Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 40K Guild Wars: The Rebirth? | |
|
+12belial Sephiroth LeonidasL Papajohn το Μινιον Aerico Cegorach Tzif admin Trollzor Vabap Bap Bap Blood Guzzler 16 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Παρ 26 Μαρ 2010, 11:27 | |
| Μέχρι στιγμής έχουμε τις εξής ομάδες των οποίων έχω τηλέφωνα:
(με πρόχειρα ονόματα) Metaller --> Space Μερακλήδες Ogyon --> Team Orkyon Tzif --> Imperial Seals Ceogorachchsacash --> TGWTAN - The Guild With The Awesomest Name Chronomancer --> Knights of Saint Andrew... Chapter Το_Μινιον --> Villain Fun Club Αnexelegtos --> ForTheGreaterGlitch Vabap Bap Bap --> The Mournival
Αναμένουμε Σαλονίκη & λοιπά Αθηναϊκά.
Edited: Red
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chronomancer στις Δευ 05 Απρ 2010, 12:51, 3 φορές συνολικά | |
| | | Cegorach Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 310 Ηλικία : 40 Τόπος : L.A.risa Currently Playing : Cheddar Registration date : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 03 Απρ 2010, 11:58 | |
| chrono, brhkame onoma gia to guild mas emeis... legomaste: "the guild with the awesomest name" | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 03 Απρ 2010, 12:55 | |
| vale kai emas apo glyfada! the mournival | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 03 Απρ 2010, 13:36 | |
| - Vabap Bap Bap έγραψε:
- vale kai emas apo glyfada! the mournival
vabapgapgup steile mou tilefona onomata kai istories gia na se valo sto excelaki mou os anaferoun ta posts, an de to eheis idi kanei | |
| | | το Μινιον Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 245 Ηλικία : 33 Τόπος : Πατρα ρεεεεε Currently Playing : Ταπες βαρελιων και ΜΟΝΟPOLY Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Δευ 05 Απρ 2010, 00:19 | |
| Ελαααααα Κωστα θα σε κανουμε Σαμπανια και νιδο πάιδα!!!! Γραφε:Villain Fun Club 1)To Minion 2)Papatzon 3)DarkTed για τηλεφωνα και λοιπα οποιου δεν εχεις με pm ή απο κοντα.αν δεν κανεις τιποτα Δευτερα ή Τριτη να σου πετσωσω τα νιδια σου χαρ χαρ χαρ!!!!.Οι Berzekers μου πεινανε για κοψιδια !!!!!! | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Δευ 05 Απρ 2010, 00:23 | |
| με τι στρατό θα παίξει ο Θοδωρής, Μίνιον; και θέλουμε και τέταρτο για να κατέβουμε!! | |
| | | το Μινιον Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 245 Ηλικία : 33 Τόπος : Πατρα ρεεεεε Currently Playing : Ταπες βαρελιων και ΜΟΝΟPOLY Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Δευ 05 Απρ 2010, 00:36 | |
| ο Θοδωρος θα παρει τους chaos daemons μου....παιρνουμε και κεπενο αν χρειαστει.αλλα αν δεν γινεται θα παμε 3 τι αλλο να κανουμε???? | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Δευ 05 Απρ 2010, 00:56 | |
| Πρέπει να βγούμε στο σεργιάνι για στρατολόγηση-προσυλητισμό ο Θοδωρας ξέρει τίποτα απο 40κ ή χρειάζεται ταχύρυθμα φροντιστήρια από τον Farseer μου; | |
| | | το Μινιον Champion
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Δευ 05 Απρ 2010, 01:30 | |
| | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Δευ 05 Απρ 2010, 12:53 | |
| Έχει γίνει update, σύντομα (μετά των εορταστικών εκδηλώσεων) αρχίζω τα όφωνα.
Έχω ενημερώσει & το Fantasy Shop μέσω του Overmind. Εδώ είναι ενήμεροι οι δικοί μας. Αν κρίνετε ότι κάποια άλλα καταστήματα πρέπει να ενημερωθούν (έχετε συνεργασία/φιλοξενία κλπ) καλό είναι να μου πείτε τηλέφωνα και ονόματα. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 06 Απρ 2010, 13:39 | |
| πανδοχειο και Καισσα γλυφαδας παντως ειναι ενημερα.. Καπιτανς των 3ων γκιλντς εγω, ανεξελεγκτος και Vap Bap Bap. Οτι θες παρε τηλ..
edit:: οτι να'ναι, μιας και τα ειχες ηδη σημειωσει.. |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Τρι 06 Απρ 2010, 14:29 | |
| btw εμεις θα αρχισουμε να τις παιζουμε απο αυτον τον μηνα, για προθερμανση, κι οποτε εισαστε ετοιμοι πειτε να σας περιλαβουμε στο τσιμπουσι κι εσας.. |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Πεμ 08 Απρ 2010, 09:28 | |
| Παίδες, μές το σ/κ θα είμαι έτοιμος για τηλέφωνα. Καλό είναι να μου στείλετε όσοι δεν το έχετε κάνει σε ποιό μέρος μαζεύεστε για παρτίδες (π.χ. Maelstrom lol), τραπέζια που έχει/χωράει ο χώρος, συνεργαζόμενα καταστήματα. Έχετε υπ'όψιν σας, ότι με τυχαίο νούμερο 4 από τις ομάδες να συμμετέχουν (περιμένω τη σαλονίκη να κάνει εγγραφή στο forum) θέλουμε... 8 τραπέζια... Κάτι λιγότερο δεν νομίζω να μας απασχολεί.
Παράδειγμα: Knights of St Andrew... Chapter, Λέσχη "Όπλον", 14+ τραπέζια, Κάϊσσα Πάτρας & FarMoreThanGames.
Βασικό: Για την δημιουργία ενωτήτων κλπ στο forum, παρακαλώ να μου στείλετε όλοι προτεινόμενο όνομα (είχαμε ξεκινήσει κάτι και κολλήσαμε) γιατί το Guild Wars δεν είναι ούτε κάν σε επίπεδο ηπείρων... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΡΟΑΡ! ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ! Η δική μου πρόταση είναι "Genocide Chronicles". Απλή, λιτή και κατανοητή. Burn the Witch, Kill the Heretic, Abhore the Mutant. Ή κάτι τέτοιο.
Έχω ζητήσει & έχουν αρχίσει τα chieftainια του forum να κάνουν ενώτητα για τους captains των ομάδων, οπότε μέσα στο σ/κ θα έχουμε το subforum που θα συζητάμε. Υπενθυμίζω ότι, είναι ευθύνη του κάθε captain να ξέρει τι θέλει η ομάδα του και να μεταφέρει τη συνιστώσα των απόψεων. Το subforum δημιουργείται με αυτή την λογική, και για να γλυτώσουμε spam κλπ μόνο οι captains θα έχουν πρόσβαση, και θα μεταφέρουν στην ομάδα τους τα δρώμενα. Όταν με το καλό φτάσουμε στο σημείο να μην χρειαζόμαστε τον προσυμφωνημένο φασισμό, ανοίγουμε τας πύλας. Χάηλ Έμπερορ! | |
| | | LeonidasL Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 10/04/2010
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 10 Απρ 2010, 20:39 | |
| kalos ta nautakia ta zoumourludika! lekka an se piasw tin ebapseeeeeeeeeeees | |
| | | Sephiroth Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 193 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : The Great Devourer Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 00:45 | |
| Παιδια μηπως υπαρχει καμια ομαδουλα να με χωσετε και εμενα μεσα? Sh παιζω συνηθως αλλα δε λεει να σχηματιστει ομαδα εκει. Ξερω ειναι λιγακι απροσωπο αυτο αλλα ειναι μια ευκαιρια να γνωρισω λιγο κοσμο παραπανω. Παιζω nids εδω και 1.5 χρονο effectively και εχω πανω απο 150 μαχες. Ελπιζω καπου να χρεαιστω και γω | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 02:30 | |
| Μηχαλακη αν δεν θελει κανεις αλλος που να του λειπουν μελη, τοτε ελα σε μενα να γινουμε ακομα πιο πολλοι οποτε να το σπασουμε σε 2 ομαδες | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 07:48 | |
| και σε μας χωρας. Μονο που παιζουμε στο πανδοχειο. Οποτε εαν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο.. |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 13:07 | |
| Επ'ευκαιρίας της παρατήρησης του Sephi, φροντίσω να ανοίγουμε Thread πριν κάθε Genocide Chronicles, έτσι ώστε όσοι δεν έχουν ομάδα είτε να εισέρχονται σε ομάδα με έλλειψη, είτε να σχηματίζουν ξεχωριστή ομάδα. Mental Note. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 13:55 | |
| Μιχάλη θα πάρεις την δική μου θέση στην ομάδα μου μιας και αποσύρθηκα από την ενεργό δράση στο 40κ | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 14:10 | |
| Οι Daemons μπορουν να παιξουν και σε βασεις Fantasy? | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 14:13 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Οι Daemons μπορουν να παιξουν και σε βασεις Fantasy?
To αποκλείω, eddy | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 14:21 | |
| όχι, δεν μπορούν νομίζω, οπότε ή τους βάλεις άλλες βάσεις ή θα παίξεις με Έλνταρ. Sephiroth, λογικά θα παίξεις στην ομάδα μας που είμαστε από το Στράτετζυ, ειδικά αν επιτραπεί να είμαστε 4 αλλά να έχουμε και 5ο μπαλαντέρ! |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 14:24 | |
| Εδω σκεφτονται να κατεβασουν ομαδες με 2-5 center (ιδιοι στρατοι) τα ποδοσφαιρικα σορτσακια (βασεις) τους ενοχλουν? Anyway... Eldars τοτε!! | |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 14:27 | |
| Θα ρωτήσω τον Chronomancer ακριβώς και θα σου πω! |
| Θέμα: Απ: 40K Guild Wars: The Rebirth? Σαβ 17 Απρ 2010, 14:37 | |
| Έντι, ο Chronomancer λέει ότι "Μπορούν να μπούν μαγνητάκια κάτω από τις τετράγωνες πάνω σε στρογγυλές. 40 μαγνητάκια 3 ευρώ περίπου στο κεντρικό φάντασυ". Οπότε γίνεται! |
| | | | 40K Guild Wars: The Rebirth? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |