Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

GWF Painting Competitions QnA

Πήγαινε κάτω 
+4
aphelion
h34dnotf0und
admin
BiG GoBBo
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
h34dnotf0und
Arch Spammer
Arch Spammer
h34dnotf0und

Αριθμός μηνυμάτων : 2002
Registration date : 06/10/2008

GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010, 20:51

Παράθεση :
σοβαρα δηλαδη εαν κατσω και το φτιαξω (γιατι το συγκεκριμενο παλευω) θα μου πεις οτι ειμαι εκτος διαγωνισμου?? LoL! μια χαρα..

Θα το βάλεις στο Open ρε συ, που είναι το πρόβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.demonicpigeon.com
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010, 20:57

Ρε Μήτσο έλεος, έχω βαρεθεί να διαβάζω για το θέμα. Ο Νίκος είπε καθαρά τι είναι το terrain. 1 δάσος = terrain, 1 κτίριο = terrain, 1 ποτάμι (με γεφυρα ή όχι) = terrain. Σε αυτό πάνω είναι τουλάχιστον 4 κτίρια και 1 ποτάμι με γέφυρα, οπότε δεν είναι terrain αλλά module από τραπέζι.

Σκέψου ένα κομμάτι που ο άλλος να μπορεί να βάλει στο τραπέζι του για να παίξει, και όχι το ίδιο το τραπέζι.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 26 Μάης 2010, 22:11

τεσπα..
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010, 08:22

ehm.. δεν θυμαμαι αν ρωτησα και σιγουρα δεν θυμαμαι να απαντηθηκε.. Ποτε ληγει ο διαγωνισμος?
h34dnotf0und
Arch Spammer
Arch Spammer
h34dnotf0und

Αριθμός μηνυμάτων : 2002
Registration date : 06/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010, 09:48

31/7
http://www.demonicpigeon.com
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 28 Μάης 2010, 10:13

thnx!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 12:28

Τα γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο thread.

Στην κουβέντα που είχε γίνει στο τέλος της ψηφοφορίας του θέματος του 12ου διαγωνισμού, εξέφρασα παράπονα για την διαδικασία και τον χειρισμό του θέματος. Με τον υπέρμετρο ζήλο που έδειξαν ορισμένοι στο να "κατακρίνουν" το γιατί δεν ήθελα 2ο vote, έχασαν την ουσία, ότι δηλάδη εγώ ζητούσα να βρεθούν και να διαγραφούν τα 2α accounts (αν ίσχυε κάτι τέτοιο) από τα 5 καινούρια μέλη που δεν είχαν (ούτε έχουν νομίζω) κάνει ούτε ένα post.

Eίπαν ότι πρέπει να έχουμε repeat γιατί ο διαγωνισμός ήταν διαβλητός (που όλα δείχνουν πως ήταν).

Και φτάνουμε στο θέμα που είχα εκφράσει στην αρχή και χάθηκε, ότι δηλαδή αν αυτό το vote ήταν διαβλητό, πως και απλά το προσπερνάμε και πάμε για τον επόμενο, χωρίς να υπάρχει έστω ένας τυπικός έλεγχος σε κάποια από τα πρόσφατα nicks. Και αυτό γιατί αν στο επόμενο vote σε κάποιους ξανά δεν αρέσει το αποτέλεσμα, απλά θα έχουν ένα πάτημα, για να λένε μία από τα ίδια και θα έχουμε ξανά ιδέες όπως οι τελευταίες.

Τέλος, απλά ένα reminder-απάντηση, επειδή έλαβα κάποιες πίπες pms σχετικά με τα άνω και τον 12ο, ότι στον 12ο δεν θα λάβω μέρος και το thread "Eν αρχή ην το τούβλο" είναι απλά ένα project που μαζί με την Jo κάνουμε για το hobby και μόνο.

Αυτά και άντε πιάστε κανα τούβλο και εσείς να δόυμε terrain Very Happy
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 12:35

Νομίζω ότι μετά την διοργάνωση του διαγωνισμού σε κυκλική μορφή αλυσιτελώς συνεχίζεις να έχεις τις ενστάσεις σου. Καλή επιτυχία στον 12ο διαγωνισμό με το ...τούβλο και μην τολμήσεις να μας ξενερώσεις αλλιώς θα σπαμάρω κάθε ποστ σου με γυμνές φωτογραφίες του ...ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!!!!! Twisted Evil
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 12:38

mohammadurk έγραψε:
Νομίζω ότι μετά την διοργάνωση του διαγωνισμού σε κυκλική μορφή αλυσιτελώς συνεχίζεις να έχεις τις ενστάσεις σου.

Αλυσιτελώς.... από το σχολείο έχω να ακούσω αυτή τη λέξη... πέρα από αυτό, ναι, τις έχω και τις εκφράζω, αν και το καινούριο σύστημα μου αρέσει

mohammadurk έγραψε:
Καλή επιτυχία στον 12ο διαγωνισμό με το ...τούβλο και μην τολμήσεις να μας ξενερώσεις αλλιώς θα σπαμάρω κάθε ποστ σου με γυμνές φωτογραφίες του ...ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!!!!! Twisted Evil

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

You wouldn't!!!! Θα crash-άρει ο server απο το "βάρος" lol!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 12:47

galvert έγραψε:

You wouldn't!!!!

Οh, yes I would! (muhahahahaaa!!!)
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 13:04

εμένα πάντως με τρώνε οι τύψεις και το λέω. έβαλά τη δικιά μου να ψηφίσει την μοναδική γυναίκα εντρυ του διαγωνισμου΄. γι αυτό και για κανένα άλλο λόγο. χε χε
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 13:38

Τι λέτε απο εδω και πέρα να μην έχουμε ψηφοφορίες αλλά να γράφει μια απάντηση ο καθένας και να λέει ποια θεωρεί καλύτερη μινιατουρα. Να δινει +3 στον πρωτο +2 στον δεύτερο και +1 στον Τριτο. Ετσι μπορουμε να έχουμε και ένα σκορ που μπορούμε να προσθέτουμε στο Leage.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 13:41

Είμουν αντίθετος στο creation του league και συνεχίζω να είμαι αδιάφορος, οπότε όχι. Πέρα από αυτό, έχουν υπάρξει φορές που έχουμε </=5 μοντέλα. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε vote για 3 από αυτά.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την galvert στις Δευ 31 Μάης 2010, 13:42, 1 φορά
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 13:41

αυτό -αν και δεν μετέχω στους διαγωνισμούς- νομίζω είναι το καλύτερο. ονομαστική και με μετάλλια. Me likes!
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 13:49

galvert έγραψε:
Είμουν αντίθετος στο creation του league και συνεχίζω να είμαι αδιάφορος, οπότε όχι. Πέρα από αυτό, έχουν υπάρξει φορές που έχουμε </=5 μοντέλα. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε vote για 3 από αυτά.

Γιατί δεν είναι δυνατόν GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 Icon_question Και γιατί λες όχι στο Leage αφού δεν θα πάρεις μέρος?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 13:55

Είπα όχι στο creation. Το ότι δεν θα πάρω μέρος (στο league) είναι κάτι άλλο, αλλά ισχύει. Και λέω όχι και τώρα γιατι πιστεύω πως πρέπει να μείνουν ξεχωριστά το ένα από το άλλο.

Το γιατί να μην κάνουμε vote 3/5 (ή λιγότερα) μοντέλα το βρίσκω αστείο.
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 14:03

Ξεχωριστά είναι το ένα με το άλλο. Στο leage έχουμε μόνο singles ενώ στο GWF contest έχουμε τα άλλα θέματα κυκλικά. Όποιος είναι καλος στο contest παίρνει ένα μικρό συν στους πόντους του leage. Δεν βλέπω κάτι το αρνητικό στην διαδικασία που να είναι κανείς εναντια στην δημιουργία του.

Ακόμα, γιατί λες οτι δεν θα πάρεις μέρος στο terrain contest αφου εκανες τόσο σαματά να γίνει απο large, terrain? Και στο θέμα attack πάλι επεμενες και τελικά δεν έκανες τίποτα και χάσαμε δύο μήνες. Ναι! Λέω χάσαμε γιατί για μένα ο διαγωνισμός είναι σημαντικός και δεν μου άρεσε που έμεινε πίσω για μια μη ρεαλιστική ιδέα.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 14:19

aphelion έγραψε:
Ακόμα, γιατί λες οτι δεν θα πάρεις μέρος στο terrain contest αφου εκανες τόσο σαματά να γίνει απο large, terrain? Και στο θέμα attack πάλι επεμενες και τελικά δεν έκανες τίποτα και χάσαμε δύο μήνες. Ναι! Λέω χάσαμε γιατί για μένα ο διαγωνισμός είναι σημαντικός και δεν μου άρεσε που έμεινε πίσω για μια μη ρεαλιστική ιδέα.

Για αρχή, το αποτέλεσμα στο τέλος ήταν 15 large 16 terrain. Aπό τα 16 άτομα, έδωσα τα ονόματα των 14 που εγω ήξερα άμεσα ή έμμεσα πως έκαναν vote και αυτό γιατί είχε γίνει το γνωστό θέμα. Στον 12 δεν θα πάρω μέρος γιατί δεν είμαι σύμφωνος με τον χειρισμό του θέματος όπως το ανέλυσα και πάνω. Ότι δηλαδή μεταθέσαμε απλά το πρόβλημα και δεν το λύσαμε, αφού τα τυχον 2α accounts (5 nicks έδωσα) υπάρχουν ακόμα.

Είπα και αυτό (για να μην λες πως το άλλαξα από large εγώ):

Παράθεση :
όχι, πάρτε -2 terrain από μένα και την jo, κάντε το 15-14 και σε καλή μεριά το large και στολίστε το και καλά καλά στο τέλος.

άντε να γλυτώσουμε και χρόνο και άσκοπα posts...

Τέλος, για το ότι "χάσαμε" 2 μήνες, είπα καθαρά την γνώμη μου και για το ότι είναι προσβολή προς τον gobbo, αλλά και το κάτω quote, και το οποίο συνεχίζω να πιστεύω.

Παράθεση :
Πέρα από αυτό, δεν βλέπω σε καμία περίπτωση τον 4ο πχ διαγωνισμό (που ήταν και 2.5 μήνες!) που είχαμε κάνει σαν χάσιμο χρόνου παρά τις ελάχιστες συμμετοχές... Όπως και να το κάνουμε, ένα όμορφο κομμάτι terrain θέλει πολύ δουλειά και το αποτέλεσμα είναι όμως μακρά πιο όμορφο από μία απλή mini.

Tώρα βέβαια για όσους θέλουν απλά μάζα παρά λίγα με μεγαλύτερο quality δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι παραπάνω.

Και αυτό:

Παράθεση :
Κάποιος που δεν ασχολείται με terrain, δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει στην ζωή του πέρα από τους διαγωνισμούς εδώ ή περιμένει να μπεί το ανάλογο θέμα για να στρώσει κώλο κάτω και να βάψει?
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 14:32

Δεν λεω τιποτα άλο προς το παρον γιατι δεν έχω όρεξη. Τα παιδιά διαβάζουν και βγάζουν συμπεράσματα.
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 15:50

Μάγκες μην ανησυχείτε. Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι αυτή που πάντα ξέραμε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το αδιάβλητο της διαδικασίας* και κατά τα άλλα το league και τα competitions συνεχίζονται όπως περιγράφω στα αρχικά ποστς όσων αφορά τους περιορισμούς, την διαδικασία ψηφοφορίας και τους πόντους που μαζεύει ο καθένας.

* θεωρώ γελοίο το γεγονός ότι μερικοί προσπαθούν να "σπάσουν" μια διαδικασία ψηφοφορίας για ένα κομμάτι ενός ούτως ή άλλως μικρού χόμπι... ήμαρτον, χρειάζεται και λίγο αυτοκριτική καμία φορά. Φαινόμενα διπλο/τριπλο ψηφοφορίας στο μέλλον θα "τιμωρούνται" με δημόσιο post-οβολισμό!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 16:03

τώρα θες να σου βάλω κ άλλο special rule στο character sheet σου? ρε συ θα γίνεις ultra broken μετά!!!
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 03 Σεπ 2010, 13:42

Γιατί δεν θεσπίζετε ένα σύστημα όπου ο τελευταίος σε κάθε διαγωνισμό θα χάνει την συμμετοχή του στον επόμενο? ΄Δεν θα είναι αυτό ένα κίνιτρο για να βάφουν όλοι πιο καλά, αλλά και να μην βλέπουμε μέτρια (ακόμα και για τα χαμηλά ελληνικά δρόμενα) έργα?

Το είχα πεί σε μήνυμα στον μεγάλο γκομπλίν, και είχε πει πως είναι καλή ιδέα! Very Happy
stormcaller
Knight
Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 457
Τόπος : Athens
Registration date : 20/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 03 Σεπ 2010, 13:51

αμα το κάναμε αυτό που λες φίλε o_mistis , θα βλέπουμε μοντέλο του big gobbo ανα δύο διαγωνισμούς ! οπότε δε νομίζω να είναι καλη ιδέα ( για εκείνον ) ! lol!
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 03 Σεπ 2010, 18:10

speak 4 yourself fool...όπως και να χει σε διαγωνισμό δεν ξαναμπαίνω...λογικά..
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GWF Painting Competitions QnA   GWF Painting Competitions QnA - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 17:09

elhion έγραψε:
Όπως το πε και ο Barbarossa, υπομονή μέχρι το open και εκεί βάζετε ότι θέλετε!!!

αυτο τελικα ισχυει για το open? η σων και καλα Xmas lemmings?

GWF Painting Competitions QnA
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» GWF Painting Competitions v.2
» GWF Painting Competitions v.3
» GWF Painting Competitions 2011-2012
» painting ice
» Painting Station

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: GWF Online Competitions-
Μετάβαση σε: