Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)

Πήγαινε κάτω 
+16
medas
DaBigWaagh
Abducted47
ritter
Yria
Johneleos
stormcaller
Trollzor
Tzortz
fir3wind
Aramil Sair Sianontel
aphelion
iron man
BiG GoBBo
kiour_gr
admin
20 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Ποια μινιατούρα σας άρεσε περισσότερο?
Aphelion - Carnival of Chaos
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap38%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 38% [ 20 ]
Aramil Sair Sianontel - Lion in Winter
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap10%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 10% [ 5 ]
Elhion - Elengar, Prophet of Tchar
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap15%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 15% [ 8 ]
Flames - Your Soul is Mine
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap25%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 25% [ 13 ]
Giannis - Saurus Standard Bearer
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap8%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Iron Man - Ironfist
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap0%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kiour_gr - Beastmen Champion of Slaanesh
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap2%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Tzortz - Spartan on Wolf
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_lcap2%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 52

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:13

Σε αυτό το θέμα μπορείτε να ψηφίσετε για το καλύτερο Warhammer Fantasy single entry του 11ου διαγωνισμού βαψίματος του GWF. Οι συμμετοχές είναι με αλφαβητική σειρά του username κάθε μέλους. Ψήφοι μέχρι τις 26/05 (10 μέρες!)

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) P1010148-3

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) P4280073

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) DSCN4776

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) C59a5f9e9e

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) SDC11649

Iron Man - Ironfist
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) DSCN1804

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) 12257

Tzortz - Spartan on Wolf
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) DSC01838

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elhion στις Δευ 02 Αυγ 2010, 14:44, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:19

1 ston aphelion apo emena.
Oreo montelo,orea bash kai poly oraia atmosfaira.

2o tha dialega tou flames.

μπραβω σε ολους παντος, η ποιοτητα βαψηματος εχει ανεβει πολυ!
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:19

Θα ήθελα να ψηφίσω του Αphelion αλλά λόγω του ό,τι η βάση (που είναι και φοβερή) είναι invalid για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν μπορώ..
Θα ψηφίσω του Γιάννη το BsB που τον έχω δει και απο κοντά και μου αρέσει πάρα πολυ και ξέρω ό,τι η pic τον αδικεί Wink
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:23

εγω ψηφησα τον elhion και για το βαψιμο αλλα και το conversion. σιγουρα και οι περρισσοτερες συμετοχες ειναι πολυ καλες και ολες αξιζουν ενα ψηφο (aphelion,kiour,flames....)αλλα δυστιχος
εχουμε μονο μια μπραβο σε ολους για την συμμετοχη .
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:27

και η δικια μου βαση ειναι invalid tote, clown

δεν ειχαμε πει τιποτα για τις βασεις. Και δεν νομιζω οτι τις ξεφτιλισαμε σε τετοιο βαθμο ωστε να αποκλειστουμε.
Στο golden deamon single ετσι εινια η βασεις με την διαφορα οτι το μονtελο μπορει να βγει kai na einai sthn legit bash tou. πραμα που δεν το καναμε.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:27

εκπληκτικα .. ειμαι μεταξυ τεσσαρων. (Οχι οτι οι υπολοιποι δεν μου αρεσουν αλλα οι 4ς τα σπανε).. Θα μου παρει μερες να αποφασισω μου φαινεται.. Πραγματικα ισχυει αυτο που λετε, οτι μεσα στο φορουμ εχετε ανεβει σε φοβερο επιπεδο στο βαψιμο.
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:40

Kiour_gr έγραψε:

δεν ειχαμε πει τιποτα για τις βασεις. Και δεν νομιζω οτι τις ξεφτιλισαμε σε τετοιο βαθμο ωστε να αποκλειστουμε.
Στο golden deamon single ετσι εινια η βασεις με την διαφορα οτι το μονtελο μπορει να βγει kai na einai sthn legit bash tou. πραμα που δεν το καναμε.

Νομίζω πως μπορείς να κάνεις μεγάλη βάση χωρίς να είναι αποσπώμενη πια.
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:40

Όχι ρε παιδιά Invalid βάσεις! Όπως λέει και ο Kiour έχετε δει τι παίζει στο GD από βάσεις? Για μένα τα όρια της βάσης ξεπερνιώνται όταν σταματάει πλέον να κοσμεί την μινιατούρα, και φτάνει στο diorama...κάτι που δεν βλέπω να συμβαίνει πουθενα...καλή επιτυχία σε όλους!!
fir3wind
Warrior
Warrior
fir3wind

Αριθμός μηνυμάτων : 93
Τόπος : αθηνα
Currently Playing : DDO
Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:44

Εγω ψηφιζω giannis γιατι το μπανερ ROCKS ΜΑJOR ASS, αν και του flames το μοντελο ειναι εξισου ασυστολο.
Για kiour και aphelion δεν μπορω να πω κατι...παιδεια εχετε σκεφτει να κανετε κανενα φροντιστηριο που να διδασκετε πως βαφουν κτλ?
Συγχαρητιρια σε ολους keep up the good work!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fir3wind στις Δευ 17 Μάης 2010, 11:47, 1 φορά
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:46

fir3wind έγραψε:
εχετε σκεφτει να κανετε κανενα φροντιστηριο που να διδασκετε πως βαφουν κτλ?

Έκανα το Paint Day στον Πειραία για δύο χρόνια Very Happy
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 11:47

aphelion έγραψε:
Kiour_gr έγραψε:

Νομίζω πως μπορείς να κάνεις μεγάλη βάση χωρίς να είναι αποσπώμενη πια.

oxi prepei na einai στην legit bash kai na βγαινει απο την βαση για GD.
giati prepei na to bgaloυn gia fotografisi. Αλλα ας το αφησουμε εδω και να μην εκτροχιασουμε το ποστ ή οποιος θελει ανοιγει νεο ποστ.
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:01

Εγω ψηφισα εμενα γιατι κανεις αλλος δεν θα το κανει ! :Ρ

Περα απο την πλακα , ολες οι μινιατουρες εχουν αρκετη δουλεια 'πανω τους και πραγματικα μπραβο σε ολα τα παιδια Smile

Εμενα η ψηφος μου θα παει στον Νικο γιατι ψαρωσα με τον τροπο που εφτιαξε την βαση -διπλοφουρνιστη βαση κι ετσι- . Δεν ειμαι ειδικος για να κρινω το βαψιμο σε λεπτομεριες , απλα να πω οτι ο Κωστας και ο Δημητρης εχουν κανει τρομερη δουλεια ... σαν να ειναι απο ταινια η βιβλιο του Tolkin
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:05

τελικα μεταξυ Δημητρη και Κωστα, το εδω στον Κωστα. Τις κοιταξα απειρες φορες. Χωρις τη μινιατουρα του Κωστα, αυτη του Δημητρη απο μενα θα κερδιζε εναντια στις αλλες. Ομως, η πρωτη με κερδισε βαθεια.. Εχει αυτην την κινηση οπως σχολιασε και η Yria, που δεν ξεπερνιεται..

Μπραβο σε ολους κατα τα αλλα, και ειθε ο καλυτερος να νικησει.
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:07

Εντυπωσιακός ο διαγωνισμός!
Λοιπόν εγώ θα ψηφίσω το δικό μου το παλικαράκι για συναισθηματικούς λόγους!
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:20

Παιδιά μπράβο σε όλους για αρχή. Όμορφα μοντέλα!!!

Ευχαριστώ και για τις ψήφους, δεν το περίμενα!

Από εμένα, η ψήφος πάει στον Aphelion. Αντικειμενικά ο Aphelion και ο Kiour έχουν κάνει όπως πάντα τρομερή δουλειά, οπότε ψήφησα με βάση το concept και όχι με βάση το βάψιμο τους.

Ο Δημήτρης έχει πανέμορφη βάση και απίστευτο ταλέντο για να αναδείξει μια μινιατούρα που δεν το "είχε". Σαν να ξεκίνησε τον διαγωνισμό με ένα τεράστιο μείον και παρόλα αυτά έκανε κάτι υπέροχο.

Ο Κώστας, έχει κάνει επίσης πανέμορφη βάση και πολύ ωραίο μοντέλο. Με κέρδισε σαν ατμόσφαιρα, μου βγάζει κάτι διεστραμμένο - warhammerιστικο, στο πνέυμα του χάους.

Σε κάθε περίπτωση μπράβο σε όλους και με βάση του ότι 5 στα 8 μοντέλα είναι για στρατούς Chaos, έχω να πω ότι απλά, it marks us all!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elhion στις Δευ 17 Μάης 2010, 16:55, 1 φορά
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:30

την πετάω στον αφέλιον, με επιρρέασε το διόραμα... Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:32

Παράθεση :
CATEGORY 1 - WARHAMMER 40,000 SINGLE MINIATURE
Any single human-sized Warhammer 40,000 miniature mounted on an appropriately sized gaming base. This category includes Terminators but other models supplied with 40mm and larger bases should be entered in the Warhammer 40,000 Monster category. Models on larger bases should be entered into another category. Note that bike-mounted character models must be entered in the Vehicle category

Παράθεση :
CATEGORY 5 - WARHAMMER SINGLE MINIATURE
This is open to any single fantasy miniature (Warhammer, Mordheim and Blood Bowl). This includes single models on horses, boars or wolves, but not those mounted on large monsters. All models must be presented on an appropriately sized gaming base. Generally these will be 20mm or 25mm square bases for foot figures and 25 x 50mm cavalry bases for mounted models, although appropriately sized circular bases may be used if preferred.

Σε σχέση με τους κανόνες του gd αυτά, από το site της gw.

Και γράφω και την κριτική μου εδώ και όποιος γουστάρει να το πάρει στραβά, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Πολύ καλή επιλογή και mini και theme. Bάψιμο ποιότητας καλού tabletop quality. Σε ένα site όπως το cmon που τα κριτίρια είναι αυστηρά θα έπαιζε στο 7 που είναι πολύ καλός βαθμός. Δεν μου άρεσαν τα καρφιά που είναι εντελώς εκτός κλίμακας και το ότι δεν έχει τις έντονες αντιθέσεις στα χρώματα που θα το αναδείξουν. Σαν βάψιμο είναι ότι περίμενα να δώ από τον Κώστα, δηλαδή καθαρό και προσεγμένο αν και σε κάποια σημεία το dry brush στα πόδια ξέφυγε πιστεύω.

Ωραίο θέμα και παρουσίαση και σημαντικότερο όλων, τρομερή (αν και αναμενόμενη για το θέμα) επιλογή στα χρώματα. Σε κάποια σημεία έχεις κάνει μάλλον sloppy δουλειά, όπως στα engravings της armour, στο face και τέλος στα μπρος πόδια του λεονταριού, αλλά δεν είναι μεγάλα για να "χαλάσουν" πολύ την συνολική εικόνα. Πολύ ωραίο το banner σου. Τέλος θα ήθελα έναν διαφορετικό τόνο που να κάνει εύκολο τον διαχωρισμό ανάμεσα στα ασημένια (banner top, helmet(?)) και στα ατσάλινα (sword, shield, armour) κομμάτια.

Moυ άρεσε ο πειραματισμός με πολυεστέρα και σαν ιδέα, ότι έφυγες από αυτό που περιμέναμε, αλλά και σαν εκτέλεση, με την μίξη με το χρώμα κτλ. Το βάψιμό σου θα το γνώριζα ανάμεσα σε 1000 άλλες minis και όπως πάντα μου αρέσει, είδικά όταν έχεις έντονα χρώματα όπως μπλέ, μωβ, κόκκινο κτλ. Μόνη διαφωνία έχω με το ξανθό μούσι αλλά είναι καθαρά θέμα επιλογής σου και υποθέτω για να μην χαθεί με την γκρί γούνα που έχει.

Πολύ δουλειά και καλή μάλιστα εκτός από 2 σημεία. Το πρώτο το είχε πεί και ο Κώστας, η επιλογή του αλόγου σε σχέση με την βάση. Είναι αφύσικο και δεν μπορεί να δέσει με τίποτα. Το ροζ είναι μεν Slaanesh αλλά το κάνει να μοιάζει με "μικρό μου πόνυ". Ίσως αν δοκίμαζες μπλέ ή μώβ σκιάσεις να ήταν καλύτερα αλλά είναι ένα χρώμα που δε ξέρω καθόλου οπότε δε λέω άλλα. Το δεύτερο που δε μου άρεσε είναι το κεφάλι της δαιμονέτας σαν επιλογή και μόνο. Πολύ καλά freehand πάνω στο barding.

Ωραίο paintjob στο δέρμα του ερπετού και καθαρό, αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν τα διάφορα "extra" είναι κόκκαλο ή nmm που δεν πέτυχε (δεν διάβασα το thread σου αν έγραψες εκεί σχετικά). Και στις 2 περιπτώσεις πάντως θέλει δουλειά γιατί στην φώτο δεν είναι ούτε το ένα αλλά ούτε το άλλο.

Iron Man - Ironfist
Πάνo θες ακόμα δρόμο. Κάπου διάβασα πως σου είπαν για washes και θα πώ και εγώ μια από τα ίδια αφού πολλές επιφάνειες είναι flat. Τέλος το βάψιμό σου μοιάζει βιαστικό αν και δεν πιστεύω ότι είναι. Από εδώ θες μόνο συνεχόμενο practice.

Το καλύτερο βάψιμο του διαγωνισμού. Αφού πριν έκανα αναφορά στο cmon αυτό θα του έβαζα 8. Πολύ καλή η ασπίδα και η μουσούδα. Τα μόνα που δε μου άρεσαν είναι το shoulder pad και το sword που είναι σε πολύ κοντινά χρώματα με τον beastman και κάπου μοιάζει μονότονο.

Tzortz - Spartan on Wolf
Τzortz, το κόκκινό σου και τα μέταλλα θέλουν δουλειά ακόμα και δεν έχουν καθόλου highlights. Μου αρέσει το (έστω και λίγο) face και μάτια που έκανες, αλλά συνολικά το θεωρώ πως είναι κάτω από το επίπεδο που μας έχεις δείξει ότι μπορείς (Shaggoth)

Η ψήφος πάει στον Nίκο (Elhion) για το σύνολο της δουλειάς του και την παρουσίαση.
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:40

well put Like a Star @ heaven
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 12:51

galvert έγραψε:
[
Ωραίο θέμα και παρουσίαση και σημαντικότερο όλων, τρομερή (αν και αναμενόμενη για το θέμα) επιλογή στα χρώματα. Σε κάποια σημεία έχεις κάνει μάλλον sloppy δουλειά, όπως στα engravings της armour, στο face και τέλος στα μπρος πόδια του λεονταριού, αλλά δεν είναι μεγάλα για να "χαλάσουν" πολύ την συνολική εικόνα. Πολύ ωραίο το banner σου. Τέλος θα ήθελα έναν διαφορετικό τόνο που να κάνει εύκολο τον διαχωρισμό ανάμεσα στα ασημένια (banner top, helmet(?)) και στα ατσάλινα (sword, shield, armour) κομμάτια.

thnks για την ειλικρινή κριτική!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 13:22

galv που σαι ρε ολα καλα ελπίζω. νομίζω είσαι αυστηρός αλλά καλύτερα μια εποικοδομητική και αυστηρή κριτική παρά το κλασικό "γουάο". όσον αφορά στη δικία μου φιγούρα συμφωνώ για το άλογο όντως κάθεται λίγο περίεργα αλλά θεωρώ περνάς στα ψιλά το βάψιμο ρε μαν. layering, non metallic mettals, άπειρα washes,free hand u hurt my feelings!!!!! ίσως δεν έβγαλα καλές φωτό. οκ πάντως δεκτά όλα γούστα είναι αυτά δεν τρέχει τίποτα! συγχαρητήρια σε όλους νομίζω ανεβαίνει το επίπεδο όσον αφορά πόζες και εφευρετικότητα (καλά μερικοί είστε "άρρωστοι", respect) ακόμα όμως θέλουμε λίγο δουλειά ή υπομονή σε βάψιμο! συγχαρητήρια σε άπαντες!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 13:27

δυστυχώς λόγω τεμπελιάς δεν έβαψα τον queek headtaker που είχα πάρει (οχι ότι είχα ελπίδα με τέτοιες συμμετοχές antegia )

εμένα πάνω κάτω μου άρεσαν όλα τα μοντέλα... keep it up guys Smile
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 13:34

Τα freehand τα 'πα, και για το layering και washes είναι τεχνικές απλά και "τις έχεις" οπότε έμεινα να λέω μόνο για το αποτέλεσμα

να πω την αμαρτία μου, το nmm δεν το είδα, το οποίο δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι Razz
stormcaller
Knight
Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 457
Τόπος : Athens
Registration date : 20/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 17:07

Εγώ είμουν ανάμεσα σε flames και aphelion . Ειναι και τα δύο τέλεια βαμένα , αλλά του Aphelion ειναι λίγο καλύτερο . Το δικό μου δεν έχει nmm
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 21:12

Δεν ειχα χρονο για τιποτα παραπανω εγω Sad Ποοοοολυ δουλεια και η μετακομιση..... Εδωσα βαση επισης στο να φτιαξω περισσοτερα μοντελα παρα να κανω μονο 1 :/ Ισως σε καποιο ρετουσαρισμα :Ρ
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) I_icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 21:25

καλα τελιεσ εμενα μουα αρεσε η πρωτη και η δευτερη ηταν φανταστικες αλλα και ο beastmen ηταν waaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooowwwwwwww

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: GWF Online Competitions :: Ψηφοφορίες Διαγωνισμών-
Μετάβαση σε: