Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)

Πήγαινε κάτω 
+16
medas
DaBigWaagh
Abducted47
ritter
Yria
Johneleos
stormcaller
Trollzor
Tzortz
fir3wind
Aramil Sair Sianontel
aphelion
iron man
BiG GoBBo
kiour_gr
admin
20 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Ποια μινιατούρα σας άρεσε περισσότερο?
Aphelion - Carnival of Chaos
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap38%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 38% [ 20 ]
Aramil Sair Sianontel - Lion in Winter
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap10%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 10% [ 5 ]
Elhion - Elengar, Prophet of Tchar
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap15%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 15% [ 8 ]
Flames - Your Soul is Mine
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap25%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 25% [ 13 ]
Giannis - Saurus Standard Bearer
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap8%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Iron Man - Ironfist
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap0%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kiour_gr - Beastmen Champion of Slaanesh
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap2%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Tzortz - Spartan on Wolf
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_lcap2%Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 52

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Yria
Knight
Knight
Yria

Αριθμός μηνυμάτων : 484
Registration date : 30/04/2009

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010, 18:07

Προσπαθω πολυ ωρα τωρα να ψηφισω μιας κ ψηφιζουμε βαση τεχνικης...
Καθοτι νουμπ δυσκολευομαι αρκετα μιας κ υπαρχουν τεχνικες που αναγνωριζω κ αντιλαμβανομαι την δυσκολια τους, αλλα σιγουρα καποια πραγματα δεν βλεπω...

Νομιζω οτι ο galvert εκανε το ποιο επικοδομητικο σχολιο μιας κ αυτο ειναι που ψαχνουμε σε ενα κοντεστ, να βρουμε που υστερουμε κ πως θα διορθωσουμε την τεχνικη για να το καταφερουμε...

Θα προσπαθησω λοιπον να κανω καποια σχολια με την επιφυλαξη λανθασμενης αποψης λογο νουμπιας... Rolling Eyes

Aphelion το μοντελο σου μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη. Ειναι το μοναδικο μοντελο που εχει πανω του lighting effe ( η ονομασια της τεχνικης μου διαφευγει ) κ φανταζομαι (απο αυτα που διαβαζα σε tutorial αναλογο) οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ακριβως που χτυπαει το φως κ τι χρωματικη "αφηνει" στην επιφανεια...
Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι σε μια κοντινη φωτο φαινοταν πολυ wash πανω στο μοντελο (γενικα δεν μου αρεσει να φαινεται κατι πηγμενο σε wash).
Και το δευτερο ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρη για την χρωματικη διαφαθμιση της αντανακλασης πανω στην κοκκινη μπερτα. Εννοω οτι εκτος απο το κοκκινο της μπερτας και το πορτοκαλι της αντανακλασης θα επρεπε να υπαρχει αλλο ενα χρωμα...Ελπιζω να βγαζεις νοημα απο αυτο...

Δασκαλε, (Kiour) απο οτι διαβασα το μοντελο που διαλεξες ηταν πολυ δυσκολο οποτε δεν ξερω πως ειναι να δουλευεις σε τοσο δυστροπο μοντελο, αυτο με το οποιο επαθα πλακα ειναι η ασπιδα που εφτιαξες... ειναι καταπληκτικη!!!!
Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι τα χρωματα που χρησιμοποιησες για το shoulder pad μπλεκει στο ματι με το χρωμα του δερματος κ δεν ξεχωριζει....

Giannis μου αρεσει παρα πολυ το banner με τα κοκκαλα κ τα κρανια, και γενικα το μοντελο σου ειναι ομορφο, αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το scale του φαινεται φλατ... ισως εαν εβαζες λιγο feather θα του εδινε ογκο...

αυτια...

flames το μοντελο σου πολυ ωραιο... αυτο θα ψηφιζα εαν δεν ψηφιζα του aphelion...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ritter
Knight
Knight
ritter

Αριθμός μηνυμάτων : 339
Τόπος : Πειραιας
Currently Playing : FoW
Registration date : 27/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010, 18:28

Νομιζω οτι υπαρχει ενα "θεματακι" .Εχουμε φιγουρες με βασεις σε επιπεδο ΔΙΟΡΑΜΑΤΟΣ και αλλες που ειναι "σκετες".Ξερωντας οτι το ματι του παρατηρητη "γεμιζει" απο χρωματα και απο την ατμοσφαιρα που αποπνεει η βινιετα ειναι ευκολο να "ξεγελαστει" λογο ογκου και να χασει την ουσια.

Δεν ψηφιζω εκ πεποιθησεως.Ειναι ολες υπεροχες και περιεχουν μια "σταλα" απο την ψυχη του δημιουργου τους!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
Abducted47
Spamlord
Spamlord
Abducted47

Αριθμός μηνυμάτων : 1589
Τόπος : Into the Abyss
Currently Playing : D3 + LOL
Registration date : 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010, 13:07

Psifisa flames giati mou arese pio poli apo ola san idea kai to conversion einai poli kalo kai fenete oti exei ksodepsei polles ores.
Mapa fotos vevaia kai nomizo gia auto xanei se psifous..
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010, 13:23

ναι ρε γμτο! Ελχιον παίζει να βάλεις την πιο μακρινή φωτό????
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010, 13:42

done!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010, 13:45

αρχηγόπουλο
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010, 19:49

Καποιος ψηφισε τον Σπαρτιατη μου !!! Κερναω ! ;ρ
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010, 21:01

