδιαλέξει 2-3 και να τις βάλει σε ψηφοφορία (ή το αντίθετο). Μόνο με φασισμό πάει μπροστά τέτοια διοργάνωση, διότι ως γνωστόν, άπας μοντελιστής ξύστης εστί, εμού συμπεριλαμβανομένου τε και περιφάνου. Γνωρίζω προσωπικά τους ξύστες (a.k.a. παίχτες) Λάρισας(a.k.a. τυρόγαλα)/Σαλονίκης(a.k.a. μπουγατσάδες) και φυσικά τους Πατρινούς (a.k.a. καρνάβαλους καταβλακιώτες), οπότε έχουμε ένα εναρκτήριο θύμα προς Συντονιστή. Εν συντομία: 1) Επιλέγουμε ένα άτομο το οποίο λαμβάνει τηλέφωνα/ονόματα των ξυστών/ομάδων. 2) Το άτομο συλλέγει τοποθεσίες ικανές να φιλοξενήσουν τουρ. 3) Το άτομο συλλέγει απόψεις για ημ/νίες τουρ. 4) Το άτομο προτείνει τις 2 ή 3 επικρατέστερες (σε περίπτωση λιγότερων από 6 ομάδων, των 2 μόνο) ημερομηνίες με τις αντίστοιχες περιοχές. Επιλέγεται η ημ/νία - περιοχή από τους captains (δική τους υποχρέωση/ευθύνη να μάθουν εντός 2 ημερών τι θέλουν τα μέλη). Σε περίπτωση ισοψηφίας επιλέγουμε την ημ/νία που ψήφισε ο "Συντονιστής" (a.k.a. μικρό μπόνους για τον κόπο του). 5) Οι ομάδες δηλώνουν συμμετοχή και στέλνουν τις συμμετοχές στον Συντονιστή (ή Tour Host), για να αποφεύγουμε τους ακυρωσάκηδες (a.k.a. σκουλίκια της γής). Όποιος ακυρώνει συμμετοχή θα παίρνει έναν αρνητικό δείκτη, θα εξηγηθεί στον αστερίσκο (*). 6) Λοιπές διαδικασίες (τύπος event, δωροθέτες, διαφήμιση κλπ.). *Θα υπάρξει πίνακας αρνητικών δεικτών με μορφή βαθμολογίας (a.k.a. Minion Counter), η οποία θα επιρρεάσει την ομάδα με τρόπο αισχρό και ταπεινωτικό. Η ομάδα με τα περισσότερα "Minion Counters" θα ονομαστεί "Team Minion" και θα έχει αφαίρεση κάποιου μιικρού ποσού βαθμών, και ο παίκτης με τα περισσότερα "Minion Counters" θα ονομαστεί "Το_Μινιον" και δεν θα παίζει στην επόμενη διοργάνωση σαν penalty. Συζητήστε το και μιλήστε μαζί μου αν συμφωνείτε, προτείνετε συντονιστή κλπ. Αν δεν συμφωνείτε σέστηκα Emperor Commands! | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 23 Μαρ 2010, 19:07 | |
| Συμφωνώ και εγώ ότι χρειάζεται κάποιος να οργανώσει γιατί όπου λαλούν πολλοί κοκόροι...
Βέβαια σαν horny squigz δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για το πρώτο GW στο 40Κ αλλά σαν gwf ευχαρίστως να στηρίξουμε οργανωτικά ό,τι χρειάζεστε!
Πχ, ας δούμε αρχικά ποιες ομάδες θέλουν να πάρουν μέρος ή προτίθενται στο μέλλον να ασχοληθούν. Οι ομάδες αυτές να ορίσουν έναν αντιπρόσωπο εδώ για τις όποιες ψηφοφορίες (όχι απαραίτητα τον captain, απλά έναν με λογαριασμό εδω).
Από εκεί και πέρα, το πρώτο ερώτημα είναι η μορφή του διοργανωτικού οργάνου. Να βάλουμε μια ψηφοφορία και οι εκπρόσωποι να ψηφίσουν σε εύλογο διάστημα το τι θέλουν (αν θα είναι το Α προσωπο ή το Β, ή αν θα είναι μια ομάδα ατόμων πχ.) Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το όργανο αυτό από εκεί και πέρα και βεβαίως μελλοντικά επανεξετάζεται η σύνθεση του οργάνου αυτου! | |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 23 Μαρ 2010, 21:10 | |
| Εγώ έχω λίγο καιρό να δω τα τεκταινόμενα του 40K λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (η τωρινή σεζόν είναι πήχτρα for me). Από μέσα Μαΐου θα μπορώ να συμμετάσχω (απλά λέω για μένα, γιατί και οι υπόλοιποι αν δεν πέσει σπρώξιμο δεν πάνε πουθενά ) | |
| | | Cegorach Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 310 Ηλικία : 40 Τόπος : L.A.risa Currently Playing : Cheddar Registration date : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 23 Μαρ 2010, 21:17 | |
| O chronomancer exei dikio. Sigoura 3erei kai tous patrinous kai tous larisaious kai tous 8essalonikeis, opote as ton enhmerwnete oi a8hnaioi, oson to dynaton nwritera gia opoiadhpote idea-meeting-tournoua, wste na mas enhmerwnei kai o idios. Ektos bebaia, an analabei o lekas thn olh organwsh, fine by me Oson afora tous larisaious, leka xtypas ena thl kai me enhmerwneis kai milaw egw stous allous. Gia solo tournaments h kai doubles sigoura 8a mporoume na exoume symmetoxes. Gia guild wars, sigoura 8a mporoume na kateyazoume team meta ta telh maiou opou kai apolyontai kanadyo fantaroi. (wstoso isws kataferoume na mazeytoume 4 kai nwritera) kalh h idea gia minions kai oti allo skeftoume, alla den mou aresei h idea tou apoklysmou. eimaste pou eimaste skorpioi.. an apagoreyoume kai se omades na mhn paizoun... malakia | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 23 Μαρ 2010, 22:16 | |
| Ο Chronomancer θα ήταν μια καλή λύση στο θέμα του οργανωτή, καθώς ασχολείται χρόνια αποκλειστικά σχεδόν με 40κ. Ένας χρειάζεται, οι πολλοί μπερδεύουν το πράγμα... |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 07:44 | |
| γιαπ.. Τερμα η δημοκρατια. Κρονο, εχεις προβλημα να αναλαβεις για αρχη, να τελιωνουμε με το διαδικαστικο? Απο κει και υστερα ρε παιδες το ανακινησα για το θεμα με τις τετραδες και κυριως με τους ιδιους στρατους στο guild.. Πραγματικα σας λεω, εαν φυγει ο περιορισμος, απο εμας θα ερθουν 4-5 guilds να διαγωνιστουν.. Αλλιως δεν μπορεις να χωρισεις τις παρεες..
(ψαχνουμε 4ο ορκα για το guild μας.. Και να μην συμπληρωνει τους ποντους, τον φτιαχνουμε οι αλλοι 3ς.. Ορεξη να ριχνει ξυλο να εχει, και τα αλλα ο μεγας Gork με τη βοηθεια του Mork θα τα κανουν..) |
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 12:03 | |
| - ogyon έγραψε:
- γιαπ.. Τερμα η δημοκρατια. Κρονο, εχεις προβλημα να αναλαβεις για αρχη, να τελιωνουμε με το διαδικαστικο? Απο κει και υστερα ρε παιδες το ανακινησα για το θεμα με τις τετραδες και κυριως με τους ιδιους στρατους στο guild.. Πραγματικα σας λεω, εαν φυγει ο περιορισμος, απο εμας θα ερθουν 4-5 guilds να διαγωνιστουν.. Αλλιως δεν μπορεις να χωρισεις τις παρεες..
(ψαχνουμε 4ο ορκα για το guild μας.. Και να μην συμπληρωνει τους ποντους, τον φτιαχνουμε οι αλλοι 3ς.. Ορεξη να ριχνει ξυλο να εχει, και τα αλλα ο μεγας Gork με τη βοηθεια του Mork θα τα κανουν..) Μπορώ να το αναλάβω, διοργανώνω τουρς από τα 17 μου Για τις ομάδες, είναι καλό το να υπάρχει η διαφορετικότητα, γιατί εκεί στηρίζεται η στρατηγική της κάθε ομάδας. Δηλαδή, ο Τύρανιντ μπορεί να παίζει χωρίς μόνστερς και μόνο ορδή, για να αναλαμβάνει μή mech στρατούς. Οι ομάδες ίδιων στρατών, χάνουν ίσως το πλεονέκτημα της επιλογής, αλλά και οι αντίπαλοι βγάζουν χαμένους. Ον δε Φλάφγουάηζ σάηντ, η ομάδα από 1 λαό φαίνεται καλή, αλλά δεν με ψήνει να γίνει κάτι άλλο, δηλαδή 3 μαρίν και 1 τάου. Τονίζω ότι, μπορούμε να πάρουμε το ΣΥΣΤΗΜΑ του fantasy ή του ETC για βαθμολογίες, τρόπο pairings κλπ, αλλά ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το rulepack. Όπως έχω δηλώσει πολλάκις, δεν είμαι σύμφωνος και δεν ακολουθώ διοργάνωση στο 40.000 που θα έχει το rulepack του ETC. Δεν θα βάλω το χέρι μου στο να καταντήσει το 40Κ σα το φάντασυ, και να γεμίσουμε κλάψες που να ζητάνε "ban" επειδή δεν μπορούν να νικήσουν κάτι. Έχω ξαναθέσει την άποψή μου, και είναι σύμφωνη με την άποψη των 40Κ Knights. Δεν θα συμμετέχουμε σε format με απαγορεύσεις, επειδή αλλοιώνει το παιχνίδι και κυρίως, το ΗΘΟΣ των παιχτών. Το ανέφερα γιατί προφανώς, αν η πλειοψηφία είναι αντίθετη με εμένα, προφανώς δεν με θέλετε να το ελέγχω με βέτα Οπότε, χρειάζεται να μου στείλετε με PM Ονόματα/τηλέφωνα/ομαδονόματα ο κάθε καπητάν για να αρχίσω. Αναμένω σε αναμένα. Υ.Γ. - Cegorach έγραψε:
- kalh h idea gia minions kai oti allo skeftoume, alla den mou aresei h idea tou apoklysmou. eimaste pou eimaste skorpioi.. an apagoreyoume kai se omades na mhn paizoun... malakia
Νο γουόριζ μαν. Εγώ είπα ότι "Ξουτ ο παίχτης" όχι "Ξουτ η ομάδα" και μόνο για την επόμενη διοργάνωση. Όλοι βρίσκουν 1 backup παίχτη. "Το_Μίνιον" είναι υπαρκτός παίχτης ο οποίος μονίμως δηλώνει και ποτέ δεν πατάει. | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 12:54 | |
| Ξεκινώ ήδη προσπάθειες για την ανασύσταση της ομάδας. Θα επιτρέπονται δηλ. όλοι οι σπέσιαλ χαρακτήρες έτσι; Δε μ'αρέσει και πολύ, αλλά δε θα θέσω και βέτο για αυτό. Σιγά, την πλάκα μας θα κάνουμε. Και αν οι Πανδοχείς έχουν όλοι Ορκς (μα Ορκς; ) μπορεί να γίνει και εξαίρεση για αυτούς μόνο ή θα μπορούσε να γίνει ψηφοφορία. Από κει και πέρα, μπορούμε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Chronomancer να ξεκινήσει τις διαδικασίες (εκτός αν προτείνετε άλλον) και να τεθούν οι βάσεις για το 1ο Guild Wars 40k yeah!!! Συμφωνούμε όλοι οτι ο Chronο αναλαμβάνει την 1η οργάνωση; Εγώ ναι! |
| | | Cegorach Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 310 Ηλικία : 40 Τόπος : L.A.risa Currently Playing : Cheddar Registration date : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 13:37 | |
| Chrono zoume hgeth na se doume!!! Ki egw chrono pshfizw, to psaxnei, organwnei tours, exei idees, 3erei tous pantes, einai arketa hli8ios gia na to kanei, ti allo 8eloume? Ti periorismoi re paidia? merikoi 8eloun na paizoun (polu) antagwnistika, afou etsi tous aresei, giati na tous to xalasoume? tipota den einai anikhto alwste. Epishs pshfos gia arsh twn periorismwn. Oson afora tis diaforetikes fyles, oute ayto me noiazei kai polu wste na to kanoume kanona. O ka8enas as pai3ei oti goustarei na pai3ei, (estw ki an mazeytoume 10 tyranids, 20 marines, 45 eldars :S) | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 13:38 | |
| παντως θα επιμεινω πως εαν δεν μπορουμε να ειμαστε ιδιοι στρατοι θα ειναι προβλημα.. Τωρα εαν για καποιο λογο κολλατε, οκ.. Στην τελικη το μειονεκτημα δικο μας.. |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 14:19 | |
| Οκ, πιστεύω ο Chronomancer είναι καθολικά αποδεκτός για την δουλειά.
Καλό κουράγιο με την οργάνωση και mod status για την διευκόλυνση των διαδικασιών! | |
| | | Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 14:55 | |
| - Cegorach έγραψε:
- Chrono zoume hgeth na se doume!!!
a. O ka8enas as pai3ei oti goustarei na pai3ei, (estw ki an mazeytoume 10 tyranids, 20 marines, 45 eldars :S) Και ένας με την Αυτοκρατορική Φρουρά !! Μην με ξεχνάτε !! Πάντως συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω. +1 Chrono και απο μένα | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 16:38 | |
| cegorach απαντα ρε.. στην λαρσα να ερθω να παιξουμε καμια παρτιδα?? Θα κανονισω (λογικα) ετσι κι αλλιως με τον SH4k30R να τεσταρω τους μαρινους του.. |
| | | Cegorach Knight
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 17:35 | |
| sou esteila pm | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 17:58 | |
| |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 18:21 | |
| Έχω pm μόνο από metaller. Όλες οι ομάδες παρακαλώ. | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 18:23 | |
| lol.. το pm του cegorach πηγαινε σε μενα ρε.. Π.μ. για τι πραμα?? |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τετ 24 Μαρ 2010, 18:31 | |
| τωρα εχεις κι εσυ π.μ. για να μην γκρινιαζεις.. ουστ! |
| | | | 40K Guild Wars: The Rebirth? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |