Πάλι καταχρώμαι το χώρο του δοξασμένου στα πεδία Guild μας, αλλά κι αυτή τη φορά είναι για καλό σκοπό! Σας βάζω λίγα βίντεα ( όχι πολύ καλής ποιότητας) από το 1ο μου live ever με τη μπάντα μου, τους "Ηeart Attack", πριν 2 βδομάδες, στην οποία παίζω μπάσο. Σε κανένα μελλοντικό live αν σας βγάλει ο δρόμος κατά κει, σας περιμένω με χαρά να τα πούμε!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 09:19
ωραιοι!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ogyon στις Τρι 18 Μάης 2010, 09:28, 1 φορά
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 09:27
Άντε και με δίσκο
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 09:46
BiG GoBBo έγραψε:
Άντε και με δίσκο
ιπτάμενο!
ωραιος ρε George, τα σπας
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 09:53
Ευχαριστώ παιδιά! Ελπίζω κάποτε να γίνουμε δεμένοι και αρκετά καλοί να βγάλουμε δίσκο. Είμαστε 2 μηνών μπάντα μόνο. Προς το παρόν, θα βγάζω δίσκο με μινιατούρες στα τουρνουά του Στράτετζυ!!
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 12:32
μπραβο σας ρε μαγγες πολυ καλοι ειστε αντε σιγα σιγα και με δικα σας κομματια σε δισκο
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 13:00
Eυχαριστώ, Iron Man! Ogyon, thanks a lot για τίς συμβουλές!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 15:00
metaller έγραψε:
Ogyon, thanks a lot για τίς συμβουλές!
np!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 15:28
Gz παιδια ! Μεταλερ σε εδειξα σε ολους στο γραφειο και ναι ειναι λαικη απαιτηση για δισκο με μανατζερ Λασκουλα Μη φοβαστε θα βαλω και τις δικες μου πινελιες στη μουσικη σας , να παρουσιασουμε το "κατι διαφορετικο" "κατι απροσμενα ωραιο μακρια απο κλισε" που θα αλαξει για παντα τη μουσικη οπως την ξεραμε ! Btw απο Βασιλακη Καρρα πως παμε ? Αντζελα ?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 15:37
Δημήτρη, νομίζω ότι θα σε αναγορεύσουμε μάνατζερ παμψηφεί, αλλά θα θέσω όρο να αρχίσεις να ασχολείσαι με death metal μονοπάτια!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 15:38
Laskoulas έγραψε:
Gz παιδια ! Μεταλερ σε εδειξα σε ολους στο γραφειο και ναι ειναι λαικη απαιτηση για δισκο με μανατζερ Λασκουλα Μη φοβαστε θα βαλω και τις δικες μου πινελιες στη μουσικη σας , να παρουσιασουμε το "κατι διαφορετικο" "κατι απροσμενα ωραιο μακρια απο κλισε" που θα αλαξει για παντα τη μουσικη οπως την ξεραμε ! Btw απο Βασιλακη Καρρα πως παμε ? Αντζελα ?
σκυλομπαροκ ενα πραμα εε?? Ρε μητσο, οι επιρροες σου δεν ειναι χαμηλου επιπεδου.. δεν εχουν καν επιπεδο κι ειναι τρομαχτικο.. Ασε να παιδακια να χτυπηθουνε με το μεταλλο τους που θες να τα βαλεις να σοβαρευτουν και να παιξουν ελληνοτρανς.. κστ.. κοπροσκυλο!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 16:09
Sigh !
Φιλε το " Νυχτα Ξελογιαστρα " το "Φωτια στα Σαββατοβραδα" κτλ, ειναι τραγουδια που δε τραγουδηθηκαν απο θνητους ....
./Roar
Oups sorry εννοω ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ !!! :p
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 16:24
Τωρα για τις αντοχες μου το μεταλ πριν λιγα Σκ ειχαμε παει Πατρα και τα παιδια βγηκανε εξω , εγω κλασικα σα πικαντικος και ερωτικος και επειδη σε καθε πολη που παιζουμε Warhammer υπαρχει μια γυναικα που περιμενει το θεοσταλτο δωρο Λασκουλα ( lol) πηγα να τους βρω αργοτερα... Το μαγαζι λεγοτανε Stone , λεω εγω οκ κυριλε , παω - μπαινω , μαυριλα τσιγαρα παντου κατι κοιλαραδες σα και εμενα να χοροποδανε σε εκστασυ με τα χερια ψηλα και τα μαλια να κουνιουντε περα δωθε με κοιταζανε , ουπς λεω , ειναι σα χορος ζομπι , πρεπει να κανω το ιδιο για να μη με φανε , οποτε αρχιζω και εγω τα ουαααα να χοροπηδαω κτλ κτλ , τελικα βρισκω τους δικους μου. Η αντοχη μου χτηπαγε ηδη κοκκινο , τους παρακαλαγα να παμε διπλα στο VIPS, Τους δελεασα οτι εξω απο το VIPS, Περιμενανε 18-22χρονα τσουλακια με φουστιτσες ετοιμεςς να χορεψουνε το "Μου μαθες ερωτα , ερωτα , ερωτα μοναδικο" κτλ κτλ πανω στα τραπεζια ή με τα σφηνακια που θα τις ειχαμε ποτισει , θα χορευανε πανω μας.Τιποτα , ολοι τους ρομαντικοι νοσταλγοι της αγριας μουσικης που ακουγαμε (που δεν καταλαβενα και τι ελεγε σα τη λειτουργια ενα πραμα) Τελικα ειδα και αποειδα , ηπια και μερικα σφηνακια... Τοτε ο τραγουδιστης αναφωνησε "Τωρα θα σας πω ενα τραγουδι , μια ιστορια βγαλμενη απο την μυθολογια μας, θα σας πω ενα τραγουδι για τον Ικαρο , που τα ονειρα του τον πεταξανε ψηλα , πολυ ψηλα κτλ κτλ" ααα Ωραια σκεφτικα , τουλαχιστων θα ακουσουμε ελληνικα , παλι καλα , ενα κυμα ενθουσιασμου με διαπερασε , επιτελους κατι να καταλαβαινω ας ειναι και μεταλ... Και τοτε αρχιζει παλι "αρςεςερτγφσδγσδγγσδγσγσ " αγγλικα με ουαλικη προφορα να μη καταλαβαινουμε , ρωταω τον Τζιμπουζ, "ρε μλκα μας κοροιδεψε ο πουστης ?" "οχι" μου λεει ειναι το τραγουδι "χχχχχχχχχχ" που μιλα για τον Ικαρο... Ειδες λεω να μεχρι και οι Zed Zepelin μιλανε για την μυθολογια μας , που εισαι ρε Λιακοπουλε να θαυμασεις.Το μονο που δε μπορουσα να κανω εγω , ητανε να ακουσω μετα και την Ιλιαδα σε Hard Metal ουαλικη εκτελεση οποτε πηρα ξανα (μεγας χορηγος γκομενο κυνηγου Λασκουλα) το αμαξι του Εντι και πηγα στο ξενοδοχειο , αφου πραγματικα περνοντας εξω απο το VIPS ακουσα τα μικρα τσουλαροιδι καυλακια να με φωναζουνε σα σειρηνες,σαν αλλος Οδυσσεας αντεξα ομως , και εξουθενομενος απο το σκληρο μεταλ που ειχε διαλησει καθε αμυνα του οργανισμου μου , την επεσα στο ξενοδοχειο να κοιμηθω βλεποντας στο STAR TV το Lost in Space ...
Αυτη ειναι η τελευταια μου εμπειρια απο Metal... Δε το εχω, δε κανω για αυτο ... εγω ειμαι για Αδαμαντιδη τερμα .... Σορρυ αλλα Μεταλερ αληθεια σου λεω το ειδα ολο το Video στο Youtube αλλα να στα 32 sec το χαμηλωσα λιγο τo volume
Υ/Γ Ολες οι μουσικες εχουνε την ωρα τους το ξερω , απλα δεν μπορω την ξενη μουσικη ... Υ/Γ 2.Τα παραπανω ειναι αληθινα , αν και τα εγραψα λιγο με μορφη αστεια Υ/Γ 3.Παω να βαλω λιγακη Νοτη "Δευτερα Χερια" να ηρεμησω
:p:p:p
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 16:36
τι γραφεις ρε μαλακα? Επος!! Θα το κανω σεναριο Cthulhu!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 18 Μάης 2010, 17:13
Έπος Λασκούλα!Έπος, έπος, απίστευτη διήγηση των εν Πάτρα πραχθέντων! Έγραψες!!! Ευχαριστώ που είδες τα βιντεάκια. Άμα έρθεις σε live θα σου κάνω και αφιέρωση!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τετ 19 Μάης 2010, 09:11
Nα σας βάλω και αυτά. Εδώ γίνεται η παρουσίαση μας, αλλά πέφτουν και πολλά σολίδια!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:05
Eπόμενα live των Heart Attack:
1) Παρασκευή 11 Ιουνίου στο Primitive bar, Σαρρή 41, Ψυρρή Θα μας σαπορτάρει ένα νεοσύστατο group, οι Epiroez, που παίζουν κι αυτοί hard rock διασκευές αλλά και δικά τους.
2) Κυριακή 4 Ιουλίου, Όνομα του Ρόδου, Καλλιθέα
Αν κανείς έχει όρεξη για hard n' heavy music live, θα χαρώ να σας δω!
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:07
2) Κυριακή 4 Ιουλίου, Όνομα του Ρόδου, Καλλιθέα
Eδω θα ερθω !!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:09
Ευχαριστώ νέε μου! Ειδικά στο Όνομα του Ρόδου θέλουμε πολύ κόσμο για να κάνουμε και καλή εντύπωση!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:20
αν βγάλετε κανένα τραγούδι "Burn the Parliament, Let it Burn" θα γίνω πιστός σας γκρούπυ. Ειδικά αν στο ρεφρέν υπάρχει και στίχος "Burn it in the Flames of Chaos" υπόσχομαι να φέρνω μοντέλες (όχι warhammer, πραγματικές) να σας ....ξεκουράζουν στα καμαρίνια
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:22
metaller rock star FTW
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:33
Ε, τώρα στα γεράματα να το κάνω και αυτό!
Παίζουμε hard rock κυρίως, οπότε οι στίχοι στα τραγούδια μας είναι για love κλπ. Στα δικά μου τραγούδια (τα οποία είναι έτοιμα εδώ και 4 χρόνια, αλλά η προσωπική μου μπάντα έχει μπει στον πάγο) θα ακούσετε killer κοινωνικούς δικούς μου στίχους (συγνώμη που ξεφεύγω, αλλά για τους στίχους μου έχω την καλύτερη άποψη ). Προς το παρόν όμως, μόνο Heart Attack!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:40
τι στιχους εχεις γραψει? για ριξε κανα ρεφραιν να γουσταρουμε!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:50
Θα στα πω από κοντά μην έχουμε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας! Πρέπει να τους βρω, γιατί με τις αλλαγές δωματίων τους έχω καταχωνιάσει στο υπόγειο!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 13:52
ελα μωρε, απλα ποσταρε τους στιχους και απο κατω γραψε "Copyright: Metaller 2010 LTD"