Tzortz έγραψε:
Καποιος ψηφισε τον Σπαρτιατη μου !!! Κερναω ! ;ρ
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

Αριθμός μηνυμάτων : 1058
Registration date : 13/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 20 Μάης 2010, 13:54

ψήφισα του Flames γιατί η μινιατούρα παιδιά πραγματικά είναι για Golden Daemon. την είδα στην Κάισσα και τραβαγα τα β....! αν είχε καλύτερη βάδη χτυπούσε top5. απλά η φωτό είναι ΤΡΑΓΙΚΗ αχρηστε φωτογράφε ! και του aphelion πολύ πολύ καλή σουπερ ατμοσφαιρική μπράβο
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 20 Μάης 2010, 14:08

thanx andy! πες όμως όλη την αλήθεια ότι σου έταξα φρεντάκι κερασμα χαχαχαχα. πότε θα παίξουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε βρωμο ορκ?
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 20 Μάης 2010, 20:35

Παράθεση :
Iron Man - Ironfist
0%
0% [ 0 ]
0%
0% [ 0 ]

αυτο δεν το περιμενα ποτε, εγω να εχω τις ιδιες ψηφους με τον Kiour Shocked
απλα ειναι τιμη μου lol! lol!
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Αριθμός μηνυμάτων : 1293
Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays
Currently Playing : -
Registration date : 24/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 20 Μάης 2010, 23:30

Ψήφησα Flames:
1. Την μινιατούρα την έχω δει live, είναι καταπληκτική (αν έκρινα μόνο από τη φωτό ίσως δεν θα είχα την ίδια άποψη)
2. Είναι μέλος των PCs (ναι να νικάμε σε όλους τους τομείς)
3. Μου είπε ότι θα μου βάψει κάτι μοντελάκια . . .
http://it.wikipedia.org/wiki/Manolesso
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 20 Μάης 2010, 23:52

κι εγω φλαιημς ψηφισα.. καθαρα απο ρουσφετι....(να μου βαψει τους Μπρετονιανς) bounce
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 10:12

είστε κάφροι και διαπλεκόμενοι ρε θέλω αντικειμενικότητα (και ένα καλό φωτογράφο γιατί δεν με βλέπω να σταυρώνω πρωτιά not even with bullets)
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 10:21

Flames sketo έγραψε:
πότε θα παίξουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε βρωμο ορκ?
ποτέ ξανά με τη σιχαμένη σου λουγκρολίστα γύρω γύρω όλοι και πιου πιου να πάρουμε το 12-8. αηδία και εμετός μου ρχεται και μόνο που το σκέφτομαι, ουστ βρωμο general της πεντάρας πήρες και τον τίτλο του mvp έμαθα. χε χε αν θες σκ περνάω τους χάος σου ένα χεράκι dirtywood (aka βρωμόξυλο). διάλεξε beastmen ή orcs. το fshop γλυφάδα τελικά παίζει/εκλεισε/wtf?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 13:47

ελα ρε παίζει απλά το παιδί είχε ένα πρόβλημα υγείας -τώρα είναι οκ. πάμε σαββατάκι στο χαλαρό
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:09

οκ ετοιμάσου να ωιώσεις πόνο και οδύνη....waaaaaaagh
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:12

iron man έγραψε:
Παράθεση :
Iron Man - Ironfist
0%
0% [ 0 ]
0%
0% [ 0 ]

αυτο δεν το περιμενα ποτε, εγω να εχω τις ιδιες ψηφους με τον Kiour Shocked
απλα ειναι τιμη μου lol! lol!

Tα σπας, Iron Man!!!! Razz
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:13

δεν μπορω να αλλαξω και την ψημο μου ρε γμτ να ψηφισω τον ironman να του την σπασω Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:19

Flames sketo έγραψε:
είστε κάφροι και διαπλεκόμενοι ρε θέλω αντικειμενικότητα (και ένα καλό φωτογράφο γιατί δεν με βλέπω να σταυρώνω πρωτιά not even with bullets)

πουλαω εναν φωτογραφο. Του λειπει το ενα νεφρο, μιας και αυτος ηταν ο λογος που τον μαζεψαμε, αλλα κατα τα αλλα λειτουργει θαυμασια..
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:33

ogyon έγραψε:
Flames sketo έγραψε:

πουλαω εναν φωτογραφο. Του λειπει το ενα νεφρο, μιας και αυτος ηταν ο λογος που τον μαζεψαμε, αλλα κατα τα αλλα λειτουργει θαυμασια..

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:36

πόσο πάει το μαλί?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:42

Το μαλλί με 2 λ διάολε!! Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Headbaning3Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Headbaning3Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Headbaning3 lol!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:46

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Spelling-nazis-spelling-nazi-nazis-grammer-nazis-emo-demotivational-poster-1235839503

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)   Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 21 Μάης 2010, 15:49

Corum έγραψε:
Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Spelling-nazis-spelling-nazi-nazis-grammer-nazis-emo-demotivational-poster-1235839503

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) - Σελίδα 2 Antigrammarnazi

lol! lol! lol!

Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: GWF Online Competitions :: Ψηφοφορίες Διαγωνισμών-
Μετάβαση σε: