για να σαι και νομικά κατοχυρομένος, απλά ...ταχυδρόμησέ τους στον εαυτό σου!!!! νομίζω πιάνει το κόλπο και στο ελάντα!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 14:07
Ναι, το ξέρω το τυπικό! Έτσι κι αλλιώς, heavy metal στίχοι είναι, δεν πιάνουν ιδιαίτερα τουλάχιστον στη χώρα μας
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 14:15
μη μασάς, εδώ ένας παππούς με μέτρια φωνή πήρα μια κατοστάρα στο ελλάδα έχεις ταλέντο χωρίς κατ' εμέ τουλάχιστον να έχει ....ταλέντο. αν πιστέυεις ότι το χεις, κυνήγα το όνειρό σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. και ότι δώκει....μια ζωή την έχουμε τη ρουφιάνα....
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 14:27
το πολύ πολύ να γίνεις ξεφτίλα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 14:30
κάφρε φούλιους, έσκασες πάλι μύτη χαχαχα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Δευ 07 Ιουν 2010, 15:06
Έχω μεγαλώσει πολύ για να κυνηγήσω τέτοια όνειρα! Τουλάχιστον ικανοποιώ τα απωθημένα μου με live και ίσως και καμιά κυκλοφορία! Δεν έχω παράπονο, είναι αρκετά!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Κυρ 13 Ιουν 2010, 22:24
Παίζουμε και discometal !!! Hot Stuff!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Κυρ 13 Ιουν 2010, 23:04
ρε ασε το μπασο και πιασε τη μεζουρα!
οι space meraklides σε χρειαζονται!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Παρ 25 Ιουν 2010, 10:44
Που έχει χαθεί ο Γιώργος? Διακοπές?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 29 Ιουν 2010, 00:23
Γύρισα από ένα τριήμερο! Βασικά ασχολούμαι και με τα μουσικά αυτό τον καιρό και έχω παραμελήσει λιγο το άθλημα. Έχω και live την Κυριακή στο Όνομα του Ρόδου και πρόβες κλπ.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 29 Ιουν 2010, 01:09
To Live!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Σαβ 03 Ιουλ 2010, 22:08
Αν κανείς αύριο το βράδυ δεν έχει τι να κάνει και θέλει να ακούσει ωραία μουσική, ας κοπιάσει στο Όνομα του Ρόδου, όπου με τη μπάντα μου, τους Heart Attack, δίνουμε το 3ο μας live:
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τετ 15 Σεπ 2010, 14:07
Tα γνωστά: LΙVE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ BAT CITY ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Θα γίνει χαλασμός! Ελάτε να με αποθεώσετε!!! HEART ATTACK, HEART ATTACK, HEART ATTACK κλπ.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Παρ 17 Σεπ 2010, 11:45
HEART ATTACK LIVE ΣΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΛΙΜΟΣ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 21 Σεπ 2010, 09:45
Laskoulas έγραψε:
Τωρα για τις αντοχες μου το μεταλ πριν λιγα Σκ ειχαμε παει Πατρα και τα παιδια βγηκανε εξω , εγω κλασικα σα πικαντικος και ερωτικος και επειδη σε καθε πολη που παιζουμε Warhammer υπαρχει μια γυναικα που περιμενει το θεοσταλτο δωρο Λασκουλα ( lol) πηγα να τους βρω αργοτερα... Το μαγαζι λεγοτανε Stone , λεω εγω οκ κυριλε , παω - μπαινω , μαυριλα τσιγαρα παντου κατι κοιλαραδες σα και εμενα να χοροποδανε σε εκστασυ με τα χερια ψηλα και τα μαλια να κουνιουντε περα δωθε με κοιταζανε , ουπς λεω , ειναι σα χορος ζομπι , πρεπει να κανω το ιδιο για να μη με φανε , οποτε αρχιζω και εγω τα ουαααα να χοροπηδαω κτλ κτλ , τελικα βρισκω τους δικους μου. Η αντοχη μου χτηπαγε ηδη κοκκινο , τους παρακαλαγα να παμε διπλα στο VIPS, Τους δελεασα οτι εξω απο το VIPS, Περιμενανε 18-22χρονα τσουλακια με φουστιτσες ετοιμεςς να χορεψουνε το "Μου μαθες ερωτα , ερωτα , ερωτα μοναδικο" κτλ κτλ πανω στα τραπεζια ή με τα σφηνακια που θα τις ειχαμε ποτισει , θα χορευανε πανω μας.Τιποτα , ολοι τους ρομαντικοι νοσταλγοι της αγριας μουσικης που ακουγαμε (που δεν καταλαβενα και τι ελεγε σα τη λειτουργια ενα πραμα) Τελικα ειδα και αποειδα , ηπια και μερικα σφηνακια... Τοτε ο τραγουδιστης αναφωνησε "Τωρα θα σας πω ενα τραγουδι , μια ιστορια βγαλμενη απο την μυθολογια μας, θα σας πω ενα τραγουδι για τον Ικαρο , που τα ονειρα του τον πεταξανε ψηλα , πολυ ψηλα κτλ κτλ" ααα Ωραια σκεφτικα , τουλαχιστων θα ακουσουμε ελληνικα , παλι καλα , ενα κυμα ενθουσιασμου με διαπερασε , επιτελους κατι να καταλαβαινω ας ειναι και μεταλ... Και τοτε αρχιζει παλι "αρςεςερτγφσδγσδγγσδγσγσ " αγγλικα με ουαλικη προφορα να μη καταλαβαινουμε , ρωταω τον Τζιμπουζ, "ρε μλκα μας κοροιδεψε ο πουστης ?" "οχι" μου λεει ειναι το τραγουδι "χχχχχχχχχχ" που μιλα για τον Ικαρο... Ειδες λεω να μεχρι και οι Zed Zepelin μιλανε για την μυθολογια μας , που εισαι ρε Λιακοπουλε να θαυμασεις.Το μονο που δε μπορουσα να κανω εγω , ητανε να ακουσω μετα και την Ιλιαδα σε Hard Metal ουαλικη εκτελεση οποτε πηρα ξανα (μεγας χορηγος γκομενο κυνηγου Λασκουλα) το αμαξι του Εντι και πηγα στο ξενοδοχειο , αφου πραγματικα περνοντας εξω απο το VIPS ακουσα τα μικρα τσουλαροιδι καυλακια να με φωναζουνε σα σειρηνες,σαν αλλος Οδυσσεας αντεξα ομως , και εξουθενομενος απο το σκληρο μεταλ που ειχε διαλησει καθε αμυνα του οργανισμου μου , την επεσα στο ξενοδοχειο να κοιμηθω βλεποντας στο STAR TV το Lost in Space ...
Θυμήθηκα το απίστευτο κείμενο σου ρε συ! Απλά ρεσιτάλ!
Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 21 Σεπ 2010, 10:11
metaller έγραψε:
Laskoulas έγραψε:
Τωρα για τις αντοχες μου το μεταλ πριν λιγα Σκ ειχαμε παει Πατρα και τα παιδια βγηκανε εξω , εγω κλασικα σα πικαντικος και ερωτικος και επειδη σε καθε πολη που παιζουμε Warhammer υπαρχει μια γυναικα που περιμενει το θεοσταλτο δωρο Λασκουλα ( lol) πηγα να τους βρω αργοτερα... Το μαγαζι λεγοτανε Stone , λεω εγω οκ κυριλε , παω - μπαινω , μαυριλα τσιγαρα παντου κατι κοιλαραδες σα και εμενα να χοροποδανε σε εκστασυ με τα χερια ψηλα και τα μαλια να κουνιουντε περα δωθε με κοιταζανε , ουπς λεω , ειναι σα χορος ζομπι , πρεπει να κανω το ιδιο για να μη με φανε , οποτε αρχιζω και εγω τα ουαααα να χοροπηδαω κτλ κτλ , τελικα βρισκω τους δικους μου. Η αντοχη μου χτηπαγε ηδη κοκκινο , τους παρακαλαγα να παμε διπλα στο VIPS, Τους δελεασα οτι εξω απο το VIPS, Περιμενανε 18-22χρονα τσουλακια με φουστιτσες ετοιμεςς να χορεψουνε το "Μου μαθες ερωτα , ερωτα , ερωτα μοναδικο" κτλ κτλ πανω στα τραπεζια ή με τα σφηνακια που θα τις ειχαμε ποτισει , θα χορευανε πανω μας.Τιποτα , ολοι τους ρομαντικοι νοσταλγοι της αγριας μουσικης που ακουγαμε (που δεν καταλαβενα και τι ελεγε σα τη λειτουργια ενα πραμα) Τελικα ειδα και αποειδα , ηπια και μερικα σφηνακια... Τοτε ο τραγουδιστης αναφωνησε "Τωρα θα σας πω ενα τραγουδι , μια ιστορια βγαλμενη απο την μυθολογια μας, θα σας πω ενα τραγουδι για τον Ικαρο , που τα ονειρα του τον πεταξανε ψηλα , πολυ ψηλα κτλ κτλ" ααα Ωραια σκεφτικα , τουλαχιστων θα ακουσουμε ελληνικα , παλι καλα , ενα κυμα ενθουσιασμου με διαπερασε , επιτελους κατι να καταλαβαινω ας ειναι και μεταλ... Και τοτε αρχιζει παλι "αρςεςερτγφσδγσδγγσδγσγσ " αγγλικα με ουαλικη προφορα να μη καταλαβαινουμε , ρωταω τον Τζιμπουζ, "ρε μλκα μας κοροιδεψε ο πουστης ?" "οχι" μου λεει ειναι το τραγουδι "χχχχχχχχχχ" που μιλα για τον Ικαρο... Ειδες λεω να μεχρι και οι Zed Zepelin μιλανε για την μυθολογια μας , που εισαι ρε Λιακοπουλε να θαυμασεις.Το μονο που δε μπορουσα να κανω εγω , ητανε να ακουσω μετα και την Ιλιαδα σε Hard Metal ουαλικη εκτελεση οποτε πηρα ξανα (μεγας χορηγος γκομενο κυνηγου Λασκουλα) το αμαξι του Εντι και πηγα στο ξενοδοχειο , αφου πραγματικα περνοντας εξω απο το VIPS ακουσα τα μικρα τσουλαροιδι καυλακια να με φωναζουνε σα σειρηνες,σαν αλλος Οδυσσεας αντεξα ομως , και εξουθενομενος απο το σκληρο μεταλ που ειχε διαλησει καθε αμυνα του οργανισμου μου , την επεσα στο ξενοδοχειο να κοιμηθω βλεποντας στο STAR TV το Lost in Space ...
Θυμήθηκα το απίστευτο κείμενο σου ρε συ! Απλά ρεσιτάλ!
ΕΠΟΣ! ΕΠΟΣ!!!! Είναι τεράστιο αλλιώς θα το έβαζα για sig!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 30 Νοε 2010, 00:51
Λοιπόν, ήρθε η ώρα για το 6ο μας live! Την Παρασκευή αυτή παίζουμε στο Rainbow στο Γκάζι (Δεκελεών 40, πρώην Glam Bar), όπου είχαμε κάνει και το πρώτο μας live. Να ρθείτε να με δείτε, να με αποθεώσετε, να ακούσετε ωραία hard rock/metal τραγούδια από μας και αυτούς που ανοίγουν τη συναυλία, μετά έχει dj set από τον G.Ace με hard rock/metal επίσης κλπ. Μέχρι και βιντεάκι έχουμε ετοιμάσει, και Lady Gaga σε πιο hard rock κάνουμε, και 4 δικά μας θα παίξουμε κλπ. Η παρουσία σας θα μου δώσει ιδιαίτερη χαρά!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τρι 30 Νοε 2010, 11:24
Λοιπόν, ήρθε η ώρα για το 6ο μας live! Την Παρασκευή αυτή παίζουμε στο Rainbow στο Γκάζι (Δεκελεών 40, πρώην Glam Bar), όπου είχαμε κάνει και το πρώτο μας live. Να ρθείτε να με δείτε, να με αποθεώσετε, να ακούσετε ωραία hard rock/metal τραγούδια από μας και αυτούς που ανοίγουν τη συναυλία, μετά έχει dj set από τον G.Ace με hard rock/metal επίσης κλπ. Μέχρι και βιντεάκι έχουμε ετοιμάσει, και Lady Gaga σε πιο hard rock κάνουμε, και 4 δικά μας θα παίξουμε κλπ. Η παρουσία σας θα μου δώσει ιδιαίτερη χαρά!!!
lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τετ 01 Δεκ 2010, 21:33
Γουάου .... ειστε πολυ γαμάτοι!!!
Θυμήθυκα τα νεανικά ΜΕΤΑΛ χρόνια μου.
Keep on rockin'.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Τετ 01 Δεκ 2010, 22:33
Thanks a lot!!! Να ρθείτε βρε, να ρθείτε να χαρώ! Ορίστε και η αφίσα για το live:
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Παρ 03 Δεκ 2010, 09:02
Live σήμερα!
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Heart Attack! Παρ 03 Δεκ 2010, 14:42
Εγω 8α εχω κοσμο σπιτι , αλλιως θα επερνα τον Μακη να ερχομασταν για βολτα!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Heart Attack! Παρ 03 Δεκ 2010, 14:46
Ευχαριστώ, Tzortz! Nevertheless, πάρε τον κόσμο, το Μάκη, τον Παναγιώτη, το Λασκούλα, όποιον άλλο βρείτε και ελάτε ρε παιχτούρες να με αποθεώσετε, να έχουμε και το outnumber!!!