Αριθμός μηνυμάτων : 431 Ηλικία : 28 Τόπος : Πατρα Currently Playing : WHFB Dwarfs//Runescape//Die2Nite//Battlefield Heroes//Τα πάντα όλα!! Registration date : 06/08/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 15:33
Lord Limenix έγραψε:
Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια.
Εγω ελπιζω σε ΚΑΘΟΛΟΥ συνεχεια
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 15:36
Spyrek Frysirensson έγραψε:
Lord Limenix έγραψε:
Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια.
Εγω ελπιζω σε ΚΑΘΟΛΟΥ συνεχεια
εγω ελπιζω σε συνεχεια με αληθηνους ηθοποιους, σουπερ σεναριο και γαματα γραφικα (πρεπει να κοψω το ποτο το ξερω..)
Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 16:58
Όχι, χωρίς ηθοποιούς. Το mix real/animation 99% είναι οπτική αποτυχία. Ας το κάνουν όπως στο intro του Dawn of War 2!
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 20:00
Είδα το 1ο dvd της ταινίας. Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές σε όλες τις πτυχές που αναφέρατε αρνητικά.
Σενάριο +1 Γραφικά για το είδος τους μιά χαρά Marine behaviour μιά χαρά, όπως σε πολλές νουβέλες. Χαοτικοί όπως πρέπει -νεκροί-.
με άρεσε, θα κανονίσω μέσα στις επόμενες 15 να οργανώσω "heroes feast", δηλ να μαζευτούμε οι καμμένοι με μπύρες μαμ κλπ και να τη δούμε.
Θα δώ και το bonus material και φύγαμε.
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 20:27
Chronomancer έγραψε:
Χαοτικοί όπως πρέπει -νεκροί-.
grrrr filthy emperor's dog!!
Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 20:58
Διαφωνώ ρε συ Chrono, παρουσιάζουν τους Χαοτικούς ως άμυαλους τελείως. Μπορεί να είναι τρελαμένοι από το Warp, αλλα ηλίθιοι ΔΕΝ είναι σε καμια μα καμια περίπτωση!
Tzif Hero
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 20:59
By the way... 40.000MX, τα κράνη δεν έχουν.. Night vision? :S Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, ο άλλος έκανε φως με το flamer και ο Apothecary άναβε την λάμπα για να δουν????
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Κυρ 02 Ιαν 2011, 21:18
Το σενάριο ήταν απλό... Θέλουμε να πάρουμε το artifact και να ρίξουμε portal σε πλανήτη ουλτραμαρίν. Αφήνουμε τους 2 μπάστακες να ζήσουν, έρχονται οι μαρίν, κλέβουμε ένα body και μπαίνουμε μέσα. Οι ρέστοι sac-rif-ice για να γίνει πιστευτό ότι ξέφυγαν. Ούψ μαλακία, έχουν μπάνερ που κλάνει φωτιές όταν είναι κοντά δαίμονας κ.ο.κ.
Οι καλοί κερδίζουν oldest story on the book. Σου βάψω καλούς;
Υ.Γ. ναί, σε άπειρες νουβέλες έτσι πάει το θέμα. φλογοβόλο στις γωνίες κλπ, searchlight.
---------------------------------------
Διαπίστωση: Όσοι πήγαν καυλωμένοι ότι θα γαμεί θα θα θα, ντάκα ντάκα ντέρκα ντέρκα, απογοητεύτηκαν. Εγώ πήγα να δώ πατάτα και διαπίστωσα ότι είναι μιά χαρά βλέπαμπλ.
Δεν μπορώ να διανοηθώ κοινωνία όπου βλέπουν τις αρχιδιές τα άνιμε με τα μάπα παιδικά γραφικά και πανηλίθια σενάρια και κράζουν το UltraMovie. Μιά χαρά ταινιούλα. Υπερπαραγωγή δεν είναι. Πατάτα επίσης όχι. Απλά, μιά χαρά. Ντέρκα!
mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 12:27
Να σου πω... Το έχεις αγοράσει το πακετάκι ε;
nestorv Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Ηλικία : 44 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : είδωμεν... Registration date : 13/12/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 12:34
Ούτε Night Vision, θέλουν LOS κλπ το flamer είναι για το εφφέ..
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 12:39
mandragora έγραψε:
Να σου πω... Το έχεις αγοράσει το πακετάκι ε;
Φυσικά! Πώς αλλιώς θα σου έδινα τη χαρά να πείς "ά, αυτός το αγόρασε, άρα δεν θέλει να κλαίει τα λεφτά του"
The movie broke them. Είμαι 40Κ Fan, και χαίρομαι να βλέπω μπολτεράκια να κάνουν μπάμ μπάμ. Όπως μου άρεσε και το p1
p2
p3
που είναι τσάμπα για κάθε παλίκαρο που δεν θέλει να σκάσει τα 30€.
Όπως μου άρεσαν και διάφορες fan-made movies για predator & alien. Όπως και οι 30+ νουβέλες του 40.000 που έχω διαβάσει, με εξαίρεση το Decent of the Angels που ήταν dark age.
Samanos Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 13:42
Παράθεση :
Όπως μου άρεσαν και διάφορες fan-made movies για predator & alien. Όπως και οι 30+ νουβέλες του 40.000 που έχω διαβάσει, με εξαίρεση το Decent of the Angels που ήταν dark age.
μα... δεν εχει υπαρξει νουβελα του 40κ που να μην εχει το ιμπεριουμ ως πρωταγωνιστες. πως μπορεις και διαβαζεις το ιδιο ξανα και ξανα? το μονο που αλλαζει ειναι η τοποθεσια και το χρωμα της πανοπλιας του chapter!!
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 14:10
Τώρα, κάτσε να διαβάσω το The First Heretic / Hellsreach / Hunt for voldorius, και θα διαβάσω το eldar Path of the Warrior & το Sabbat Worlds Anthology
mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 15:35
Η ερώτηση μου περί αγοράς δεν είχε να κάνει με χαρά, ευχαρίστηση, ηδονή κλπ! Ήθελα μόνο να δω αν μπορεί να στηθεί μία συζήτηση πάνω σε επιχειρήματα απλής λογικής ή αν θα μπλέκαμε σε κάτι τέτοιο...
Ευτυχώς...
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 18:14
I just made your point for you, να γλυτώνουμε χρόνο, γιατί προφανώς δεν θα μπώ σε συζήτηση για μία ταινία, σα τους κατεστραμμένους του LotR...
Ή σου αρέσει, ή δε σου αρέσει. Περί ορέξεως. Την βρήκα μιά χαρά, θα τις έβαζα ένα πανέμορφο 6,5/10 και θα την ξανάβλεπα.
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 20:39
Chronomancer έγραψε:
Δεν μπορώ να διανοηθώ κοινωνία όπου βλέπουν τις αρχιδιές τα άνιμε με τα μάπα παιδικά γραφικά και πανηλίθια σενάρια και κράζουν το UltraMovie.
Όντως..
Πάντως τώρα που την ξαναείδα, δεν ήταν τόσο άθλια όσο πριν.. ήταν "λίγο" μούφα αυτή τη φορά..
leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Δευ 03 Ιαν 2011, 21:33
Ε η αλήθεια είναι πως με τόσο σούσουρο που είχε παιχτεί είχα ψηθεί για πολύ καλύτερη ταινία...
Tzif Hero
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Τρι 04 Ιαν 2011, 00:16
lance-a-lot έγραψε:
Chronomancer έγραψε:
Δεν μπορώ να διανοηθώ κοινωνία όπου βλέπουν τις αρχιδιές τα άνιμε με τα μάπα παιδικά γραφικά και πανηλίθια σενάρια και κράζουν το UltraMovie.
Όντως..
Εγώ δεν βλέπω γιαπωνέζικα μικιμαου, οποτε κράζω ελευθερα
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Τρι 04 Ιαν 2011, 12:42
Καλή ήταν αλλά νομίζω αυτό που χάλασε πολλούς , ήταν ότι περίμεναν μια πιο "γεμάτη" μάχη .
και εγώ εκεί χαλάστηκα .
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Τρι 04 Ιαν 2011, 14:20
πάντως, με έψησε για 23,5 λεπτά να φτιάξω marines*, παραλίγο δηλαδή να πετύχαινε το σατανικό και ύπουλο σκοπό της!
*έπειτα τα έβαλα κάτω στο army builder (φουλ φλαφιά power-armored marines με bolters ablaze)... αλλά μετά σκέφτηκα τι χωράει στους 1750 IG και έκρινα οτι τα μαρίνια δεν έχουν ελπίδα..
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Τρι 04 Ιαν 2011, 18:32
Τί απάντησε ο Space Marine στο λογύδριο του φρουρού; Δύο πράγματα: Drop. Pod.
Overmind Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 806 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet Registration date : 01/04/2010
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Τρι 04 Ιαν 2011, 18:44
Εμένα πάντως αυτό που με χάλασε πραγματικά δεν ήταν η προπαγάνδα του Ιμπέριουμ, αλλά οι Marines που σκαρφαλώνουν σαν νίνζα τα βράχια, φορώντας ένα τόνο πανοπλίας...
Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Τετ 05 Ιαν 2011, 19:17
Chronomancer έγραψε:
Τί απάντησε ο Space Marine στο λογύδριο του φρουρού; Δύο πράγματα: Drop. Pod.
Και ξέρεις τι απάντησε ο Ύψιστος στρατηγός της IG:
B A N
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Πεμ 06 Ιαν 2011, 14:37
Overmind έγραψε:
Εμένα πάντως αυτό που με χάλασε πραγματικά δεν ήταν η προπαγάνδα του Ιμπέριουμ, αλλά οι Marines που σκαρφαλώνουν σαν νίνζα τα βράχια, φορώντας ένα τόνο πανοπλίας...
τι χρησιμα που θα ηταν μερικα jump packs, αλλα μπορει να μην ειχαν... επανω στο Hunter Class Destroyer...
Samanos Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ultramarines Movie Teaser Πεμ 06 Ιαν 2011, 16:01
Overmind έγραψε:
space marines τι περιμενες?
σημερα κατα τις 3 τα ξημερωματα τελειωσα το space wolves omnibus και εκλαιγα τα λεφτα που εδωσα. η πιπα της πιπας με τα κολομαρινια πια!! εκει οχι μονο σκαρφαλονουν σα τρελοι με τη πανοπλια αλλα το απλο blood claw επιζει εναντιον του great unclean!
ηλιθια μαρινια!! ας μην ηταν το φλαφ και ο κοσμος που σας αγοραζει και θα σας ελεγα εγω αν θα υπηρχε ιμπεριουμ οφ μαν!!