Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) | |
|
+16medas DaBigWaagh Abducted47 ritter Yria Johneleos stormcaller Trollzor Tzortz fir3wind Aramil Sair Sianontel aphelion iron man BiG GoBBo kiour_gr admin 20 απαντήσεις | |
Ποια μινιατούρα σας άρεσε περισσότερο? | Aphelion - Carnival of Chaos | | 38% | [ 20 ] | Aramil Sair Sianontel - Lion in Winter | | 10% | [ 5 ] | Elhion - Elengar, Prophet of Tchar | | 15% | [ 8 ] | Flames - Your Soul is Mine | | 25% | [ 13 ] | Giannis - Saurus Standard Bearer | | 8% | [ 4 ] | Iron Man - Ironfist | | 0% | [ 0 ] | Kiour_gr - Beastmen Champion of Slaanesh | | 2% | [ 1 ] | Tzortz - Spartan on Wolf | | 2% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 52 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Yria Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Registration date : 30/04/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τρι 18 Μάης 2010, 18:07 | |
| Προσπαθω πολυ ωρα τωρα να ψηφισω μιας κ ψηφιζουμε βαση τεχνικης... Καθοτι νουμπ δυσκολευομαι αρκετα μιας κ υπαρχουν τεχνικες που αναγνωριζω κ αντιλαμβανομαι την δυσκολια τους, αλλα σιγουρα καποια πραγματα δεν βλεπω... Νομιζω οτι ο galvert εκανε το ποιο επικοδομητικο σχολιο μιας κ αυτο ειναι που ψαχνουμε σε ενα κοντεστ, να βρουμε που υστερουμε κ πως θα διορθωσουμε την τεχνικη για να το καταφερουμε... Θα προσπαθησω λοιπον να κανω καποια σχολια με την επιφυλαξη λανθασμενης αποψης λογο νουμπιας... Aphelion το μοντελο σου μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη. Ειναι το μοναδικο μοντελο που εχει πανω του lighting effe ( η ονομασια της τεχνικης μου διαφευγει ) κ φανταζομαι (απο αυτα που διαβαζα σε tutorial αναλογο) οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ακριβως που χτυπαει το φως κ τι χρωματικη "αφηνει" στην επιφανεια... Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι σε μια κοντινη φωτο φαινοταν πολυ wash πανω στο μοντελο (γενικα δεν μου αρεσει να φαινεται κατι πηγμενο σε wash). Και το δευτερο ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρη για την χρωματικη διαφαθμιση της αντανακλασης πανω στην κοκκινη μπερτα. Εννοω οτι εκτος απο το κοκκινο της μπερτας και το πορτοκαλι της αντανακλασης θα επρεπε να υπαρχει αλλο ενα χρωμα...Ελπιζω να βγαζεις νοημα απο αυτο... Δασκαλε, (Kiour) απο οτι διαβασα το μοντελο που διαλεξες ηταν πολυ δυσκολο οποτε δεν ξερω πως ειναι να δουλευεις σε τοσο δυστροπο μοντελο, αυτο με το οποιο επαθα πλακα ειναι η ασπιδα που εφτιαξες... ειναι καταπληκτικη!!!! Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι τα χρωματα που χρησιμοποιησες για το shoulder pad μπλεκει στο ματι με το χρωμα του δερματος κ δεν ξεχωριζει.... Giannis μου αρεσει παρα πολυ το banner με τα κοκκαλα κ τα κρανια, και γενικα το μοντελο σου ειναι ομορφο, αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το scale του φαινεται φλατ... ισως εαν εβαζες λιγο feather θα του εδινε ογκο... αυτια... flames το μοντελο σου πολυ ωραιο... αυτο θα ψηφιζα εαν δεν ψηφιζα του aphelion... | |
| | | ritter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 339 Ηλικία : 57 Τόπος : Πειραιας Currently Playing : FoW Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τρι 18 Μάης 2010, 18:28 | |
| Νομιζω οτι υπαρχει ενα "θεματακι" .Εχουμε φιγουρες με βασεις σε επιπεδο ΔΙΟΡΑΜΑΤΟΣ και αλλες που ειναι "σκετες".Ξερωντας οτι το ματι του παρατηρητη "γεμιζει" απο χρωματα και απο την ατμοσφαιρα που αποπνεει η βινιετα ειναι ευκολο να "ξεγελαστει" λογο ογκου και να χασει την ουσια.
Δεν ψηφιζω εκ πεποιθησεως.Ειναι ολες υπεροχες και περιεχουν μια "σταλα" απο την ψυχη του δημιουργου τους!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! | |
| | | Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τετ 19 Μάης 2010, 13:07 | |
| Psifisa flames giati mou arese pio poli apo ola san idea kai to conversion einai poli kalo kai fenete oti exei ksodepsei polles ores. Mapa fotos vevaia kai nomizo gia auto xanei se psifous.. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τετ 19 Μάης 2010, 13:23 | |
| ναι ρε γμτο! Ελχιον παίζει να βάλεις την πιο μακρινή φωτό???? |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τετ 19 Μάης 2010, 13:42 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τετ 19 Μάης 2010, 13:45 | |
| |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τετ 19 Μάης 2010, 19:49 | |
| Καποιος ψηφισε τον Σπαρτιατη μου !!! Κερναω ! ;ρ | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Τετ 19 Μάης 2010, 21:01 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Καποιος ψηφισε τον Σπαρτιατη μου !!! Κερναω ! ;ρ
| |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Πεμ 20 Μάης 2010, 13:54 | |
| ψήφισα του Flames γιατί η μινιατούρα παιδιά πραγματικά είναι για Golden Daemon. την είδα στην Κάισσα και τραβαγα τα β....! αν είχε καλύτερη βάδη χτυπούσε top5. απλά η φωτό είναι ΤΡΑΓΙΚΗ αχρηστε φωτογράφε ! και του aphelion πολύ πολύ καλή σουπερ ατμοσφαιρική μπράβο | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Πεμ 20 Μάης 2010, 14:08 | |
| thanx andy! πες όμως όλη την αλήθεια ότι σου έταξα φρεντάκι κερασμα χαχαχαχα. πότε θα παίξουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε βρωμο ορκ? |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| | | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Πεμ 20 Μάης 2010, 23:30 | |
| Ψήφησα Flames: 1. Την μινιατούρα την έχω δει live, είναι καταπληκτική (αν έκρινα μόνο από τη φωτό ίσως δεν θα είχα την ίδια άποψη) 2. Είναι μέλος των PCs (ναι να νικάμε σε όλους τους τομείς) 3. Μου είπε ότι θα μου βάψει κάτι μοντελάκια . . . | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Πεμ 20 Μάης 2010, 23:52 | |
| κι εγω φλαιημς ψηφισα.. καθαρα απο ρουσφετι....(να μου βαψει τους Μπρετονιανς) | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 10:12 | |
| είστε κάφροι και διαπλεκόμενοι ρε θέλω αντικειμενικότητα (και ένα καλό φωτογράφο γιατί δεν με βλέπω να σταυρώνω πρωτιά not even with bullets) |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 10:21 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- πότε θα παίξουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε βρωμο ορκ?
ποτέ ξανά με τη σιχαμένη σου λουγκρολίστα γύρω γύρω όλοι και πιου πιου να πάρουμε το 12-8. αηδία και εμετός μου ρχεται και μόνο που το σκέφτομαι, ουστ βρωμο general της πεντάρας πήρες και τον τίτλο του mvp έμαθα. χε χε αν θες σκ περνάω τους χάος σου ένα χεράκι dirtywood (aka βρωμόξυλο). διάλεξε beastmen ή orcs. το fshop γλυφάδα τελικά παίζει/εκλεισε/wtf? | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 13:47 | |
| ελα ρε παίζει απλά το παιδί είχε ένα πρόβλημα υγείας -τώρα είναι οκ. πάμε σαββατάκι στο χαλαρό |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:09 | |
| οκ ετοιμάσου να ωιώσεις πόνο και οδύνη....waaaaaaagh | |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:12 | |
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:13 | |
| δεν μπορω να αλλαξω και την ψημο μου ρε γμτ να ψηφισω τον ironman να του την σπασω |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:19 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- είστε κάφροι και διαπλεκόμενοι ρε θέλω αντικειμενικότητα (και ένα καλό φωτογράφο γιατί δεν με βλέπω να σταυρώνω πρωτιά not even with bullets)
πουλαω εναν φωτογραφο. Του λειπει το ενα νεφρο, μιας και αυτος ηταν ο λογος που τον μαζεψαμε, αλλα κατα τα αλλα λειτουργει θαυμασια.. |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:33 | |
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:36 | |
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:42 | |
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:46 | |
| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) Παρ 21 Μάης 2010, 15:49 | |
| |
| | | | Ψηφοφορία - 11ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Single) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |